luni, 5 ianuarie 2015

Mesaj de la Grupul Arcturian 4 Ianuarie 2015


Mesaj primit prin Marilyn Raffaele

Dragii noștri, vă trimitem urări pentru un Nou An fericit și adăugăm că va fi un an al noului, pentru că voi ați curățat deja foarte mult din energia care v-a ținut în robia unei stări de conștiință vechi, iar acest lucru va permite noului să iasă la iveală.

Să nu credeți vreodată că eforturile voastre de a învăța și de a exprima iubirea sunt în van sau nesemnificative, pentru că fiecare scânteie de lumină și de conștientizare servește la scăderea densității conștiinței generale bazate pe dualitate și separare la nivel modial. În fiecare zi Lumina lumii devine mai strălucitoare și mai ușoară datorită creșterii progresive a gradului de conștientizare a atât de multor oameni. Toți sunt în și ai UNU-lui și, prin urmare, lumina pe care voi o recunoașteți în voi înșivă, o recunoașteți și pentru lume.  

Iubirea este cheia la orice dragilor – iubirea de sine și iubirea a tot ceea ce face parte din viața voastră. Iubiți fiecare aspect al vieții voastre – atât pe cel frumos cât și pe cel mai puțin frumos, pentru că fiecare experiență poate să vă aducă într-o conștientizare spirituală mai profundă dacă vă permiteți să săpați și să descoperiți credințele din spatele experienței.   

Este imposibil să iubiți cu adevărat orice până când nu vă permiteți să vă iubiți pe voi înșivă. O conștiință selectivă în ceea ce privește iubirea, una care exclude sinele, reflectă credințele trei dimensionale ale dualității și separării. O conștiință care exclude sinele nu poate niciodată exprima iubirea în sensul său cel mai înalt deoarece încă nu-l conține și pe acesta.

Conceptele și credințele despre iubire într-o societate ne-trezită se bazează în general pe atracția sexuală, putere și nevoia de a se simți iubit/ă, și toate acestea sunt promovate fără încetare prin mass-media, ”experți”, familie, prieteni, etc. Numai IUBIREA care este recunoașterea, realizarea și acțiunea unei stări de conștiință care reflectă SINELE UNU-lui va schimba conștiința lumii în următorul său nivel de evoluție.

Mulți spun ”Dar tu nu știi ce lucruri îngrozitoare am făcut. Nu am să mă pot iubi niciodată pentru că nu sunt denm/ă de iubire.” Alții ar putea spune ”Întotdeauna mi s-a spus și am fost tratat, copil fiind, ca nevrednic sau de neiubit, și pur și simplu nu mă pot elibera de asta.” BA DA, PUTEȚI! A sosit timpul să încetați să mai hrăniți încontinuu problemele, credințele, conceptele, amintirile și orice altceva vă mai ține încă în robie. Aceste lucruri au doar puterea cu care voi le hrăniți și voi cei care citiți aceste mesaje sunteți suficient de evoluați în acest moment pentru a putea recunoaște acest lucru, permițând oricărei ”mentalități de victimă” din trecut să înceteze și să se dizolve în neantul care acestea sunt.

Despre asta este vorba atunci când vorbim despre curățarea energiei vechi, cu cât mai intens s-ar putea să experimentați ceva, cu atât mai mult acesta cerșește, din punct de vedere spiritual, să fie privit și curățat. Curățările sunt absolviri și nu experiențe negative. Permiteți-le cu multă iubire mergând la rădăcina sistemului vostru de credințe, indiferent de cât de dureros poate fi, fizic, emoțional sau mental, procesul. Odată ce ceva este curățat din punct de vedere spiritual, acesta dispare pentru că l-ați dezrădăcinat și nu i-ați tăiat doar o ramură care va re-germina ulterior.

Cu cât mai mult un individ se focalizează pe problemele omenești, cu atât mai mult aceste probleme devin mai încorporate în conștiința acestuia. Fiți atenți la gândurile voastre pe parcursul zilei. Vine un moment în călătoria spirituală a fiecăruia când este necesar să renunțe la tot ceea ce nu mai servește evoluției sale. Mult din ceea ce voi considerați a fi cine și ceea ce voi sunteți, se schimbă acum. Noul voi se mută într-o nouă stare de conștiință, dar acest lucru nu se poate întâmpla atâta timp cât voi vă țineți strâns de cel vechi. Aceasta este ceea ce se înțelege prin povestea biblică de a nu pune vinul nou în burdufuri vechi.

Voi nu sunteți acțiunile voastre trecute fie că este vorba de viețile trecute fie de aceasta, chiar dacă acea viață a fost plină de erori aparente. Învățați să iubiți greșelile pe care-ați făcut de-a lungul drumului și fiți-le  recunoscători pentru că acesta este modul în care învățați și creșteți. Numai conștiința trei dimensională este cea care atașează vină și rușine. Aceste mesaje sunt citite de către cei care sunt pregătiți să facă următorii pași – VOI. Cei care nu sunt pregătiți, nu rezonează cu aceste cuvinte.

