joi, 1 ianuarie 2015

Privind în Urmă pentru a Merge Înainte – Anul 2012


2012


NOI SUNTEM CREATORII CONȘTIENȚI AI NOULUI PĂMÂNT

De Suzanne Lie

Am făcut recent o minunată retragere în Natură. Aș vrea să pot spune că mi-am petrecut mare parte din timp în Natură, dar de fapt mare parte din timp mi-am petrecut-o dormind. Fiind departe de casă și de toate lucrurile pe care ar fi trebuit să le fac, mi-am permis să fac exact ceea ce am vrut și/sau a fost nevoie să fac. Și ceea cu ce mi-am petrecut o grămadă de timp, a fost să dorm. Într-o noapte m-am trezit de mai multe ori, dar totuși am dormit cu trei ore bune mai mult decât de obicei. Așa cum fac de multe ori, m-am trezit cu o propoziție, pe care când o scriu devine pagini și pagini. Una dintre aceste propoziții a fost

Eu, Suzanne Lie din California, SUA,
Mă ofer voluntar să fiu un Creator Conștient al Noului Pământ

Cuvântul esențial din această afirmație este creator ”conștient”, deoarece noi toți suntem angajați în procesul creării Noului Pământ cu fiecare gând și emoție a noastră.

Am sperat că anii și viețile noastre de dăruire, meditație și serviciu vor fi suficiente să ne ofere o călătorie gratuită pe Noul Pământ și/sau în dimensiunile mai înalte. Cu toate acestea, nu s-a întâmplat așa. Noi, membrii întrupați ai omenirii, suntem creatorii Noului Pământ.

Da, în sfârșit, timpul este de partea noastră. Lumina mai înaltă din Centrul Galactic curge în lumea noastră și noi avem mai multă asistență din partea Galacticilor și Celeștilor decât am avut de la Era de Aur a Atlantidei.

Cu toate acestea, lumina mai înaltă care îi trezește pe cei care s-au dedicat manifestării misiunii lor pământești și integrării SINELUI lor Multidimensional, îi face pe cei pierduți să cadă din ce în ce mai adânc în chinurile lor personale. Din nefericire, acest chin interior este manifestat în afară ca o chinuire a altora.

Din fericire, și pacea interioară și iubirea necondiționată este proiectată asupra altora. Cu toate acestea, noi am fost calibrați de nenumăratele vieți trăite pe Pământ să punem frica pe primul loc și să lăsăm pe mai târziu iubirea. Creierele noastre animalice ne spun că frica este cea mai importantă emoție deoarece ea ne ferește să fim atacați și eventual omorâți. Dar moartea este întotdeauna eventuală și mult mai puțin importantă pentru Sufletul nostru decât iubirea.

Din fericire, pe măsură ce descărcăm, integrăm și devenim Expresiile Mai Înalte ale SINELUI nostru, avem puteri creatoare care sunt cu mult dincolo de puterile noastre de distrugere anterioare. Prin urmare, ceea ce a luat TIMP, efort și lăcomia de a distruge poate fi rapid transmutat prin iubirea necondiționată care este miezul luminii mai înalte care ne trezește puterile creatoare.

Cu toate acestea, pentru a fi maestrul creațiilor noastre, este necesar ca noi să ne stăpânim gândurile și emoțiile. Îmi imaginez că acesta este motivul pentru care m-am trezit cu propoziția de mai sus. Este un lucru să scrii povești, să meditezi, să conduci grupuri și să-i ajuți pe alții, dar este cu totul altceva să FII Maestrul tuturor gândurilor și emoțiilor tale.

Ne putem gândi cu ușurință la toată ”munca grea” care va fi necesară pentru crearea Noului Pământ bazat pe iubirea necondiționată pentru întreaga viață. Cu toate acestea, să trăiești acea iubire necondiționată cu fiecare gând și fiecare emoție este o provocare cu totul diferită. Noi suntem obișnuiți cu ”munca grea”, dar NU avem prea multă practică în a fi Maestrul Energiei noastre (gânduri și emoții).

De fapt, chiar și aceia dintre noi care sunt în stare să aibă un control destul de bun asupra gândurilor și emoțiilor noastre, cad încă în capcana de a se plânge de dificultățile vieții de zi cu zi. Ne plângem chiar și de cât de dificilă este ascensiunea! De fapt, cei mai mulți dintre noi ”Lucrătorii în Lumină” se tem să rostească cuvântul ascensiune pentru că ea nu a avut loc în conformitate cu specificațiile noastre.

