duminică, 15 februarie 2015

Energia Viitorului – Evoluția Spirituală




Această canalizare în direct a fost oferită prin Lee Caroll
în Newport, California în 7 Decembrie 2014

Salutări dragilor, eu sunt Kryon din Serviciul Magnetic. Această canalizare specială va fi plină de informații, așa cum deseori este, dar mai este și altceva ce dorim să vă oferim. Am ajuns la încheierea anului vostru calendaristic 2014. În mod normal este un timp de reflecție, și în această încăpere specială, energia pe care dorim să o generăm, împreună cu anturajul din jurul vostru, este una de felicitări.

Aș vrea ca voi să stați și să vă încălziți în onoare și, în momentele care urmează, aș vrea să încercați să vă decuplați de la chestiunile și problemele cu care ați venit. Așa cum stați acolo, dacă aveți vreo durere în corpul vostru – decuplați-o. Dacă aveți vreo durere în inima voastră – decuplați-o. Din punct de vedere corporal, înțelegem pe deplin că voi sunteți ceea ce sunteți, și că trebuie să treceți prin ceea ce treceți, dar voi aveți puterea să vă decuplați de la ele pentru o vreme – pentru următoarele câteva momente.

Indiferent care este mesajul care va urma, sau orice se spune, există o altă energie care străbate încăperea. Ea stă și plutește pe deasupra voastră, se uită la voi, își aduce aminte de voi, vă este recunoscătoare și vă cunoaște. Chiar din momentul în care începem să vă oferim informațiile, vă cerem ca multitudinea mesajelor care vă sunt oferite să fie simțite, înțelese și savurate pe deplin, în aceste momente.

Premiza Evoluției Celulare

Dacă ascultați sau citiți acest mesaj, și nu sunteți fizic în această întâlnire, noi trebuie să revizuim ceva – o premiză. Sunt unii oameni de știință și cercetători care cred că creierul uman conține tot ceea ce ar putea vreodată conține. Cum s-ar spune, el conține geniu, inteligență, manifestare asupra fizicului și măiestrie în fiecare celulă umană. Dar acele atribute sunt încuiate și, oarecum, depind de chimia și de energia multidimensională care este în fiecare creier uman, existând o poziție a energiei care o menține blocată. Credința este că poate, la momentul potrivit, anumite energii își vor face apariția și o vor debloca. Aceasta este teoria – că Oamenii sunt compleți și dezvoltați și pregătiți pentru orice.

Acum, acea teorie se opune unei alte teorii care vă spune că creierul uman nu este complet și este un produs al unei continue evoluții celulare viitoare care va veni. Ea spune că nu sunteți mai inteligenți decât deplina abilitate a corpului de a fi inteligent. Că nu există nimic în corpul vostru dincolo de ceea ce vedeți și că vă veți crește celule ca, în cele din urmă, să creați o Ființă Umană mult mai evoluată. Dintre aceste două teorii, am să vă spun că prima este cea corectă. De acum înainte evoluția se va baza pe energie, nu pe chimie, și va debloca înțelepciunea ascunsă și eficiența celulară – ceva ce este deja aici și se integrează.

Uneori dovada acestei premize vine în moduri ciudate, dragilor, și voi o vedeți dar nu știți ce să faceți cu ea. O leziune a creierului va cauza o amintire Akashică care va fi declanșatoare, și imediat va răsări un artist într-un om care până atunci nu a fost niciodată artist. Uneori, ceva se va întâmpla, o lovitură la cap, o izbitură poate, care va produce un geniu acolo unde n-a fost nici unul înainte. Acestea sunt micile dovezi pe care le aveți că, probabil, prima teorie este absolut adevărată, una care spune, ”În interiorul tău se află totul așteptând să iasă afară.”

