duminică, 18 ianuarie 2015

Melchizedek – Cum să vă Activați Atomul Suprem




De Anna Merkaba

Salutări tuturor, ceea ce aș vrea să împărtășesc astăzi cu voi toți este de o mare importanță și de un imens beneficiu pentru TOȚI aceia dintre voi care sunt pregătiți să-și activeze ATOMUL SUPREM al ființei lor precum și chakrele a 8-a și a 9-a.

Cu câteva zile în urmă, în timp ce eram pregătită să mă retrag să dorm, am văzut o figură frumoasă apărând în fața mea, figura unui bătrân înțelept cu o barbă lungă și albă. Energia care îl înconjura era spectaculoasă, foarte calmantă, pașnică și totuși incredibil de inspiratoare. S-a învârtit în jurul meu și apoi a dispărut vederii mele. Apoi, în ziua următoare, eram așezată la calculator când dintr-o dată am auzit un fel de ”ciocănit” și mesajul pe care îl veți vedea mai jos a început să curgă prin mine. Mai târziu mi-a fost arătată o viziune și mi s-au dat îndrumări în ceea ce privește dimensiunea imaginii pe care o vedeți acum în fața voastră. Am comandat realizarea acestei imagini unui artist grafic foarte talentat numit Kashif.

Ființa care mi-a dat aceste informații, s-a prezentat mai târziu a fi Maestrul Ascensionat Melchizedek!

Așa că, aici aveți canalizarea, imaginea și instrucțiunile asupra modului ÎN CARE să vă activați ATOMUL SUPREM, ce se va întâmpla când veți face acest lucru, la ce să vă așteptați și cum să gestionați această experiență.

”Maeștrii Ascensionați din realitatea voastră concomitentă doresc să vorbească umanității prin canalul tău și noi îți cerem permisiunea de a ne da voie să continuăm.” După ce mi-am dat acordul, aici este ceea ce a urmat ...

Preaiubiți copii ai luminii, a sosit timpul să vă dezvăluim decretul informațional pus asupra voastră prin eterii trecutului în eterii momentului ACUM din timp.

Decretul informațional privind structura atomică a ADN-ului vostru și în special atomul care se află în plexul solar al ființei voastre. Atomul despre care noi am vorbit este într-adevăr atomul care se află în plexul solar al ființei voastre, accesibil vouă prin intermediul satelitului codicelui inimii voastre, prin cortexul vizual al structurii creierului vostru.

Prin cortexul vizual veți fi în măsură să vă activați atomul despre care noi vorbim și care se află în plexul solar al ființei voastre. Prin cortexul vizual al vehiculului vostru va fi făcută o legătură cu inima voastră și prin acea legătură decretul informațional va fi livrat în plexul vostru solar.

Luați aminte că după activarea acelui atom plexul vostru solar va deveni destul de sensibil, luați aminte că plexul solar se va activa și va trimite un semnal către inima și glanda voastră pineală pentru prelucrare.

După prelucrarea acelor energii unice menționate veți fi capabili să vă conectați la divinitatea din voi înșivă, prin activarea plexului vostru solar și a Atomului Suprem care se află în câmpul energetic al vehiculului vostru.

Prin pântecele vostru, prin ombilicul vostru, prin pântecele mamei voastre, prin conectivitatea cu mama voastră, voi ați fost conectați la pântecele universal din care ați venit. Pântecele universal de proporții cosmice. Prin conectivitatea la pântecele mamei voastre și a mamei de dinaintea ei, mergând în urmă până la prima mamă care a mers prin planurile pământești ale existenței, amintirile eonilor trecuți vor fi activate în vehiculul vostru, acele amintiri vor fi reechilibrate, reconstruite și curățate, permițându-vă să vă eliberați pe deplin de tot ceea ce nu sunteți și să vă aliniați cu ceea ce sunteți cu adevărat! Vehiculul în care voi sălășluiți poartă amintirile eonilor trecuți, amintiri care îngreunează progresul trecerii sufletelor voastre în eteri în ritmul ales de voi. Și prin urmare, prin curățarea canalului atomic menționat, prin activarea Atomului vostru Suprem, veți fi capabili apoi să vă aliniați pe deplin cu divinitatea a ceea ce într-adevăr sunteți!

