duminică, 18 ianuarie 2015

Forme gând ca Portaluri – Partea a 3-a la Conștiința și Undele Cerebrale



Mesaj transmis de către Arcturieni

De Suzanne Lie

Formele gând sunt combinații ale gândurilor și emoțiilor voastre. Aceasta este combinația, ambalată ca și formă gând, cu care începe creația propriei voastre realități. Frecvența gândurilor este determinată de starea voastră de conștiință, care este determinată de undele voastre cerebrale, care, în mare măsură, sunt determinate de frecvența emoțiilor voastre.

Emoțiile voastre interacționează cu corpul vostru tot timpul și influențează unda de frecvență a gândurilor voastre. În același mod, gândurile voastre influențează frecvența emoțiilor voastre. Gândurile voastre pot fi umplute cu rezonanța iubirii necondiționate sau cu tot spectrul de sus până jos la emoțiile fricii.

Iubirea necondiționată este simțită ca o emoție, deoarece voi o experimentați prin intermediul corpului vostru. Cu toate acestea, din moment ce ea este o emoție cinci dimensională, o vom numi rezonanță. Pentru ca o formă gând să se dezvolte pe deplin, frecvența gândurilor și emoțiilor trebuie să fie în sincronizare.

Prin urmare, dacă ați simțit iubirea necondiționată și ați avut cumva un gând de frică (care este puțin probabil să apară atunci când sunteți în iubirea necondiționată) frecvențele gândurilor și emoțiilor  voastre  vor fi în prea mare desincronizare pentru a crea o formă gând.

Pe de altă parte, dacă ați simțit emoția fricii și ați avut un gând de frică veți începe procesul de a crea o buclă-răspuns în care o emoție de frică crează o formă gând trei dimensională de frică și viceversa.

Ați putea experimenta și emoțiile fericirii, iubirii umane și/sau entuziasmului, care ar pluti în aura voastră și v-ar influența gândurile. Apoi, când aveți un gând fericit, plin de iubire și/sau entuziasm ați putea crea o formă gând trei dimensională de fericire.

Aspectul spectrului mai înalt dimensional este iubirea necondiționată, care este mai mult o rezonanță, așa cum am menționat mai sus. Această rezonanță de o frecvență înaltă invită mintea voastră multidimensională să finalizeze forma gând. În acest caz forma gând servește drept portal în dimensiunile mai înalte ale realității.

Toate formele gând pot fi percepute numai de către percepțiile voastre mai înalte cum ar fi clarauzul (auzirea mesajelor care vin de la o sursă mai înalt dimensională), clarviziunea (a vedea unele configurații luminoase de o frecvență mai înaltă) și clarsimțirea (a simți formele gând cu corpul și aura voastră).

Întrucât formele gând trei dimensionale vă ajută să fiți creatorul vieții voastre de zi cu zi, formele gând multidimensionale servesc ca portaluri prin care voi puteți recepționa mesaje de la mintea voastră multidimensională, cel de-al Treilea Ochi al vostru și de la Inima voastră Înaltă.

Aceste forme gând sunt percepute în primul rând de către conștiința Undelor Delta și Gamma. Pe de altă parte, formele gând trei dimensionale sunt în mod obișnuit percepute atunci când sunteți în conștiința Undelor Alpha sau Theta.

Gândurile trei dimensionale intră în mod ”inconștient” în fiecare zi. Când gândurile și emoțiile voastre sunt în aliniere, veți fi trași într-un mod care vă va direcționa către o formă gând aflată în așteptare. După ce vă plasați atenția în acea direcție, nici măcar nu veți fi conștienți de faptul că un anumit tipar energetic, formă gând vă influențează alegerile voastre de zi cu zi.

O formă gând este ceea ce voi în mod inconștient, sau conștient dacă sunteți pe deplin treziți, alegeți ca și ”sistem de operare” pentru acel ACUM din timpul vostru. Când sunteți conștienți de tiparele energetice care vă înconjoară, sunteți conștienți și de formele gând care vă influențează.

Dacă nu sunteți conștienți de câmpurile energetice, de formele gând prin care vă plimbați și care vă influențează, probabil că veți simți că viața v-a scăpat de sub control. Pe de altă parte, atunci când alegeți în mod conștient să intrați într-o formă gând/câmp energetic, veți simți că aveți control asupra vieții voastre de zi cu zi. Pentru a face aceste alegeri, va fi nevoie să fiți conștienți de câmpurile energetice, de formele gând din viața voastră de zi cu zi.