Aruncați o privire la remisia spontană, pentru că asta este un puzzle, iar unii cred că este un miracol. Cum este posibil ca, instantaneu, corpul să se vindece singur de unele dintre cele mai grave dezechilibre și boli cunoscute de omenire? Și totuși se întâmplă în mod repetat. Deci, intrați în zona a ceea ce v-am învățat și care este logica spirituală. Aruncați o privire la ce v-am spus în trecut: Vechea energie, care se află acum pe planetă, v-a blocat ADN-ul la aproximativ 33 până la 34 la sută (din capacitatea sa). Maeștrii longevivi și înțelepți care au umblat pe această planetă l-au folosit pe al lor 80 până la 90 la sută. Tot ceea ce ei au făcut a fost să vă arate ceea ce voi puteți face. V-am învățat acest lucru mereu și mereu. Haideți să fie asta premiza de la care începem.

Fizica Acesteia: O Revizuire

Acum, pentru unii fizicieni, și îi voi numi fizicieni spirituali, acest lucru nu este prea complicat. În 1993, v-am oferit o carte numită Sfârșitul Timpurilor. În această carte am făcut unele afirmații. Am vorbit despre rețeaua magnetică a Pământului și v-am spus că ea trebuie să fie acolo pentru ca viața Umană să poată exista – și o face. La acea vreme, știința nu a fost de acord, dar acum mulți o văd. Noi v-am oferit ezotericul ei, ceea ce partenerul meu numește partea woo-woo. ADN-ul vostru, o moleculă multidimensională, are în ea tot ceea ce Universul știe. Ea poartă Înregistrările voastre Akashice, toate viețile voastre, toate obiectivele voastre spirituale, ființa voastră spirituală și karma voastră. Totul este în ADN-ul vostru. Acest lucru nu va fi niciodată dovedit deoarece este un atribut spiritual. ADN-ul crează un câmp care se numește Merkaba (un cuvânt ebraic).

V-am spus și că rețeaua magnetică a Pământului, o energie multidimensională, transferă anumite lucruri ADN-ului vostru zi de zi. Rețeaua devine apoi un sistem important de transfer energetic. Asta ar trebui să fi pus lucrurile cap la cap pentru cei care au fost atenți – pentru că dacă rețeaua se schimbă, dragilor, și voi veți face același lucru. V-am spus că rețeaua se va schimba mai mult în 10 ani decât a făcut-o în 100, și a făcut-o. Puteți măsura mișcarea rețelei voastre magnetice cu un compas. Între 1993 și 2002 s-a mișcat foarte mult, mai mult decât în orice alt moment din istoria modernă a omenirii. V-am spus că așa se va întâmpla, și așa a fost. Grupul nostru de rețea a plecat în 2002, așa cum v-am spus că vom face.

Din nou, cei care au fost atenți ar fi trebuit să știe că ceva s-a întâmplat. În aceste transmisii inițiale v-am mai spus și că nu veți avea nici un Armageddon, și nu ați avut. De asemenea, că nu va fi nici un al Treilea Război Mondial, și nu a fost. În ciuda tuturor profețiilor care v-au spus altfel, v-am spus că exista un potențial ca Ființele Umane să treacă de marker, să supraviețuiască și să înceapă o nouă energie pe planetă. V-am spus că acesta va fi începutul păcii pe Pământ și în acest punct vă aflați astăzi. În toți acești ani care au trecut, v-am vorbit despre potențialul în care vă aflați astăzi, ascultând acest mesaj și întrebându-vă care ar putea fi următorul. Așa că voi numi această canalizare chiar acum: Energia Viitorului.  

Energia Viitorului

Săptămâna trecută v-am oferit o canalizare despre ceea la ce să vă așteptați în următorii trei ani. Mesajul din această seară va fi despre energiile care se vor manifesta dincolo de asta și câteva dintre schimbările la care să vă așteptați și de ce au loc. S-ar putea să doriți să ascultați această canalizare de mai multe ori pentru a pune lucrurile cap la cap, pentru că conține revizuiri și informații noi.  

Deci, înainte de a începe, ce am stabilit?

Numărul unu: Blocată în Corpul Uman prin intermediul ADN-ului vostru se află strălucirea și măiestria, funcționând la aproximativ 34 la sută.

