duminică, 8 februarie 2015

A FI Corpul de Lumină – Mesaj de la UNUL



Prin Suzanne Lie

Dragi cititori,
Re-editam povestea lui Jaqual pentru viitoarea mea carte, ”Jurnalul”. Din anumite motive, poate pentru că eram gata, acest mesaj scurt a fost evidențiat în atenția mea. L-am copiat și inserat în propriul său fișier și l-am citit din nou și din nou și din nou ...

Uneori, poate fi recunoscut un extraordinar mesaj de lumină care este ascuns în viața lumească. Când acest lucru se întâmplă, cel mai bine este să înmagazinăm acel mesaj în Inima noastră Înaltă astfel încât să-l putem auzi din nou și din nou.

Poate că ați putea dori să înmagazinați acest mesaj în Inima voastră Înaltă, deoarece acesta este un mesaj destinat tuturor celor care îl pot recunoaște.

***
Dragă UNU,
Întoarce-te în interiorul minții tale pentru a putea privi în frecvențele mai înalte ale SINELUI.

Imaginează-ți că vezi un tunel lung de lumină.

Plimbă-te calm în acea Lumină.

La început s-ar putea să vezi doar întunericul, deoarece întunericul este zona SINELUI tău, pe care nu l-ai explorat încă.

Stai calm în acel întuneric.
Fă-ți din acel întuneric prietenul tău.

Acel întuneric este doar o componentă a conștiinței tale care nu s-a trezit ÎNCĂ pe deplin.

În timp ce simți cu curaj tot întunericul din jurul tău, privește în interior pentru a-ți găsi propria fărâmă de lumină.

Vei găsi acea lumină în inima ta, cuibărită în iubirea ta pentru oameni și iubirea lor pentru tine.

Simte confortul cald al acestei iubiri și permite-i ca încetișor să ilumineze acel întuneric cu lumina sa aflată într-o continuă expansiune.

Rămâi detașat în timp ce observi cum această lumină emană din interiorul propriului tău miez și se expansionează dincolo de forma ta pentru a intra în tunelul tău de lumină.

Tunelul a fost cândva prea întunecat ca să-l poți percepe, dar ACUM l-ai schimbat într-o strălucire aurie.

Pe măsură ce această lumină te umple, corpul tău trece de la forma sa fizică densă la Corpul tău de Lumină fără formă.

În timp ce stai în Corpul tău de Lumină, în tunelul de lumină, găsește în inima ta PACEA care este necesară pentru a putea menține frecvența Corpului tău de Lumină.

Când te întorci în Matrice, cel mai bun avantaj tactic al tău este să rămâi într-o constantă legătură cu SINELE tău Corp de Lumină care te supra-luminează infinit.

Tu NU ești forma ta fizică.
Tu îți porți forma ta fizică.
TU ești Corpul tău de Lumină.

Simți acest ADEVĂR în Inima ta?

***

”Da”, răspunzi tu. ”Simt acest ADEVĂR.
Îmi simt și Corpul de Lumină cum mă supra-luminează.”

***

UNUL nostru, în timp ce îți simți Corpul de Lumină supra-luminându-te, eliberează încet ”timpul” și întoarce-te încet la ACUM-ul celei de-a cincea dimensiuni.

Prin practică vei învăța să-ți comuți conștiința de la sinele tău fizic în SINELE Corp de Lumină cinci dimensional.

Apoi vei avea experiența de ”a fi” Corpul tău de Lumină supra-luminând sinele tău fizic.

Poți face asta acum?

***

Am tot încercat să-mi transfer conștiința în Corpul meu de Lumină, dar n-am putut-o face. Apoi am simțit o ușoară atingere pe corp între inimă și gât. Această atingere a fost pe Inima mea Înaltă.

La început, de-abia am simțit atingerea, dar lumina a început să crească devenind din ce în ce mai caldă până când a devenit fierbinte. Mă pregăteam să mă trag deoparte de acea căldură, când am simțit o senzație euforică profundă.

