marți, 20 ianuarie 2015

Mesaj de la Grupul Arcturian 18 Ianuarie 2015


Mesaj primit prin Marilyn Raffaele

Salutări dragilor. Venim să vă spunem că, multe care nu se pot vedea încă cu ochii voștri fizici se întâmplă pe planeta voastră. Cu toate acestea, ați început să simțiți schimbarea în energia lumii voastre personale precum și la nivel universal. S-ar putea să fi început să observați mai multă camaraderie între cei din jurul vostru – un sentiment de unime care nu pare să fi existat înainte. S-ar putea să observați acest lucru în unele grupuri care vă sunt familiare cum ar fi un club din care faceți parte sau la reuniunile de familie. Veți observa mai multă unitate și mai puțină separare.

Aceste schimbări sunt rezultatul Luminii înalt rezonante care se revarsă acum pe pământ și este disponibilă tuturor celor care sunt receptivi. Fiecare particulă de Lumină alimentează conștiința unei lumi în trezire. Mulți dintre cei care au fost înainte orbi sau sau au acceptat orbește condițiile lumii, acum se regăsesc a fi mult mai conștienți și crescând rapid obosiți de certurile constante și comportamentul adolescentin al atât de multor ”lideri” mondiali axați pe servirea de sine. Văzând cu alți ochi, ei încep să ia notă de cei care servesc doar pentru a-și umple propriile buzunare. Ochii omenirii se deschid și puterea personală începe să fie recuperată.

Astfel, ca orice societate care se trezește, începe ca automat să se mute în puterea sa. Chiar și un lucru mic cum ar fi semnarea unei petiții, ajută la activarea energiei lumii în direcții noi. Nu este vorba despre a da energie unor aparențe negative, ci mai degrabă este vorba despre a face orice pași în direcția de a-i ajuta pe alții să observe, la nivelul lor de conștientizare.

Sunteți în mijlocul trezirii la cine voi sunteți și vă dați seama că sunteți și că niciodată n-ați fost mai puțin decât cei care dețin puterea într-un fel sau altul. Aparențele nu se vor schimba până când nu le veți schimba voi, pentru că manifestările exterioare pe care le vedeți pur și simplu reprezintă conștiința consensuală a majorității care în acest moment este încă puternic prinsă în plasa dualității și separării.

Cei care denunță ce se întâmplă în lume sunt suflete curajoase și nu trebuie batjocoriți așa cum mulți dintre voi ar crede. Ei îi ajută să se trezească pe cei care acceptă orbește tot ce li se spune – cei care dorm și care și-au dat puterea celor care au pretins că le-ar aparține. În ciuda pericolului în care se pun singuri ei spun cuvintele care este necesar să fie auzite. Cei care sunt în situația de a-și pierde puterea sau bogăția personală din cauza acestor informații ar vrea ca voi să credeți că acești oameni sunt criminali. Nu, ei servesc în a ajuta oamenii și lumea să se trezească, să-și deschidă ochii și, să sperăm, să-și ia puterea înapoi.

Faceți tot ce puteți în fiecare zi pentru a-i trezi pe alții dar nu predicând sau prin acte de prozelitism. Acest lucru trebuie făcut cu iubire și blândețe și respect față de sistemul de credințe al altora. De multe ori nu este nevoie de cuvinte, ci pur și simplu câmpul vostru energetic plin de Lumină este cel care îi ajută să trezească pe cei care sunt receptivi. Vorbiți despre adevărurile profunde numai atunci când sunteți ghidați să o faceți, când o persoană este pregătită să audă sau este în căutarea adevărului, având întotdeauna încredere în intuiția voastră.

Dorim să vă vorbim despre încredere – un cuvânt foarte greșit înțeles. Încrederea, în cel mai adevărat sens al său, reflectă o stare de conștiință capabilă să se odihnească în starea de conștientizare, trăind experiențele fiecărui moment din centrul său ceea ce face ca lumii să i se pară că nu ar face nimic. În realitate, făcutul nimic nu este altceva decât o încredere oarbă într-un concept, o persoană sau lucru – și care este adeseori văzut ca și încredere.

Încrederea oarbă provine din acceptarea conceptelor trei dimensionale despre Dumnezeu, îngeri, sfinți sau chiar a guvernelor fără a pune nici un fel de întrebări, ci pur și simplu pentru că așa vi s-a spus. Încrederea oarbă este de fapt ignoranță dragilor, și nu este altceva decât predarea puterii personale unui ceva necunoscut considerat că ar avea putere – aceasta nu este încredere. Asta nu înseamnă că Îngerii și Ființele de Lumină nu sunt acolo să vă ajute, dar să vă ajute nu să facă munca în locul vostru.

Încrederea este urmarea naturală a unei stări de conștiință îmbibate cu adevărul spiritual și nu cu dogme și rituri sau ritualuri transmise și acceptate din generație în generație. Încrederea este trăirea din și repausul într-o conștiință conștientă care știe care este adevărul real și spiritual.

