sâmbătă, 24 ianuarie 2015

Momentul Infinitelor Oportunități – Înaltul Consiliu Pleiadean



De Anna Merkaba

Salutări tuturor, înainte de a începe această canalizare aș dori să adaug o notă personală. Ceea ce ni se spune în acest mesaj special este că energiile care au sosit și care vor sosi pe Pământ în acest an, ne vor susține în tot ceea ce dorim să înfăptuim. Așa că, cei mai apropiați și mai dragi nouă, care nu ne-au susținut vocațiile pe care noi ni le-am ales, precum și gândurile și viziunile noastre, vor începe să înțeleagă din ce în ce mai mult ceea ce noi suntem, și nu vom mai fi nevoiți să ducem o luptă dificilă pentru a face lucrurile pe care le avem de făcut. Societatea ca întreg va începe să se deschidă din ce în ce mai mult către ceea ce noi îi oferim, adică tot felul de lucruri și muncă spirituală, diferite inovații în vindecare care să-i poată ajuta pe toți cei de pe Pământ.

Ceea ce ni se mai reamintește este că nu numai noi vom fi capabili să ne lepădăm de ”Alter Ego-ul” nostru și să ne conectăm cu adevărat cu cine noi suntem. Ca să încetăm să mai pretindem a fi ceva ce nu suntem și să ne arătăm ”adevăratale noastre culori”, dar, totodată, să ne putem literalmente conecta la câmpul energetic al altora, să le citim programele, să le citim mințile, să le citim esența și să acționăm de acolo. Știu că aproape toți cei care citiți acest mesaj știți deja cum să vă folosiți acest aspect special al vostru, dar cei care încă nu au ajuns până în acest punct, aveți încredere că veți înțelege ”CUM”–ul la toate foarte curând.

Ideea pe care să o țineți minte este că toți cei cu care veți dori să cooperați, vor CO-Opera cu voi. Ceea ce înseamnă că va fi nevoie ca voi să OFERIȚI ceva pentru a PRIMI ceva. Cu nou găsita, sau deja perfecta, cunoaștere a ”acordării la un altul”, veți fi în măsură să știți EXACT ceea ce are nevoie celălalt și ce puteți să-i OFERIȚI pentru ca acesta să VĂ AJUTE în solicitarea voastră, aliniindu-vă astfel cu această persoană sau grup de persoane, precum și cu sinele lor mai înalte. Din această cauză, cei pe care îi veți întâlni pe calea voastră, vor fi ajuns acolo pentru un anumit scop, iar acum veți fi mai în măsură ca oricând să recunoașteți care este acel scop, și să profitați de această ocazie pentru a vă propulsa înainte propria misiune.

Sper că acest lucru îi va ajuta pe mulți dintre voi să-și înțeleagă abilitățile și să și le folosească cu grijă, precauție și înțelepciune. Amintiți-vă că odată cu o MARE PUTERE vine și o MARE RESPONSABILITATE. Folosirea darurilor voastre cu intenția CORECTĂ este CEL MAI IMPORTANT lucru pe care să vi-l amintiți. Să rămâneți în echilibru este următorul. Iubirea, îngrijirea și hrănirea voastră înșivă precum și a TUTUROR celor care sunt deschiși iubirii și ajutorului vostru este esențială în aceste momente. Amintiți-vă să vă faceți timp pentru voi înșivă, împământați-vă și conectați-vă cu sinele vostru.

Ca întotdeauna, vă trimit iubirea de proporții universale, fie ca, calea voastră să fie binecuvântată cu particulele de aur ale lui Dumnezeu, fie ca voi să vă străluciți lumina ori de câte ori este nevoie de ea. Vă iubesc pe toți și vă mulțumesc că sunteți!

Aici aveți canalizarea din Pleiade ...

Prin decretele încarnate ale eonilor trecuți, prin trecutul turbulent al eșaloanelor din Pleiade, vine un nou val de actualizare energetică care va restabili echilibrul și ordinea în nou structuratele sălașuri cerești ale pământului uman. Pentru perspectiva umană asupra condițiilor umanității ca întreg, pentru perspectiva umană asupra condițiilor regatului animal și regatului oceanic. Pentru că toate regatele care sălășluiesc pe GAIA voastră, vor experimenta o creștere în echilibrarea energiilor, în echilibrarea energiilor din trecut și în echilibrarea energiilor care se ridică cu fervoare în eteri.

Trecutul turbulent al Pleiadelor v-a pregătit, pe cei care v-ați scufundat în abisul planetei Pământ pentru a restabili ordinea interioară, a pregătit bine acele suflete pentru misiunea de față. Așa că, amintirea turbulențelor din trecutul Pleiadelor, ar trebui să sune a adevăr inimii celor care au luat parte la acele energii, intrând pe GAIA. Amintirea trecutului ar trebui să aprindă cunoașterea în miezul ființei voastre, în scopul de a vă permite să faceți pașii necesari în dobândirea a ceea ce ați venit aici să dobândiți.

Și astfel, în zilele ce vor urma veți experimenta activarea activării, veți experimenta trezirea codificărilor latente și eliberarea acelor codificări în scopul de a uni câmpul atomic al conștiinței voastre, câmpul atomic al marelui întreg și conștiința armonică a tuturor pământenilor.

Și astfel, energiile care intră pe GAIA, după cum spuneam, vă vor ajuta și propulsa încă și mai departe în atingerea efectului antigravitațional în care nimic nu ar trebui să conțină creativitatea voastră cosmică, permițându-vă să vă dobândiți echilibrul interior. Și odată ce o astfel de echilibrare are loc și se ridică din interior, toate imaginile false pe care le dețineți în inimile voastre vor cădea, iar voi vă veți vedea renăscuți și reînnoiți, pentru că ați dat drumul la ceea ce nu vă aparține, pentru că ați aruncat masca și falsa identitate pe care ați dobândit-o aici pe Pământ pentru a putea naviga printre densele energii de odinioară. A sosit timpul să aruncați ”măștile” și să dezvăluiți adevărata natură a ființei voastre, adevărata esență a ceea ce voi sunteți, pentru că pentru voi a sosit timpul să pășiți fără frică pe o nouă cale, o cale a vredniciei, abundenței, luminii și iubirii. O cale a glorioasei începeri a unei noi ere.

Nu vă temeți de ceea ce vă stă în cale, pentru că ați fost bine pregătiți pentru această misiune. Împărtășiți-vă din cunoașterea cosmică pentru a transforma toate ”obstacolele” în oportunități de creștere și expansiune a calităților voastre înnăscute. Intrați în potențialul ascuns al ființei voastre pentru a vă alinia rapid cu ceea ce este necesar ca să vă asigure un mare succes în misiunea voastră. Să știți că sunteți susținuți de TOT ceea ce este.

Asta este tot ce avem pentru voi acum. Vă iubim. Suntem cu voi. La revedere pentru acum.  




link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.