joi, 29 ianuarie 2015

Tindeți spre Pozitiv


Înaltul Consiliu de pe Orion

Canalizat de Holly Hawkins Marwood
12 Ianuarie 2015

Salutări dragilor,

Noi suntem Înaltul Consiliu de pe Orion.

Când fiecare An Nou începe în dimensiunea voastră, întotdeauna este un val de emoție, anticipare și gândire pozitivă și speranță pentru schimbare, speranță pentru noi experiențe de viață. Este acea schimbare și acea speranță și acea dorință care crează hotărârile pentru Noul An, noi determinări și noi puncte de vedere. Deși sunt mulți care ar putea spune ”Ei bine, oamenii își stabilesc hotărările de An Nou sau încep să facă lucruri noi dar nu le respectă pe parcursul anului”. Adevărul este că acea energie a reînnoirii, entuziasmului sau anticipării, o energie de resetare, este foarte energizantă și însuflețitoare pentru câmpul vostru energetic.

În timp ce vă gândiți la Noul An și faceți planuri pentru Noul An și faceți schimbările pe care le doriți în acel moment prefigurând o nouă realitate pentru voi înșivă, indiferent că este destul de importantă cum ar fi Ascensiunea voastră sau că este axată mai mult pe voi înșivă, pe corpul vostru, pe viața voastră materială sau pe realțiile voastre ... orice ar fi, înțelegeți că această minunată energie a reînnoirii predomină pe întreaga voastră planetă în acest moment. Puteți simți, nu numai propria voastră energie și entuziasm, dar puteți simți și energia și entuziasmul noului, reînnoirea Noului An în acest moment, și, într-un fel hrăniți acea energie a sistemului care este atât de treaz și de viu acum. În timp ce vă gândiți la ceea ce vreți să schimbați și la modul în care vreți să fiți în lume într-adevăr simțiți în energia din jurul vostru acea reînnoire și entuziasmul care este deținut de atât de mulți. Vedeți-vă, energetic, ieșind în afară și trăgând acea energie în voi. Veți descoperi că vă înviorează, vă entuziasmează și vă permite de fapt să călăriți acel val al expansiunii care are loc în acest moment al anului și chiar pentru mai mult timp.

Dorim să vă încurajăm în acest moment al reînnoirii de la începutul anului, când atât de mulți dintre voi simțiți că este o șansă să o luați de la capăt și să faceți noi alegeri, vă încurajăm pe fiecare dintre voi să înțelegeți că ceea ce vă doriți este un potențial în câmpul vostru energetic, pentru că dacă nu ar exista ca și potențial, nu l-ați dori. Nu v-ați întinde, strădui, crește, schimba în direcția lui. Deci, susținerea spațiului că este posibil să atingeți obiectivul la care vă gândiți, la care visați și pe care îl doriți în acest moment vă permite să simțiți că acest lucru este posibil.

Dorim, de asemenea, să vă încurajăm ca pe măsură ce vă reînnoiți angajamentul față de voi înșivă și față de viața voastră în acest moment, să vă uitați la energia pozitivă din jurul a ceea ce doriți să dobândiți. Mulți dintre voi, așa cum vedem în câmpurile voastre energetice, aveți dorința de a ieși din ceva pe care nu-l simțiți a fi pozitiv. De exemplu, și vom lua unul simplu în dimensiunea voastră, corpul. Deci, cineva ar putea spune ”Am de gând să pierd din greutate și voi face totul pentru asta” sau cineva ar putea spune ”Am de gând să pierd din greutate. Voi începe un nou program de exerciții fizice.” Și de multe ori acea decizie este luată pe baza unui nivel de insatisfacție, de a vă debarasa de ceea ce este realitatea voastră. Deși acest lucru poate părea evident pentru unii dintre voi, dar în timp ce lucrați să schimbați tiparele din viața voastră pentru a crea o nouă realitate, vă încurajăm pe fiecare dintre voi să vă gândiți și să fiți mai conectați energetic cu ceea ce se află în fața voastră, și ce vă doriți, dintr-un punct de vedere pozitiv. În loc să-l dați la o parte, de exemplu corpul pe care nu-l doriți, să vă conectați energetic cu ceea ce doriți. Ce este ceea ce vă doriți? Îndreptați-vă viața către ceea ce doriți în loc să o îndepărtați de ceea ce nu vă doriți. Veți spune că rezultatul final este același, dar după cum vedeți una dintre modalități este deosebit de pozitiv motivată în timp ce una vă împinge departe de ceea ce nu vă doriți. După cum mulți dintre voi știți, atunci când vă focalizați pe ceea ce nu doriți, de fapt întăriți acest aspect.     

Scufundați-vă adânc în imaginația și în vizualizarea voastră și acordați-vă vibrațional la ceea ce doriți să dobândiți în această (și nu numai) perioadă a Noului An de resetare energetică care este predominantă peste tot pe planetă.

Ca întotdeauna, vă încurajăm pe fiecare dintre voi să vă jucați și să vă bucurați și să găsiți ușurința în experiențele voastre și în expansiunea energetică care devine posibilă prin acea ușurință și deschidere.

Fiți binecuvântați,

Noi suntem Înaltul Consiliu de pe Orion.

© 2015 Copyright Holly Hawkins Marwood
Acest mesaj poate fi reprodus în întregime cu condiția să fie păstrat în forma sa originală, să nu fie schimbat sau modificat în nici un fel, fiindu-i atașat autorul și un link către www.AkashaHealigStudio.com afișat în mod clar, așa cum se arată mai jos.  
Author: Holly Hawkins Marwood           www.AkashaHealingStudio.com


Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.