marți, 17 februarie 2015

Eliberarea Fricii


Mesaj de la ACEA Partea a 2-a

Prin Suzanne Lie

Dragi cititori, acest mesaj a fost recepționat în 17.01.1999. Faptul că știu că pot, și că sunt ghidată, să îl împărtășesc pe blogul meu, atestă cât de departe am ajuns într-adevăr în procesul nostru de ascensiune. Este ușor pentru noi toți să devenim nerăbdători, deoarece ne-a luat ani, zeci de ani să ajungem atât de departe.

Realitatea este că ne-a luat de fapt vieți și mai multe încarnări care se întind pe sute, mii și milenii de ani. Suntem atât de profund onorați că suntem în stare să deținem un vehicul pământesc în această perioadă uimitoare. Desigur, de mai multe ori este mai degrabă înfricoșător decât uimitor.

Preaiubiților, noi cei din ACEA ne-am întors,

Sunteți pregătiți pentru următoarea aventură cu Pământul cinci dimensional? Știm că mintea voastră a întâmpinat dificultăți în centrare din cauza iluziei dificultății. Ați ales să vă dedicați procesului de a păși conștient în cea de-a cincea dimensiune și este necesar să alegeți să consacrați o mai mare parte din ”timpul” vostru pentru a îndeplini ceea ce voi ați ales pentru voi înșivă.

Vă amintiți cum v-ați dedicat practic tot timpul pentru inițierile voastre în celelalte Vieți Inițiate ale voastre? Cu toate acestea în acele vieți voi nu trebuia să ”mergeți la lucru”, ”să vă plătiți facturile” sau să ”spălați”. Toată atenția voastră, tot timpul, a fost dedicată procesului vostru de ascensiune în dimensiunile mai înalte.

În Școala Misterelor al prezentului vostru quadrant spațiu/timp, voi trebuie să aveți grijă de viața voastră lumească în timp ce DE ASEMENEA progresați pe calea voastră spirituală. Sunt unii, desigur, care au ales să creeze o viață în care ei nu trebuie să ”muncească”. Cu toate acestea, misiunea multora dintre voi este să-i învățați pe alții cum să meargă pe drumul către cea de-a cincea dimensiune în timp ce-și trăiesc viața de zi cu zi. Așa că, va trebui să învățați voi acest lucru înainte de a-i putea învăța pe alții.

Mulți dintre voi cei care ați ales să mergeți pe această cale ați ales, de asemenea, să nu lucrați din greu. Din nefericire, această alegere vă epuizează financiar. Cu toate acestea, mulți dintre voi aveți credința că cineva trebuie să ”lucreze din greu” pentru a face bani. Deoarece, ceea ce credeți în mintea voastră, este ceea ce trăiți în viața voastră, ați putea dori să schimbați acea credință. Dați-ne voie să vă învățăm cum IUBIREA a ceea ce vă doriți va permite dorinței voastre să se manifeste.

Prima lecție pe care să vi-o amintiți în misiunea voastră de integrare a celei de-a cincea dimensiuni în viața voastră lumească de zi cu zi, este să vă amintiți că VOI sunteți creatorul propriei voastre realități. Dacă în conștiința voastră mai este încorporată frică, sinele vostru mai înalt va crea în viața voastră o situație exterioară pentru a aduce acea frică la suprafață. Aveți încredere că sunteți pe calea voastră și că FIECARE experiență, chiar dacă aceasta este neplăcută, este o componentă a acestei căi.

Din dimensiunea a cincea voi aveți acces total la vibrațiile ”mai joase” ale conștiinței voastre. Vedeți-vă acum coborând scările în peștera fricilor voastre uitate. Adunați-le pe toate și aduceți-le la suprafață. Dacă în mod voluntar vă aduceți fricile la suprafața conștiinței voastre în mod consecvent și regulat, nu va mai fi nevoie ca în viața voastră să fie creată drama care să le aducă la suprafață.

Oh da, aici este, frica de a nu fi destul de bun. Această frică veche pe care cea de-a treia dimensiune a insuflat-o în atât de mulți dintre voi va apărea în viața voastră atunci când sunteți pregătiți să pășiți în lume și să vă expuneți. Ego-ul vostru rănit va încerca să creeze o situație care să vă oprească să mergeți mai departe cu misiunea voastră.

Prin urmare, priviți aceste situații ca pe niște ”inițieri”. Calea ascensiunii are multe inițieri în care acea componentă a persoanei voastre care nu este capabilă să vă urmeze în procesul vostru de ascensiune poate fi eliberată.  

