luni, 2 februarie 2015

Călătoria Undelor Gamma



Dr. Suzanne Lie & Nuri
23 Ianuarie 2015

TRANSCRIEREA CĂLĂTORIEI

Suzanne Lie: Îi percep pe Arcturieni care sunt mai înalți decât mine ca un fel de nor de Lumină, nor de Lumină, un nor de Lumină strălucitor. Arcturienii tocmai s-au întins și mi-au atins inima. Mai mult ca un fulger, dacă înțelegi. Îmi este arătat Noul Pământ dar este foarte greu să-l descriu/transpun.

Vrei să-mi pui câteva întrebări ca să mă ajuți să-l descriu/transpun în cuvinte? Doar știu că îmi este arătat dar el nu este perceptibil pentru percepțiile mele trei dimensionale.

Nuri: Cum este Noul Pământ sau Pământul Nova perceput prin simțurile noastre mai înalte?

Suzanne Lie: Pentru mine este acum ca și sentimentul unei cunoașteri asemănător sentimentului cunoașterii când comunic cu ființe mai înalt dimensionale. Am o viziune mai clară a mea însămi pe navă pentru că am descris-o și am notat-o. Când am scris despre ea am rulat experiența prin mintea mea 3D. Și astfel, prin urmare, mintea mea este mai capabilă să creeze imagini.

Nuri: Ai putea descrie aspectul tău fizic pe Noul Pământ?

Suzanne Lie: Este un Corp de Lumină. Pare humanoid. Nu are detaliile unei forme fizice. Pentru că acele detalii au de-a face cu constructul acelei frecvențe 3D. În această frecvență 5D totul curge. Chiar acum eu sunt calibrată numai la Corpul meu de Lumină, așa că, probabil dacă aș fi mai calibrată la corpul meu fizic aș putea vedea mai multe detalii.

Corpul meu de Lumină este androgin. Eu, și/sau complementul meu și cu mine, putem alege să avem iluzia separării, dar legătura dintre noi este întotdeauna continuă. Este ca și relația mea cu soțul meu care este complementul meu. De fapt și el meditează chiar acum așa că este destul de interesant. Va trebui să-l întreb cum a fost meditația lui.

Acum mă întorc la imaginea mea pe care am văzut-o deja. Este ca și cum aș sta pe o ieșitură și sunt încă în acel loc întunecat – este aproape ca și cum ar fi – întunericul de dinaintea Luminii. Deci acest loc, acest prag, este foarte întunecat. Parcă ar fi miezul nopții. Dar ne putem percepe unul pe celălalt pentru că ne vedem Corpurile de Lumină. Mă gândesc că unul dintre motivele pentru care este atât de întuneric este ca noi să putem obține juxtapunerea. Pentru că este întuneric putem vedea mai bine Corpurile de Lumină. Acest loc este ceea ce numim pragul Pământ, pragul Gaia – oricum alegem să-i spunem.

Este aproximativ ca și atunci când cineva iese dintr-un bazin adânc și vă aplecați să-l ajutați să iasă afară din apă. Așa că fiecare este nevoie să ajungă acolo pe cont propriu, dar când ajunge la acea ieșitură de la final – oricând ar fi asta – ah, de fiecare dată când ajungem la o încheiere, dar înainte de acea încheiere trebuie să trecem prin acest întuneric final cum s-ar spune, doar ca să fim siguri că am luat absolut totul.

Este ca și atunci când plecăm dintr-o casă pe care o închiriem, și eu am făcut acest lucru de două ori, și am lăsat o grămadă de lucruri de care ei să aibă grijă. Dar dacă vindem casa trebuie să luăm fiecare lucru – totul. Așa că trebuie să trecem prin această cea mai întunecată parte a nopții chiar de dinaintea ivirii zorilor pentru a intra în sinele nostru 3D/4D pentru a vedea dacă a mai rămas cineva care are nevoie de ajutor, orice componentă a Contractului de la Nașterea noastră care nu a fost încă îndeplinită.