Pentru a intra conștient într-o formă gând este nevoie ca în primul rând să percepeți forma gând. Pentru a percepe forma gând, conștiința voastră, care este combinația gândurilor și emoțiilor voastre, este necesar să fie calibrată la frecvența acelei forme gând.

Probabil că veți recunoaște un câmp energetic/o formă gând, în același fel în care recunoașteți cum diferite zone ale unui lac sau ocean  au valuri calde, reci, tulburi sau curate. Expresia ” se simte ca și cum cineva ar umbla pe morrmântul meu” este un exemplu de a întâlni o frecvență joasă, o formă gând de frică.

Pe de altă parte, s-ar putea să vă simțiți brusc plini de lumină, fericiți și revigorați atunci când întâlniți o formă gând plină de iubire, de o frecvență mai înaltă. Aceste forme gând vă oferă oportunitatea de a vă calibra creierul 3D, care vă guvernează corpul fizic, cu mintea voastră multidimensională, care vă guvernează Corpul de Lumină.

Creierul vostru 3D vă dă informații despre lumea voastră exterioară, în timp ce mintea voastră multidimensională vă dă informații despre lumea voastră interioară. Vedeți că realitățile voastre mai înalt dimensionale nu sunt DEASUPRA voastră. Ele sun în INTERIORUL vostru. Sursa voastră este în voi, și tot așa sunt și realitățile voastre mai înalt dimensionale.

Pentru a fuziona creierul vostru exterior 3D cu mintea voastră interioară multidimensională, probabil că va fi nevoie să aveți un sentiment de control personal asupra a ceea ce este realitatea voastră exterioară. Pentru a menține controlul/stăpânirea asupra realității exterioare, probabil că va fi nevoie să vă păstrați lumea interioară în mod conștient deschisă dimensiunilor mai înalte.

Când putem simți siguranța de a fi ”șeful” lumii noastre exterioare, ne putem expansiona conștiința dincolo de modul supraveghere al conștiinței undelor beta în modul imaginație al undelor alpha. Pentru a menține această siguranță, este de ajutor să ne fuzionăm conștiința beta/supraveghere cu conștiința alpha/imaginație.

Suntem conștienți de cât de provocatoare și de plină de frică poate fi lumea voastră fizică în ACUM-ul vostru. Prin urmare, dacă puteți păstra deschis portalul către lumea voastră interioară, puteți avea o conexiune constantă cu propriile voastre expresii mai înalte ale sinelui care vă pot alina și ghida.

Dacă lumea voastră fizică vă scapă prea mult de sub control, și mai ales dacă vă aflați într-o stare de negare a oricărei situații date, haosul din lumea fizică exterioară vă va invada lumea voastră de vis, interioară, precum și viața voastră de zi cu zi. Apoi veți avea ”vise rele” care sunt de fapt forme de avertizare venite de la lumea voastră interioară că lumea voastră exterioară se afundă prea adânc în haos.

Nu puteți evita haosul din lumea voastră, mai ales în ACUM-ul vostru, pentru că haosul precede schimbarea, iar schimbarea este mai mult decât necesară în realitatea voastră fizică. Mai mult de atât, cele mai multe dintre ”ideile” voastre despre cum să creați această schimbare pot veni în conștientizarea voastră numai prin stările voastre de conștiință mai înalte ale undelor alpha și theta.  

De asemenea, stările mai înalte de conștiință vă expansionează foarte mult creativitatea, lucru care vă poate aduce soluții unice la situații vechi. Permițându-i creativității voastre să vă creeze un sentiment de siguranță în viața voastră de zi cu zi, voi vă mutați în stări de conștiință mai înalte. Aceste stări de conștiință mai înalte, vor crea forme gând mai fericite, mai pline de iubire și multidimensionale.

Aceste forme gând sunt portalurile voastre personale către lumile mai înalte pe care VOI le creați cu propriile voastre gânduri și emoții. Aceasta este bucuria și responsabilitatea tuturor celor treziți/ascendenți de a crea, și cel mai important, de a-și menține portalurile personale astfel încât în cele din urmă să și le poată uni cu alte portaluri personale.

În timp ce sunteți în procesul de a învăța să vă mențineți conștiința mai sus de beta, și în conștiința undelor alpha și theta, cel mai bine este să vă focalizați pe propriul vostru portal. Noi spunem portaluri pentru că voi toți aveți mai mult decât un singur portal. Sunt adeseori portaluri, sau le-ați putea spune forme gând, care curg în multe versiuni diferite ale realității.

