miercuri, 14 ianuarie 2015

Cheia Andromeda: Transmisiile Semințelor Stelare 2015


De Celia Fenn

În acest an 2015, timp Pământesc, Galaxia Andromeda va dezvolta o legătură mai apropiată cu Familia de Lumină Pământeană. Mulți dintre voi veniți din Familia Stelară Andromedană și voi veți simți foarte puternic valurile cosmice de lumină care sosesc.

Frecvența predominantă a Andromedei este Lumina Aurie, iar Codurile de Lumină activează crearea Frumosului și Armoniei prin Artă, Muzică, Dans, Poezie, Arhitectură și Scriere Creatoare.

Poarta Stelară principală către/dinspre Andromeda pe Pământ este situată în zona Mării Egee, între Grecia și Turcia. Ea a fost reactivată și aliniată cu Noul Pământ în 2013 pentru a permite intrarea ”Cheii Andromeda” sau a Codurilor de Lumină pentru experimentarea intensei Bucurii și Creații cu Lumina Aurie.

Această Poartă Stelară nou aliniată primește și transmite aceste frecvențe în rețelele Pământului, de unde ele pot fi recepționate și integrate de către cei al căror Corp de Lumină rezonează cu Lumina Aurie. Acest lucru înseamnă că Chakra Steaua Sufletului, Chakra Solară și Chakra Galactică sunt activate și lucrează în armonie cu Chakra Inimii și Chakra Steaua Pământului.

Transmisiile Andromeda

Pe măsură ce aceste Coduri de Lumină sunt recepționate pe Pământ și integrate în nivelele Mai Înalte ale Conștiinței, ele vă vor ajuta în manifestarea Noului Pământ. Veți începe să vă dați seama că este mai ușor să găsiți soluții creative și răspunsuri de o frecvență mai înaltă la orice probleme care ar putea să apară în viețile voastre sau în mediul vostru înconjurător. Acest lucru va fi posibil pentru că voi veți fi integrat Lumina Aurie a Conștiinței Christice și veți fi în măsură să echilibrați toate aspectele sinelui în acea Lumină.

Transmisiile Luminii Andromedane vin din Inima Galaxiei Andromeda, de la Consiliul Andromedan al Luminii, a cărui sarcină este să ajute Galaxia voastră în apariția sa în noua ei formă ca și Galaxie sub formă de Spirală Aurie numită ”Galaxia Trandafirului Auriu”.

Energia Andromedană reflectă Divinul Masculin în structurile sale de ordine, armonie și frumusețe. Dar, este totodată aliniată și cu energia Divinului Feminin al energiei Dumnezeiței, pentru că Lumina Aurie reflectă un echilibru perfect al Divinului Masculin cu Divinul Feminin. Galaxia Andromeda se află în procesul de a fuziona cu Galaxia voastră de-a lungul mai multor perioade din timpul vostru creând o Uniune Sacră Galactică de Flăcări Gemene. Și așa este, cei care simt Energia Aurie a Andromedei simt și aliniamentele interioare ale Sacrei Uniuni în Inimile și în Sufletele lor.

Această Uniune Sacră, experimentată prima dată ca și o uniune dintre Spirit și Materie, iar apoi ca și mariajul interior dintre Divinul Masculin și Feminin, poate fi, de asemenea, experimentată acum ca și Uniunea într-o Relație Sacră sau Mariaj Divin cu Lumina Aurie.

Dar, și Lumina Aurie încurajează exprimarea creatore prin artă și creativitate. În comunitățile Noului Pământ, nevoia de exprimare a sinelui și a sinelui mai înalt prin exprimarea creativă va fi resimțită intens și în moduri magice. Codurile Luminii Aurii de pe Andromeda vor fuziona cu Codurile Luminii Diamantine din propriul vostru Centru Galactic pentru a crea cea mai magică revărsare de energie creatoare.

Această energie creatoare va lucra în armonie cu Pământul și cu Natura. Ele se vor strădui să aducă Frumusețe, Pace, Armoni, Grație și Seninătate. Ele vor fi o reflectare fidelă a conștiinței Dimensiunilor Mai Înalte ale Luminii pe măsură ce sunt împământate în Rețelele Pământului.

