sâmbătă, 3 ianuarie 2015

Calibrarea la Frecvența Ascensiunii




De Suzanne Lie

Calibrarea la ”frecvența ascensiunii” în primul rând înseamnă să ne calibrăm conștiința la frecvențele mai înalte ale luminii care ne înconjoară în mod constant și intră în corpurile noastre cu fiecare respirație. Aceste frecvențe mai înalte ale luminii rezonează la frecvența ascensiunii, care este dimensiunea a cincea și mai încolo. Pe măsură ce ne calibrăm conștiința la lumina mai înalt dimensională, începem să devenim conștienți de gândurile și de emoțiile noastre.

Această calibrare nu este o sarcină ușoară. Nu este foarte greu să fim conștienți atunci când avem momente cu adevărat bune, când medităm, râdem împreună cu un prieten sau când se întâmplă ceva plin de bucurie și de iubire. Atunci dorim să fim conștienți. Fericirea ne face ca automat să fim conștienți de interacțiunile noastre cu viața. 

Pe de altă parte, atunci când ne lovim de o provocare care declanșează o reacție emoțională de frică, mai ales ceva din inconștientul nostru, atunci reacționăm în loc ca mai degrabă să ne unim cu mediul nostru înconjurător. Ba mai rău, ne angajăm în negativitatea celei de-a treia dimensiuni în loc să trăim în gloria frecvenței ascensiunii cinci dimensionale.

Când suntem în frecvențele trei dimensionale ne concentrăm pe acțiune și reacțiune. Dacă ne vom extinde conștiința în frecvența ascensiunii, ceea ce ne va schimba automat realitatea, este necesar să formulăm o intenție specifică de a fi conștienți de gândurile și emoțiile care ne umplu corpul și aura.

Când suntem conștienți, ne putem prinde pe noi înșine atunci când re-acționăm în loc să răspundem. Reacția este în mod obișnuit inconștientă și adeseori bazată pe frică. Pe de altă parte, un răspuns este bazat pe conștientizarea conștientă a lumilor noastre interioare și exterioare. Când suntem conștienți în acest mod, putem observa cum starea noastră de conștiință determină realitatea pe care o trăim.

Reacția este o acțiune trei dimensională și ea ne pune într-o stare și mai inconștientă. A răspunde este o acțiune cinci dimensională deoarece ea ne reamintește că putem alege lumea pe care o creăm cu propriile noastre gânduri și emoții.

Ceea ce noi vrem să facem este să răspundem la rezonanța situației mai degrabă decât să reacționăm la cuvinte. Ne măiestrim capacitatea de a răspunde, mai degrabă decât de a reacționa, făcând o respirație profundă ca să ne simțim emoțiile din corp în timp ce ne ascultăm gândurile.

Noi suntem obișnuiți, mai ales în Occident, să ne lăsăm conduși de creierul nostru, de mintea noastră. Uităm să implicăm și emoțiile corpului nostru. Este important să implicăm și corpul pentru că corpurile noastre rezonează la lumea noastră. Corpul nostru ne influențează și aura noastră patru dimensională, care este calea noastră de trecere în dimensiunea a cincea.

Când simțim în mod conștient rezonanța corpurilor noastre și intrăm într-o situație trei dimensională de frică, acest lucru îl resimțim ca și cum ne-am izbi de un zid de cărămidă. Știm că nu vrem să ne izbim de un zid de cărămidă, așa că, cu această informație importantă, putem alege să ”refuzăm să luăm parte la acea realitate.” Cu toate acestea, dacă realitatea noastră trei dimensională este simțită de către corpul/aura noastră a fi bună, putem alege să ne împlicăm în acea versiune a realității.

Eu sunt un grădinar pasionat și curtea mea arată în acest an mai bine ca oricând. Trăim în această casă de șapte ani și o parte din această perioadă a fost perioada maturizării lucrurilor și o parte a fost câmpul energetic. Am meditat în grădină ieri și când m-am uitat în jurul meu în starea mea de conștiință mai înaltă, totul arăta și se simțea altfel. Copacii aveau o altă rezonanță, iar iarba strălucea.

Dintr-o dată mi-am dat seama că arată ca Noul Pământ. Aceasta era frecvența ascensiunii în acțiune. În momentul în care am etichetat această viziune cu mintea mea 3D, ea a și dispărut. Cu toate acestea, am avut acel moment de percepere a acelei frecvențe mai înalte. Cred că aceste tipuri de schimbare se vor întâmpla din ce în ce mai des și la din ce în ce mai mulți oameni.

Ceea ce ne spune că frecvența ascensiunii este peste tot în jurul nostru. Trebuie doar să o accesăm și să o lăsăm să se expansioneze. O ”accesăm” cu conștiința noastră multidimensională și vom cădea din ea atunci când conștiința noastră coboară. Putem percepe doar realitatea care este de aceași frecvență ca  starea noastră de conștiință.

Elementalii

Astăzi vom vorbi despre Elementali. În parte, motivul pentru care am vrut să vorbesc despre Elementali este că în scrierile mele din cărțile Perspective Pleiadeene, la sfârșitul întregii serii, eroul și eroina își încep procesul de transmutare în Corp de Lumină prin acordarea la Elementali.

Elementele trei dimensionale pământ, aer, foc și apă au Elementali cinci dimensionali: pământul/Gnomi, aerul/Silfide, focul/Salamandre și apa/Ondine. Noi putem vedea pământul, aerul, focul și apa. Când ne fuzionăm conștiința cu aura noastră patru dimensională îi putem percepe vag pe Elementali. Totuși, Elementalii sunt în principal cinci dimensionali. Prin urmare, îi putem percepe numai prin Corpul nostru de Lumină cinci dimensional.

