luni, 19 ianuarie 2015

Eu și tehnicile de protecție


Din ciclul De ale mele

Observ că din ce în ce mai mulți oameni apelează la tot felul de tehnici de așa-zisă protecție. Unele sunt într-adevăr în regulă, dar altele sunt de-a dreptul hilare. Spun asta pentru că am avut curiozitatea de a studia câteva. Problema nu este în tehnicile de protecție pe care, dacă simțiți că aveți nevoie de ele, este în regulă să le folosiți. Problema este ce a declanșat acea ”nevoie”? Este ea reală sau închipuită? Le folosim pentru că este o modă, pentru a preveni sau pentru că le folosim ca și instrumente? Care este intenția sau motivul care stă la baza folosirii lor?

Trebuie să mărturisesc că nu am fost prea tentată să folosesc tehnici de protecție pentru că am avut tot timpul o puternică convingere interioară că nimeni nu-mi poate face nimic atâta timp cât eu nu mă tem de așa ceva. Și poate, deși acum sunt sigură, această convingere a fost ”tehnica” mea de protecție. Ceea ce am simțit însă oportun și necesar să folosesc au fost tehnicile de curățare a câmpurilor mele energetice. Într-o casă curată știi ce unde ai, nu trebuie să întorci totul cu susul în jos pentru a găsi acul în carul cu fân. Și atunci când câmpurile tale energetice sunt curate, este foarte ușor să depistezi o energie care nu-ți aparține și pe care să o cureți poftind-o afară. Și aici intervine următorul aspect: Cum o poftești afară? Cu picioare în fund, bruftuluind-o și ocărând-o? Atunci n-ai făcut nimic. Doar i-ai închis ușa în nas închipuidu-ți că în spatele ușii închise ești în ”siguranță”. Nu, nu ești. Ea este tot acolo în fața ușii tale. Te-ai întrebat de ce o fi venind la tine? Ce dorește? Ce-ți aduce? Sau măcar te-ai gândit că are o lecție pentru tine? Sau ai fugit căutând cea mai potrivită tehnică de protecție, da una care s-o dea gata pe amărâta de energie care ți-a bătut la ușă?

Să ne înțelegem un lucru. Nici o energie nu vine de capul ei la ușa ta. Ceva a adus-o. Ce este acel ceva? De aici ar trebui să pornească munca de investigare. Menționez că aici NU mă refer la acele energii de ”răzbunare” sau ”atac” cu care se gratulează unii reciproc. Acesta este un subiect ce ține de domeniul infantilismului. Deci, ce a determinat acea energie să-ți bată la ușă? Ce din tine a chemat-o sau atras-o? Atenție la minunatul nostru proverb ”De ce ți-e teamă nu scapi.” Nu cumva tocmai tu prin frica ta ai atras-o? Nu cumva tocmai tu ai dorit să experimentezi acea situație pe care ți-ai atras-o din dorința de a verifica o nouă tehnică de superprotecție? Lucrând cu o anumită energie intri în ea și o pur și simplu inviți în câmpurile tale. Nu ați sesizat că este suficient să te gândești la ceva neplăcut și deja să simți un gol în stomac sau un gust neplăcut în gură? Asta înseamnă că invitația a fost trimisă, a fost acceptată și onorată. Cam așa funcționează lucrurile. Și nu uitați că ne apropiem de Punctul Zero în care timpul dispare, și toate au intrat într-un proces de accelerare.

După cum vă spuneam, eu folosesc propriile mele tehnici de curățare pe care mi le-am format bazându-mă pe experiențele mele proprii. Acesta este un aspect foarte important deoarece ceea ce funcționează super pentru cineva, s-ar putea ca la altcineva să nu funcționeze la fel de super. Nu uitați că fiecare dintre noi este unic și se comportă diferit la stimuli diferiți. Pentru că fac acest lucru cu regularitate îmi este ușor să depistez energiile care îmi sunt mai nefamiliare. Și atunci încep să le studiez. Iar aici cel mai bun instrument este reacția corpului, stările pe care acesta le manifestă. În funcție de ele pot aprecia energia care a intrat sau vrea să intre. Dacă este o energie pe care eu o simt binevoitoare o las să intre și îi primesc darul, mulțumindu-i. Dacă nu o simt a fi o energie benefică mie, îi trimit iubire necondiționată, o binecuvântez și invit îngerii Flăcării Violet ca, cu cea mai mare iubire și compasiune, să o ducă în dimensiunile superioare pentru a fi transmutată în iubire și lumină. În acest fel consider că mi-am păstrat nu numai mie câmpurile curate ci și pe cele a celor din jurul meu, ajutând în același timp o energie să se curețe și ea și să revină la forma ei inițială de lumină.  

Este timpul să ne maturizăm și în acest domeniu și să ne acceptăm rolurile de Creatori ai ”spațiului” în care trăim. Tehnicile de protecție sunt bune, dar sunt un instrument pe care este necesar să-l folosim cu chibzuință. Totuși, ele conțin o doză de frică. Cei împuterniciți ȘTIU acest lucru și mai ȘTIU și că ei sunt în măsură să comunice cu orice fel de energie, deoarece nici o energie nu este mai puternică decât ei. Și acest pas este cel mai important pas pe calea libertății individuale. Nu este necesar să umbli pe Pământ cu o hoardă de îngeri după tine pentru a fi în siguranță. Ajutorul lor este neprețuit într-adevăr și de multe ori necesar. Dar nu tot timpul, nu ca și gardă de corp permanentă. Pentru că NOI, FIECARE dintre noi suntem aici pentru a ne trăi propria viață așa cum noi alegem. NOI suntem răspunzători pentru viața pe care o trăim, nimeni altcineva. Nici măcar Dumnezeu care s-a întrupat în OM pentru a experimenta materia. NU suntem marionete și nici frunze în vânt. A sosit timpul să facem acest lucru cunoscut. Și în primul rând, nouă înșine. Suntem mai puternici decât mintea noastră umană ne dă voie să credem. Dar și mintea este doar instrumentul nostru.

Namaste!

Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.