luni, 9 februarie 2015

Din Vremea Lemuriei până Astăzi ați Așteptat Acest Moment


De Bob Fickes

În urmă cu trei milioane de ani Pământul era plin de Lumină. Sanat Kumara și 144.000 de Maeștri au venit în Lemuria de pe Venus și au aterizat la Kuramayama. Mulți dintre voi ați fost prezenți în acel moment în Corpul vostru de Lumină și ați devenit parte din Consiliul Maeștrilor care urma să creeze viitorul tuturor civilizațiilor de pe Pământ.

Am făcut multe planuri să aducem oamenii de pe Pământ la cel mai înalt nivel de conștiință. După ce planurile au fost clare, ne-am adunat în Tenkawa. Fiecare dintre noi era pregătit să călătorească în jurul globului pentru a aduce mesajul și instrumentele necesare pentru a ridica nivelul de conștiință la Iluminare și Ascensiune. Eram în Tenkawa atunci când am promis să rămânem alături de oameni până în momentul în care ei sunt pregătiți pentru această cunoaștere. Mă gândesc că acesta este motivul pentru care Sanat Kumara ne-a încurajat să mergem la Tenkawa și să ne retrezim darurile. Maeștrii sunt foarte mulțumiți de faptul că atât de mulți dintre noi am răspuns chemării lor și am călătorit la Tenkawa. S-ar putea să nu știți ce s-a întâmplat acolo, dar ceva în adâncul vostru a fost activat. Puterea Iubirii a fost descărcată în conștiința voastră și acum voi vă conectați pe deplin la Maeștri în fiecare zi.

Această activare a început deja. La început veți simți doar o agitație a noii energii, dar nu veți înțelege cu adevărat detaliile a ceea ce s-a întâmplat. Nu este necesar ca noi să înțelegem acea energie astăzi. Este necesar ca doar să-i simțim agitația în interiorul nostru. Într-o zi veți simți că este timpul să faceți un pas și să-i permiteți acestei energii să se miște prin voi. Energia se va mișca prin voi și vă va motiva inima să facă ceva. De fiecare dată nu veți ști ce este sau cum să folosiți energia până când nu veți face pasul să lăsați energia să se miște prin voi. Trebuie să demonstrați Maeștrilor și Universului că aveți încredere în ceea ce se întâmplă.

Încrederea în energie este cheia. Dacă aveți curajul să pășiți în față și chiar o faceți, toți Maeștrii vor fi acolo ca să vă ajute. Aceasta este aceiași energie care s-a mișcat prin voi cu mult timp în urmă atunci când erați cu Maeștrii în Corp de Lumină. Vi se va părea ciudat de familiar dar un pic confuz în timp ce încercați să vă dați seama cum să înțelegeți acest lucru în lumea noastră de acum. Nu vă gândiți! Va ajunge să devină frustrant în timp ce mintea voastră umană încearcă să înțeleagă ceea ce știați atunci și cum să actualizeze această cunoaștere în această lume modernă.

Această energie este din Lemuria. Nu seamănă cu nimic din ceea ce cunoaștem astăzi. Simțiți energia și lăsați-vă amintirile să se trezească. Acesta este doar primul pas. Fiecare lucru va deveni mult mai clar mai târziu. Aveți încredere în ceea ce simțiți! Maeștrii vor doar să vadă că aveți încredere în ceea ce se întâmplă. Într-un fel acesta este un test pentru a vedea dacă voi puteți face pasul. Odată ce ați dovedit că sunteți dispuși, Maeștrii se vor conecta cu voi și vă vor ghida. Încrederea este cel mai important pas al nostru. Acesta este adevăratul început al unui viitor care va fi mai uimitor decât orice ați făcut vreodată. 



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.