sâmbătă, 17 ianuarie 2015

O Profundă Expirație a Creației



De Sandra Walter

Binecuvântări Preaiubit Trib al Luminii,

Fuziunea finală a rețelei de sisteme împământate ale Pământului, a rețelei cristaline, și rețeaua sistemelor 5D/6D a Noului Pământ – care este un sistem mult mai flexibil, mai puțin static – a fost finalizată în data de 12 Ianuarie. Unii dintre voi poate ați primit confirmarea de la echipele voastre de nivel Mai Înalt sau direct de la SOARE confirmând acest aliniament.

Marți după masă am meditat cu SOARELE, conectându-mă cu nucleul SOARELUI, când un val imens de lumină aurie a lovit în câmpurile mele energetice și m-a dat pe spate cu un brusc și copleșitor DA. Am intrat în starea de râs - cu plâns a recunoștinței, continuându-mi meditația, și în acea seară am fost ghidată să-mi petrec noaptea pe munte. Mi-am luat sacul de dormit Arctic și am luat-o la picior. A fost o noapte clară, înghețată, cu obișnuitul trafic de nave de lumină, incluzând și acea masivă navă de lumină aurie pe care unii dintre voi ați experimentat-o. Descărcările pâlpâiau ca niște diafilme rapide, iar eu am petrecut cea mai mare parte a zilei următoare în pat, integrând. 

2012 a marcat încheierea muncii pilon, 2013 ne-a eliberat de munca de transmutare pentru colectiv, iar la începutul acestei luni am încheiat lucrările pentru portalurile necesare la fuziunea sistemelor de rețea împământate 4D și 5D ale lui Gaia prin intermediul rețelei cristaline. Preaiubitul Shasta servește ca depozit pentru străvechile șabloane provenite din diferite civilizații. Șabloanele EU SUNT, șabloanele Flacăra Violet/Saint Germain, șabloanele Nativilor, șabloanele Pleiadean/Lemurian, șabloanele Siriusiene, șabloanele Arcturiene, șabloanele Venusiene, șabloanele ADN ale Rasei de Aur, și o serie de alte linii directoare holografice bine intenționate pentru acest moment, această Schimbare, această Ascensiune foarte profund codificată, unele înfășurate în metafore și ascunse în tărâmurile eterice ale lui Shasta pentru a fi păstrate în siguranță.

Sub Shasta a fost o geometrie cristalină eterică gigantică. Metatron a numit-o Cristalul lui Om acum câțiva ani. Această sferă cristalină de geometrie a putut fi interpretată în trecut ca o lumină solară aflată în interiorul muntelui. Structurile portalurilor funcționează în același fel ca și vehiculul corporal, planetele, lumina solară, galaxiile și Universurile – ele sunt câmpuri de energie tubulare de tipul torusurilor cu o cameră centrală care le leagă la dimensiunile Mai Înalte. Legarea tubului torus al centrului inimii cu câmpul energetic toroidal al vehiculului corp, Sinele Mai Înalt, și expresiile Mai Înalt dimensionale ale Sinelui, este unul dintre obiectivele procesului de Ascensiune. Totul este legat prin centrul inimii, care conține o pură conexiune cu Sursa, iar nivelele radiate din acest punct esențial ca și expresii dimensionale, sunt asemeni păpușilor Rusești băgate una în alta.

Shasta are un câmp energetic masiv. La începutul acestei luni sfera de cristal care deține o tehnologie unică de geometrie schimbătoare (ea se ajustează la curenții conștiinței cosmice) s-a ridicat în camera centrală a torusului și a activat pe deplin șabloanele care sunt în aliniere cu faza noastră de ascensiune actuală. În timp ce s-a ridicat ea a ridicat și șabloanele pentru a fi activate și acum radiază mai departe aceste coduri și secvențe de ADN făcându-le disponibile tuturor celor care aleg să se implice prin intermediul interfeței dimensionale a rețelei cristaline.

Fuziunea porților din jurul Muntelui Shasta a început în 11-11-2013. Portalurile – structurile actuale, nu ferestrele date de anumite momente de timp pentru a interacționa cu ele – lucrează cu același sistem de livrare al structurii infinite a tubului torus. Timp de ani de zile munca Păzitorilor Porții a fost să deschidă aceste porți, pentru că trebuia să existe un consimțământ împământat al acestei activități și a oferit, de asemenea, pentru nivelele mai Înalte un sistem de monitorizare în ceea ce privește nivelul nostru de conștiință colectiv și de cât de dispuși eram să participăm la acest proces.