Numărul doi: Rețeaua magnetică a planetei aranjează tot ceea ce are legătură cu ADN-ul vostru. Ea are mult de-a face, de asemenea, și cu ceea ce numiți natura umană, ceea ce vreți și ceea ce ați creat. Pare statică, neschimbătoare și este văzută ca și ”felul în care sunt lucrurile”. Cu toate acestea, o vom numi blocajul temporar al ADN-ului. Vedeți voi, când conștiința voastră umană și maturitatea spirituală încep să se miște în următorii ani, ADN-ul vostru va începe să se schimbe. Acest lucru nu are nimic de-a face cu chimia, dar are totul de-a face cu energia înmagazinată în el, și cu rescrierea datelor. Noile energii vor debloca anumite părți care au fost blocate, unele dintre ele fiind tocmai părțile despre care v-am vorbit la începutul aceste canalizări – acele lucruri care sunt enigmatice în ceea ce privește vindecarea și Akasha.

Nodurile și Nulurile – Energii ale Viitorului

Acum, hai să facem un pas mai departe. În ultimii doi ani, v-am vorbit despre deschiderea nodurilor și nulurilor, despre capsulele de timp ale planetei care au așteptat această nouă energie. V-am spus cine le-a pus acolo și că de acest lucru este responsabilă însuși sursa creației. V-am spus că ele se află acolo de mai bine de 100.000 de ani, așteptând să fie deschise dacă ați fi trecut de marcator, și voi tocmai ați făcut-o. Ele se deschid încet, iar noi le-am identificat și am potrivit o parte dintre perechi pentru voi. Ele au început să se deschidă.

Ce fac ele? Am să vă spun. Ele revarsă informații în rețelele magnetică, Cristalină și a lui Gaia – cele trei rețele interpersonale active ale acestei planete, cele care constituie interfața dintre voi și conștiința voastră. Acolo merg informațiile lor. Nu este interesant? Informația nu merge direct în conștiința voastră, ci în rețele. Acum, acest lucru permite libera alegere, pentru că ea nu este pusă în mintea voastră. Asta ar anula libera alegere. În schimb, este pusă în rețea. Prin libera alegere, orice om poate ignora orice spun eu și să iasă din această încăpere. El/ea poate spune, ”Omul din scaun este o înșelătorie. Informația este ridicolă; este stupid!” În același timp, stând lângă acest necredincios va fi cineva care va fi vindecat în mod miraculos în această zi. Asta este diferența. Libera alegere de a acepta sau respinge lucrurile din jurul vostru este cheia onorării conștiinței voastre individuale.      

Noua Apropiere a Energiei din Spațiu

Dacă ați putea vedea energiile multidimensionale, și ați avut abilitatea de a face un pas în spate și a privi la sistemul vostru solar în timp ce acesta se învârtea cu toată viteza în jurul mijlocului galaxiei, ați putea vedea o panglică de energie cu care acum vă intersectați. Chiar acum, sistemul vostru solar, am putea spune că a fost într-un bulă de energie protectoare încă de când a început viața pe această planetă. Asta este o măsurătoare astronomică și este cunoscută de către știință. Chiar are și un nume. Așa că nu este ezoterică. Pe măsură ce această bulă se disipă și voi vă mutați într-o nouă zonă a spațiului, această bandă de energie pe care acum o intersectați este diferită. De fapt, ea reprezintă o energie mai înaltă și unii ar putea-o numi chiar radiație.

Așa cum sistemul vostru solar intră cu fermitate în ea, este pentru prima dată când acest lucru se petrece cu oameni pe Pământ. Durează milioane de ani ca sistemul vostru solar să facă o rotație în jurul centrului. Prin urmare, voi nu erați aici ultima dată când acest lucru a avut loc. Acum sunteți consacrați cu conștiința seminței creatoare în voi, și aici vine radiația, conform programului. V-am mai spus asta și am canalizat asta, așa că asta nu este o informație nouă. Dar acum le punem laolaltă.