Așadar, voi toți va trebui să ”vă frecați cu peria” conștiința multidimensională astfel încât să puteți experimenta mai mult decât un singur lucru/realitate o dată. La început, vă puteți extinde la mai multe sarcini odată în lumea voastră trei dimensională. Apoi îi puteți permite conștiinței voastre a undelor alpha, patru dimensională, să se țeasă prin lumea voastră trei dimensională.

După ce ați ajuns ca într-o anumită măsură să stăpâniți acea abilitate, puteți începe să vă trageți conștiința undelor theta cinci dimensională în realitatea voastră fizică, de veghe. Acesta este punctul în care vă veți începe ”misiunea” de a fi ”Deschizători de Portaluri” în realitățile mai înalte.

Cu toate acestea, conștiința undelor theta este de obicei accesibilă numai în meditație sau în timpul unui act de creație în care vă simțiți suficient de protejați pentru a slăbi ancorarea în conștiința undelor beta, de supraveghere. Lumea fizică NU este foarte sigură în ACUM-ul vostru prezent.

Mai mult de atât, din moment ce haosul întotdeauna precede schimbarea, este necesar să diferențiați în mod clar formele gând haotice 3D și 4D de curgătoarele forme gând 3D, 4D și 5D. Din fericire, fiecare formă gând are o rezonanță mentală și emoțională.

Înainte de a vă începe în mod serios serviciul de deschidere de portaluri, este necesar să vă amintiți cum să discerneți felul în care se simte rezonanța fiecărei forme gând care curge în conștiința voastră. Unele forme gând sunt atenționări ale undelor beta în ceea ce privește anumite responsabilități la care trebuie să luați parte.

Este necesar să recunoașteți sentimentul activității acestor forme gând de unde beta și să răspundeți prin deschiderea acelui portal pentru a lua parte la activitatea fizică care vă cheamă în acel ACUM. Pe de altă parte, dacă o formă gând de undă beta rezonează cu frica, este mai bine să alegeți să-i trimiteți iubire necondiționată și să-l excludeți din conștiința voastră.

Dacă apare o componentă ”participă te rog la această responsabilitate 3D” a acestei forme gând, iubirea necondiționată o va detașa de obișnuita frică care înconjoară dimensiunea a treia pentru a dezvălui acțiunea la care sunteți chemați să luați parte. Puteți spune apoi ”mulțumesc”, îndepliniți acea sarcină lumească, dar totuși necesară, și trimiteți ”forma gând de avertizare” în cea de-a cincea dimensiune pentru a fi transmutată.

Este important să vă transmutați formele gând 3D după ce ați luat parte la ele. Veți face acest lucru în același fel în care reciclați ambalajul unui cadou, plicul în care a fost o factură, și orice alt recipient trei dimensional necesar vieții fizice. După ce v-ați plătit factura 3D, ați mâncat mâncarea 3D, sau v-ați umplut coșul de gunoi 3D, vă dispensați de deșeurile materiale într-un mod transmutațional care să nu murdărească planeta lui Gaia.

De fapt, din ce în ce mai multe facturi sunt trimise prin e-mail, vă luați propriile voastre pungi re-utilizabile de la magazinele alimentare și puteți găsi containere puse afară pentru hainele pe care nu le mai folosiți și pentru alte bunuri materiale. Toate acestea sunt semne că dimensiunea a cincea se insinuează încetișor în realitatea voastră fizică. În același fel în care veți salva un articol care v-a plăcut pentru a-l împărtăși cu un prieten, vă puteți salva formele gând/portalurile importante pentru a le împărtăși cu alții.

Pe măsură ce vă expansionați conștiința undelor beta în conștiința undelor alpha și a undelor theta, voi înlocuiți și/sau vă transmutați formele gând/portalurile în forme gând/portaluri multidimensionale. Când vă împărtășiți experiența cu alții îi dovediți sinelui vostru că sunteți pregătiți A FI adevăratul vostru SINE Multidimensional.

Prima dată vă împărtășiți portalurile personale cu cei pe care îi iubiți și în care aveți încredere. Apoi s-ar putea să vă împărtășiți în mod anonim experiențele cu alții. Apoi, când în sfârșit CUNOAȘTEȚI profunda protecție pe care aceste portaluri o oferă, vă veți împărtăși în mod deschis experiențele cu un grup mai mare de oameni. Atunci când împărtășiți, este important să vă mențineți conștiința deasupra undelor beta care sunt adeseori bazate pe frică și în inspiraționalele unde alpha și multidimensionalele unde theta.

