luni, 26 ianuarie 2015

Mintea care Respiră


De Sinele Nostru Înalt

Prin Suzanne Lie

Mintea noastră se expansionează și se contractă exact la fel ca și respirația noastră. Ea se contractă atunci când gândim într-o manieră trei dimensională, dar se expansionează atunci când gândim multidimensional. De fapt, putem simți diferența.
Gândiți-vă la o îndatorire sau obligație trei dimensională ...
Simțiți cum fața și corpul vostru se contractă ...

Acum gândiți-vă la o experiență multidimensională ...
Simțiți cum vă relaxați.
S-ar putea să fiți tentați să faceți o expirație prelungă sau să oftați.

Obligațiile plasate asupra voastră de iluzia ”alții”, precum și de constrângerile ”timpului” în care acestea trebuiesc îndeplinite sunt ceea ce crează constricțiile gândirii trei dimensionale. Pe de altă parte, gândirea multidimensională îi permite conștiinței voastre o perspectivă mai înaltă și un spațiu interior pentru a vă relaxa.

De exemplu, gândiți-vă la vizitarea unei Ființe de Lumină și simțiți cum mintea voastră se expansionează. Urmați-vă gândurile multidimensionale în timp ce ele vă poartă într-o călătorie cosmică în necunoscut.

Cu toate acestea, acest ”necunoscut” este ”binecunoscut” expresiilor mai înalte ale SINELUI nostru care curge prin undele multidimensionale ale realității care este dincolo de toate iluziile timpului. Simțiți cum aceste unde călătoresc din partea din spate a capului vostru către fruntea voastră, și înapoi și înainte din nou, în timp ce se unduiesc prin și sincronizează nenumăratele sinapse ale creierului vostru.

Puteți experimenta cum aceste unde de gândire vă deschid Inima Înaltă și vă conduc la simțirea iubirii necondiționate?

Curând undele acestor gânduri nu vor mai fi oprite de învelișul micuțului vostru creier ca să se aventureze afară în Mintea Colectivă a întregii umanități ...
         Apoi ele se vor expansiona în Mintea Planetară a lui Gaia ...
                Și în Mintea Galactică a Căii Lactee ...
                       Apoi se avântă în Mintea Universală a Universului vostru Local ...
                                   Și se stabilește în Mintea Cosmică a Tot Ceea Ce Este ...

În timp ce urmați aceste Unde ale Minții, voi extrageți informații din moleculele realității prin care călătoriți și le încorporați într-o realitate mai extinsă pe care VOI o creați.

În timp ce revizitați aceste mari Minți, mintea voastră se expansionează în conștiința pură care nu este grevată de nici un tip de ambalaj. Conștiința voastră personală este legată de  întruparea voastră actuală.

La rândul ei, conștiința voastră multidimensională se întrepătrunde cu Curgerea realităților pe care voi le experimentați și cu gândurile mărețelor ființe pe care le vizitați. Voi simțiți și ”respirația” ființelor care au trăit ca și conștiință pură și care nu au deținut vreo întrupare timp de milenii, sau nu au deținut niciodată vreo formă.

Permiteți-i conștiinței voastre să se întrepătrundă cu aceste ființe fără de formă, simțiți cum energia lor curge prin voi ca și o briză caldă. Pe măsură ce respirați în amintirile lor conștiente de viață după viață, voi adunați darurile cunoașterii lor.

NU colectați aceste amintiri. Mai degrabă expirați nenumăratele imagini, sentimente și gânduri în câmpul energetic colectiv a tot ceea ce ați experimentat în multele voastre încarnări trei dimensionale.

Permiteți acestor amintiri fugare să spele țărmurile lui UNU astfel încât Sursa să se poată bucura de nenumăratele experiențe ale încarnării. Cu această eliberare, conștiința voastră se expansionează chiar și mai departe și veți descoperi că sunteți printre CEI care au supravegheat multele voastre încarnări.

Simțiți cum marea voastră conștiință se întrepătrunde cu nenumăratele expresii ale SINELUI vostru Multidimensional având experiența formei. Binecuvântați aceste forme, în timp ce le percepeți Curgând printr-un ocean nesfârșit de lumină.

În această observare, recepționați imagini vii, gânduri și emoții din nenumăratele voastre încarnări în realitățile voastre mai înalt sau mai jos dimensionale. Nu încercați să conțineți aceste senzații, ci lăsați-le să Curgă prin voi așa cum curge lumina zorilor printre crengile copacilor.