Primul lucru pe care această radiație îl interceptează este cel mai mare lucru din sistemul vostru solar – Soarele vostru. Soarele este un motor nuclear, și el are cea mai mare energie din sistemul vostru. Noua radiație interferează cu Soarele vostru și imediat Soarele își va schimba energia. Apoi Soarele va sufla această nouă informație prin vânturile solare (heliosfera Soarelui) direct către Pământ. Ea va fi imediat interceptată de către rețeaua voastră magnetică (ca de obicei), pentru că rețeaua voastră magnetică interceptează întotdeauna orice energie din heliosferă. Heliosfera (rețeaua magnetică a Soarelui) se suprapune peste rețeaua magnetică a Pământului și transferul de informații este complet prin ceea ce se numește inductanță. Acum, acestea se află în rețeaua voastră magnetică. Ca o revizuire, amintiți-vă că v-am învățat că orice atribut care să află în rețeaua voastră magnetică este transmis apoi ADN-ului vostru. Puneți cap la cap lucrurile dintr-un mesaj vechi de 25 de ani: Noua energie afectează Soarele. Soarele trimite energia în rețeaua voastră, iar rețeaua voastră o trimite în ADN-ul vostru. Sunteți afectați.

[www.newscientist.com]

Noul ”Mesaj” din Spațiu

Dați-mi voie să vă spun ceea ce comunică mesajul: Deblocare la 44 la sută! Acesta este mesajul: Rasa Umană a trecut de marker și este pregătită pentru următorul pas în evoluție. Vorbesc despre sufletele bătrâne. Voi sunteți cei care veți fi primii care vor primi acest mesaj. Sunteți voi, și unii dintre copiii voștri ”suflete bătrâne” care au început să simtă și să accepte acest lucru!

Dați-mi voie să vă spun în această lecție de astăzi că primul lucru pe care această deblocare va începe să-l creeze este ceea ce vom numi acuitatea Akashică. Veți începe să vă amintiți, și asta are legătură cu timpul. Puteți sărbători acest lucru? Are legătură cu timpul că atunci când vă nașteți nu porniți din nou de la zero, în întuneric, și luați totul de la capăt din nou. În schimb, vă amintiți!

Vreau să vorbesc unor persoane care ascultă asta acum și se află în această încăpere. Au avut nepoții voștri îndrăzneala de a vă spune cine obișnuiau ei să fie? Nu ridicați mâna; știu că sunteți aici. Ei simt și ei știu, și din gura acestor prunci vin cele mai profunde informații pe care această planetă le-a auzit vreodată! Ei știu cine sunt ei! Unii dintre ei vor arăta cu degetul spre voi și vă vor întreba, ”Nu-ți aduci aminte? Ai fost mama mea într-o altă viață.” E un pic deconcertant, nu-i așa?

Vreau să vă amintiți una dintre premizele încarnării, una care v-a fost dată din nou și din nou. Vă încarnați în grupuri familiale. Este un motiv pentru asta, așa că este bucurie și alinare. Așa că nu trebuie să învățați energia fiecărei persoane afiliate, din nou, de fiecare dată. Energiile familiei rămân împreună și în acest fel puteți împlini mai multe. Există întotdeauna un motiv binevoitor pentru aceste lucruri. Fiecare atribut al sistemului ezoteric al vieții, fie că este rețeaua sau încarnarea voastră, este binevoitor. Ați auzit asta? Este un sistem frumos, nu este la întâmplare. NU este vorba despre judecată, nu este vorba despre pedeapsă. Mai degrabă este vorba despre iubirea lui Dumnezeu pentru voi, și ceea ce sunt pe cale să vă spun este că ceea ce se schimbă este energia.

Acuitatea Akashică

Deci, am stabilit că vă mutați în această nouă radiație și am mai stabilit că ea intersectează Soarele. Soarele vă bombardează câmpul magnetic cu ea (prin intermediul vânturilor solare) și câmpul magnetic îi vorbește ADN-ului vostru. Dintr-o dată, potențialul ca o parte din ADN-ul vostru să fie deblocat, este acolo. Atributele deblocării acuității Akashei vă vor ajuta să vă amintiți cine ați fost. Acum, cu această amintire vine energie – nu în legătură cu cine ați fost, ci mai degrabă vă dă energia a ceea ce ați făcut. Nu vreau să spun că o face fizic, vreau să spun că energetic și mental. Sufletele bătrâne poaartă cu ele experiență. Când priviți în ochii unui copil, veți vedea înțelepciunea care abia așteaptă să erupă. Dragilor, acești copii sunt diferiți. Ei nu vor trece prin ceea ce ați trecut voi! Ei au un nou set de probleme și cele mai multe dintre problemele lor încearcă să navigheze printre vechile probleme pe care voi le creați pentru ei!

