joi, 22 ianuarie 2015

Expansionarea Conștiinței Voastre – Partea a 5-a

Mesaj transmis de către Arcturieni



Canalizat de Paul Marwood
Transcris de Paul Marwood

Salutări Dragilor,

Suntem aici pentru a vă vorbi astăzi despre conștiința de pe planeta voastră și felul în care această conștiință este strâns legată de conștiința galaxiei și a acestui univers, pentru că noi toți suntem conectați sub o formă sau alta. Această lume pe care voi o vedeți în forma sa fizică este una a celor mai joase și dense frecvențe și așa este și această viață pe care voi ați creat-o (când spunem voi, ne referim la omenirea acestei planete Pământ).

Realitatea pe care voi ați creat-o este cumva separată de ceea ce se întâmplă cu adevărat. Voi ați creat pentru voi înșivă un nivel de separare de esența voastră divină, cea care vă ridică, vă animează și care este veșnică. Acum în aceste cicluri ale vieții așa cum ele s-au dezvoltat în această linie temporală liniară, experiența voastră aici, evenimentele pământești care au avut loc, au creat o separare din ce în ce mai mare de acea esență interioară, în mare măsură pentru a controla masele.

Acesta este și s-a dovedit a fi rezultatul final al funcționării ego-ului, dar acum sunteți într-un timp al schimbării, o schimbare care să vă ajute să vă îndepărtați de acest ego, pentru că el este încă o parte a voastră, iar direcția în care să vă îndreptați este către un nivel mai mare de conexiune cu esența voastră divină care, după cum veți afla, va schimbă multe din perspectivele voastre.

Multe dintre lucrurile pe care le vedeți ca neimportante în acest moment, vor crește ca importanță pe măsură ce vă creșteți conexiunea cu conștiința voastră mai înaltă, iar noi suntem martorii acestui fapt pe care mulți dintre voi îl realizează chiar acum pe planeta voastră și vrem să știți că suntem alături de voi cu sprijinul nostru deplin. Multe dintre navele noastre sunt pe orbita acestei frumoase planete; noi lucrăm în mod constant cu cei care aleg să lucreze cu noi și asistăm energetic tot ceea ce se află pe această planetă, în limita legilor galactice, atât cât ne este permis.

Să știți că noi nu vă vedem separați de noi înșine, voi sunteți frații noștri și noi ai voștri. Mulți dintre voi au călătorit împreună cu noi în vieți anterioare, mulți dintre voi ați lucrat cu noi și apoi ați ales să vă continuați acea muncă jos pe această frumoasă planetă, să aduceți cunoștințele pe care le aveți, să creați schimbări, să faceți cunoscut necunoscutul așa cum el există pe planeta voastră, să începeți să descoperiți bucuriile darurilor, minunăția a ceea ce vă este disponbil la nivele mai înalte de conștiință și în dimensiunile mai înalte, în timp ce sunteți capabili să experimentați și ceea ce este în densitatea dimensiunii fizice, pentru că și asta este o experiență.

Sunt unii dintre voi care simțiți schimbarea, schimbarea felului în care vă simțiți în interiorul vostru, o schimbare în ceea ce privește lucrurile, oamenii, situațiile spre care sunteți atrași, scăderea atracției față de elementele materiale, propaganda sugestivă a sistemelor voastre media și față de ceea ce nu este în aliniere cu voi, cu cine sunteți voi și unde vă aflați în ciclul vostru de viață prezent.

Pe măsură ce simțiți aceste schimbări, și mulți dintre voi s-ar putea să nu chiar înțeleagă de ce simțiți aceste schimbări, vom aprofunda mai mult acest subiect în mesajele viitoare, dar pentru moment, haideți să spunem pur și simplu că voi așa cum sunteți expuși la frecvențe mai înalte, nivele mai mare de iubire, pe care nu le-ați mai experimentat înainte în acest plan de existență pe această frumoasă planetă, vă deschideți către conceptul unei conștiințe mai înalte, la o mai mare conexiune cu esența voastră divină, acea prezență care este capabilă să se conecteze, vadă și înțelege cu mult mai mult decât conștiința care există în corpurile voastre fizice.

