joi, 19 februarie 2015

Iubirea pe care o Împărtășim cu un Maestru


De Bob Fickes

Iubirea ne dă o direcție în viață. Maestrul pe care îl iubim cel mai mult este ceea ce ne dorim să devenim în viitor. Alegem un Maestru precum Kannon sau Sanat Kumara pentru că am vrea ca într-o zi să fim ca ei. Putem gândi în următorul fel, fiecare Maestru demonstrează anumite daruri și comportamente pe care sufletul nostru dorește să le învețe. Fiecare Maestru este un nivel al Conștiinței Iluminate. Când ne străduim să obținem Iluminarea, sufletul nostru știe ce fel de Iluminare dorim să obținem. Sunt atât de multe posibilități încât mintea noastră nu ar putea niciodată decide care este cea mai bună. Toate sunt minunate! Dar adânc în noi, sufletul nostru a ales deja o direcție. Putem afla mai multe despre direcția pe care sufletul nostru a ales-o uitându-ne la ceea ce sufletul nostru iubește cel mai mult. În mod natural, inima noastră se îndreaptă către Maestrul care dorim cel mai mult să devenim.

Într-o bună zi, în viitor, noi vom exprima toate Darurile Divine și radierea Compasiunii pe care o admirăm în Maestrul pe care îl iubim astăzi. Îmi place să cred că numele dat fiecărui Maestru este un titlu sau o mantră care dezvăluie o anumită calitate a Iluminării. Când un suflet ajunge la Iluminare și are acea calitate, el îi dă un titlu potrivit naturii sale mai înalte. De fapt au existat mulți Kannon și mulți Buddha. Pentru fiecare ciclu de timp, aceste poziții au fost ocupate de diferite suflete în beneficiul altor ființe vii. Poate într-o zi, în viitorul mai îndepărtat, tu vei fi următorul Kannon, sau următorul Christos, etc. Toți Maeștrii au fost cândva oameni și au trecut prin multe vieți înainte de a dobândi perfecțiunea pe care o căutau.


Iubiți un Maestru cu toată puterea inimii voastre. Aduceți-l pe acel Maestru în inima voastră cât de des puteți, și în fiecare zi veți crește în acea direcție. Nu contează starea în care vă aflați astăzi, sunteți inspirați să treceți dincolo de ea și să vă învățați lecțiile pe care vi le aduc învățăturile karmice. Îmbrățișând un Maestru din toată inima voastră și invitându-l în viața voastră este cea mai bună modalitate de a vă schimba modul în care gândiți, modul în care vă comportați, și iubirea pe care le-o puteți oferi altora. Ei numesc această cale, calea ușoară. Este o modalitate ușoară și naturală de a vă schimba viața prin îmbrățișarea celui pe care îl iubiți. Dacă un Maestru vine la voi, îmbrățișați-l ca și pe propria voastră natură viitoare. Îmbrățișați-l ca și cum l-ați îmbrățișa pe Sinele vostru Mai Înalt și într-o zi veți deveni el.


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.