sâmbătă, 7 februarie 2015

Curenții Intervenției Cosmice



Deschiderea Stăvilarelor Echinocțiului

De Sandra Walter

În 24 Ianuarie, în timpul ultimului portal, a fost deschisă o ușă energetică uriașă. În viziunile mele, ea a apărut ca un uriaș perete de stâncă care se despică și se deschide, ca și porțile unei pușcării care se balansează larg. A fost o masivă eliberare a stăvilarelor care a accelerat energiile lui 2015; în special, Echinocțiul prin pasajele Lunii Sângerii în Martie/Aprilie și Septembrie. Am mai descris toate acestea și înainte; această serie de patru pasaje servește ca și un dispozitiv de acordare pentru cei care vor experimenta schimbări dramatice în conștiința și întruparea stării de conștiință Christice mai repede decât marea masă a colectivului.  

Voi simțiți deja intensitatea acestor energii. Pot fi senzații de nervozitate/neliniște, sau de urgență, sau o profundă intuiție că ceva foarte diferit este pe cale să fie prezentat colectivului aflat pe punctul Ascensiunii – și pot să subliniez că acest lucru va fi unic pentru acest colectiv. Așa cum spuneau Pleiadeenii în 1999: Nu acordați atenție distragerilor din apropierea liniei de sosire; rămâneți focalizați pe cale. S-ar putea să simțiți că totul este necesar să fie încheiat, pus în ordine pentru a vă elibera și a avea o experiență nou-nouță. Asta poate fi o provocare, mai ales pentru aceia dintre voi care vă aflați în rolul de învățător, vindecător sau ghid. Să știți că, în scopul de a demonstra noi nivele de conștiință, pentru a curăța căi noi pentru colectiv, trebuie să existe pasaje de focalizare în care să nu existe o angajare în constructele de nivele joase.  

Pentru unii dintre voi asta poate însemna o oră sau o zi din timpul vostru privat. Pentru alții asta poate însemna o săptămână sau o lună de focalizare dedicată pe procesul Ascensiunii cu nivelele mai înalte ale conștiinței prezente pentru a vă ajuta. Indiferent de programul vostru pământesc, energiile lui 2015 și portalul Echinocțiului următor vor domina procesul vostru dacă sunteți unul/una dintre primii care vor întrupa această nouă experimentare a conștiinței Christice.

Conștiința Christică sau cristalină se va exprima în moduri unice, cu toate acestea, ele toate au un factor unificator: Iubirea Divină, armonia, pacea și o aliniere fermă cu starea cinci dimensională a conștiinței unității. Forțele cosmice care se manifestă din 24 Ianuarie sunt forțe cu o mare putere de manifestare care îi va purta pe mulți în teritorii neexplorate, zone ale conștiinței care nu au mai fost ancorate până acum pe Pământ. Și acest lucru este unic, pentru că vor fi atât de mulți care vor experimenta aceste noi nivele de lumină și de întrupare, spre deosebire de trecut când au apărut câțiva Maeștri când și când. Toate acestea sunt susținute de schimbarea dimensională a lui Gaia, de ancorarea de acum doi ani, și de nivelul colectiv al conștiinței care a fost ridicat de către atât de mulți Îndrumători de Cale precum și de cei aflați în serviciul Noii Lumini.

Curenții Intervenției Cosmice

Îi simțiți deja preaiubiților. Momentele, orele în care experimentați fuziunea multidimensională, când sunteți interconectați cu toate expresiile adevăratului vostru sine, vor crește în durată și intensitate. Experimentarea unimii în interiorul sinelui poate deveni copleșitoare în acest an. Sinele Mai Înalt și Echipele Divine ajută cu ajustări, cu toate acestea va fi important să susțineți focalizarea, să vă împământați în Noua Lumină ori de câte ori este necesar și să dormiți atunci când puteți.

Petreceți mult timp în natură în acest an. Multe dintre filamentele luminoase codificate care vin pe planetă și care emană de la expresiile lui Gaia 5D/6D sunt cu ușurință preluate de către organism și activate într-un decor natural, organic. Acest lucru se aplică și mediului intern al corpului, minții și câmpurilor energetice. Faceți ce puteți mai bine pentru a vă oferi un mediu cât mai pur, calm și relaxat pentru întruparea acestor noi frecvențe.

Voi serviți ca și propria voastră Școală a Misterelor pe perioada acestor pasaje, dragilor. Intuiția creativă va fi podul vostru către starea 5D. Adunați-vă în moduri noi, organice; structurile clasice nu servesc expansiunii, trebuie să existe un spațiu larg deschis spre necunoscut. Deveniți confortabili cu incofortabilul. Simțiți-vă în siguranță în infinita voastră credință, Sursa celor Mai Înalte puteri ale voastre.

