luni, 26 ianuarie 2015

Mesaj de la Kannon Sama (Cea cu O mie de Mâini)


Canalizat de Bob Fickes

Binecuvântări Prietenii și Camarazii mei Lucrători în Lumină! Voi împingeți vălurile și vă ridicați Conștiința în Multidimensionalitate. Munca spirituală pe care o faceți acum se desfășoară în mai multe dimensiuni în același timp. În timp ce voi sunteți aici în Timpul real Pământesc,  sunteți la fel de activi și în alte planuri ale existenței. Deveniți ființe Multidimensionale!

Sunt aici pentru voi în acest moment ca să vă arăt cum să fiți mai activi și mai conștienți de Noua voastră Viață. Poate că ați observat unele sunete mai pițigăiate în fundalul conștiinței voastre. Poate că ați simțit că este un huruit de karmă în adâncul vostru în timp ce sunteți activi pe parcursul zilei. Acest lucru este destul de normal. Mintea voastră de veghe are nevoie să fie conștientă numai de ceea ce faceți în această lume. Nu vă faceți griji în legătură cu ce se întâmplă la alte nivele. Până și karma voastră este în mâinile noastre în timp ce se elimină amintiri vechi din corpul și sufletul vostru. Vă ajutăm la fiecare pas.

În acest stadiu al dezvoltării voastre, nu este nevoie decât să fiți conștienți de această energie care se mișcă în nivelele voastre mai profunde. Nu este nevoie să vă simțiți responsabili pentru ceea ce se întâmplă. O Conștiință Mai Înaltă nu înseamnă că acum voi trebuie să fiți responsabili pentru tot ceea ce se întâmplă. Este nevoie ca doar să dați drumul și să lăsați ca totul să curgă. Fiți conștienți de curenții energiei, dar nu faceți nimic. Nu este momentul să controlați. Este momentul să dați drumul și să aveți încredere că Conștiința voastră Mai Înaltă are grijă de tot pentru voi.

Gândiți-vă la sinele vostru ca la două ființe în una singură. Un sine este viața voastră personală. Acesta este Sinele vostru Mic. O altă parte a voastră este cu mult mai mare și noi îl numim Sinele vostru Mai Înalt sau Sinele vostru Mare. Acesta este adevăratul voi! Voi nu sunteți persoana care trăiește în această lume. Această persoană este doar aparența voastră. Adevărata voastră Natură este Infinită. Putem să-l numim Sinele vostru Cosmic. Acesta este în armonie cu universul și nu poate face nici un rău și nici nu crează karmă. Sinele vostru Cosmic se mișcă cu Curgerea Universului. Tot timpul trecut și tot timpul viitor este chiar aici, chiar acum. Sinele vostru Cosmic vă orchestrează întreaga viață ca să intrați în echilibru și să învățați cum să fiți liberi pentru totdeauna în această viață.

Suntem aici. Eu sunt aici. Ne mișcăm prin voi chiar dacă voi nu sunteți conștienți de noi. Noi am devenit UNA. Viața voastră se schimbă rapid acum. Doar bucurați-vă și încercați să nu gândiți prea mult. Totul este Bine. Sunteți cu adevărat Binecuvântați! VĂ IUBIM!


EU SUNT KANNON! EU SUNT următorul vostru nivel de Conștiință. EU SUNT cu voi întotdeauna! VOI deveniți EU! EU devin VOI! Fiți Binecuvântați!



Traducere Monica Poka 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.