Calea voastră către ascensiune începe cu stăpânirea gândurilor și emoțiilor voastre. Atunci când sunteți furioși că încă nu ați ascensionat, vă plasați în starea de victimă, și vă coborâți conștiința la alternativele fizice ale conștiinței undelor beta. Este același rezultat ca și atunci când sunteți speriați sau nerăbdători cu procesul vostru, deoarece fiecare dintre aceste emoții vă activează conștiința de supraveghere, beta.

Gaia într-adevăr ascensionează, dar un anumit procent al omenirii va rămâne probabil în Matricea 3D care se deteriorează. Ascensiunea nu este un dar pe care îl primiți. Ascensiunea este un dar pe care voi înșivă vi-l oferiți alăturându-vă în Unitatea Conștiinței cu alți oameni care au o nevoie disperată de ajutorul vostru.

Parțial, asistarea celorlalți vă ajută să deveniți stăpânii câmpului vostru energetic. Această stăpânire nu este nici măcar vag posibilă atunci când trăiți în limitele conștiinței undelor beta, iar conștiința voastră alpha vă va extinde conștientizarea numai până în dimensiunea a patra.

Prin urmare, este necesar să vă extindeți conștiința în conștiința cinci dimensională a undelor theta și să împărtășiți darul expansiunii cu alții. Ați putea întreba de ce este nevoie să vă împărtășiți darul conștientizării ascensionate. Răspunsul este că individualitatea este un concept care rezonează numai cu dimensiunile a treia și a patra mai joasă.

Nici o altă specie de pe Pământ nu are o conștiință individuală în felul în care omenirea a creat-o. Celelalte creaturi ale lui Gaia lucrează ca UN stol de păsări, UN banc de pești, O păstaie de cetacee, O pădure de copaci și/sau O formațiune de nori.

Omenirea este cea care întârzie ascensiunea planetară prin fiecare persoană care se târăște de-a lungul vieții sale individuale și care nu poate câștiga puterea de a ascensiona. Este necesar ca fiecare ”individualitate” să-și expansioneze conștiința în conștiința undelor alpha, theta, delta și chiar gamma.

Conștiința undelor Delta este implicată în empatie precum și în interacțiunea și conexiunea cu percepțiile voastre multidimensionale. Aceste unde cerebrale sunt implicate în abilitatea voastră de a integra și a da drumul. Intrarea în Conștiința Delta este ca și condusul unei mașini în treapta întâia de viteză. Nu putem merge foarte repede în viteza întâia (Delta) dar putem avea controlul maxim asupra mașinii.

Undele cerebrale Delta sunt favorabile vindecării miraculoase, cunoașterii divine, ființării interioare și creșterii personale, renașterii, recuperărilor traumatizante, unimii cu universul, Samadhi și experiențelor din apropierea morții. Undele cerebrale Delta oferă o intuiție profundă, o acordare empatică și o înțelegere instinctuală.

Pe măsură ce fiecare dintre voi vă fuzionați starea de conștiință cu alții, vă împărtășiți starea voastră de rezonanță mai înaltă prin puterea antrenării. Această fuziune va ajuta foarte mult conștiința voastră colectivă să experimenteze conștiința undelor voastre delta și gamma. În scopul de a rezona la deplina putere a unității conștiinței, este necesar ca ea să se extindă de la unitatea personală, la unitatea colectivă, la unitatea planetară.

Vă puteți imagina unitatea planetară înconjurând Pământul lui Gaia, cu membri ai acelei conștiințe planetare care dețin, mențin și își împărtășesc formele gând/portalurile pe care le-au deschis prin mai înalta lor stare de conștiință? Acum folosiți-vă considerabila voastră putere de imaginație pentru a percepe cum aceste nenumărate portaluri se întrepătrund unele cu altele și cu matricea multidimensională a lui Gaia.

Apoi, copiii noștri ascendenți, puteți intra în forma gând/portalul multidimensional al lui Gaia pentru a începe să populați fiecare rețea nou deschisă a matricii planetare, multidimensionale a lui Gaia. În acest fel, voi puteți însufleți fiecare frecvență a matricii planetare cu forme gând de o frecvență înaltă, create de gândurile și emoțiile umanității ascensionânde a lui Gaia.

Undele Gamma vă permit cea mai înaltă abilitate de a percepe și intra în formele gând/portalurile multidimensionale. Dar mai întâi, este necesar să rezonați la conștiința undelor gamma. Ne vom întoarce pentru a discuta despre conștiința undelor gamma.

Binecuvântări,
Noi suntem Familia voastră Galactică,
           NOI suntem VOI



link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.