Activarea Semințelor Stelare: Andromeda

Activările Semințelor Stelare sunt concepute pentru a vă ajuta să vă conectați cu Energia Semințelor Stelare. Puteți folosi aceste activări ca și meditații care vă vor conecta cu Codurile de Lumină care sosesc.

Activarea Andromeda vă va permite să vă focalizați pe Lumina Aurie care sosește și să o integrați în Corpul vostru de Lumină. Acesta va fi un proces intens care va accelera frecvențele Corpului de Lumină și va încorpora mai mult din Lumina Aurie. Acest lucru le va fi benefic în special celor care doresc să lucreze cu Creativitatea lor sau să experimenteze energia Uniunii Sacre și Mariajul Divin în Lumina Aurie.

Începem experiența Activării prin vizionarea videoclipului de mai jos. În timp ce vă focalizați pe Galaxia Andromeda, Codurile de Lumină vor începe să se activeze iar voi veți începe să simțiți cum Lumina Aurie vă intră în Chakra Coroană și Glanda Pituitară prin Chakra Steaua Sufletului, Chakra Solară și Chakra Galactică.
Este important să împământați aceste energii prin Chakra Rădăcină în Chakra Steaua Pământului în timp ce vă uitați.



Acum respirați profund și concetrați-vă în Inima voastră. În timp ce respirați conectați-vă cu Flacăra Divină în Centrul Inimii voastre.

Închideți ochii și simțiți cum valuri după valuri de Lumină Aurie se revarsă în Inima voastră.

În timp ce primiți această Lumină, asigurați-vă că sunteți împământați prin Chakra Rădăcină și în Chakra Steaua Pământului. Pe măsură ce primiți Lumina Aurie în Inima voastră și în Corpul vostru de Lumină, voi le transmiteți Pământului prin Chakra Steaua Pământului și în Inima Pământului. Veți simți aceste pulsații ale Luminii Aurii pe măsură ce Inima Pământului se sincronizează cu Inima voastră.

Acum simțiți cum Chakra Coroană se deschide pentru a primi pulsațiile Luminii Aurii din transmisiile din Andromeda. Codurile de Lumină sunt recepționate prin Chakra Galactică și prin Chakra Solară și sunt apoi transmise în Chakra Steaua Sufletului unde crează o explozie de Lumină Aurie care se mișcă prin Corpul vostru și prin Corpul de Lumină.

Simțiți această Lumină ca și FRUMUSEȚE și ARMONIE. Simțiți cum aceste valuri de Lumină crează frecvența Frumuseții și Armoniei astfel încât să le puteți manifesta în viața voastră.

În timp ce ascultați, auziți valurile MUZICII Divine, simfonia cântecului Angelic care umple Cosmosul. Simțiți cum fiecare atom din Cosmos DANSEAZĂ pe această Muzică a Luminii.

Vedeți valurile de CULOARE RADIANTĂ care vă înconjoară pe măsură ce Lumina Aurie se deschide și devine un CURCUBEU de EXPRIMARE CREATIVĂ în viața voastră.

Simțiți cum INIMA și SUFLETUL și SPIRITUL intră într-un Echilibru și Armonie perfecte. Voi sunteți FLACĂRA GEAMĂNĂ DIVINĂ în interior și exprimați SACRA UNIUNE în IUBIREA DESĂVÂRȘITĂ. Voi sunteți DANSUL și VIAȚA și MARIAJUL SACRU.

Simțiți cum fiecare celulă din corpul vostru primește aceste CODURI de LUMINĂ și intră în rezonanță cu o Conștiință Mai Înaltă și o Realitate Mai Înaltă. Vă deschideți la o NOUĂ PERCEPȚIE a Vieții în care voi sunteți o FIINȚĂ de LUMINĂ Perfectă și Frumoasă. Sunteți o FIINȚĂ CREATOARE și sunteți aici pentru a FI, a EXPERIMENTA, a IUBI și a CREA prin ALEGERE.

Acum respirați profund și permiteți acestor Coduri de Lumină să se integreze.

NOTĂ: Aceasta este o activare puternică și s-ar putea să vă simțiți obosiți în următoarele câteva zile. Permiteți-vă să vă odihniți în timp ce integrați Codurile de Lumină Andromedane și Cheia Andromeda pentru o Conștiință și Creativitate Mai Înaltă. 





Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.