marți, 27 ianuarie 2015

Percepția ESTE Creație


Partea a 7-a la Conștiința și Undele Cerebrale


Arcturienii

De Suzanne Lie

În scopul de a fi maestrul/stăpânul undelor voastre cerebrale, ceea ce înseamnă să fiți maestrul/stăpânul conștiinței voastre, este nevoie să vă amintiți să ”vă curățați gândurile și emoțiile”. Pe măsură ce veți continua să călătoriți în stări de conștiință din ce în ce mai înalte, veți începe să vă percepeți TOATE gândurile și emoțiile care vi se alătură sub formă de entități vii de forme gând.

Prin intermediul conștiinței voastre trei dimensionale, nu sunteți în stare să percepeți aceste forme gând care vă umplu aura, casa, mașina și orice loc în care VOI petreceți ”timp”. Așa cum câinele sau pisica voastră pot lăsa păr peste tot pe unde trec, și voi lăsați părți de, sau incomplete, forme gând oriunde vă petreceți ”timpul”.

Am pus între ghilimele cuvântul ”timp” pentru că atunci când conștiința voastră este acordată la cea de-a cincea dimensiune și mai încolo voi sunteți în ACUM-ul ”fără timp”. Atunci, orice formă gând pe care ați lăsat-o lenevească în preajma voastră este de fapt un portal viu în dimensiunile mai înalte. Aceste forme gând pot fi percepute numai de către conștiința voastră multidimensională a undelor gamma și în care puteți intra numai dacă le percepeți.

Unele dintre aceste forme gând sunt perceptibile prin intermediul conștiinței undelor voastre delta, dar de obicei în această stare forma voastră fizică este într-un somn profund, în comă sau sub efectul anesteziei. Pe de altă parte, conștiința undelor gamma poate apărea în timpul meditației profunde care este acompaniată de iubirea necondiționată și profunda compasiune pentru întreaga viață.

Când sunteți în această stare de conștiință puteți avea experiența ascensiunii de a percepe fiecare formă gând ca pe un portal prin care puteți călători într-o realitate mai înalt dimensională. Mulți dintre membrii echipei noastre aflate departe, care sunt conștienți de SINELE lor Multidimensional, pot deschide aceste portaluri pentru a culmina în dimensiunile mai înalte și a-și expansiona conștiința. Dar de îndată ce conștiința lor cade într-o frecvență mai joasă, instantaneu sunt din nou pe pământ tare.

Aceste procese care rulează, vă permit să repetați pentru ACUM-ul în care alegeți să stați în realitățile mai înalt dimensionale. Este vital să vă dați seama că, tot așa cum conștiința voastră este în interiorul SINELUI vostru, și aceste portaluri multidimensionale sunt în interiorul SINELUI vostru. Mai mult de atât, călătoriile pe care le faceți prin intermediul acestor portaluri sunt și ele în interiorul SINELUI vostru.

Nu uitați că vă aflați într-o hologramă 3D în care voi ați ales să intrați. Ați intrat în această hologramă intrând în SINELE vostru Multidimensional, bi-locând o parte a conștiinței voastre în matricea 3D a unui om pe Pământul 3D. Pentru a ieși din această matrice, trebuie să reluați acești pași intrând în sinele vostru pentru a vă re-uni cu SINELE Multidimensional, care ați fost întotdeauna.

Amintiți-vă, voi n-ați ”venit pe Pământul 3D”. Voi ați bi-locat un fragment din conștiința voastră într-un vehicul pământesc trei dimensional. Vehiculul pământesc pe care îl purtați poate să perceapă doar acea componentă a SINELUI vostru la care este calibrată conștiința voastră. Cu toate acestea, chiar dacă vehiculul vostru pământesc nu este conștient de faptul că VOI sunteți în el, SINELE vostru Multidimensional este pe deplin conștient de ”acel voi 3D”.

Coada poate să nu fie conștientă că este o parte a câinelui, dar câinele este conștient că are o coadă. Această coadă răspunde în mod inconștient la emoțiile de fericire mișcându-se încoace și încolo și la emoțiile de nefericire ascunzându-se între picioarele câinelui. Așa cum coada câinelui nu știe că câinele o influențează, mulți dintre voluntarii noștri în forme 3D nu sunt conștienți de faptul că SINELE lor Mai Înalt îi influențează.

Aspectele voastre mai înalt dimensionale ale SINELUI trăiesc în frecvențele realității în care ele funcționează prin intermediul minții lor/voastre multidimensionale. Mintea voastră multidimensională rezonează cu conștiința undelor gamma și poate percepe și integra multe frecvențe în ACUM. Conștiința undelor gamma este cea care leagă nenumăratele frecvențe ale percepției într-o percepție/realitate multidimensională coerentă.

