duminică, 4 ianuarie 2015

Începeți să vă Minunați




Înaltul Consiliu de pe Orion

Canalizat de Holly Hawkins Marwood
Transcris de Holly Hawkins Marwood

Salutări Dragilor,

Noi suntem Înaltul Consiliu de pe Orion

V-ați gândit măcar vreodată la puterea și experimentarea minunării? În timp ce vă minunați, luați în considerare și meditați la ceea ce faceți, câmpul vostru energetic se deschide la o sursă mai mare de informații, la o realitate diferită și la un punct de vedere diferit. Vă invităm ca începând de astăzi să începeți să vă minunați de lucrurile din viața voastră, apoi să începeți să vă gândiți la oricare dintre lucrurile de care vă minunați și să vă permiteți să vă minunați de ele dintr-un nou punct de vedere.

Temelia tuturor schimbărilor pe care le experimentați, și pe care le veți experimenta pe parcursul timpului, este schimbarea energetică. Una din căile prin care vă puteți conecta cu energia schimbării este prin experimentarea minunării. Deci, ați putea începe să vă minunați, de exemplu, de ce aveți anumite sentimente față de o anumită persoană. V-ați putea minuna de ce vă simțiți limitați sau blocați. În timp ce vă minunați, ați putea, oarecum, răspunde cu ceea ce experiențele voastre au fost. Dar odată ce treceți prin acel strat al minunării, puteți începe să vă minunați în ceea ce privește care va fi următorul vostru pas. Ce este dincolo de asta? Ce mai puteți înțelege? Ce informații mai pot apărea pentru a vă ajuta să vă schimbați punctul de vedere, să vă aducă informații noi sau să schimbe circumstanțele? Vă puteți minuna chiar și dacă ați putea avea un alt punct de vedere care ar putea crea o mai mare ușurință?

În acest prim exemplu pe care vi l-am dat este vorba despre acele stări, situații în care simțiți că viața voastră nu funcționează și nu curge în modul în care v-ar plăcea să o facă. Dar v-ați gândit măcar o dată, în ceea ce privește minunarea, oare de ce toate acele lucruri de care vă minunați și la care meditați sunt atât de fantastice? Poate că aveți o relație grozavă. Poate că aveți un loc de muncă la care vă face plăcere să mergeți în fiecare zi. V-ați întrebat vreodată oare de ce relația voastră este atât de bună și situația voastră este atât de fantastică? Pentru că de multe ori este ușor să iei ca de la sine ceea ce funcționează, totuși în timp ce vă minunați și aduceți acea energie a minunării și deschiderea către lucrurile care funcționează bine în viața voastră, voi puteți începe să vedeți, poate, cum voi ați adus acele schimbări și să vedeți dovada acelor diferențe din viața voastră. Vă puteți aplauda și să vă fiți recunoscători pentru acest fapt.

Vă invităm astăzi să începeți să vă jucați cu ideea minunării și să simțiți expansiunea care poate apărea în timp ce voi vă jucați cu energia minunării. Ea vă poate deschide câmpul. Vă poate aduce răspunsuri pe care poate că voi nici măcar nu le-ați luat în considerare. Energia minunării vă poate ajuta ca în acele situații în care vă aflați și din care nu puteți găsi o cale de ieșire, sau pe care nu le puteți înțelege, să vă aducă un nou nivel de înțelegere și o schimbare în perspectiva voastră energetică, chiar în momentul în care începeți ca doar să vă minunați. Intrați într-o stare de minunare chiar acum, cu o idee sau un gând, ceva ce ați dori să luați în considerare în ceea ce privește viața voastră și respirați în acel ceva. Vă invităm să simțiți expansiunea în energiile voastre și să începeți să vă jucați cu asta și să vedeți noile și interesantele idei și informații, precum și schimbările energetice care pot apărea în viața voastră.

Fiți Binecuvântați.

Noi suntem Înaltul Consiliu de pe Orion  


În data de 5 mai 2014 am postat o altă canalizare despre Energia Minunării de la Înaltul Consiliu de pe Orion. Puteți citi acel mesaj aici.


© 2015 Copyright Holly Hawkins Marwood
Acest mesaj poate fi reprodus în întregime cu condiția să fie păstrat în forma sa originală, să nu fie schimbat sau modificat în nici un fel, fiindu-i atașat autorul și un link către www.AkashaHealigStudio.com afișat în mod clar, așa cum se arată mai jos.  
Author: Holly Hawkins Marwood           www.AkashaHealingStudio.com


link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.