duminică, 11 ianuarie 2015

Tenkawa Benzaiten


De Bob Fickes

În vechea scriptură Sanscrită cunoscută ca Devi Bhagavatam se spune că la un moment dat pe calea sa spirituală fiecare suflet se va confrunta cu o imensă îndoială. Se vor îndoi de tot ceea ce știu în legătură cu realitatea. Această îndoială este atât de mare încât nici măcar maestrul lor nu le va putea răspunde la întrebările pe care le au în ceea ce privește realitatea. Există o singură soluție: să meargă la Saraswati, cunoscută și ca Benzaiten, și ea le va înlătura îndoiala.

Tenkawa este cunoscut pentru marele Râu al Cerului care curge printre munții și stâncile sfinte care au coborât din Cer și au rămas la Altarul Tenkawa. Sufletele care caută transformarea finală și renașterea în Iluminare și Ascensiune vin la Tenkawa pentru a fi scufundați în Ki-ul spiritual care impregnează muntele și cerul. Acesta este un loc de mare reînnoire, un loc care vă va ridica sufletul și vă va deschide simțurile divine la realitatea finală a Iluminării.

Sanat Kumara a vorbit despre Tenkawa ca și despre locul în care 144.000 de maeștri s-au întâlnit odată cu Benzaiten și unde li s-au dat instrucțiuni pentru a răspândi învățătura Iluminării în lume. Deși acest eveniment a avut loc cu peste două milioane de ani în urmă, amintirea acestui eveniment rămâne încă adânc ascunsă în ADN-ul nostru. Cu toții suntem chemați la Tenkawa pentru a ne ridica sufletele suficient de mult ca amintirile noastre să se poată trezi și noi să ne putem aminti Maestrul care este ascuns în interiorul sufletului nostru. Este un timp de rededicare Scopului nostru Divin și de a ne aduna din nou în unitatea conștiinței spirituale. Această conectare globală cu Sinele nostru Divin și cu glorioșii Maeștri Ascensionați este anume pentru a crea un nou val de inspirație pentru noi toți. Haideți să ne dăm mâinile și să ne alăturăm inimile la unison cu Maeștrii și să ne ridicăm conștiința un pas mai mult spre Epoca Iluminării.

O chemăm pe Benzaiten să ne aducă Lumina sa Albă a Cunoașterii Pure și să ne trezească sufletul. Puterea Iubirii noastre unite va continua să construiască un impuls până la Ziua Îndrăgostiților în 14 Februarie. Haideți să ne fuzionăm inimile și să valorificăm această minunată Putere a Iubirii pentru toți oamenii din lume. Bucurați-vă de această călătorie chiar și în Visele voastre și primiți marile binecuvântări ale Maeștrilor Ascensionați. Fie ca noi toți să aducem Lumina Albă pentru următoarele cinci săptămâni și să fim cufundați în strălucirea Puterii Iubirii pentru binele nostru și al lumii noastre.


link catre articolul riginal

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.