luni, 9 februarie 2015

Kannon – Întruparea Iubirii Universale



De Bob Fickes

Iubirea unifică diversitatea. Iubirea are o mie de ochi. Asemeni lui Kannon, Iubirea vede toate punctele de vedere și are compasiune chiar și pentru cei care sunt negativi. Fără iubire ne simțim separați unii de ceilalți și ne simțim inconfortabil cu cei care sunt diferiți de noi. Iubirea ne unifică câmpul conștiinței și-i permite inimii noastre să se expansioneze. Pe măsură ce Iubirea se expansionează noi îmbrățișăm tot ceea ce este viu. Putem vedea prin ochii altora și înțelege perspectiva lor. Din cauza asta spun că Iubirea are o mie de ochi. Kannon este un mare învățător pentru asta. Conștiința sa este atât de mare încât poate vedea toate perspectivele. Ea este întruparea Iubirii Universale.

Iubirea Universală nu înseamnă o singură perspectivă! Iubirea Universală poate vedea toate punctele de vedere. Corpul Universului este compus din milioane de suflete. Fiecare suflet este ca o celulă în corpul Universului. Fiecare celulă are funcția sa unică. Fără această celulă corpul este incomplet. Împreună noi formăm un întreg! Corpul Cosmic al Universului are o mie de ochi și o mie de inimi. Kannon este unul dintre mulții Maeștri care întrupează această conștiință. Ea poate vedea fiecare dintre perspectivele noastre și ne poate ajuta să funcționăm în mod unic așa cum viața noastră o cere. Indiferent de ceea ce este nevoie să facem, Kannon este aici ca să ne ajute să facem acel lucru!

Dacă celula osoasă îi spune celulei musculare să fie mai puternică și inflexibilă, celula musculară crede că acest lucru este greșit. Ambele celule sunt unice și funcționează împreună pentru a crea mișcarea. Mușchiul nu se poate ridica fără os. Osul nu se poate mișca fără mușchi. În același mod toate sufletele sunt unice și au propria lor perspectivă asupra vieții pe care o trăiesc.

Fiți asemeni lui Kannon și onorați fiecare suflet și ceea ce el vrea să facă. Expansionați-vă cu Iubirea Universală și îmbrățișați-le. Oferiți-le Iubirea voastră și veți susține viața întregului corp al Universului. Aceasta este calea Unimii. Unimea nu este niciodată singură. Adevărata Unime Universală este compusă din mai multe perspective diferite lucrând toate împreună spre binele întregului corp al Universului. Mulțumesc Kannon pentru minunata ta învățătură despre viață! Îți mulțumesc că ne ridici din îndoiala noastră în ceea ce privește gloria magnifică a Iubirii Universale!


link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.