La un anumit nivel de conștientizare încrederea devine pur și simplu naturală, dar ea nu se obține niciodată prin privitul mereu în exteriorul sinelui, pentru că nu contează cât de mult este venerată de către societate o cale sau un profesor, la un anumit punct călătoria spirituală trebuie să devină una solitară, o întoarcere către propriul Centru.

Asta nu înseamnă că nu veți mai fi ghidați către vreo carte, vreun curs sau profesor de-a lungul drumului, dar ceea ce vrem să spunem este că trebuie să vă ascultați întotdeauna intuiția și când simțiți că ceva s-a încheiat, nu vă fie teamă să-l lăsați în urmă și să mergeți mai departe. Multe căi și învățături sunt necesare doar pentru o perioadă scurtă de timp – pași de-a lungul căii care este necesar a fi lăsată în urmă la un moment dat, lucru care permite să înceapă faze noi și mai înalte ale călătoriei.

Încrederea se manifestă pe măsură ce elevul învață să își retragă energia și puterea din forțele exterioare și să le plaseze acolo unde le este locul, în Unimea Divină. Încrederea este conștientă de ceea ce ea este, în locul conceptelor 3D a ceea ce este. Călătoria prin viețile trei dimensionale a fost pășit și căzut, pășit și căzut, dar la un moment dat a început să apară creșterea prin Grație și frica s-a dizolvat. În cele din urmă, elevul spiritual înțelege cine și ce este, și este capabil să se odihnească în acea conștientizare. Aceasta este Încrederea.

Toți sunteți pregătiți pentru asta dragilor. Toți sunteți conștienți spiritual la nivele care vă împuternicesc să începeți să trăiți, să vă mișcați și să ființați în adevărata Încredere. Numai continua dependență a lumii de concepte și credințe este cea care o ține în robie. Încrederea ridică poverile de pe umerii voștri și elimină directorul mental ”fă, fă, fă” care este punctul central al gândirii intelectuale și, care, poate fi găsit, de asemenea, și în multe învățături metafizice.

Protocoalele metafizice au fost necesare la început și sunt importante încă pentru noii treziți, dar voi nu mai sunteți începători. Voi ați încheiat acea fază și sunteți pregătiți să treceți de la mentalitatea ”fă, fă, fă” în ”Fii, Fii, Fii”. Acum este vorba despre creșterea dincolo de metafizic (a lua un tablou urât și a-l transforma într-un tablou reușit) și intrarea în misticism (înțelegerea conștientă că în realitate nimic nu este nevoie să fie schimbat).

Riturile și ritualurile își au scopul lor, dar pentru majoritatea dintre voi, ele s-au încheiat. Călătoria are acum legătură cu o schimbare conștientă transferând puterea din exterior în interior – indiferent dacă exteriorul este ”bun” sau ”rău”. Orice credință în vreo putere exterioară vouă este necesar a fi eliberată, și fiecare eliberare vă ajută să vă eliberați de orice supunere față de ea. Să știți că până și aparențele ”bune” sunt concepte.

Eliberarea a ceva NU înseamnă că nu mai puteți sau nu vă veți mai bucura niciodată de lucrurile fine ale vieții, și nici nu înseamnă că nu veți mai putea lua parte la vreo ceremonie sau serviciu religios. Asta înseamnă că pur și simplu nu mai dați acestor lucruri puterea pe care nu o au, fie asupra voastră fie pentru voi. Începeți să vedeți realitatea din spatele tuturor aparențelor și înțelegeți adevărurile care sunt prezentate prin rituri și ritualuri, știind că în sine și prin ele însele nu au nici o putere.

Pentru că exteriorul este expresia stării de conștiință a cuiva, pe măsură ce acesta trece de la conștiința dualității și separării la conștiința adevărului și Unimii, va descoperi că formele exterioare încep să se manifeste în moduri noi și mai înalte. Niciodată să nu vă temeți de pierderea a ceva, pentru că dacă îi purtați substanța în conștiință, aceasta va reapărea, adeseori în forme noi și mai bune. De exemplu: starea de conștiință atinsă a plenitudinii și completitudinii se manifestă de multe ori în exterior prin lucruri simple cum ar fi găsirea locului de parcare perfect, dar se poate manifesta și ca găsirea partenerului potrivit, a unui loc de muncă potrivit sau a unei noi ordini și păci în viața voastră.

Mintea este interpretul stării de conștiință a cuiva traducând-o în forme adecvate pentru fiecare individ. Dacă a trăi singur reprezintă plenitudinea pentru cineva, starea de conștiință atinsă în ceea ce privește completitudinea nu se va manifesta în exterior sub forma unui partener. În mod asemănător, o conștiință îmbibată cu concepte și credințe ale dualității și separării, va trebui să se manifeste ca experiențe de bine și rău – dualitate.

Acesta este scopul curățărilor fizice, emoționale și mentale pe care le experimentați acum. Chiar și cei treziți și evoluați mai poartă încă memoria celulară din viețile trecute trăite pe deplin într-o conștiință a dualității și a separării și acestea este necesar să fie eliberate și curățate.

Sunteți pregătiți.


Noi suntem Grupul Arcturian 1/18/15


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.