Pe măsură ce vă expansionați relația cu SINELE vostru Multidimensional, deveniți conștienți de faptul că SINELE vostru interacționează în mod constant cu voi prin intermediul conștiinței gamma a minții voastre multidimensionale. Prin această interacțiune conștientă cu SINELE vostru, puteți percepe lumile mai înalte prin intermediul ”imaginației” voastre.

Imaginația este gândirea voastră cinci dimensională amintindu-vă că în dimensiunea a cincea și dincolo de ea, percepția și realitatea sunt termeni sinonimi. Ea vă mai reamintește și că percepția și creația sunt de asemenea sinonime în lumile mai înalte. Când rezonați la ACUM-ul celei de-a cincea dimensiuni și dincolo de ea, toată gândirea secvențială și legată de timp are loc concomitent.

Astfel, realitatea pe care alegeți să o percepeți este realitatea pe care voi ACUM o creați și re-creați cu fiecare alegere a percepției. Așa cum vă creați realitatea în care trăiți alegându-vă percepțiile, realitatea în care alegeți să trăiți va avea banda de frecvență care este corelată cu spectrul dimensional al câmpului vostru perceptual.

Astfel, atunci când alegeți să percepeți și să urmați o anumită componentă a câmpului vostru perceptual, voi alegeți realitatea în care doriți să intrați cu intenția voastră conștientă. Aveți exemple a acestei dinamici în viața voastră 3D. De exemplu, dacă alegeți să percepeți ”veștile proaste” din ziarele sau de la televizoarele voastre, ați ales să vă acordați conștiința la frica, furia și durerea trei dimensională.

În această stare de conștiință, emoțiile voastre de frică, furie și durere se alătură gândurilor voastre de neputință, răzbunare și suferință pentru a crea o formă gând puternică. Aceasta formă gând va pluti prin aura voastră, va lenevi acolo unde stați și va intra în mâncarea și în apa voastră pentru a vă ajuta să creați realitatea pe care ați ales să o creați, prin alegerea percepției voastre.

La fel cum starea voastră de conștiință crează frecvența formelor gând, aceste forme gând crează starea voastră de conștiință. De exemplu, atunci când mâncați mâncare sănătoasă, vă simțiți bine și tânjiți după mai multă mâncare sănătoasă. În acest fel vă ajutați vehiculul pământesc să devină și să rămână sănătos. Pe de altă parte, atunci când mâncați mâncare proastă nu vă simțiți satisfăcuți, dar totuși tânjiți după și mai multă mâncare proastă, deoarece aceasta crează dependență.

Alegerile voastre în ceea ce privește alimentația sunt similare cu alegerea percepțiilor voastre. De exemplu, dacă tânjiți să mâncați ceva și corpul vostru spune ”NU, te vei simți rău”, dar voi nu vă ascultați corpul și o mâncați, vă veți simți rău. Pe de altă parte, dacă vă gândiți să mâncați ceva și corpul vostru spune ”Da, asta este chiar ceea ce am nevoie”, vă veți simți bine mâncând acea mâncare. Așa cum corpul vostru vă ajută să faceți alegeri alimentare sănătoase, dacă îl ascultați, SINELE vostru Multidimensional vă ajută să faceți alegeri perceptuale sănătoase, dacă îl ascultați.

1. Când atenția voastră este focalizată pe iubirea necondiționată, unitate și pe abilitățile voastre transmutaționale înnăscute, voi mențineți în mod natural stări mai înalte de conștiință.
2. Datorită stărilor voastre de conștiință mai înalte, voi puteți percepe în mod conștient frecvențele mai înalte ale realității.
3. Percepția acestor realități crează gânduri clare, multidimensionale și emoții iubitoare, pline de compasiune.
4.  Astfel creați forme gând multidimensionale care emană iubire și compasiune.
5. Aceste forme gând multidimensionale servesc ca portaluri către realitățile mai înalt dimensionale.
6.  Continuând acest ciclu de o frecvență mai înaltă a percepției și creației, voi mențineți deschis un canal prin care să primiți ghidare de la SINELE vostru Multidimensional.
7.  SINELE vostru Multidimensional vă va ghida să percepeți, creați și re-creați o realitate mai înalt dimensională.