Fiți conștienți că numai cei care și-au depășit toate limitările și toate blocajele, numai cei care și-au curățat palatul și și-au aliniat toate chakrele ființei lor la UNICITATE, UNITATE și Conștiința COSMICĂ  vor putea să folosească următorul decret  și să dezvăluie cunoașterea ascunsă, înțelegerea și puritatea Ființei în planurile pământești ale existenței. Fiți atenți că după o astfel de activare multe vă vor deveni repede cunoscute. Înțelegeți că conștiința voastră se va expansiona pentru a vă permite să înțelegeți ceea la ce veți fi capabili să vă acordați în mod liber. Să știți că decretul informațional pe care veți începe să-l primiți ar putea să vă ducă într-o criză emoțională pentru că ceea ce a fost ascuns va deveni limpede ca și cristalul pentru voi acum. Înțelegeți că este necesar să vă luați măsuri de precauție, să știți că viețile voastre se vor schimba. Continuați numai dacă sunteți cu adevărat pregătiți pentru tranziția la O OCTAVĂ MAI ÎNALTĂ A FIINȚEI.

Asta este tot ce avem pentru voi acum. Vă iubim. Suntem cu voi. La revedere pentru acum. 


CUMMeditați asupra imaginii afișate de trei ori pe zi, după ce v-ați trezit, la mijlocul zilei și înainte de a vă 
culca. Țineți cuarțul eteric deasupra vehiculului ales de voi. Cuarțul eteric va trebui să-l curățați zilnic atunci când vă retrageți pentru a merge la culcare. Continuați această activare timp de 8 zile și 8 nopți. Odihniți-vă în ziua a 9-a și repetați meditația menționată timp de 24 de ore. După finalizarea acestui ciclu îi puteți întreba pe Maeștrii Ascensionați despre decretul ales de voi, pașii pe care îi aveți de făcut pentru a vă accelera în continuare creșterea în octava armonicilor. Să știți că structura cristalină a vehiculului vostru va apărea în prim-planul ființei voastre. Înțelegeți că va fi necesar să faceți pauze dese pe parcursul zilei în timp ce procedați la activarea Atomului vostru Suprem. Beți multă apă, pentru că apa pe care o veți bea va aduna laolaltă resturile care este necesar să fie spălate din vehiculul vostru.

Actualizare: Este foarte important să meditați asupra acestei imagini speciale deoarece ea a fost creată la indicațiile lui Melchizedek. Fiecare culoare pe care o vedeți în această imagine, fiecare formă, poartă o vibrație specifică care vă acordează la Sinele vostru Mai Înalt, activându-vă plexul solar, inima, ADN-ul și glanda pineală, permițându-vă să vă eliberați de tot trecutul. Puteți tipări această imagine și să vi-o agățați pe perete și să vă așezați în meditație privind direct la ea, sau puteți sta în fața calculatorului vostru, să priviți imaginea, să închideți ochii pentru câteva momente, să vă permiteți să mergeți profund în interiorul vostru și să intrați cu adevărat în legătură cu voi înșivă.

Clarificare: Mulți dintre voi întreabă ce este ”Vehiculul ales de voi.” Înseamnă corpul vostru. Pentru că înainte de a ne încarna pe Pământ, noi am ALES de fapt tipul de corp în care să ne încarnăm. Această informație, la fel ca multe altele, a fost ștearsă din psihicul nostru, dar mai târziu ni le vom aminti. Deci, încă o dată ei spun, corpul nostru. O altă întrebare a fost cum să fie curățat Cuarțul Eteric. Habar n-am, dar dacă verificați site-ul acestui cuarț special, pe care îl postez mai jos, sunt sigură că au menționat pe undeva pe această pagină. Încă o dată, nu sunt familiarizată cu acest instrument special pe care nu l-am folosit niciodată, am aflat despre el numai după ce am canalizat aceste informații.


