luni, 16 februarie 2015

Hathorii – Amintiți-vă Cine Sunteți


Prin Anna Merkaba

Ascensiunea corpului și a vehiculului ales, s-a dovedit a fi într-adevăr o provocare pentru mulți dintre voi. Și totuși din propriul vostru acord și propria voastră putere și glorie ați descins în abisul planetei pe care ați găsit-o într-o stare dezolantă atunci când ați intrat cu ani în urmă.

Din propria voastră voință ați decis să luați parte la misiunea de față și din propria voastră voință ați hotărât să explorați, experimentați și să-i aduceți acasă pe toți cei care de-a lungul eonilor s-au pierdut. Pe toți cei care și-au pierdut calea către creatorul interior și legătura cu cine ei sunt.

Voi toți ați coborât cu curaj în abisul planetei Pământ pentru a lua parte la experiența ascensiunii și voi toți ați influențat imens potențialul tuturor celor ce sălășluiesc pe Gaia.

Voi toți ați adus cu voi înțelepciunea vremurilor trecute. Și voi toți ați început să implementați această înțelepciune cu acordul comisiei interplanetare. Și astfel, ceea ce vrem să vă reamintim vouă tuturor este că voi toți sunteți dumnezei! Într-adevăr, voi sunteți mărețe și puternice ființe de lumină, știind asta trebuie să aveți încredere în cunoașterea voastră interioară, trebuie să credeți în divinitatea voastră pentru că într-adevăr sunteți divini. Într-adevăr voi dețineți cheile sacre ale labirintului planetei Pământ.

Într-adevăr voi toți ați fost bine pregătiți pentru venirea timpurilor. Cei care sălășluiesc pe Gaia, cei care nu sunt conștienți de prezența voastră, cei care și-au pierdut într-adevăr calea, vă sunt recunoscători pentru prezența voastră la nivel subconștient. Pentru că într-adevăr, ei au așteptat întoarcerea voastră, iar voi v-ați întors! Pentru a umbla în pantofii celor pe care voi i-ați ajutat în experimentarea existenței trei dimensionale, să umblați în pantofii ființelor umane, ființe umane care pot și care vor continua cu demnitate următoarea fază a co-creației. Ființe umane care într-adevăr vor fi ajutate de către voi toți. Și voi veți trece cu adevărat de toate obstacolele cu măreție și glorie, cu demnitatea și bunăvoința sinelor voastre creatoare. Veți întoarce într-adevăr cheia și veți deschide porțile pentru întreaga umanitate.

Înțelegerea glorioaselor obstacole pe care le veți înfrunta, înțelegerea schimbărilor iminente ale psihicului la care veți asista se desfășoară cu rapiditate în fața voastră. Ați fost bine pregătiți, bine pregătiți de-a lungul eonilor care au trecut, pentru a ajunge în momentul perfect al ciocnirii energiilor pentru a stabili o nouă cale pentru umanitate, pentru a stabili o nouă cale pentru toți cei care sălășluiesc pe Gaia.

Pentru că prin cunoașterea voastră și prin înțelepciunea voastră toți copiii lui dumnezeu, toți copiii creatorului, toți copiii care sunt creatorii lui Gaia își vor aminti propria lor divinitate, își vor aduce aminte de puterea lor și vor trece prin poarta fără de întoarcere, reunindu-se cu propriile și adevăratele lor sine, reunindu-se cu tot ceea ce este, reunindu-se cu bunăvoința a ceea ce ei într-adevăr sunt.

Într-adevăr, voi toți cei care sunteți bine împământați pe planeta Pământ, sunteți aici pentru a ilumina, pentru a deschide calea, pentru a demonstra că într-adevăr vehiculele umane sunt echipate pentru a demonstra magia proporțiilor cosmice. Energiile cosmice sunt deschise tuturor celor care doresc să se împărtășească din acea cunoaștere.

Voi cei care sunteți pe Pământ, cei care sunteți creatorii binevoitori ai propriilor voastre sine, faceți istorie, scrieți un nou capitol și nu numai în realitatea voastră prezentă, ci și în realitățile trecute, prezente și viitoare. Pentru că voi toți sunteți creatori puternici, voi toți creați o nouă cale, o nouă cale de lumină, un nou mod de viață, iubire și înțelegere, înțelegere necondiționată și iubire necondiționată pentru toată creația, înțelegere necondiționată și lumina bunăvoinței pe planeta Pământ. Să știți că asta așa este. Pentru că așa este!

Cu recunoștință NOI vă aplaudăm pentru tot ceea ce voi sunteți! Vă aplaudăm pentru tot ceea ce continuați să fiți! Vă aplaudăm pentru tot ceea ce sunteți pe cale să deveniți!

Stăm alături de voi, mergem împreună cu voi, suntem voi!



  


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.