Această ”eliberare” este pur și simplu acțiunea de ”a da drumul” la ceea ce stă în calea întoarcerii voastre în cea de-a cincea dimensiune. Este important să NU fie emisă nici o judecată la adresa voastră sau a altora. Doar să știți că toate părțile realității voastre au un ”sezon”. Când acel sezon se încheie, atunci este ACUM-ul pentru a elibera acea componentă a sinelui vostru.

Tot acolo mai este și frica că nu va avea nimeni grijă de voi. Această frică are multe fețe, dar cele mai multe fețe sunt cele ale copilăriei voastre. Iubiți-vă copilul interior și promiteți-i că VOI veți avea grijă de propriul vostru copil interior. Apoi, asigurați-vă că participați la propria voastră inocență și nevoie de atenție, iubire și acceptare. Asigurați-vă că îndepliniți acele nevoi ale sinelui vostru.

Uitați-vă apoi după o ultima frică. Da, este frica de coruptibilitate. Dacă ieșiți în lume și aveți succes, veți ajunge să vă contaminați și nu veți mai fi în stare să rămâneți puri spiritual? În plus, se va umple viața voastră cu făcutul de lucruri pe care nu doriți să le faceți, sau pe care vă este frică să le faceți?

Vedeți acum aceste frici și IUBIȚI-le. Sunteți destul de buni, puteți depinde doar de voi înșivă, și de noi, și NU veți fi corupți. Voi, voi toți vă veți îndeplini misiunea. CREDEȚI-O – IUBIȚI-O. Aveți încredere în viziunea voastră interioară. Aveți ÎNCREDERE în Univers și aveți ÎNCREDERE în SINELE vostru.

Acum, sunteți pregătiți pentru o nouă călătorie pe Pământul cinci dimensional? Imaginați-vă că mergeți pe un ocean sau pe o întindere mare de apă. Spunem mergeți pe apă deoarece apa este o componentă majoră a corpului vostru uman. Copiii se nasc cu aproximativ 75% apă în corpul lor. În jurul vârstei de un an acest procent scade la aproximativ 65%. Ca adulți, aproximativ 60% din corpul vostru este apă, iar la femeile însărcinate acest procent crește până la aproximativ 70%.

În același fel, aproximativ 71% din suprafața Pământului este acoperită de apă, iar oceanele dețin cam 96,5% din toată apa Pământului. Dar apa există și în aer sub formă de vapori, în râuri și lacuri, în calotele glaciare și ghețari, în pământ ca și umiditate a solului și în straturile acvifere, și chiar și în oameni, animale și plante.

Apa este vitală pentru supraviețuirea voastră. Prin urmare, vă rugăm să vă plimbați de-a lungul oceanului. În timp ce vă continuați plimbarea în cea de-a cincea dimensiune, începeți să vă dați seama că oceanul este diferit în mod subtil. Strălucește și scânteiază în culori care sunt doar puțin diferite de ale oceanului vostru trei dimensional. Vedeți aura oceanului? Nu este frumoasă?

Aura oceanului radiază până la stratosferă. Sarcina balenelor și a delfinilor este să curețe aura oceanului. Și este sarcina oamenilor să curețe aura uscatului. În timp ce vă plimbați pe plajă, observați cum puteți curăța aura pământului/uscatului. Plimbați-vă chiar pe malul oceanului ca să puteți simți mai bine aura uscatului întâlnind oceanul. Nu este un amestec delicios?

O componentă importantă în a deveni cinci dimensional este să fii pe deplin conștient de simțurile tale mai înalte. Pentru a face acest lucru, trebuie să vă feriți să deveniți speriați și neliniștiți în lumea voastră cotidiană. Când sunteți speriați, aduceți-vă aminte că Sufletul vă ajută să deveniți cinci dimensionali prin crearea unei drame care să aducă în prim plan FIECARE frică ascunsă.

Fricile ascunse sunt cele care vă coboară vibrația pentru că nu sunteți suficient de conștienți de ele astfel încât să le puteți echilibra cu iubire. Când vibrația voastră scade, voi sunteți coborâți din dimensiunea a cincea. Pe de altă parte, când vibrația voastră crește, conștiința voastră devine mai cinci dimensională.

Acum, pentru a vă continua plimbarea voastră cinci dimensională, aplecați-vă și simțiți nisipul. Se simte diferit, pentru că în loc să fie pietricele foarte mici de nisip, murdărie, scoici și pietre, ”nisipul” este de fapt mici sfărâmături de cristal. Priviți cum strălucește nisipul când soarele se reflectă prin el.

Acum intrați în apă până la glezne. Priviți cât de clară și limpede este și simțiți cum vibrația apei este foarte calmantă și liniștitoare. În timp ce vă relaxați imaginându-vă în realitatea voastră cinci dimensională în care vă plimbați pe ocean vă dați seama că această apă cinci dimensională este de fapt lumină lichidă.