Acesta este motivul pentru care Păzitorii Porților au cerut accelerări în interesul cel mai înalt al celor implicați. Unii Păzitori ai Părților au auzit câmpurile energetice în timp ce acestea se apropiau, iar alții le-au văzut. Indiferent de asta, munca a inclus o aliniere a câmpurilor energetice prin centrul inimii pentru ca acele portaluri să fie amplificate. Cheia portalurilor este în alinierea inimii. Întotdeauna.

Acum acea muncă împământată de aliniere și activare este încheiată, valurile de energie cosmică sunt acum eliberate mult mai frecvent, mai consistent și cu o mai mare intensitate. Acesta este un act de grație că nivelele noastre Mai Înalte au fost capabile să filtreze aceste energii până în acest punct. Acum, că nivelul nostru de conștiință, acordul nostru colectiv, a deschis în mod conștient aceste căi între nivelele Mai Înalte și mai joase ale lui Gaia, experiențele noastre vor deveni mult mai profunde, mai creative, și aliniate cu o adevărată stare de conștiință a Creatorului. EU SUNT sigură că mulți dintre voi experimentați un nou nivel de libertate, suveranitate, și o profundă rezonanță care reverberează prin toate nivelele, straturile și expresiile dimensionale ale voastre.

În timp ce Echipele noastre Mai Înalte pot continua să furnizeze date când au loc amplificări – pasaje în care creșterea de nivel este mult mai ușoară – experiența împământată de a chema și menține deschise portalurile în timpul valurilor fotonice devine o practică făcută la alegere. Pentru mine personal, a fost revelator să ofer raportul meteo Cosmic legat de momentul în care flăcările și valurile cosmice ar putea oferi amplificare. În călătoria mea personală, EU SUNT aleg să mă focalizez pe Calea Ascensiunii în acest moment precum și pe aducerea metaforelor profunde și profetice ale călătoriei noastre actuale. Expansiune delicioasă în aliniere cu Adevăratul Sine. Aho.

O Notă pentru Păzitorii Porților

Fascinanta și oarecum obositoarea practică de Păzire a Porților trece la un nou nivel. Unii vor trece la susținerea spațiului pentru ca alții să experimenteze tărâmurile cerești 5D/6D și mai încolo. Unii pot să-i învețe pe alții alinierea, unii pot servi ca escorte interdimensionale (încântați să exploreze asta), unii vor intra în fuziunea multidimensională. Indiferent de asta, vom sta ca și canale împământate pentru Portalurile Christice; o contopire întrupată a tărâmurilor mai înalte și mai joase. Gardienii Noii Lumini.

Marea navă de lumină Aurie este o proiecție metaforică pentru Christul Solar Cosmic, pentru a-mi ghida conștientizarea către Krysthl-ul înviat (acesta este motivul pentru care am primit DA-ul! înainte de a-l vedea și ca șabloanele să se ridice în acea seară). Lucrurile sunt minunate, creative, geniale, simple și complexe totodată. Am reușit cumva să înțelegem prin intermediul inimii și să ținem pasul. În sfârșit am ieșit din jocul minții și am intrat în visele mult mai jucăușe și mai profunde ale Sursei.

Fuziunea sistemelor rețelei oferă oportunități constante fiecăruia pentru a se angaja în tărâmurile Mai Înalte într-un mod direct, clar. Ca întotdeauna, alinierea este cheia; dacă torusul inimii voastre nu este aliniat cu intenția pură și cu nivelele voastre Mai Înalte, experiențele voastre în aceste camere de lumină vă vor scoate din centrul vostru. La asta ne referim atunci când spunem că cineva este scos afară; câmpurile lor energetice torus sunt deformate din cauza slabei intenții/structurilor energetice mai joase (fie ale lor proprii, fie ale altora) astfel încât aceștia vor fi scoși în afara centrului lor.

Echinocțiul – Seriile Eclipselor Lunii Sângerii

Pe măsură ce alinierea noastră cu Punctul Zero devine mai acută, pe măsură ce părți ale creierului nostru se trezesc să interpreteze Sinele nostru Multidimensional, și noi chemăm în existență ADN-ul Rasei de Aur, ADN-ul Christic, ADN-ul Uman Divin (indiferent de ceea ce conștiința voastră permite), experiența noastră devine mai profundă, mai nefamiliară și mult mai calmă și mai centrată decât oricând înainte.