Puteți vedea că m-am inclus și pe mine în acea listă. Și eu m-am plâns de dificultățile să ne amintim Adevăratul nostru SINE în timp ce suntem în tumultul vieții noastre 3D. Este într-adevăr o provocare să menținem o stare de conștiință mai înaltă în timp ce observăm atrocitățile vieții din jurul nostru și în timp ce călătorim în trafic și ne confruntăm cu o grămadă de facturi.

Prin urmare, când m-am trezit cu acea declarație că ”Eu Creez Noul Pământ”, asta înseamnă că fiecare gând și emoție îmi crează realitatea. Gândurile mele îmi direcționează intenția, iar emoțiile mele îmi dictează acea stare de conștiință care îndeplinește acea intenție. Deci, dacă este ca eu să FIU un creator al Noului Pământ, și eu îmi creez realitatea cu gândurile și emoțiile mele, trebuie ca eu să fiu un Maestru al gândurilor și emoțiilor mele.  

Este clar acum de ce NU am ascensionat? Câți dintre noi sunt de fapt, maestrul fiecărui său gând și emoție? Eu nu! Eu mă străduiesc să devin un Maestru al gândurilor și emoțiilor mele. Cu toate acestea sunt pe deplin conștientă că această formă de măiestrie este imposibilă pentru creierul nostru animalic trei dimensional. Așa că, creierul nostru animalic este incapabil să creeze Noul Pământ.

Pe de altă parte, Regatul Animal care nu include și omenirea ESTE pregătit pentru ascensiune. Ele sunt gata pentru ascensiune pentru că ele trăiesc în Unitate cu Gaia și cu respect față de planeta lor. Animalul uman nu trăiește în unitate sau respect pentru planeta noastră. Creierul ”animalic” are un cod de etică și comportament care a fost pierdut de animalul uman.

Totuși, animalul uman are ceva ce Regatul Animal nu are. Omenirea are capacitatea de a fi conștientă de, de a recunoaște, integra și FI expresia sa mai înalt dimensională în timp ce poartă un corp uman. Cu toate acestea, ca să facem acest lucru, va fi nevoie ca noi să renunțăm la gândirea noastră trei dimensională, așa cum a fost nevoie să renunțăm la roțile de lemn pentru a avea un vehicul mai rapid.

Știu că am reafirmat ceea ce am spus în urmă cu ceva timp. Cu toate acestea, știu că o reamintire este importantă, așa cum îmi reamintesc constant și mie însămi. Apoi, eu mai acționez încă din sinele meu uman. Progresul meu este că mă prind mai des că o fac. Totuși, dacă sunt prea obosită, dacă mi-am permis să devin ”stresată” de viața de zi cu zi, reamintirea nu funcționează. Ego-ul meu rănit ignoră expresiile mele mai înalte și îmi conduce vehiculul pământesc în tranșeele celei de-a treia dimensiuni.

Prin urmare, când m-am trezit în această dimineață cu acest mesaj de la SINELE meu, am ales să-l împărtășesc cu toți aceia dintre voi care știu că se străduiesc, așa ca mine, să ne amintim că

Eu,___________________, din __________________
M-am oferit voluntar să fiu un Creator Conștient al Noului Pământ

Dacă doriți să vă adăugați numele la lista noastră, vă rog să o faceți. Puteți folosi un pseudonim sau numai prenumele, așa cum VOI știți cine sunteți. De asemenea, dacă scrieți această propoziție pe o bucată de hârtie sau în calculatorul vostru, o puteți folosi ca pe o mantră care să vă ajute să vă amintiți că VOI SUNTEȚI CREATORUL REALITĂȚII voastre.

Lumina mai înaltă a intrat în creierele noastre deja de câteva luni și ne dă multe simptome inconfortabile cauzate de transmutare. Totuși, încet am început să ne adaptăm la aceste frecvențe mai înalte ale luminii. Pe de altă parte putem privi în jur în lumea noastră și putem vedea cât de mulți și-au pierdut total controlul asupra lor înșiși din cauza acestei energii. Lor, este necesar să le trimitem iubirea noastră necondiționată.

Totuși, este important să nu devenim reactivi la frica care ne înconjoară pentru că NOI SUNTEM CREATORII NOULUI PĂMÂNT. Cu alte cuvinte, noi putem servi ca antidot împotriva fricii spălând-o cu iubirea noastră necondiționată. Să trimitem iubire în frică este din ce în ce mai ușor deoarece 97% din ADN este ”pornit” și gândirea/simțirea noastră multidimensională vine în direct.