Sunt nenumărate forme gând care vă pot servi drept posibile modele de alegere a modului de percepție prin concentrarea atenției și intenției voastre. După ce vă plasați atenția și intenția pe o formă gând, voi începeți să intrați în acea realitate. Frecvența acelei realități va influența apoi foarte mult starea conștiinței voastre.

Acea stare de conștiință vă va influența apoi gândurile și emoțiile, care vor crea forme gând care vor pluti apoi prin aura voastră. Voi puteți participa numai la ceea ce puteți percepe, și puteți percepe numai ceea ce rezonează cu starea/frecvența conștiinței voastre. Prin urmare, starea voastră de conștiință determină alegerea voastră de a percepe, în timp ce alegerea percepțiilor vă influențează starea de conștiință.

Înțelegeți natura ciclică a acestui proces de creație al vieții voastre? Când funcționați la o frecvență trei dimensională, puteți concepe numai idei trei dimensionale și vă puteți plasa atenția numai pe soluții și alegeri trei dimensionale. Pentru a percepe soluții și alegeri mai înalt dimensionale, este nevoie să vă expansionați conștiința în dimensiunile mai înalte ale realității.

Când vă doriți și vă gândiți la o creație aleasă, și vă plasați intenția și/sau atenția asupra acelei creații, vă aduceți încet conștiința în antrenare cu acea creație. Dacă conștiința voastră este limitată la dimensiunea a treia, ea va fi limitată la o creație trei dimensională a undelor beta. Pe de altă parte, dacă primiți o intenție printr-un vis sau o ”visare lucidă”, conștiința voastră va fi în antrenare cu percepțiile patru dimensionale ale conștiinței undelor voastre alpha.

Apoi, veți fi mult mai deschiși creațiilor patru dimensionale, care pot servi ca portaluri din dimensiunea a treia către dimensiunea a cincea. Dacă vă puteți aminti să vă scrieți visele imediat ce vă treziți, veți începe să reduceți decalajul dintre gândirea, emoțiile și percepțiile undelor beta 3D și alpha 4D. Puteți alege apoi să intrați într-o stare de meditație mai profundă pentru a vă activa conștiința cinci dimensională a undelor theta.

Multe dintre ideile voastrece ce provin din undele theta își au originea în mintea voastră multidimensională și servesc drept legătură între mintea voastră multidimensională și creierul vostru trei dimensional. Cu toate acestea, aceste mesaje nu pot intra în antrenare cu creierul vostru 3D dacă voi experimentați frică, furie sau durere. Aceste emoții pline de frică servesc la separarea voastră de conștientizarea voastră mai înaltă din cauza faptului că sunt bazate pe separarea dată de frică, distanțarea dată de furie și izolarea dată de durere.

Separarea de obiectivul vostru, îndepărtarea de scopul vostru și izolarea voastră de acel scop vor opri manifestarea acelui obiectiv. Ați fost instruiți, spălați pe creier pentru a crede că numai percepțiile fizice, ale undelor beta sunt reale. Această îndoctrinare vă separă atenția conștientă de percepțiile stărilor voastre de conștiință mai înaltă informându-vă că acestea NU sunt reale.

Vi s-a spus că numai spectrul celei de-a treia dimensiuni este real. În perioada lui Kali Yuga mulți au fost pedepsiți și/sau omorâți atunci când au admis că au primit informații din lumile mai înalte. Aceste lumi nu sunt mai înalte prin faptul că ele sunt mai bune, lucru care ați fost, de asemenea, învățați. Aceste realități sunt mai înalte prin faptul că rezonează la o frecvență mai înaltă.

Pentru că cei care încercau să dobândească puterea asupra celorlalți puteau să susțină doar o conștiință a undelor beta, ei puteau percepe/crede numai într-o lume fizică. Prin urmare, deși ei au dorit ca semne ale ascensiunii să apară în conștiința lor de zi cu zi, a undelor beta, aceste experiențe nu pot fi percepute decât prin conștiința patru dimensională.   

Această conștiință a undelor alpha, patru dimensională poate fuziona cu gândirea voastră trei dimensională a undelor beta pentru a vă ajuta în găsirea modalităților de împământare a percepțiilor voastre mai înalte în viața voastră de zi cu zi. Din fericire, din ce în ce mai mulți oameni intră într-o legătură conștientă cu conștiința lor cinci dimensională a undelor theta pentru a crea portaluri, care sunt trasee de frecvență, din dimensiunea a cincea trecând prin dimensiunea a patra în dimensiunea a treia.