Dintr-o dată, am fost în Corpul meu de Lumină.

Oh, ce senzație glorioasă. Nu știu cât de mult a durat această senzație, deoarece mi-era clar că rezonez la ACUM.

În timp ce eram în Corpul meu de Lumină am devenit treptat conștient de o formă mai densă care se afla în îngrijirea și sub protecția mea.

Forma de sub mine părea foarte mică. Când m-am uitat în acea formă am văzut câteva probleme de sănătate pe care le-am remediat imediat.

Mi-amintesc că mă întrebam cum ar fi să port o formă atât de mică și de densă, când BRUSC EU AM FOST forma mică și densă.

”NU” am urlat eu, în timp ce ochii mei s-au deschis larg pentru a vedea imaginea eterică a unei fețe înțelepte, zâmbitoare.

***
”Foarte bine”, am auzit o șoaptă în mintea mea. ”Practicând îți vei aduce aminte cum să experimentezi atât Corpul tău de Lumină cât și forma ta fizică în același ACUM.”

”Am venit la tine pentru a-ți aduce aminte să închei Misiunea noastră, misiunea pe care noi ne-am ales-o înainte de a ne trimite esența într-o formă fizică pentru A FI tu.”

”Este foarte necesar să închei Misiunea noastră ACUM.”

***

Creierul meu a vrut să iasă din meditație, dar mi-am simțit Corpul de Lumină supra-luminându-mă și spunându-mi că trebuie să-mi închei Misiunea ACUM.

Am avut nevoie de o mare concentrare pentru a-mi ține ochii închiși, să am încredere în SINE, să am încredere în instinctele mele și să mă eliberez de atașamentul de forma mea 3D.

Am simțit cum frica dorește să-mi invadeze experiența, așa că am predat frica în Lumină pentru a o transmuta în putere.

Mă întrebam cum am știut să transmut frica în acest fel, când am auzit/simțit Corpul de Lumină spunându-mi,

***

”Tocmai ți-am spus cum să transmuți energia, dar trebuie să te conectezi cu noi pentru a te elibera de timp. Transmutarea durează prea mult atunci când ești înconjurat de timp.”

***

Am fost atât de fascinat de conceptul de a fi ”eliberat de timp” încât nici nu mi-am dat seama că eu de fapt comunicam cu propriul meu Corp de Lumină. Am auzit de acest tip de comunicare, dar aceasta avea loc numai după zeci de ani de studiu.

***

”Noi nu avem libertatea timpului,” a spus Corpul meu de Lumină.

***

Într-o clipă am fost liber de tot ce înseamnă timp și înconjurat de Corpul meu de Lumină. Oh, senzația de a fi Corp de Lumină a fost aproape prea mult față de ceea ce forma mea fizică a putut conține. Am simțit cum încep să-mi părăsesc corpul fizic când, mai degrabă, Corpul meu de Lumină m-a părăsit.  

***

”Nu”, am auzit o voce spunând de deasupra mea, ”Nu este ACUM-ul tău pentru a-ți părăsi forma fizică. Ești necesar pentru îndeplinirea Misiunii tale.”

”Simte-ne, propriul tău Corp de Lumină, plutind deasupra ta într-o rezonanță mai înaltă. Poți face acest lucru imaginându-ți că suntem deasupra capului tău.”

***

Am dat ascultare instrucțiunilor și mi-am imaginat propriul meu Corp de Lumină, Corpul MEU de Lumină, supra-luminându-mă în timp ce am rămas pe deplin conectat la forma mea fizică.

A fost un mare sacrificiu să opresc experiența de a fi acel Corp de Lumină, dar știam că poporul meu are nevoie de mine.

Habar n-aveam cât de mult va dura până să mă pot întoarce la a fi în Corpul meu de Lumină.

Cu toate acestea, din acel moment mi-am putut simți mereu Corpul MEU de Lumină supra-luminându-mă.

***

Poate că putem auzi TOȚI acest mesaj dacă ascultăm cu Inima noastră Înaltă.


link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.