duminică, 25 ianuarie 2015

Menținerea Unei Conștiințe Înalte


Partea a 5-a la Conștiința și Undele Cerebrale


Arcturienii

De Suzanne Lie

Preaiubiții noștri dragi,
Datorită nevoii și intenției voastre de a menține o Frecvență Mai Înaltă a Conștiinței, sunteți chemați să vă schimbați viața în multe feluri. Dar, când sunteți în mijlocul îngrămădelii/învălmășelii 3D, poate deveni foarte dificil să vă mențineți acea conștiință mai înaltă.

Vă rugăm să rețineți faptul că frecvența conștiinței voastre este cea care stabilește frecvența creației voastre. Voi intrați/vă mutați în crearea Noului Pământ, așa că este necesar ca frecvența conștiinței voastre să fie la un nivel cât mai înalt posibil.

Cu toate acestea, ”obiceiul” vostru de a fi trei dimensionali vă va trage înspre ”întoarce-te la lumea reală și încetează să te mai joci încoace și încolo”. Doar că voi NU vă ”jucați”, voi ”creați”. ACUM voi vă creați viața.

Acesta este ACUM-ul în care are loc transmutarea voastră în timp ce sclipire după sclipire Undele Gamma vă mătură creierul. Aceste Unde cerebrale Gamma vă conectează creierul trei dimensional cu Mintea voastră Multidimensională. Acest proces va fi atât de lent sau de rapid pe cât alegeți voi.

Cu toate acestea, pentru a menține unele activări ale Undelor Gamma, va fi necesar să meditați în mod regulat. Din fericire, sunt atât de multe moduri de a medita, pe cât de mulți oameni sunt. Din perspectiva noastră mai înalt dimensională, meditația voastră este, ”Echipa din Deplasare raportează și solicită următoarea misiune”.  

Când ajungeți în acest punct al călătoriei voastre, sunt multe lucruri la care ar putea fi nevoie să le dați drumul. Cu toate acestea, când faceți acest lucru, nu veți mai de-a face cu multe alte lucruri care să vă tragă conștiința în jos în undele Beta, de bază în 3D.

În schimb, vă veți uita din ce în ce mai mult la viața voastră 3D dintr-o stare de conștiință din ce în  ce mai înaltă. Din această perspectivă mai înaltă, veți fi capabili să vedeți acele părți ale vieții voastre mai înalt dimensionale pe care le puteți trage în conștiința voastră legată de Pământ.

Voi începeți ACUM să vă vedeți câmpurile energetice, care sunt adeseori numite forme gând. Sunt numite forme gând pentru că ele sunt gânduri care sunt impregnate cu emoții. Prin împerecherea dintre gândurile voastre/masculin cu emoțiile voastre/feminin sunteți în stare să percepeți formele gând în timp ce ele curg prin realitatea voastră.

Aceste forme gând se ”simt” ca o anumită emoție și declanșează anumite gânduri. La fel ca și curenții nevăzuți din apă sau din aer, dar care se simt în mod diferit, așa sunt și formele gând. Vă vorbim acum despre formele gând, pentru că pe măsură ce începeți să vă activați undele alpha în viața voastră de zi cu zi, veți începe să le experimentați în mod conștient.

Una dintre cele mai importante schimbări pe care va fi nevoie să le faceți în viața voastră, dacă alegeți calea mai înaltă, este să vă asigurați că vă împliniți energiile creative în fiecare zi. Chiar dacă va trebui să ”furați” câteva ore de la ”Ceea ce TREBUIE să FACEȚI”, trebuie să vă ”faceți timp” pentru a fi în curgerea propriului vostru câmp energetic creator. 

Atunci când nu alegeți să faceți acest lucru, veți deveni ”dependenți” de conștiința Undelor voastre Beta. Spunem ”dependenți” pentru că faptul că vă negați vouă înșivă minunatul sentiment emoțional de a fi creativ, înseamnă că ați devenit ”dependenți” de un model 3D care vă ia mult timp și presupune să lucrați din greu.

În cea de-a cincea dimensiune și mai încolo NU există timp și NU există muncă din greu.

Din fericire, mulți din echipa noastră aflată departe își amintesc să Binecuvânteze și Elibereze orice câmpuri energetice de o frecvență mai joasă trimițându-le iubire necondiționată. Odată ce le-ați binecuvântat și eliberat, le puteți lăsa cu ușurință să plece. Veți fi, de asemenea, capabili să percepeți acele părți ale vieții voastre care vă fac să vă simțiți minunat.

În același ACUM, vă amintiți să vă amintiți că percepțiile voastre depind de starea voastră de conștiință. Din stările voastre de conștiință mai înaltă, veți începe să vă dați seama că VOI doriți să vă amintiți:

-          Care componente specifice ale vieții voastre 3D trag în jos?
-          Cum puteți elibera acele componente pentru a crea o viață mai liniștită și mai calmă?
-          Cum puteți activa stările mai înalte de conștiință?
-          Cum puteți conecta cu Mintea voastră Multidimensională?
-          Cum puteți înțelege energia interioară Kundalini?
-          Cum puteți voi accepta în mod conștient lumina mai înaltă care intră în Glanda voastră Pineală.

Am subliniat voi/vă, pentru că VOI sunteți creatorul realității voastre. Prin urmare, fie că vă dați seama, fie că nu, voi aveți imensa putere de:

A alege să permiteți în creierul vostru undele cerebrale mai înalte, mult mai creative
Alegând să vă dedicați:

-          Activării undelor voastre cerebrale alpha prin conștientizarea și dăruirea voastră propriului vostru câmp energetic creator.
-          Activării undelor cerebrale tetha prin meditație și comunicare activă cu SINELE vostru MAI ÎNALT.
-          Permiterii undelor voastre cerebrale delta să vă integreze percepțiile.
-          Asumării responsabilității de a vă stimula undele cerebrale gamma prin meditația dedicată, compasiune și iubire necondiționată.

Primul lucru pe care sinele vostru cu o perspectivă mai înaltă  îl întreabă, este: ” Cum pot să-mi creez o viață mai pașnică, calmă și liniștită?” În adâncul vostru auziți:

1.      Identific acele componente ale vieții mele care îmi coboară starea de conștiință.
2.      Identific persoanele, locurile și lucrurile care îmi coboară conștiința și de ce.
3.      Îmi activez starea de conștiință mai înaltă pentru a-mi elibera forța creatoare.
4.      Creez un portal deschis între creierul meu 3D și Mintea mea Multidimensională.
5.      Îmi amintesc să experimentez în mod conștient lumina mai înaltă care intră în Glanda mea Pineală.

Alăturați-vă nouă, Familia voastră Galactică în ACUM, deoarece noi lucrăm ca UNUL pentru a crea forma gând a Noului Pământ. Noi, Galacticii și Celeștii, vom răspunde chemării voastre. Cum am putea să nu o facem când NOI suntem VOI într-o mai înaltă dimensiune/frecvență a realității?

Binecuvântări,
Arcturienii.


link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.