Este ceva ce v-am spus într-o canalizare mai veche numit factorul înțelepciunii. Factorul înțelepciunii este cauzat de acuitatea Akashică. După ce ați tot trăit o viață umană după alta, începeți să vă amintiți înțelepciunea pe care ați câștigat-o în aceste vieți trecute. Nu vă amintiți în mod neapărat cine ați fost, ci mai degrabă faptul că voi ați fost și experiențele pe care le-ați avut. Imaginați-vă un copil care vine pe planetă știind cum să citească? Imaginați-vă un copil care vine pe planetă știind să nu atingă ceva fierbinte? De unde a venit? Veți vedea tot mai multe astfel de situații, precum și senzația de ”a fi fost acolo, făcut asta”.

Acuitatea Akashică este amintirea experiențelor din timpul vieților trecute. Pe măsură ce copilul crește, acea amintire devine înțelepciune pură.  Pe măsură ce copilul începe să se trezească și glanda pineală să se deschidă, se întâmplă altceva. Rețeaua începe să-i vorbească copilului prin ADN, iar în rețea se găsesc și informațiile din capsulele timpului despre care v-am vorbit în canalizările trecute. Capsulele timpului încep să hrănească planeta cu o înțelepciune și cunoaștere crescută. Nu va trebui să vă reîncarnați pentru a vă trezi și mai mult! Acuitatea Akashică înseamnă că brusc oamenii vor ști mai multe decât alți copii în trecut – mult mai mult.

Calea Rapidă

Acesta este planul, și este un sistem de cale rapidă, un sistem energetic pentru ascensiunea planetară. Va fi nevoie de multă vreme pentru a-l implementa, dragilor, dar el începe chiar acum. Veți vedea dovezi marginale ale acestui început în 2015, 2016, 2017. Îl veți vedea apărând încet în multe locuri. Aceste energii au nevoie de mult timp pentru a se maturiza și nu toate se vor întâmpla repede și instantaneu. Unii dintre voi vor fi convinși că lumea voastră trece printr-o perioadă întunecată și că voi toți mergeți cu ea. Și asta din cauza faptului că nu vedeți schimbările drept ceea ce ele sunt și nu înțelegeți ce se întâmplă cu adevărat. V-am spus asta înainte, că atunci când luminați multă lumină într-un loc întunecat, lucrurile care au fost întotdeauna în întuneric se împotrivesc. Asta este ceea ce voi vedeți acum, și veți vedea și mai mult de atât. Lucrurile întunecate au fost întotdeauna acolo, dar nu au fost niciodată în lumina pe care o străluciți acum asupra lor.

Conștientizarea Sinelui

Acuitatea Akashei crează înțelepciune, iar acea înțelepciune se traduce în altceva despre care dorim să vă vorbim. Cum să vă prezint acest caz? Când organismele devin mai complexe, ele lucrează mai bine. Mai multe celule fuzionează împreună și comunică și lucrează mai bine. Pe măsură ce ați evoluat ca o forță a vieții, sistemele au devenit mai elaborate și mai mature. Ați ajuns în cele din urmă o Ființă Umană, care are ceea ce noi numim sensibilitate. E un fel de a spune ele sunt conștiente că voi sunteți aici. Vă voi oferi în curând o altă canalizare în care voi explica evoluția vieții pe Pământ. Celulele vieții se reproduc, trăiesc și consumă o energie pe care voi n-ați văzut-o încă în știința voastră.