Curgeți cu acești curenți ai Intervenției Cosmice. Urmați-vă impulsurile și lăsați-le să activeze micro-mișcările, momente de curgere prezente în pasaje mici dar foarte acute, foarte precise. Creația devine mult mai precisă și schimbările avansează; o vibrație mai înaltă primește o susținere mai înaltă. Observați liniile de lumină care conectează colectivul Ascendent. Observați diferența în Îndrumătorii voștri de Cale. Onorați-i pe acești Maeștri, preaiubiților. Căile de a experimenta multiple realități în formă au fost tăiate. Simțiți acest lucru în inima voastră; știți că acest nivel de întrupare special este nivelul pe care l-au experimentat Maeștrii în trecut. Voi evoluați dincolo de acesta, cu toate acestea următorul nivel are loc ca și o operațiune colectivă. El trebuie ancorat în conștiința colectivă ca și o platformă pe care mulți să poată sta. Mulți dintre voi vor trece mult dincolo de acea platformă, cu toate acestea primul pas se prezintă chiar acum.

Intrarea în Epoca de Aur, în Rasa de Aur, nu este Ascensiunea voastră sau Ascensiunea lor, este un puzzle care poate fi completat numai de către toți, fiecare punând ultima piesă împreună și la locul ei; o întrupare Unificată a conștiinței Christice. Ocoliți problemele legate de cărămidă-și-mortar (prezența fizică a unor constructe sau structuri) și conectați-vă la rețeaua Inimii UMane Ascendente în vibrația mai înaltă – știți cum să faceți acest lucru, aveți încredere în asta.

Acordați Prioritate Alinierii voastre

Acesta este antrenamentul vostru clipă de clipă; atunci când opuneți rezistență, sau apar dificultăți, așteptați un moment. Respirați, resetați, aliniați și mergeți mai departe. Jucați-vă cu asta. Uneori durează câteva milisecunde pentru a vă alinia cu Noua Lumină, uneori poate dura și o zi. Unele creații este necesar să fie predate în totalitate, dar voi aveți un nivel mult mai înalt de Măiestrie asupra propriei voastre realități pe măsură ce vă ridicați mai sus.

Energiile oferă posibilitatea de a învăța să folosiți puterea momentului pentru a vă schimba în mod constant realitatea în cea mai înaltă posibilitate. Chiar și activitățile împământate, dense; nu le respingeți sau judecați ca pe un lucru greșit de făcut dacă simțiți rezistență. Poate fi pur și simplu un antrenament de aliniere care vi se prezintă. În vechea lumină exista frica de a face un lucru greșit sau într-un moment nepotrivit; acum că inima voastră este acordată, sau se acordează, la curgerea Noii Lumini, vă veți da seama cât de puternică este Sursa-În-Carnată. Nu este vorba despre manipularea realității sau controlul rezultatelor, este vorba despre alinierea cu cele mai înalte nivele ale inteligenței creatoare, care este Iubirea Divină.

Voi deveniți Maeștrii care se plimbă între lumi, și asta este ceva foarte nou. Învățați din această fază. Observați și participați la crearea realității din jurul vostru. Energiile se vor intensifica rapid, fenomenele se vor amplifica, sclipirile, fasciculele de lumină, orbii și alte efecte de scurgere dimensionale vor crește în mod dramatic. Pentru cei care întrupează rapid Noua Lumină, aceste daruri ale comunicării și interacțiunilor telepatice vă vor ajuta în serviciul vostru, pe calea voastră precum și colectivul pe măsură ce creșteți în nivel. Veți primi toată susținerea de care aveți nevoie pentru a vă schimba rapid și permanent în nivele din ce în ce mai înalte de conștiință dacă vă aliniați cu centrul Inimii Solare și SUNTEȚI acel SOARE, acel univers unic Sinele-ca-Sursă.

Luați în considerare pasajul dintre momentul de acum și jumătatea lunii Martie ca pe un antrenament de aliniere. Cu cât este mai acută alinierea voastră, cu cât mai focalizate sunt percepțiile voastre și cu cât sunteți mai hotărâți să vă dedicați conștiința acestei etape a procesului de Ascensiune, cu atât mai mari vor fi rezultatele pe care le veți obține la primul Echinocțiu și portal al Lunii Sângerii. Dovediți-vi-o vouă înșivă, demonstrați-vă vouă înșivă de ce sunteți în stare. Acesta este un an al măiestriei și inițiații au o grandioasă oportunitate de a demonstra OMenirii ceea ce este posibil.

În Iubire, Lumină și Serviciu,
Sandra


link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.