vineri, 27 februarie 2015

O Actualizare a Momentului 27.02.2015



Din ciclul Actualizări

Am primit câteva idei în ceea ce privește ceea ce putem face și chiar este recomandat să facem în acest moment. Am să le împărtășesc cu voi pentru că mi se par nu numai importante ci și foarte ușor de realizat.

Desigur, ele sunt pentru cei ce simt că sunt pentru ei/ele. Această simțire pur și simplu o aveți sau nu o aveți în momentul în care citiți ceea ce scrie în acest material. Indiferent de ceea ce simțiți, vă mulțumesc că aveți răbdarea să citiți. Faptul că sunteți atrași de aceste informații sau nu sunteți atrași de ele nu înseamnă nici că sunteți pe culme și nici că sunteți în vale. Înseamnă că, pur și simplu, aveți altă ”misiune”.

Am tradus zilele trecute un Mesaj Arcturian primit prin Suzanne Lie întitulat ”Mesajul Ascuns în Lumină – ACUM-ul lui UNU” pe care îl găsiți aici. În acest mesaj este introdus conceptul de corp/formă planetară pe care o deținem atât noi cât și Mama Pământ, Lady Gaia, cu care suntem atât de strâns legați, practic, suntem UNA. 

M-am trezit de dimineață cu un mesaj personal, în care mi se spunea că această curățare a planetei noastre o putem face fiecare de fapt, prin curățarea formei noastre, nu numai a celei individuale pe care o percepem ca și pe corpul/forma noastră fizică, ci și a celei planetare pe care noi nu o percepem, cel puțin încă, ca fiind tot noi.

Cei care se află pe Calea lor, indiferent de punctul în care au ajuns, știu că este extrem de importantă curățarea regulată a corpului/formei lor fizice pentru a putea menține un anumit grad de lumină în câmpurile lor. Pentru că tot vorbim de expansionare, dimensiunea a cincea, multidimensionalitate, recunoașterea multitudinii SINELUI nostru, noțiunea de corp/formă planetară este foarte firească.

Și oare cine să fie ”însărcinat” cu curățarea acestei forme a noastre dacă nu noi înșine? Este chiar logic, cine spune că spiritualitatea nu are/este logică? Bun, dar cum să o facem? Mi se spune că foarte simplu, că nu trebuie să facem nimic în plus decât să extindem curățarea de la nivel de corp/formă fizică la nivel de corp/formă planetară.

Și asta o putem face prin intenție și prin vizualizare, simțire, imaginație (știind că imaginația este gândire cinci dimensională). Nu este necesar să facem nimic sofisticat, ci pur și simplu folosind acele tehnici de curățare pe care le-am folosit până acum să le extindem ”aria” de acțiune.

De asemenea, este foarte importantă TRANSMUTAREA acestor energii nedorite cu ajutorul Flăcării Violet pentru a ne asigura că ele au ajuns ”pe mâini bune”, adică nu le dăm mai departe încărcându-i pe alții cu ele. Alții, în sensul de alți semeni de-ai noștri întrupați fie că sunt oameni, fie că au o altă formă de întrupare.

Un alt ”mesaj” important care mi-a tot fost arătat zilele acestea a fost legat de relația numită căsătorie. Acesta este unul dintre tiparele cele mai încărcate emoțional, și nu numai, unul care poate aduce extrem de multă suferință și nu pe termen scurt, ci pe termen lung și în mod constant, alimentând ”rezervorul” de energie negativă al planetei.

Pentru a putea ”trece” la forma noastră mai înaltă numită Corp de Lumină, este necesar să ne eliberăm de TOATE emoțiile și gândurile care ne fac vulnerabili/vulnerabile, pentru că aceste emoții joase ne coboară vibrația, împiedicându-ne astfel să atingem acest obiectiv nu numai dorit ci și esențial în ascensiunea noastră personală și planetară.

Pentru a putea înfrunta și elibera aceste emoții, ele ne vor fi arătate atât de clar încât să le putem vedea și conștientiza. De noi depinde ce vom face cu ele. Le înfruntăm și eliberăm sau ne/le ascundem în continuare. Avem liber arbitru și liberă alegere, să nu uităm acest lucru. NIMENI și NIMIC nu ne obligă să facem altfel decât alegem noi.

Nu cred că există cuplu căsătorit sau persoană care să fi fost căsătorită și care să nu se lovit de acest tipar. Deci, este din nou, o muncă de făcut în mod colectiv. Cei care au lucrat cu acest tipar, cu aceste emoții și au reușit să le vindece, au înțeles cât de nociv poate fi acest tipar prin emoțiile și suferința pe care le poartă.

Ni se cere, celor ce am depășit aceste emoții, adică am înțeles lecția și valoarea lor și putem trimite iubire necondiționată și compasiune TUTUROR celor implicați în aspectele conflictuale ale acestei relații, inclusiv NOUĂ înșine, să trimitem iubire necondiționată și compasiune și în egregorul numit căsătorie.

Este o muncă pe care o facem nu numai pentru noi înșine ci și pentru toți cei prinși în astfel de emoții de o vibrație extrem de joasă care includ lipsa de iubire, abandonul, trădarea, nesiguranța, înșelăciunea și multe altele, deoarece fiecare dintre noi este un unicat și poate simți altfel. Astfel, ajutăm în curățarea unei adunături foarte dense de ”murdărie” care îi împiedică pe foarte mulți să se ocupe de ceea ce este cu adevărat important: evoluția rasei umane și ascensiunea planetară.

Putem privi această acțiune ca și pe un serviciu făcut copiilor și nepoților, nepoților noștri,..., dacă asta ne ajută. Pe cei care nu au reușit să-și vindece aceste răni emoționale, îi sfătuiesc să trimită multă lumină, în special Flacăra Violet, dar și orice altă lumină simt ei că este utilă în ”curățarea” acestui egregor puternic.
Cu cât mai mult reușim să-l curățăm, cu atât mai mult putem ajuta la ”eliberarea” celor care nu reușesc să o facă singuri, deși în adâncul ființei lor o doresc.

Să nu uităm că nu facem nimic pentru alții, că tot ceea ce facem facem pentru noi înșine. Și asta pentru că suntem cu toții UNA. Suntem rasa umană, colectivul uman, umanitatea planetei Pământ. Cu cât mai repede recunoaștem acest lucru și ”lucrăm” în această direcție, cu atât mai repede ne vom elibera din chingile dimensiunii a treia și a iluziilor ei.

Namaste!

Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.