Conștientizarea Sinelui este unul dintre primele atribute ale inteligenței spirituale, și aici sunteți și voi acum. Astăzi, voi sunteți mult, mult mai evoluați decât animalele care se află imediat sub voi. Priviți în ochii lor și puteți vedea emoție și iubire, și puteți  vedea inteligență, dar ele nu știu cine sunt, nu cu adevărat – nu așa cum o știți voi. Creierul vostru este cel mai bun de pe planetă și asta s-a întâmplat pentru că a devenit mult mai complex și sistemele lucrează împreună în moduri de care nu v-ați dat încă seama.

Acum, de ce vă spun asta? Din cauză că acest adevăr de bază nu este reflectat absolut deloc la nivel social. Ați observat vreodată că o organizație cu cât este mai mare, cu atât mai disfuncțională devine? Acum, pot să vă scot în evidență faptul că ceea ce s-a întâmplat cu structura celulară de-a lungul timpului este exact contrariul? Ceva lipsește! Celulele se coordonează unele cu altele în moduri pe care voi nu le-ați descoperit încă. Una știe ce face cealaltă și se produce un echilibru chimic și electric. Ele toate încearcă să se echilibreze împreună. Asta este frumusețea unui sistem care are unitate și coerență. Acesta pune laolaltă totul în așa fel încât toate au aceleași informații și toate lucrează împreună în direcția aceluiași obiectiv inteligent. Cum puteți avea voi trilioane și trilioane de celule în corpul uman, lucrând toate împreună, trăind pentru multă vreme, cooperând și făcând tot posibilul pentru a rămâne în viață, dar puneți câteva sute de oameni împreună și sunt disfuncționali?

Știți că am dreptate. Cu cât organizația socială este mai mare, cu atât mai rău funcționează. Apoi ajungem la guvern. Nu trebuie să vă spun eu. În unele cazuri ar putea să pară că organizarea este de fapt proastă pentru că sunt prea mulți care încearcă să facă același lucru. Ce este greșit în această imagine? Dați-mi voie să vă arăt acest lucru, pentru că este pe cale să se schimbe.

Coalescența Conștiinței

Aveți aici o nouă expresie: Coalescența conștiinței. Ființele Umane vor începe să aibă acelși tip de atribute ale conștiinței ca și cele de care se bucură și celulele. Vor fi conectate. Vor începe să știe ce gândește celălalt. Nu în mod personal sau privat, ci intelectual și cooperațional. Simțul realității va fi ghidul. Veți descoperi foarte curând ceva ce nu v-ați fi gândit niciodată că s-ar putea întâmpla: marile organizații vor începe să funcționeze mai bine decât au funcționat vreodată. Am vorbit chiar și despre o zi în care va putea exista o cooperare fără să existe un manager. Toate acestea fac parte din ea, dragilor. Vă puteți imagina o situație în care să nu fie nimeni la conducere? Acest lucru se poate întâmpla numai atunci când toți indivizii cunosc în aceiași măsură problemele. Înțelegeți ce spun?

Acesta, dragilor, este factorul înțelepciune. Vă puteți imagina cum va afecta acest lucru totul? Hai să începem simplu: Relațiile, afacerile în general, corporațiile, politica și guvernele. Dacă conștiința este fizică (așa cum am menționat), înseamnă că există reguli absolut fizice ale înțelepciunii și asta înseamnă că ele pot fi văzute și se poate lucra cu ele.

Vă amintiți radiația care iese în calea voastră în sistemul solar? Vă amintiți că o să afecteze rețeaua magnetică? Toate acestea vor începe să vă deblocheze ADN-ul. Va debloca numai ceea ce voi prin libera alegere acceptați să deblocați, dragilor. Nu vi se va întâmpla acest lucru fără permisiunea voastră. Treaba mea este să vă spun să vă uitați după ea!