Binecuvântați și iubiți tot ceea ce este în viața voastră, amintindu-vă întotdeauna că fiecare suflet face alegeri de dinainte de a se naște în ceea ce privește experiențele evolutive necesare de care are nevoie și pentru care este suficient de evoluat pentru a le putea mânui. Un exemplu este că mulți dintre cei care experimentează o copilărie aspră și abuzivă au ales în mod special această situație particulară în scopul de a activa și rezolva o dată pentru totdeauna problemele de stimă de sine scăzută și de dezgust de sine sau pentru a rezolva unele relații karmice care au fost valabile timp de mai multe vieți.

Mulți nu au fost în stare să curețe problemele mai adânc îngropate până acum când energiile mai înalt dimensionale curg mai intens, dându-le tăria și ghidarea necesară pentru a face această muncă. Unele dintre problemele necesar a fi rezolvate nu se vor ivi în conștientizarea conștientă până când individul nu este pregătit, iar acest lucru este stabilit de către Sinele său Mai Înalt. Curățarea energiilor mai intense și mai profund îngropate are loc de multe ori în straturi, așa că, dacă v-ați făcut munca de curățare și de rezolvare a unei probleme și descoperiți că acea problemă a revenit, să știți că acum sunteți pregătiți să curățați și următorul strat și veți ști când ați terminat.

Mulți dintre cei care se luptă cu cu unele dificultăți fizice, emoționale sau mentale sunt doar acum suficient de evoluați pentru a trece prin și a rezolva problemele din spatele acestora, și care, de obicei, vin din viețile trecute. Iubiți și onorați curajul celor care se luptă, dragilor, pentru că mulți dintre cei care par handicapați într-un anumit fel sunt suflete bătrâne și înțelepte care au ales această situație pentru a evolua rapid învățând ceva. Adeseori un suflet bătrân alege să se nască handicapat sau mort pentru a-și ajuta părinții în evoluția lor.

Iubirea nu înseamnă că trebuie să aveți sentimente emoționale pentru toată lumea. Sentimentele și emoțiile sunt adesea legate de conceptele umane despre iubire. Iubirea este recunoașterea, acceptarea și onorarea sinelui, a altora și totul ca fiind spiritual, pentru că nu există nimic altceva decât Dumnezeu. Punct. Numai credințele separării trei dimensionale fac ca totul în lume să pară a fi separat.

Priviți în oglindă în fiecare zi și spuneți-vă ”TE IUBESC”. Negii și tot, vă iubesc. Iubiți-vă negii pentru că ei sunt voi și voi nu sunteți separați de UNUL. Omenirea este pe punctul de a intra într-o perioadă de trezire, lăsând în urmă acea conștiință spirituală imatură plină de idei false și neadevăruri. Lumea a cerut și s-a rugat pentru acest lucru, și totuși rămâne reticentă la a-l îmbrățișa, temându-se să lase în urmă ceea ce este familiar, oricât de neplăcut ar fi.

Acest acum, este momentul încrederii, încrederii că dansul s-a încheiat, urmarea unui anumit ritual, carte sau Guru, s-a încheiat. Acest acum, este momentul să acceptatți că VOI sunteți ACESTA. Cel pe care voi l-ați dorit, pe care l-ați căutat, pentru care v-ați rugat, voi deja sunteți, dar depinde de fiecare individ dacă acceptă sau nu acest lucru. Liberul arbitru îi permite fiecăruia să se joace în vis atât de mult timp cât dorește, dar ușa este deschisă acum pentru cei care aleg să intre pe ea.

Lăsați ca noul an 2015 să fie un an al celebrării în mijlocul a orice se petrece. Celebrați fiecare zi, oferind recunoștință pentru toate lucrurile. Celebrați-vă trezirea și celebrați cine voi sunteți nemaidând putere iluziilor sistemului de credințe trei dimensionale. Înfometați aceste imagini de puterea lor recunoscând Lumina Divină în fiecare persoană indiferent de ceea ce aceasta reflectă în exterior. Fiecare persoană învață, dar lecțiile altora nu este necesar să devină ale voastre.

2015 va fi un an de trezire și de schimbare pentru mulți. Cei care se țin strâns de vechile concepte și credințe se vor găsi în situația de a fi îndepărtați de ele sub o formă sau alta și este mult mai ușor să faceți singuri alegerea decât să o facă Universul pentru voi.

IUBIȚI-VĂ pe voi înșivă, dragilor. IUBIREA este mesajul nostru de astăzi și din totdeauna. IUBIREA este cheia tuturor lucrurilor. IUBIREA este răspunsul pe care-l căutați și este tot ceea ce este.

IUBIȚI TOTUL.


Noi suntem Grupul Arcturian 1/4/15


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.