Aud că, dacă ne transmutăm înainte ca unele componente ale contractului să fie îndeplinite, le putem îndeplini de la o frecvență mai înaltă. Pentru că cel mai important lucru pentru aceia dintre noi care au o experiență fizică în curs de desfășurare și înțeleg și cunosc și trăiesc dificultățile realității trei dimensionale este că noi suntem capabili să ne mișcăm cumva prin acest proces al Ascensiunii. Așa cum toți Maeștrii Ascensionați și-au lăsat în urmă jurnalele, cărțile, cuvintele și meditațiile ca și pe o hartă rutieră, pentru ca și alții să poată să-i urmeze.

Simt că cărțile mele sunt unul din acele lucruri deoarece aduc totul – sinteza misiunii mele. Simt atât de mult nava chiar acum. Când trec, intru în contact cu Noul Pământ, dar apoi am nevoie să fac o pauză pe navă. Asta este ceea ce aud. Trebuie să mă întorc pe navă pentru o vreme. Trebuie să mă întorc pe Nava Mamă pentru o vreme. Din moment ce acolo nu este timp, sau pe Noul Pământ, acest lucru nu contează. Doar acest oribil dor de casă pe care-l simt, îmi este atât de dor de casă și acest dor nu este pentru Noul Pământ pentru că pe acela încă nu l-am experimentat. E dorul de casă pentru navă.   

În sinele meu Pleiadean și Arcturian, sinele meu Antarian și chiar în sinele meu Draconian evoluat și sinele meu Cetacean Sirian – noi toți am fost legați planetar. Odată ce încheiem procesul de ascensiune, ne vom muta în expresia noastră mobilă – Nava Mamă care deține întreaga noastră esență.

Noul Pământ și Nava Mamă Gaia sunt aceiași ființă. Noul Pământ – Pământul cinci dimensional nu este în matrice, nu în matricea 3D. Nu se află pe harta stelară a celei de-a treia dimensiuni. Nu este în matrice, deoarece este în această altă lume. Oh, Doamne – această altă lume – wow! Wow – aleluia! Se simte foarte bine, foarte bine. Am avut această experiență în meditație de câteva ori și de obicei am nevoie ca cineva să-mi dea o urmă, așa că îți mulțumesc Nuri pentru câmpul de împământare astfel încât pot explica mai bine aceste alte lumi. Ele sunt toate în Acum. Nu există timp, nu există distanță, nu există separare.

Totul este în conștiința noastră. Și nava este conștiința noastră și noi, toți membrii navei, lucrăm împreună pentru a crea pachetul, forma gând a Navei Mamă. Acum înțeleg de unde au venit ultimele articole despre formele gând și conștiință.

Într-un fel aceasta ar fi ca și o formă de conștiință gamma – ceea ce experimentez eu chiar acum. Este cu siguranță deasupra lui theta, dar este foarte liniștită și cred că ai avut o întrebare despre faptul că conștiința gamma este mai liniștită și mai mică. E foarte mare liniște. Totul este aici acum.

Nuri: Este vidul?

Suzanne Lie: Nu, este viu. Vidul este viu.

Nuri: Da, asta este ceea ce vroiam să spun.

Suzanne Lie: Da, da este viu. Dar sunt încă în acel loc mai întunecat pentru că încă mai am un vehicul fizic și nu am încheiat încă purtarea lui.

Nuri: Aș vrea să-ți pun o întrebare în legătură cu pragul. Ceea ce îmi vine în minte este că noi am mai discutat despre asta și mai înainte – despre acel moment special – în filmul Interstellar când personajul principal merge înainte și se afundă în gaura neagră. Este acesta comparabil cu acea scenă?

Suzanne Lie: Da, și apoi poate intra în ACUM-ul morții fiicei sale. Poate să-și ia o învelitoare trei dimensională. Din această poziție ne putem lua învelitori dacă noi așa alegem. Și eu mă voi întoarce la învelitoarea mea și simt că acea învelitoare mai este. Sunt foarte mult în legătură cu învelitoarea mea pentru că este nevoie să o păstrez hrănită.

Nu pot face acest lucru multă vreme fără oxigen. Când îmi voi părăsi învelitoarea va fi altfel, dar acum nu pot să-mi părăsesc încă învelitoarea. Nu vreau să-mi părăsesc învelitoarea acum. Îmi place viața mea.