Dorim să vă încurajăm să urmăriți aceste idei, supoziții, să vă gândiți și să explorați încotro vă ghidează aceste sentimente. Permiteți-vă să vă jucați ca un copil cu unele dintre aceste idei și sentimente și experimentați, fără să le luați prea în serios. Datorită seriozității, mintea poate reveni în ecuație și să înceapă să analizeze și în acest caz analiza nu este în stare să înțeleagă cu claritate scopul a ceea ce se întâmplă de fapt, așa că veți vedea că nu este, așa cum se spune în lumea voastră științifică, o analiză validă.

Cel mai bine este să permiteți o deschidere în voi, bucurați-vă de acest joc distractiv și în această bucurie, distracție, joacă și deschidere, rămâneți deschiși la nivele mai mari de informare a sentimentelor experimentate și la evenimentele pe care universul le poate aduce în viața voastră și în experiențele voastre pentru a vă permite să experimentați chiar mai mult, pentru că ceea ce se întâmplă chiar acum este mai mult din toate.

S-ar putea să începeți să experimentați mai multe culori, sunete, să simțiți mirosuri pe care nu le-ați mai simțit niciodată până acum, s-ar putea să începeți să simțiți mesaje de la ghizii voștri, Îngeri, ființele din jurul vostru. S-ar putea ca brusc să începeți să simțiți iubirea și susținerea lor, și acesta este un lucru bun pentru că voi nu sunteți singuri, niciodată nu ați fost și niciodată nu veți fi.

Ne sprijinim reciproc unii pe alții, pentru că nu există cu adevărat nici o separare și pentru aceia dintre voi care se tem că își vor pierde identitatea, dați-mi voie să vă spun că acest lucru nu se va întâmpla, pentru că fiecare dintre voi este unic, fiecare este un Suflet unic. Sunteți aici cu propriile voastre experiențe și cu propriile voastre interpretări ale acelor experiențe.  În forma individuală în care voi sunteți puteți să vedeți, învățați și exprimați ceea ce experimentați și învățați, și apoi alegeți să împărtășiți, ceea ce alegeți să împărtășiți, cu o conștiință mai mare.   

De asemenea, atunci când aveți nevoie de o informație, o puteți cere acelei conștiințe mai mari, astfel încât informația, care ar trebui să fie cunoscută, să poată fi obținută. Din nou, toate lucrurile lucrează la unison pentru binele cel mai înalt al tuturor. Vă încurajăm să explorați aceste sentimente de o mai mare conexiune, să vă acordați timp peste zi de a sta în liniște, pașnici și conectați cu voi înșivă, să simțiți și să vă bucurați de acea conexiune liniștită, iubitoare și pașnică, acel spațiu pe care îl creați când sunteți mult mai conectați cu sinele vostru mai înalt.

Veți ști, pur și simplu prin felul în care vă simțiți, și veți ști și când vă vin în minte lucruri, întrebări, treburi pe care le aveți de făcut și oameni cu care trebuie să vorbiți. Acestea toate sunt activități ale minții corpului vostru fizic, iubiți-le, dar lăsați-le să se dea la o parte, pentru că conexiunea cu sinele vostru mai înalt este importantă în acest moment și în timp ce vă bucurați de acest moment permiteți-i să se extindă din ce în ce mai mult pe parcursul zilei voastre.

Fie că stați în meditație, fie că vă faceți treburile voastre zilnice. Permiteți ca acea ”acordare” să ocupe o parte din ce în ce mai mare a zilei.

Eu sunt Lord Arcturus și noi suntem Arcturienii.


Fiți binecuvântați dragii noștri.


© 2015 Copyright Paul Marwood
Acest mesaj poate fi reprodus în întregime cu condiția să fie păstrat în forma sa originală, să nu fie schimbat sau modificat în nici un fel, fiindu-i atașat autorul și un link către www.AkashaHealigStudio.com afișat în mod clar, așa cum se arată mai jos.  
Author: Paul Marwood           www.AkashaHealingStudio.com



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.