Cu toate acestea, numai cei care sunt capabili să se conecteze cu propria lor conștiință a undelor theta vor fi în stare să perceapă în mod conștient aceste portaluri inter-dimensionale și/sau mesaje. După ce aceste mesaje inter-dimensionale pot fi percepute, și puteți crede că ele sunt reale, puteți menține o legătură conștientă cu stimulii și realitatea patru și cinci dimensională.

Pentru a menține acea percepție conștientă, va fi nevoie să vă plasați atenția asupra acesteia în timp ce împământați acea percepție, idee și/sau realitate cu conștiința voastră beta 3D. Este important să rămâneți într-o legătură conștientă cu acest mesaj suficient de mult pentru a-l putea traduce într-o formă care să poată fi percepută și înțeleasă prin intermediul conștiinței undelor beta.

Când copiii noștri multidimensionali ”canalizează” mesajele noastre, ei se conectează cu propria lor conștiință a undelor theta și dincolo și cred că acest lucru este real. Apoi se predau în ceea ce ei simt, văd, aud și/sau scriu. Predarea le permite să-și traducă experiența în una care poate fi înțeleasă în dimensiunea a treia.

Odată ce vă dați seama că în primul rând voi trageți spre voi informații de la membrii propriei voastre conștiințe multidimensionale, vă puteți extinde foarte mult ”sentimentul de sine” pentru a vă include propria voastră natură multidimensională. Odată ce vă dați seama că vă ”canalizați” propriul vostru SINE Multidimensional, știți că nu sunteți doar un om. Mai degrabă, începeți să vă amintiți că sunteți o măreață ființă multidimensioanlă care și-a luat un vehicul pământesc pentru a fuziona cu planeta Pământ.

Vă rugăm să nu uitați că până când nu veți fuziona de deplin cu SINELE vostru Multidimensional, veți fi vulnerabili la iluziile, regulile și fricile lumii voastre fizice. Prin unificarea voastră multidimensională, voi câștigați experiențele a nenumărate alte încarnări umane. Liderii voștri 3D v-au învățat că viața este sacră, dar prin asta au înțeles că numai a omenirii, iar regatele vegetal, animal și elemental au fost create pentru a fi sub dominația omenirii.

Din fericire, odată ce aveți măcar o singură experiență în care experimentați 3D-ul prin percepțiile voastre mai înalte, viața voastră se va schimba. Veți vedea că toate plantele, animalele, elementele și elementalii sunt ființe vii, simțitoare. Veți percepe cum creați formele gând cu gândurile și emoțiile voastre și care au un impact constant asupra întregii vieți simțitoare care vă înconjoară.

Percepția voastră asupra realității se va schimba atât de mult ca a cuiva care a fost dintotdeauna orb și dintr-o dată își redobândește vederea. Această afirmație se aplică tuturor simțurilor voastre. Când puteți auzi dimensiunile mai înalte, vă dați seama cât de surzi ați fost. Da, sinele vostru Corp de Lumină poate să atingă, guste și să miroasă, doar că aceste simțuri sunt destul de diferite în fiecare dimensiune.

Gândiți-vă cât de diferită poate fi viața voastră de vis patru dimensională de viața voastră din starea de veghe. Acum expansionați-o în viața corpului vostru de lumină cinci dimensional. Acest lucru i s-ar putea părea imposibil gândirii undelor voastre beta, dar pentru gândirea undelor voastre theta acest lucru este normal. Cea mai bună parte este că nu trebuie să vă câștigați conștiința mai înaltă, deoarece ea este deja latentă în voi, așteptând să fie activată.

Așa cum un pui de pasăre trebuie să creadă că este normal să zboare, și voi trebuie să credeți că este normal să percepeți, creați și trăiți în dimensiunile mai înalte. Cel mai rău dușman al vostru este obiceiul 3D, și cel mai bun prieten este propria voastră conexiune interioară cu SINELE vostru Multidimensional. Prin urmare, este vital să vă calibrați atenția și intenția la conștiința voastră cinci dimensională.  

Apoi fuzionați-vă conștiința 4D cu conștiința voastră 5D și 3D. Odată ce uniți aceste Multi-Dimensiuni ale SINELUI din interiorul sinelui vostru, vă puteți uni în mod conștient cu percepțiile, creațiile și intențiile SINELUI vostru Multidimensional REAL.

Fiți răbdători dragilor, și cel mai important lucru, amintiți-vă că nu sunteți niciodată singuri.
Arcturienii.

NOI O IUBIM PE GAIA
Alegem să creăm o formă gând unită a unei Mame Pământ pure, restabilite.


Dați click pe link-ul de mai sus pentru a vă alătura lui Bruce Lipton și la mulți alții pentru a o Restabili pe Mama Pământ.



link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.