Voi toți vă veți întoarce, și eu v-am spus acest lucru. Indiferent de ceea ce corpul vostru obosit spune acum, voi vă veți întoarce. Imaginați-vă un corp tânăr având de această dată cunoașterea pe care voi ați dobândit-o, în care nu va mai trebui să faceți aceleași greșeli! Veți veni într-o stare proaspătă, arătând bine și amintindu-vă! Nu veți lipsi de la această petrecere, dragilor. De fiecare dată când v-am văzut de partea mea de văl, abia puteați aștepta să vă întoarceți din nou, mai ales dacă vă și așteaptă o recompensă. Ați petrecut o grămadă de timp luptând împotriva vechii energii, dragilor. Acum, de ce să nu vă bucurați de ceea pentru ce ați plătit și ați câștigat? Este mai mult.

Terenul de Joacă, Din nou

V-am spus săptămâna trecută că metafora pentru toate astea este copiii aflați pe terenul de joacă. Vă puteți aminiti cum era să fii pe terenul de joacă? Vă aduceți aminte de bătăuși? Vă amintiți cum era să te simți nepotrivit sau poate erați unul dintre bătăuși? Ați făcut tot ceea ce ați făcut cu conștiința voastră juvenilă și alți copii au făcut același lucru. A fost supraviețuire și ați făcut tot ce ați putut pentru a vi-o putea menține pe-a voastră.

Dar acest lucru s-a schimbat pe măsură ce ați crescut, și ca tineri adulți, nu ați mai făcut lucruri ca și cele de pe ternul de joacă. Nu ați mai tachinat sau aruncat cu pietre sau pus porecle. Acum știați mai multe pentru că ați crescut și ați devenit mai înțelepți. Acum, gândiți-vă la o omenire care n-a ieșit niciodată până acum de pe terenul de joacă. În această nouă energie de după 2012, vă sunt date instrumentele maturității pe care ați câștigat-o. Vedeți civilizația cu ochi noi, și terenul de joacă începe să dispară. Înțelepciunea începe să-l dea afară.

Dragilor, omenirea nu ar fi putut să intre în această nouă înțelepciune atâta vreme cât ea se lupta în mod barbar. Apropo, asta este ceea ce ați făcut toți vreme de eoni! De-a lungul anilor ați învățat cum să vă omorâți din ce în ce mai ușor unul pe altul, și dintr-o dată conștiința se schimbă. Oamenii încep să-și dea seama pe scară largă că ”nu asta este ceea ce ne dorim”. Oh, credeți-mă că vor fi o grămadă de argumentări legate de acest fapt, dar încet majoritatea va ajunge la această înțelegere.

Așa ca și în viața reală, vă dați seama că unii dintre bătăuși nu au crescut și continuă să se joace după ”regulile de pe terenul de joacă.” Îi vedeți pe unii dintre ei chiar acum pe planetă. Le-ar place să aducă înapoi energia veche, întunecată și să o pună înapoi așa cum a fost înainte de 2012. Le-ar place să vă facă să vă temeți, dar acest lucru nu se va întâmpla. Înțelepciunea se schimbă.

Înnăscutul vostru va începe să se schimbe. Înnăscutul este inteligența corpului inteligent (energia pe care voi o testați prin intermediul mușchilor voștri pentru a comunica prin ea). Podul dintre corporal și Înnăscut lipsește și el va începe să fie construit. Dați-mi voie să o spun în termeni mai simpli. Veți deveni în cele din urmă propriul vostru intuitiv medical. Veți ști ce se întâmplă în fiecare organ din corpul vostru și în fiecare glandă – veți ști dacă în sânge există echilibru! Nu credeți că creierul ar trebui să vă permită să știți acest lucru? Înnăscutul vostru o știe deja! El încearcă să se echilibreze întotdeauna și singurul lucru pe care îl lasă pe dinafară este conștiința voastră! Vă sună a fi complet acest sistem? Nu funcționează bine. Dar când veți începe să operați la 44 la sută, aceasta va deveni o realitate. Și acesta este doar începutul, dragilor.

Imaginați-vă o Ființă Umană care ar ști toate aceste lucruri. V-ați uita la ea și ați spune că este un supra-om. Cum poate avea asta? Bine ați venit în viitor! Pacea pe Pământ este doar începutul și asta este la mintea cocoșului, cum ar spune partenerul meu, pentru că asta vine în mod automat odată cu înțelepciunea. Ați încetat să vă mai bateți unul pe altul pe terenul de joacă atunci când ați devenit adulți. Ați dezvoltat o maturitate și un pic de eleganță. Agenda voastră s-a schimbat și a trebuit să vă înțelegeți.