Elementalii sunt ca și corpul nostru fizic, care este compus din același pământ, aer, foc și apă la fel ca Pământul. În acest fel noi suntem UNA cu planeta noastră fiind compuși din aceleași elemente. Pământul este corpul nostru fizic, Aerul este oxigenul din corpurile noastre, Focul sunt neuronii noștri de ardere și ne-am născut cu 77% din corpul nostru ca lichid (Apa). Cantitatea de apă scade pe măsură ce înaintăm în vârstă, excepție făcând situația în care o femeie este însărcinată.

Prin Elementalii noștri noi ne putem conecta profund cu Gaia pentru că Elementalii Ei sunt peste tot în mediul nostru înconjurător. Elementalii lui Gaia sunt cinci dimensionali, așa că ei nu sunt legați de timp și de spațiu. În același fel, Elementalii din corpul nostru NU sunt legați de timp și spațiu. Modul cel mai direct în care noi interacționăm cu acești Elementali este prin respirația noastră.

Când inspirăm Elementalii cinci dimensionali, ne vom gândi la lucruri la care nu ne-am mai gândit înainte. Suntem capabili să ne echilibrăm emoțiile mai mult decât am făcut-o vreodată înainte. Suntem capabili să găsim în corpul nostru energia și sănătatea pe care nu le-am avut niciodată înainte și energia noastră Kundalini devine mai activată decât oricând.

Mesaj Arcturian

Salutări, noi suntem Arcturienii. Vrem să știți că am fost alături de voi pe parcursul întregului vostru curs. Când intrați prima dată în comuniune cu expresiile mai înalte ale SINELUI vostru, este posibil să vi se pară că Sinele vostru Mai Înalt este deasupra, dincolo de și foarte, foarte departe.

Odată ce vă permiteți să inspirați Elementalii voștri personali și planetari, începeți să aveți o conștientizare a Universului, care este într-adevăr în VOI. În afara voastră este proiecția holografică a Matricii 3D, dar în interiorul vostru se află ”lumea reală”. Pe măsură ce vă dați seama de acest fapt, deveniți mai conștienți de modul în care sunteți întrepătrunși cu expresiile mai înalte ale SINELUI vostru.

În ceea ce privește aceste câmpuri de energie care curg în ACUM-ul vostru, au fost o grămadă de așteptări și dezamăgiri care au rezultat, care au început cu 11:11, 12:12 și toate diferitele momente în care omenirea a crezut că va trece instantaneu, ca fulgerul, în cea de-a cincea dimensiune.

O străfulgerare instantanee sau ceva asemănător ar fi creat o mare devastare pentru că majoritatea câmpurilor energetice nu erau nici pe departe echilibrate. Este nevoie să existe o majoritate a luminii pentru a avea o tranziție pașnică.

În perioada căderii Atlantidei, și Gaia a suferit o mare cădere. Nu i-a fost niciodată menit să coboare până în a treia dimensiune. Nu i-a fost menit să intre în acest întuneric, dar dezastrul Atlantidei a fost atât de intens încât aproape că și-a pierdut poziția pe Axă. Prin urmare, Pământul a căzut în frecvența joasă a celei de-a treia dimensiuni.

O parte a motivului pentru care acest lucru s-a întâmplat a fost că ea a acceptat diferiți întârziați în inima sa mare. Aceste ființe ”putere asupra altora” au trecut prin liniile temporale ale ascensiunii pe alte planete și nu au reușit să ascensioneze. Din fericire pentru ei, Gaia i-a acceptat în școala sa în care se învăța despre cauză și efect.

Ceea ce se petrece în ACUM-ul vostru este că cei care aleg să treacă prin marea inițiere de a o ajuta pe Gaia cu Ascensiunea Planetară sunt blocați de acei întunecați care au opus rezistență ascensiunii în multe alte lumi, la fel ca în aceasta.

Pentru a-i contracara pe acești întunecați, multe dintre Familiile noastre Celeste și Galactice au ales să poarte un vehicul pământesc ca să vă ajute să vă amintiți cum să-i iubiți în mod necondiționat pe acești întunecați, pentru că asta este singura cale prin care vă puteți ocupa de ei. Din fericire, energiile care sunt în acest ACUM sunt de o frecvență foarte înaltă.

Cu această energie foarte înaltă, dacă corpul vostru este suficient de pregătit, puteți accepta acea frecvență în forma voastră. Pentru a putea păstra această frecvență mai înaltă, va fi necesar să faceți unele schimbări în stilul vostru de viață. Nu veți fi în stare să vă păstrați frecvența mai înaltă a formei în timp ce aveți un stil de viață frenetic.

Mulți dintre voluntarii noștri aflați în vehicule omenești au fost capabili să se acordeze la frecvența ascensiunii și călătoresc prin ea cu conștiința lor ca să comunice cu SINELE lor Multidimensional în dimensiunile mai înalte ale realității. Ca să mențină această conexiune, ei știu că este necesar să găsească o cale să elibereze stresul din viața lor. Mulți dintre ei se mută la țară, își schimbă alegerile în ceea ce privește cariera lor, lucrând de acasă.

Aceste alegeri, precum și multe alte tipuri de soluții, sunt luate pentru că ei știu că, în scopul de a-și menține această stare de conștiință, este necesar să-și protejeze mediul în care ei înșiși se plasează.

În încheiere, vă invităm pe toți dragii noștri prieteni și familie să vă revizuiți viața și să faceți acele alegeri care crează pace și calm. Ar fi de folos să vă întrebați în mod regulat ”Ce poate fi mai important decât ascensiunea planetară?”

Noi, Arcturienii suntem nerăbdători să vă vizităm din nou ca Corp al vostru de Lumină, deoarece acesta este VOI-ul pe care noi îl percepem.

Arcturienii





link catre articolul original

Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.