Anul acesta avem două ferestre care completează seriile Echinocțiilor – pasajele Eclipselor Lunii Sângerii:

Echinocțiul 20 Martie – Eclipsa Lunii Sângerii 4 Aprilie (15 zile)
Echinocțiul 23 Septembrie – Eclipsa Lunii Sângerii 28 Septembrie (5 zile)

Acestea acționează ca o sită pentru energiile cosmice devenind din ce în ce mai bine focalizate în ceea ce privește livrarea lor. Înțelegeți că spațiultimp este o energie conținută în structurile tubului torus. Rezonanța propriilor voastre câmpuri torus se expansionează și accelerează pentru a se potrivi cu o rotație Mai Înaltă a experimentării noastre colective în ceea ce privește timpul. Densitatea se arde pe măsură ce noi ne încălzim/rotim mai repede; colectivul este liber să experimenteze o viteză mai mare a timpului, și cei care rezonează prin centrul inimii, voi veți experimenta liniștea profundă pe măsură ce vă veți alinia cu toate aspectele Adevăratului vostru Sine. În liniștea centrului, vă mutați câmpurile energetice personale în aliniere cu cele mai înalte experiențe posibile disponibile.

Asta este ceea ce Echinocțiul ne oferă prin pasajele Lunii Sângerii, la fel ca și pasajele Portalurilor din 2012 până în 2014, doar că aceasta este o activitate mult mai precisă. O disponibilitate pentru alegeri mai înalte. Este înalt complementar oricărei persoane care se află pe calea Măiestriei, Christului Solar Cosmic, și Alchimiei pentru a vă alinia cu propriul și adevăratul vostru centru și a naviga prin experiențele voastre prin intermediul inimii. În momentele pure de aliniere, ADN-ul, creierul, pineala și conștientizarea voastră vor experimenta o expansiune extraordinară.

Câteva Cuvinte despre Fuziunea Multidimensională

Pe măsură ce părți ale creierului se activează, ele se trezesc în vecinătatea unor celule care au lucrat dintr-un construct de un nivel mai scăzut pentru foarte multă vreme. Pe măsură ce apelați și comandați noi căi neuronale în creier pentru a opera într-o stare de conștiință cinci dimensională, s-ar putea să experimentați momente de pierdere de memorie sau de stări de gol, ca și cum ați fi ieșit afară pentru un moment. Structurile cristaline care activează în creier și activarea zonelor îndelung latente ale ale creierului vă vor direcționa activitatea, gândurile și câmpurile energetice pentru a se alinia cu Sinele vostru Mai Înalt.

Înțelegând că Sinele Mai Înalt operează dintr-o stare de timpspațiu mult mai maleabilă, creierul vostru va începe să se acordeze la conștiința unei stări noi și Mai Înalte de ființare. Acesta este motivul pentru care efectele psihologice negative ale Schimbării au fost o preocupare atât de mare, pentru că, dacă părțile mai vechi ale creierului ar încerca să controleze noile părți care se activează ale creierului, ar putea să existe un conflict considerabil în conștiința unei persoane. Acesta este motivul pentru care predarea și alinierea au fost atât de importante pentru ca aceste structuri să se poată activa. Dacă experimentați fuzionarea simultană cu Sinele voastre 6D-9D, țineți pasul cu voi înșivă. Amintiți-vă să vă aliniați inima și câmpurile energetice în timp ce ele se expansionează spre exterior, astfel încât să vă puteți alinia cu aspectele Adevărate ale Sinelui vostru Divin.

Același lucru se aplică și călătoriilor voastre trei/patru dimensionale; amintiți-vă să nu conduceți viziunea cu mintea. Rămâneți aliniați cu inima, cereți-i Sinelui vostru Mai Înalt, Sinelui Christic, echipelor Mai Înalte să vă arate adevărul în mod continuu ca și viziuni prezente. Înțeleg cât de vii devin aceste călătorii și experiențe. Asigurați-vă să echilibrați aceste experiențe cu integrarea. Ar putea fi de ajutor să împământați lumina în moduri creative care sunt private și unice pentru fiecare dintre voi.

Chiar dacă EU SUNT un Îndrumător de Cale, EU SUNT bucuroasă să văd cât de multe forme de prezentare și declanșatoare de anxietate ale ghidării spirituale se dizolvă în acest an. Totul evoluează pentru a se potrivi cerințelor unui colectiv de înaltă vibrație. Plâng adeseori de bucurie și recunoștință când văd evoluția în expansiunea noastră. Atât de mult, atât de repede, atât de strălucitoare! Vă Iubesc! Vă mulțumesc tuturor pentru această co-creație Divină.

În Iubire, Lumină și Serviciu,
Sandra  



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.