Asta este ceea ce căutăm noi pe această planetă! Acestea sunt predicțiile noastre. Ele nu sunt imediate, dar încep acum. Noi v-am dat ABC-ul la cum funcționează acest lucru în așa fel încât să fie real pentru voi atunci când va începe să funcționeze. Această explicație este ca voi să înțelegeți că nu este vorba despre o poțiune magică de energie care va mătura Pământul și va aduce pacea. Nu este. Motorul acesteia vine din ADN-ul vostru, înțelepciunea voastră, încarnările voastre și din ceea ce voi decideți să faceți. Acesta este mesajul. Este de lucru!

Acum, există întotdeauna cei care întreabă ” Cât de repede? Totul sună atât de bine.” Vreau să vă aduceți aminte: Unii dintre voi au fost aici acum 20 de ani când partenerul meu m-a adus într-o încăpere foarte asemănătoare cu asta și pentru prima dată mi-a permis să mă prezint și să vă trimit  mesaje. În acel moment, v-am oferit informații despre ceea ce se află chiar acum în fața voastră, întâmplându-se. Am văzut potențialele a ceea ce va fi și a ceea ce veți face. Nu a fost o profeție irosită, pentru că s-a petrecut.

Spiritul nu cunoaște viitorul, pentru că acesta este libera alegere a omenirii. Dar noi cunoaștem tiparele a ceea ce s-a petrecut înainte pe alte planete. Am văzut ceea ce voi faceți acum, și am văzut o imagine de ansamblu pe care nici o Ființă Umană nu o poate vedea. Știm ce se întâmplă în crăpături. Vedem lucruri pe care voi nu le-ați crede, pe toate cele care vă împing înainte. Cât de repede? Asta depinde de voi. Sunt atât de multe lucruri care sunt în favoarea voastră, și asta include și ceea ce se petrece în sistemul vostru solar, care este în grafic pentru Noul Om.

Precesiunea Echinocțiilor și sfârșitul lui 2012 au marcat începutul unei conștiințe Umane care începe să intre în maturitate. Asta a fost profeția Străbunilor. Apoi, există o perioadă de acomodare. Nu am de gând să vă spun cât de mult timp va dura. Pe alte planete, aceasta a  fost uimitor de scurtă. Potențialul de a trece repede prin ea, există pentru voi. Dragilor, ați plătit prețul pentru asta. Toate viețile în care ați lucrat acest puzzle au culminat în acest punct și voi aveți acum libertatea de a-i vedea sfârșitul. Sunt necesare ajustări pentru a trece de la vechi la nou, și în ajustări o recalibrare pentru a găsi o nouă frecvență și asta depinde voi. Ieșirea din frică depinde de voi. Ele sunt aici pentru voi.

La final, vă voi spune ceva ce am mai spus și înainte, dar vreau să o auziți din nou și din nou. Motivul repetiției este ca voi să înțelegeți ceea ce vedeți. Întunericul va încerca să câștige acum că lumina s-a aprins. El are un singur instrument care este puternic – cu adevărat puternic. Acest instrument poate ajunge cel mai sus și poate distruge. Poate merge la Lucrătorul în Lumină, vindecător și medium. Este un cuvânt format din patru litere numit frică.

Dacă vă este frică, atunci ei au câștigat. Vreau să vă gândiți la asta. Ei știu asta. Lăsați lumina voastră să strălucească prin ea într-un mod atât de uimitor încât să nu mai existe acel cuvânt oribil, de control format din patru litere. Nici măcar nu există. Mărșăluiți prin aceste vremuri și amintiți-vi-le, pentru că le-ați așteptat și ați muncit pentru ele. Lucrați pentru noul cuvânt format din patru litere – (LOVE) IUBIRE.

Stați o clipă și sărbătoriți-vă unul pe celălalt.

Și așa este.

KRYON



link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.