vineri, 2 ianuarie 2015

Privind În Urmă pentru a Merge Înainte – Anul 2013


2013


Un Vis pe care l-am avut în Aprilie sau Mai 2013

 De Suzanne Lie

Tocmai am găsit un vis pe care l-am notat cândva în Aprilie sau Mai 2013. Am uitat cu desăvârșire acest vis, dar acum se pare că acesta este important și că este necesar să-l împărtășesc cu alții. Am stat până târziu în acea noapte, dar m-am trezit la ora 7:30 dimineața pentru că am avut un vis uimitor, foarte real. Visul, așa cum l-am notat în primăvara anului trecut, este următorul:

Soțul meu și cu mine ne aflam într-un loc care nu-mi este deloc familiar. Probabil că eram în vacanță. Eram cu oameni pe care nu-i cunosc, dar în vis se părea că-i cunosc. Au fost diferite situații pe care nu mi le pot reaminti și care, probabil, au fost lipsite de importanță. Partea importantă a visului a fost că, spre final, a fost o mare grabă, o debandadă în timp ce oamenii alergau încoace și încolo într-o stare de excitație, fericire și fără nici o teamă spunâdu-le tuturor să iasă afară ca să ”o” vadă.

Noi, soțul meu și cu mine, am decis să ieșim afară să vedem ce a generat tot acel entuziasm. Ne-am uitat în sus spre cer și am văzut că o imensă Navă Stelară era chiar deasupra noastră. Puteam vedea partea de dedesuptul Navei. Nava era de formă triunghiulară. Era FOARTE aproape de Pământ, planând deasupra unei poieni înconjurate de copaci. Nava părea imensă așa cum o vedeam noi de la sol, dar probabil că era o Navă Cercetaș, deoarece nu era mai mare decât poiana în care stăteam cu toții.

Visul s-a schimbat apoi ca timp, probabil cu câteva ore mai târziu sau a doua zi. Nava era tot acolo, dar nici nu a aterizat și nici nu a stabilit nici o legătură cu noi. Partea cea mai bună era că nu era acolo nici armată și nici oameni cu pistoale pregătiți să ”atace invadatorul”. Prin urmare, cel puțin în lumea din visul meu, propaganda despre ”extratereștrii oribili” nu pusese stăpânire asupra conștiinței noastre.

Nimănui nu-i era de fapt frică, sau să cheme poliția sau alte autorități. Eram într-o comunitate mică, izolată în care eram obișnuiți să ne rezolvăm singuri problemele. Așa că, toată lumea se adapta încet la evidența faptului că era o navă spațială chiar în fața ușii noastre. Ultima imagine pe care mi-o amintesc era că locuitorii Navei pluteau într-un fel de fluid deoarece era necesar ca ei să se adapteze la realitatea noastră poluată înainte de a putea ieși din Navă.

Când m-am trezit, m-am dus direct la calculator și am scris visul înainte de a uita ceva. Chiar și așa știu că sunt lucruri pe care le-am uitat. Cred că este destul de evident că sunt cam obsedată de debarcarea Navelor Stelare.  După cum mulți știu, când eram copil am fost răpită, lucru care a continuat probabil timp de mai mulți ani. Partea bună a acelei experiențe a fost că am putut să nu-mi uit SINELE.

Am putut să NU mă pierd în mintea de masă 3D a FOARTE întunecaților ani din 1946 până foarte recent. Secretele au fost regula, iar americanii au fost reduși la tăcere punându-li-se fluoruri în apă și folosind noua și minunata invenție de spălare a creierelor, televiziunea. Apoi au fost multe filme de groază cu extratereștri oribili, toți foarte urâți, răi și porniți să ne ucidă și să ne mănânce. Din fericire, au existat unele raze de lumină care ne-au spus adevărata poveste a Prietenilor noștri Galactici.

Cu toate acestea, imaginile terifiante ale filmelor de groază au fost cu mult mai eficace decât adevărul Ființelor binevoitoare din altă lume care au venit la noi cu prietenie. Nici nu-i de mirare că Galacticii din visul meu au trebuit să treacă printr-un proces înainte ca ei să poată intra în lumea noastră viciată.

De asemenea, poate că au așteptat să ne ofere tuturor o șansă ca să ne putem mișca prin frica care ne-a mai rămas. Poate că aceia dintre noi care suntem pregătiți ne putem ridica frecvența deasupra iluziei 3D. Poate că noi putem vedea adevărul care plutește chiar deasupra capului nostru, așteptând să fie împlinit.

Nu vreau să fac din această postare una prea lungă, dar simt că Arcturienii vor să spună ceva, așa că voi scrie mesajul lor.

”Dragii noștri prieteni și familie de pe Pământ,
Da, dragii noștri, voi sunteți în procesul de ascensiune. Cu toate acestea, întreaga planetă ascensionează împreună cu voi. Așa că, nu veţi simţi o mare schimbare în viaţa voastră, deoarece Gaia ascensionează împreună cu voi.

Plantele, animalele, elementele și Elementalii lui Gaia sunt pregătiți pentru ascensiune acum. Omenirea este cea care crează lunga așteptare. Este ușor să arăți cu degetul tipul rău, dar prea mulți au închis ochii la ceea ce se întâmplă în lumea lor.

Prea mulți oameni au ajuns să se piardă în frică și în spălarea creierului. Cu toate acestea, mulți dintre cei pierduți încep să se trezească și să treacă de la frică la iubire. Cei care sunt deja treziți este necesar să iasă de sub acoperire și să fie SINELE lor.

Puterea Unității Conștiinței celor care se conectează în speranță și iubire necondiționată va crea un grup de percepție a Noului Pământ.”

(Apropo, am uitat complet acel vis din nou!!!)    

***

Dragi Cititori,
Ar fi minunat dacă ați putea să împărtășiți orice vise sau orice viziuni concrete ați avut.
Scriindu-le la secțiunea de comentarii ne va ajuta foarte mult în Unitatea Conștiinței. Dacă aș putea avea o dorință pentru anul 2015 ar fi ca cei care sunt treziți la adevăratul, Multidimensionalul lor SINE să se poată toți alătura în Unitatea Conștiinței.

Vă puteți imagina fantastica diferență pe care am aduce-o în lumea noastră dacă am face-o!!

Binecuvântări vouă tuturor în 2015. Fie să lucrăm ca UNUL pentru a inaugura Noul Pământ. Amintiți-vă:

NOI SUNTEM CEEA CE AM AȘTEPTAT SĂ FIM!!


link catre articolul original


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.