miercuri, 4 februarie 2015

Mama Sekhmet: Voi Sunteți Facilitatorii Aleși Pentru Schimbare



Prin Ute Posegga-Rudel

Preaiubită Umanitate!

Vă vorbesc pentru că EU SUNT unul dintre gardienii care vă protejează procesul de trezire și lumina voastră. Și cea care protejează manifestarea scopului sufletului vostru împotriva tuturor influențelor nedorite.

Evenimente puternice se vor manifesta în scurt timp. Vă rog să fiți pregătiți și să vă permiteți să primiți veștile bune cu o așteptare plină de bucurie.

Vă rog să vă ridicați acum energiile și frecvențele de lumină pentru a susține ceea ce urmează să se petreacă cu intenția Forțelor de Lumină Divine.
Sunteți într-un punct de cotitură crucial în istoria voastră – și este important acum să vă acordați în frecvențele și evenimentele care vor schimba în mod dramatic lumea voastră.

Deși se pare că nimic nou nu se întâmplă până acum, deoarece cei care ocupă lumea voastră par a o lua tot mai mult și mai mult în stăpânire, aceasta este o iluzie. Pentru că asta pare a fi real numai atunci când vă uitați la unele semne vizibile și informații neadevărate.

Dar ceea ce se pregătește cu ADEVĂRAT, - chiar acum în spatele scenei, puternic orchestrat de către forțele de lumină aflate atât în corp fizic cât și non-fizic – va apărea în curând în prim plan ca evenimente vizibile și tangibile, pentru a fi cu siguranță experimentate de către întreaga omenire.

Acest lucru va schimba mintea și inima fraților și surorilor voastre care în că mai dorm, și se vor trezi la o nouă realitate la care nici măcar nu ar fi visat.

Vă cer, vouă celor care sunteți treziți, și în special acelora dintre voi care sunteți treziți dar vă coborâți vibrația cu îndoieli și disperare în timp ce suferiți din cauza unor condiții de viață inacceptabile, din cauza puterilor negative aflate în control, să vă treziți chiar mai împuterniciți, permițând unor noi speranțe și certitudini că toate nevoile și dorințele voastre îndreptățite vor fi îndeplinite în curând.

Avem nevoie de voi toți, Preaiubiților, ca să susțineți lumina care intră și să veniți în ajutorul forțelor de lumină ca să reușească să aducă o schimbare care să aibă loc în cel mai blând mod cu putință, măcar atât pe cât este posibil.

În momentele de vârf, când sunteți la o răscruce, o schimbare poate avea loc atunci când există o energie și o intenție nouă, care să o creeze. Voi doriți o schimbare puternică care cât mai curând posibil să se blocheze într-un model nou, dorit al Noii Realități.

Aceste modele noi sunt legate de victoria luminii și prin urmare de creșterea măreției ei în lumea voastră. Au legătură cu bucuria și cu nou câștigata putere în fiecare ființă umană și în toate Regatele Iubitei noastre Mame Pământ. Și, da, are legătură cu propria Ei Schimbare într-o nouă conștiință, pentru că și vibrația așa numitei materii va crește în mod semnificativ.

Voi sunteți toți UNA în acest proces, cu toții. Fie ”materie” fie ființe vii  pe Pământ, voi toți sunteți Conștiință, chiar și un perete este conștient.
Multă fericire vă așteaptă, Preaiubiților.

Vă cer să vă aliniați cu lumina puternică care este acum atât de neîndoielnic prezentă în jurul vostru. Permiteți-i să vă umple corpul-minte și să vă ridice conștiința pentru a vă aduce într-o vibrație mai înaltă și nouă.

Acest lucru vă va permite să participați la schimbarea energiilor pe planeta voastră, în timp ce conștiința omenirii se schimbă și provoacă impulsul necesar.

Cu o astfel de împuternicire voi sunteți facilitatorii schimbării – pe măsură ce vă uniți în Câmpul său de Conștiență. Și așa uniți, voi SUNTEȚI câmpul, Preaiubiților, care să aducă tot ceea ce inima voastră visează. Să aducă Noua Lume. Pentru A FI motivele pe care transformarea universală poate avea loc.

Fiți siguri că Lumina și Protecția Mea, Impactul Meu iubitor asupra acestei mari Schimbări vă susține pe cei care sunteți implicați în acest minunat proces. Voi, cei care sunteți dedicați luminii, trebuie să stați acum împreună, uniți, susținându-vă unii pe ceilalți.

Uniți de Puterea Iubirii Necondiționate, Victoria noastră este Aici – cu o așa de mare Splendoare, în timp ce Eu și multe, multe Ființe de Lumină și Iubire Divine participăm împreună cu voi!

EU SUNT Mama Sekhmet!



link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.