Fiecare ”copac” reprezintă multele voastre încarnări dimensionale. Lumina este câmpul energetic care Curge prin fiecare experiență permițându-vă să împărtășiți nenumăratele voastre realități cu UNUL.

UNUL respiră în aceste experiențe și le împărtășește cu conștiința a Tot Ceea Ce Este. În acest fel întreaga viață respiră ca O SINGURĂ mare Ființă care inhalează realitățile întregii creații și locuiește fiecare experiență cu expirația sa cosmică.

Înțelegeți acum cum realitatea este O SINGURĂ Ființă care respiră având infinite experiențe personale? De fapt, fiecare persoană fizică, loc și lucru servesc drept un Portal prin care UNUL poate experimenta lumile formei.

Între timp, în cea de-a treia dimensiune pe o micuță planetă numită Pământ din Sistemul Solar al Solului și Galaxia cunoscută drept Calea Lactee, o lumină se expansionează dincolo de planetă, dincolo de Sistemul Solar și dincolo de Galaxie.

O lumină micuță care a fost cândva limitată la o formă de lut s-a eliberat din limitarea sa și s-a înălțat dincolo de tot ceea ce a constrâns-o odată. Această micuță lumină se alătură multor altor lumini similare pentru a deveni o văpaie.

Pe măsură ce din ce în ce mai multe lumini se eliberează de limitarea lor, văpaia devine un mare far de lumină care ghidează alte luminițe să se elibereze de formele lor de frecvență mai joasă. Treptat, frecvențele separării se întrepătrund cu frecvențele unității pentru a crea Curgerea Ascensiunii care devine irezistibilă.

Chiar și cei care au fost prinși în iluziile timpului și separării timp de milenii, se trezesc la constanta Curgere a iubirii necondiționate. Un ocean de lumină se naște în timp ce ceea ce a fost separat se întoarce la ceea ce este UNUL.

UNUL își cheamă voluntarii Acasă în SINE însuși.

Voi l-ați servit pe UNUL prin crearea de noi realități, cu care veți contribui la UNUL la întoarcerea voastră. Pe măsură ce Oceanul de Lumină Curge înapoi la Sursa sa, ceea ce nu poate fi încorporat în noul val al realității, este eliberat.

Ce este nevoie să eliberați pentru a însoți acest val? Ce va fi nevoie să eliberați pentru a respira Suflarea Cosmică și a deveni UNA cu țărmurile noii voastre realități? La această întrebare se poate răspunde numai din adâncul Cunoașterii voastre Interioare. 

Sunteți în procesul de a alege să eliberați ceea ce v-a tras înapoi, ceea ce v-a făcut să suferiți. Alegerea poate părea clară, dar suferința a devenit unul dintre cei mai buni prieteni. Când ați suferit, ați fost ”o persoană bună”. NU voi ați fost cei care i-au făcut pe ”alții” să sufere. De fapt, ați chiar luptat împotriva celor ce au provocat suferință.

Dar acum, voi sunteți UNA. Sunteți UNA cu suferința. Sunteți UNA chiar și cu cei care v-au creat suferință. Puteți elibera acea suferință și să o înlocuiți cu sentimentul de Lumină în timp ce aceasta vă hrănește, informează, protejează și expansionează conștiința?

Suferința vă leagă de ceea ce vă temeți. Pentru a vă elibera de suferință este necesar să desfaceți acea legătură prin eliberarea fricii voastre. Da, frica și suferința sunt cele care v-au spus că sunteți o persoană bună și să încercați din greu să fiți mai buni.

Dar acum voi ȘTIȚI că întotdeauna ați fost mai buni și întotdeauna buni. De fapt, voi știți că termenii de ”bun” și ”mai bun” și chiar și termenul de ”suferință” sunt TOATE iluzii ale unei realități care a ajuns la încheierea sa.

Puteți alege să eliberați toată frica și să SIMȚIȚI Lumina în timp ce ea curge prin voi cu fiecare respirație a voastră? Acea alegere sună ca o soluție simplă, dar frica și suferința au fost ”insigna roșie a curajului” vostru pentru cele mai multe dintre încarnările voastre pământești. Cum să eliberați ceea ce ați crezut că vă face o ”persoană bună”?

Le Eliberați prin Predarea către Curgerea lui UNU!


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.