Acum ascultați. În momentul în care lumina lichidă se întâlnește cu nisipul de cristal se aude o melodie moale și apare un curcubeu în culori cinci dimensionale ...

Acum uitați-vă la mâna voastră cinci dimensională din fața voastră ...

Vedeți cum mâna voastră de lumină scânteiază ca și nisipul de cristal. Pe măsură ce vă mișcați mâna, ea lasă în urma ei o dâră în culorile curcubeului. Uitați-vă la acea dâră și vedeți cum puteți schimba culorile cu mintea voastră ...

Acum atingeți-vă inima trei dimensională cu mâna voastră cinci dimensională ...

Simțiți cum vă vindecă fricile ...

Pe parcursul zilei voastre, fiți conștienți de fiecare secundă de frică și vindecați-o imediat punându-vă mâna cinci dimensională deasupra inimii voastre trei dimensionale.

Asta este tot pentru astăzi. Vizitați oceanul, sau alte întinderi de apă, pentru a le percepe cinci dimensional.

ACEA

19.01.1999

Noi, ACEA, ne-am întors pentru a vorbi cu voi,
Apreciem dificultatea pe care o aveți în a permite TUTUROR fricilor voastre ascunse să se ridice la suprafață. Desigur, ați descoperit că fricile voastre ascunse sunt aceleași cu cele pe care le-ați știut din totdeauna – doar că la un nivel mai profund.

Prin mai profund, vrem să spunem că acestea sunt frici care sunt o componentă a naturii voastre primare – a sinelui vostru animal. Sinele vostru animal privește în jos la ceea ce voi ar trebui să faceți. Aceasta este problema în cea de-a treia dimensiune – uneori ajungeți să vă implicați atât de mult în ceea ce se întâmplă pe pământ încât uitați să priviți în sus.

Dacă doriți să vă întoarceți în dimensiunile mai înalte, va trebui să fiți dispuși să ”dați drumul” complet lumii fizice. Acest lucru este foarte dificil pentru că este simțit la fel ca moartea. Cu toate acestea, în mintea voastră conștientă voi nu vă puteți aminti moartea. Prin urmare, experiența vă aprinde mintea inconștientă profundă unde amintirea morții (și nașterii) trăiește.

În multe vieți ați murit cu frica în conștiința voastră. Prin urmare, chiar înainte de a ajunge în momentul deplinei renunțări, frica de moarte iese la suprafața conștiinței voastre. Această experiență poate fi foarte derutantă pentru că ea nu apare conștiinței voastre, minții voastre trei dimensionale că muriți, și nu puteți înțelege de ce aveți o frică atât de extremă.

Pentru a păși conștient în cea de-a cincea dimensiune, adică, fără să muriți, va trebui să vindecați fiecare experiență din fiecare viață trei sau patru dimensională în care ați murit în frică. Acum, știm că asta sună ca o sarcină monumentală, dar nu trebuie să vă uitați la la fiecare din acele vieți în mod individual.

Puteți lucra la nivel de simțire permițându-vă ca în mod conștient să simțiți suma tuturor experiențelor voastre de a muri în frică. Îi veți permite simțirii să vină în față pentru atâta timp cât o puteți suporta, iar apoi veți rupe drama și vă veți reveni în timp ce echilibrați acea frică cu iubire. Amintiți-vă că voi sunteți cei care controlați totul.

Alegeți să vă înfruntați frica atât de mult timp cât puteți. Stați cu curaj în frica pe care ”problema” o dezvăluie. ACUM alegeți să ”opriți/dezactivați frica” alegând o altă experiență. Clenciul aici este că viața trei dimensională v-a învățat cum să creați dificultăți, dar a eșuat în a vă învăța cum să creați fericire și iubire.

Cu toate acestea, este sarcina celei de-a treia dimensiuni să creeze situații dificile astfel încât să fiți forțați să priviți spre ceruri (dimensiunile mai înalte) pentru a găsi răspunsul. Acest răspuns este întotdeauna IBIREA. Iubirea vă va ridica conștiința deasupra iluziei celei de-a treia dimensiuni și vă va permite să vă amintiți cine sunteți cu adevărat.

Voi toți sunteți mărețe ființe de lumină care ați călătorit în dimensiunea a treia în acest moment special pentru a o ajuta pe Gaia în Ascensiunea Sa. Pentru nenumărate vieți Gaia a servit ca și sală de clasă pentru formarea voastră ca ființe de lumină cinci dimensionale. Acum este rândul vostru să o ajutați pe Ea precum și pe voi înșivă. Când vă întoarceți în dimensiunea a cincea, veți experimenta împlinirea destinului vostru.

Noi suntem cu voi,

ACEA




Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.