Este important să ne amintim să eliberăm gândirea noastră umană bazată pe supraviețuire și să funcționăm din ce în ce mai mult din Sistemul de Operare mai înalt dimensional al gândirii noastre multidimensionale. Din această perspectivă mai înaltă putem trimite iubire necondiționată în ceea ce crează frică și să ne focalizăm atenția pe ceea ce crează iubire.

Prin urmare, trebuie să facem unele alegeri în viețile noastre și să eliberăm ceea ce ne coboară conștiința. Dacă ne urâm munca, o schimbăm. Dacă situația din viața noastră ne face nefericiți, ieșim din acea situație. Dacă relațiile noastre nu merg bine, să ne uităm unde alimentăm negativul și ignorăm pozitivul. În unele cazuri extreme, va fi nevoie ca relațiile să se încheie.

Cel mai important, amintiți-vă să FIȚI voi înșivă atât de des pe cât puteți. Îmi dau seama ce vă cer pentru că același lucru mi-l cer mie însămi. Nu pot să spun că sunt minunată în a-mi aminti să fiu SINELE meu.

Dar sunt anumite momente în care EU SUNT SINELE meu.

Când sunt în toiul unui efort creativ, EU SUNT SINELE meu.
Când sunt cu cineva pe care îl/o iubesc sau/și cu un prieten drag, EU SUNT SINELE meu.
Când fac ceea ce-mi place să fac, EU SUNT SINELE meu.
Când sunt în natură sau mă ocup de grădinărit, EU SUNT SINELE meu.

Există însă și multe situații în care NU sunt SINELE meu.

Dacă sunt prea obosită, eu NU sunt SINELE meu.
Dacă sunt prea stresată (lucru care se întâmplă atunci când sunt prea obosită), eu NU sunt SINELE meu.
Dacă fac o sarcină lumească pe care trebuie să o fac acum, eu NU sunt SINELE meu.
Dacă lucrez prea din greu (care este reunirea celor de mai sus), eu NU sunt SINELE meu.

Acordați-vă un moment în care să scrieți când SUNTEȚI SINELE vostru și când NU sunteți SINELE vostru. Cred că veți descoperi, așa cum am făcut-o și eu, că dacă nu avem grijă de vehiculul nostru pământesc, simptomele transmutării sunt puternice și noi cădem afară din SINELE nostru.

Pe de altă parte, atunci când ne dăm seama că noi toți lucrăm împreună ca O Ființă pentru a fi Creatorii Noului Pământ, știm că noi suntem SINELE nostru Multidimensional în interiorul vehiculului pământesc pe care îl purtăm în mod curent. Acest vehicul pământesc este de o frecvență mult mai joasă decât rezonanța noastră și are mari dificultăți în integrarea SINELUI nostru în micuța sa formă de lut.

Este necesar să-i oferim multă iubire necondiționată micuțului nostru vehicul de lut, precum și elementelor și Elementalilor care au creat acest vehicul pentru noi ca să-l purtăm. Când nu am fost conștienți de faptul că noi suntem SINELE nostru, vehiculul pământesc ni se potrivea bine, la majoritatea dintre noi. În schimb, când începem să ne amintim că noi suntem SINELE nostru, începem să permitem frecvențele mai înalte ale luminii în forma noastră de lut.

Această formă nu este obișnuită cu frecvența adevăratei noastre rezonanțe și nu se simte confortabil cu frecvența luminii care intră acum prin Glanda sa Pineală. De aceea, este necesar ca noi să fim iubitori cu vehiculul și să-i fim recunoscători pentru crearea unui portal prin care noi putem contribui la aventura planetară a Creării Noului Pământ. Ba mai mult de atât, noi trebuie să ne amintim că noi n-am venit aici pentru câștigul nostru personal.

Noi, Creatorii Noului Pământ, ne-am luat un vehicul pământesc în aceste timpuri pentru a o ajuta pe draga noastră prietenă Gaia, conștiința întregii vieți de pe planeta Pământ, să-și expansioneze esența Sa planetară în frecvențele mai înalte ale realității. Un procent ridicat al omenirii este în prezent incapabil să-și dea seama de acest lucru, dar regatul vegetal și animal, precum și cei care s-au trezit la SINELE lor, lucrează ca UNUL pentru a Crea Noul Pământ.

Eu,___________________, din __________________
M-am oferit voluntar să fiu un Creator Conștient al Noului Pământ

Dacă doriți să vă postați răspunsurile, acest lucru ne va ajuta în Unitatea Conștiinței noastre.



link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.