Interesant este că atunci când ajungem în punctul Ascensiunii avem o grămadă de abilități creative și suntem în stare să creăm o viață cu adevărat frumoasă și minunată. Așa că oamenii se gândesc ”Oh, vreau să ies afară de aici.” Nu se gândesc nici măcar o secundă că nu au cum să iasă de acolo pentru că nu au absolvit încă.

Pot să văd acum de aici – oh pot să simt din nou Kundalini – mulțumesc, aceasta este o reamintire ca să nu cad înapoi. Șii, mă gândesc că Theta – Theta Kundalini este locul în care vă micșorați și cădeți afară. Știi ce vreau să spun? În Gamma sunteți în kundalini. Are vreun înțeles pentru tine? Pentru că kundalini este Corpul vostru de Lumină și noi suntem deja în Corpul nostru de Lumină.

Nuri: Da.

Suzanne Lie: Theta este o călătorie. Conștiința theta este o călătorie. Ei îi spun frecvența Șamanului. Delta este frecvența morții și oamenii au murit dar s-au întors și își pot aminti moartea lor. Este frecvența de ”de-conectare” pentru a părăsi matricea 3D.

Nuri: Deci, ar fi corect să spunem că Theta este atunci când stai în scaunul observatorului și Gamma ar fi ca și cum te-ai scufunda în kundalini și ai deveni aceasta.

Suzanne Lie: Da, aș putea spune asta. Și Delta este și starea în care vă puteți elibera de învelitoare dacă sunteți pregătiți să renunțați la ea.

Nuri: Da, bine – corpul tău.

Suzanne Lie: Da, eliberezi atașamentul față de corpul tău fizic. Simt această linie. Și înțeleg ce spun despre cordonul de argint, care este de fapt cordonul Corpului vostru de Lumină. Este chiar un cordon de Lumină și îl simt. Simt că se conectează în jos prin toate frecvențele și în miezul dragii de Gaia. Nu știu dacă aș fi în stare să rămân dacă nu aș avea iubirea pentru Gaia. Vreau să spun că nu sunt tânără, am avut o viață lungă, dar știu că încă nu am terminat.

Nuri: Aș vrea să întreb altceva. Tu experimentezi pragul dar poți în același timp să asiști și la transmutarea efectivă din prag să devii corp de lumină?

Suzanne Lie: Dă-mi voie să-ți spun ce experimentez de fapt deoarece nu sunt sigură cum să răspund la această întrebare, bine? Ceea ce experimentez este că simt acest traseu. Și simt acest traseu în interior, așa cum ei au spus întotdeauna. Îl simt în interior. Simt ca și cum întreaga mea kundalini ar avea o rezonanță, nu o forțare în sus și în jos așa cum am experimentat de obicei. De această dată kundalini este calmă și liniștită. Este un atașament. M-am mai simțit în acel loc întunecat și înainte. Dar pentru mine, nu știu dacă așa este pentru toată lumea, dar pentru mine prima mea dorință și și prima mea conexiune este Nava Mamă, simt nevoia ca doar să merg acasă, la acea casă mai întâi.

Și, da, asta este ceea ce voi face; voi merge acasă acolo și apoi următoarea mea casă va fi miezul lui Gaia, cu Lemurienii. Da, asta ar fi ca și cum mi-aș ”aduna fragmentele” SINELUI meu. Aud că primii vor fi cei care vor ”face editarea” inclusiv, cum s-ar spune.

Deci intrăm în această stare de conștiință și apoi este nevoie să ne întoarcem la Nava Mamă. Apoi putem intra din nou în camera de regenerare și să intrăm în comuniune cu întreaga noastră realitate acolo pe nava Mamă. Da, apoi vom putea simți acea minunată Unitate a Conștiinței care este consecventă și persistentă pe Navă. Putem, de asemenea, trăi în infinitatea de dincolo de timp.

Apoi, putem experimenta acel sentiment foarte, foarte profund. Pentru că suntem în forma Corpului nostru de Lumină putem merge în miezul lui Gaia pentru a fi împreună cu Sanat Kumara. El s-a întors pentru a ajuta în ascensiunea lui Gaia și a-l asista pe actualul Logos planetar, Maestrul Ascensionat Kuthumi.

