sâmbătă, 14 februarie 2015

Mesaj de la Sananda – Crearea Păcii pe Pământ



Prin Bob Fickes

Vă întâmpin cu bucurie Binecuvântații mei Prieteni și Lucrători în Lumină! Eu Sunt Sananda! Vă aduc Raza mea a Devoțiunii și a Păcii! Sunteți înconjurați de Iubire în fiecare moment. Fiți în pace cu vecinul vostru chiar dacă vă este dușman. Trimteți-i Iubire și onorați-l pe Dumnezeul din el.

Acesta este un moment de Pace pe Pământ. Pacea trebuie să înceapă cu voi înșivă. Voi sunteți o celulă sfântă în Trupul Atotputernicului Dumnezeu. Când generați Pace, tot trupul lui Dumnezeu se va bucura și Sfânta prezență a lui Dumnezeu va înflori în interiorul inimii voastre omenești. Inima voastră umană devine Templul Sfânt al Iubirii Eterne a lui Dumnezeu. Inima voastră umană devine casa lui Dumnezeu-în-voi.

Pe măsură ce creșteți în această Iubire, Pacea pe Pământ va deveni o realitate. Iubirea pentru vecinul vostru este începutul acestei Păci Veșnice. Faceți o juruință de Iubire și Pace și practicați oferind acest sentiment tuturor celor din jurul vostru. Dacă puteți face acest lucru, nu va mai dura mult până când dușmanii voștri vor veni și vor sta la masa voastră pentru a vă oferi inimile lor în Pace. Chiar și cel mai furios suflet devine Pașnic atunci când îi zâmbiți și îi oferiți Iubire!

Ridicați-vă cu această ofertă de Iubire și lumea voastră se va schimba. Totul în viața voastră va deveni binecuvântat și universul vă va întâmpina cu bucurie dorințele ca și pe Dorința Sfântului vostru Tată. Voi sunteți noii Gardieni ai Luminii Iubirii. Hrăniți acest dar în fiecare zi iubindu-vă pe voi înșivă și lăudându-l pe vecinul vostru. Aceasta este Calea către Pacea Veșnică. Ea începe cu voi!

Binecuvântări vouă! Eu Sunt Sananda! Sunt cu voi acum și pentru totdeauna. Binecuvântări vouă cu întreaga mea Iubire! Pace pe Pământ și bunăvoință tuturor ființelor care trăiesc pe Pământ, atât umane cât și divine.


link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.