Nu am nici o idee ce este Cuarțul Eteric, prima dată când am auzit această informație canalizată m-am gândit că este vorba de un cuarț care așa se numește, dar când l-am căutat pe internet am descoperit că există o companie care fabrică aceste Cuarțuri Eterice! Așa că am fost condusă la acest site:  


Când am întrebat pentru a mi se confirma, mi s-a spus că așa este.


Cu toate acestea, am întrebat și dacă alte instrumente pe care eu le am în prezent pot fi folosite, și se dovedește că recenta creație a lui Natalia care se numește ”Discul Sefirotic (SERAPHIM)” și pe care mi l-a trimis în urmă cu aproximativ 3 săptămâni va funcționa la fel de bine. Instrumentul ei este infuzat cu energia Serafimilor, deoarece ea a fost vizitată de către un Serafim pentru a crea acest disc. Când m-am acordat la disc pentru prima dată și l-am ținut în mâini, am plâns și am plâns cu o imensă ușurare și apoi m-am simțit ca și cum aș fi fost dusă să-mi văd din nou casa. A fot o experiență uimitoare, ca și cum totul ar fi dispărut pentru câteva momente și am fost în măsură să mă experimentez din nou pe mine, pe adevărata eu cu toate puterile mele vindecătoare binevoitoare, emanând lumină în toate direcțiile. A durat doar câteva minute și a trebuit să mă întorc din nou pe Pământ. Dar ori de câte ori doresc să folosesc acest instrument în vindecările și meditațiile mele îmi simt toate chakrele activate.

Deci, atunci când am întrebat mi s-a spus că acest instrument este făcut din cuarț, cupru și imaginea unui Seraf și Sefirot. Imaginea pe care o vedeți în acest instrument așa cum o puteți vedea aici este a unui Seraf. Cristalele care sunt plasate pe instrument sunt cele care echilibrează toate cele 7 chakre, și care sunt combinate pentru a crea un caleidoscop de lumini, activând o frecvență curcubeu în ființa voastră, permițându-vă să vă conectați pentru a activa cele 10 emanații ale Pomului Vieții. Sefirot însemnând emanații, sunt cele 10 atribute/emanații în Cabala, prin care Ein Sof (Infinitul) se revelează pe sine însuși și crează în mod continuu atât tărâmul fizic cât și lanțul de tărâmuri metafizice mai înalte (Seder hishtalshelus). În engleză termenul este transliterat ca Sefirot/Sefiroth, singular Sephirah/Sefirah, etc.
Aceste atribute sunt:

1.      Chokhmah – Înțelepciunea
2.      Binah – Înțelegerea
3.      Daat – Cunoașterea

Emoții conștiente (emoțiile primare)

4.      Chesed – Bunătatea
5.      Gevurah – Seninătatea
6.      Tiferet  - Frumusețea

(Emoții secundare)

7.      Netzach – Eternitatea
8.      Hod – Splendoarea
9.      Yesod – Fundația

(Vehiculul pentru a aduce acțiune)

10.  Malkuth – Regatul

Pentru a afla mai multe despre acest instrument vă rog să vizitați site-ul Nataliei aici:


Deci după cum vedeți aveți de unde alege, bineînțeles, trebuie să priviți adânc în voi și să vedeți cu care rezonați, poate că veți descoperi că puteți folosi și un alt instrument pentru a facilita această tehnică de activare.

Sper că acest mesaj vă va fi de folos și sper să vă vedeți toate abilitățile activate în sincronizarea dreptului divin. Vă iubesc pe toți foarte mult! Și ca de obicei, vă mulțumesc că sunteți aici pe Pământ și că sunteți parte a acestei desfășurări divine pe care o numim ”misiunea pământ”.


link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.