Preaiubitul și dulcele, dulcele Kuthumi este încă acolo ca Logos și lucrează cu Gaia, Lemurienii și Atlanții care au fost de ordin înalt și au ascensionat. Ei toți își împărtășesc informațiile cu Gaia pentru a o ajuta chiar din miezul ei. Pentru că Gaia ascensionează din miezul ei de cristal, așa cum noi ascensionăm din Miezul nostru, Kundalini a noastră.

Kundalini a noastră este în linie dreaptă pentru că noi suntem umanoizi în sus și în jos. Kundalini lui Gaia este un cerc în miezul ei de cristal pentru că ea este o ființă circulară. Ea este în mod absolut o ființă vie care este mult mai evoluată decât noi. Gaia a trecut complet dincolo de toate nevoile unei evoluții umanoide și chiar dincolo de nevoia unei evoluții într-o Nava Mamă. Ea a ieșit acum din evoluția de a fi o planetă. În timp ce ascensionează ea se va muta într-o stare mult mai galactică.

Aceasta este o informație interesantă. Acum am să-ți vorbesc despre întrebarea pe care o am și te rog să mă întrebi, bine? Întrebarea pe care o am – bine, dacă Gaia, ființa Gaia, ascensionează de la forma ei planetară în octava sa următoare care este forma ei galactică, atunci ce este Noul Pământ?

Deci, lasă-mă să mă centrez și am să te rog să mă întrebi acest lucru, bine? Cred că am o parte a răspunsului dar ajută atunci când cineva din exterior întreabă. Cred că aceasta este cea mai lungă durată de timp în care am susținut această frecvență de conștiință. Îți mulțumesc că mă împământezi Nuri, cred că nu aș fi putut face acest lucru fără cineva care să mă împământeze.

Nuri: Având în vedere că Gaia Ascensionează de la forma sa planetară la o formă Galactică, ce este atunci Noul Pământ?

Suzanne Lie: Este mai mult ca o Stație Spațială. La fel ca și umanitatea care se mișcă dincolo de limitele Pământului și crează stații spațiale pe care noi le-am avut pentru foarte, foarte multă vreme. Noul Pământ este mai mult ca o stație spațială. O stație spațială este un loc în care te duci în între, ca o navă spațială care poate merge numai atât de departe cât este stația spațială și înapoi pe Pământ, și înapoi la stația spațială, etc. Deci Noul Pământ este un loc pentru oamenii care-și pot expansiona conștiința la Pământul 5D și înapoi la 3D/4D, apoi la Pămâtul 5D și înapoi, Pământul 5D și înapoi la Pământul 3D.

Doar că, oh și asta este interesant, doar că Stațiile Spațiale sunt depășite pentru lumile Pleiadeene, lumile Andromedane, lumile Siriusiene pentru că ele nu mai au nevoie de acel loc ”în între” așa că Noul Pământ – Stația Spațială Pământ se va alătura în cele din urmă expresiei Galatice a Pământului ascensionat. Oh, am citit în multe locuri că Noul Pământ va fi într-o galaxie diferită și nu mi-am putut da seama care ar putea fi.

Noul Pământ va fi în forma Galactică a lui Gaia. Așa că realul Pământ Nou este în forma Galactică a lui Gaia. Satelitul Noul Pământ va fi în acest sistem Solar, în această Galaxie Caleea Lactee. Are sens ceea ce spun?

Nuri: Sună ca și cum Noul Pământ ar fi o metaforă, dar ai putea să spui un pic mai multe?

Suzanne Lie: Satelitul Noul Pământ rezonează la Calea Lactee și rezonează la poziția din poziția sa obișnuită în sistemul solar al pământului fizic.  Acum, este același lucru ca și pentru Venus. Dacă vă uitați la sistemul solar și faceți o poză cu mintea voastră sistemului solar, îl veți vedea așa cum l-ați văzut întotdeauna.

Apoi observați acest sistem solar cu percepția voastră cinci dimensioanlă și veți vedea că acolo este o Venus cinci dimensională. Acolo va fi și un Pământ cinci dimensional. Și Marte lucrează la asta. Există și o absolut cinci dimensională Jupiter. Planetele exterioare – da, și Neptun lucrează la asta. Pluto nu face parte cu adevărat din acest întreg sistem, dar și Soarele este pregătit de transmutare.


link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.