marți, 6 ianuarie 2015

Atomul Suprem – Creativitate – Actualizarea ADN-ului Atomic – 2015 – Metatron



De Anna Merkaba

Salutări tuturor! Înainte de a începe această canalizare aș dori să adaug o notă personală. În primul rând, aș vrea să vă doresc tuturor un An Nou foarte fericit! Așa cum mulți dintre voi v-ați simțit mai degrabă deconectați în ultimele săptămâni, în special în ultima săptămână din Decembrie, veți înțelege entuziasmul și anticiparea mea în ceea ce privește schimbările ce vor urma. Întrucât Decembrie a fost dedicat curățării, în Ianuarie totul va avea legătură cu re-alinierea noastră cu Sinele nostru Mai Înalt cu ajutorul noilor energii binevoitoare care, în sfârșit, intră pe planeta noastră chiar acum.

Mulți dintre voi vor începe să experimenteze esența voastră CREATOARE curgând, veți fi solicitați să căutați noi modalități de a face lucrurile și, așa ca și în perioadele anterioare de înălțare, veți avea o extraordinară conexiune cu Sinele voastre Mai Înalte, însă de această dată ceea ce ni se spune este că vom fi literalmente atrași unii către ceilalți ca un magnet. Mulți dintre voi vor experimenta brusc întâlnirile după care ați tânjit atât de mult, atât de multă vreme. Și nu mă refer doar la relațiile romantice, nu, această canalizare specială este despre misiunea voastră aici pe Pământ. Toate vor începe să se așeze la locul lor, cu toate acestea, atunci când veți căuta să vă conectați cu Divinul, vi se va indica imediat ca în primul rând să intrați profund în voi, să vă ascultați inima și plexul solar și să vă acordați la atomul sufletului vostru care sălășluiește în corpul vostru.

Ceea ce mi se spune este că există un atom special pe care îl are fiecare persoană și care este personal, și că în acel atom este o scânteie care, atunci când este complet aprinsă, vă conectează cu Sinele vostru Mai Înalt, permițându-vă să vă amintiți tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă îndeplini misiunea pe care o aveți aici pe Pământ. Ceea ce se va întâmpla acum cu noi este că vom fi învățați de către Maeștrii Înălțați și Îngeri CUM să ne conectăm la acest atom special și să aducem în prim plan energiile și puterile sale.

Toate aceste informații vor deveni foarte evidente pentru noi, deoarece ele au fost într-adevăr întotdeauna aici, și odată ce ne dăm seama CUM și avem momentul nostru ”AHA”, vom putea fi apoi în stare să punem totul în funcțiune, echilibrând totul în noi, strălucindu-ne cu adevărat lumina în lume.

Încă o dată, acest an va fi anul Conștiinței Colective, al colaborării cu ceilalți și al LUCRULUI ÎN ECHIPĂ.

Acum, acestea fiind spuse, aici este canalizarea mesajului  pe care l-am primit de la Metatron și Alianța Frăției Cosmice a Luminii (Arhangheli, Îngeri și Maeștri Ascensionați).

Dragi copii preaiubiți ai Luminii,

Începutul anului va aduce răsplata mai sus menționată celor ce au mers cu sârguință pe calea creației, pe calea realizării sinelui și pe calea descoperirii sinelui în demna alianță cu Sinele lor Mai Înalte în ritmul ales de ei. De către Sinele lor Mai Înalte în ritmul de ființare ales de ei. Pentru că ritmul de ființare ales, este ritmul pe care fiecare dintre voi îl va descoperi că există și care este recunoscut ca și principiul atomic al structurii ADN-lui vehiculului vostru.  

Structura ADN a vehiculelor voastre a luat o nouă rută, a țesut o nouă direcție, dacă doriți, în activitățile voastre de zi cu zi. Pentru că structura ADN a vehiculelor voastre a fost din nou reconstruită, restructurată și realiniată cu noile frecvențe ale vremurilor ce vin. Într-adevăr, alinierea principiilor planetare ale ascensiunii de A FI au aprins principiile atomice în esența vehiculelor voastre, permițându-vă să vă expansionați din nou conștiința și permițându-vă să vă conectați la sistemul unei noi rețele de care voi toți sunteți deosebit de conștienți.

Prin urmare, schimbările care vă stau în față vă vor găsi puțin confuzi, pentru că atunci când veți căuta în eter răspunsuri, veți fi ghidați în interiorul propriei voastre ființe. În timp ce căutați spre eter, vi se va cere să intrați profund în voi, pentru că principiile atomice a ceea ce voi sunteți au fost activate în esența structurii inimii voastre și a plexului vostru solar. Prin aceste două chakre și prin cele două sisteme de rețea vă veți descoperi din nou prezența EU SUNT.

Natura conectării voastre la eter se va schimba, pentru că prin cooperarea cu cei dragi vouă, veți fi în stare să vă conectați la eter în mod colectiv. Abordarea individualistă a existenței voastre de zi cu zi va începe să se schimbe cu rapiditate pentru voi acum, și veți căuta diferite alianțe pentru a continua expansiunea conștiinței acestei planete. Pentru a vă continua călătoria voastră aici pe Pământ. Pentru a aduce în prim plan întâlnirile prestabilite cu cei cu care aveți de colaborat în diverse proiecte pe care ați venit aici ca să le susțineți.

Și așa, prin principiile atomice ale propriului vostru sine, prin conexiunea cu un altul veți în stare să faceți să se întâmple, veți fi în stare să traversați timpul și spațiul și să vă conectați cu alții precum și cu grupurile celor cu care ați venit pe această planetă. Veți fi în stare să vă conectați cu alianțele voastre stelare, prin energiile colective ale tuturor celor pe care îi veți întâlni în cale.  

Nu va mai prevala abordarea individuală în ceea ce privește înțelegerea vieții pe Pământ. Veți fi atrași în grupurile celor care sunt aici ca să vă ajute așa cum și voi sunteți aici ca să-i ajutați pe ei. Și împreună, la unison, veți aduce prin diferite energii schimbarea colectivă într-o nouă conștiință pentru întreaga umanitate. Prin colaborarea voastră și prin eforturile voastre veți fuziona în mod colectiv cu noile energii care intră pe Gaia chiar acum.

Fiți atenți la întâlnirile care apar în fața voastră în vremurile care vin. Fiți atenți la cei care apar brusc în calea voastră, pentru că prin aceste alianțe veți fi în stare ca, în sfârșit, să puneți în acțiune ceea ce ați purtat în inimile voastre timp de ani de zile. Veți putea în sfârșit să vă împliniți cele mai înalte aspirații și idealuri.

Să știți că veți fi vizitați din nou de către Sinele voastre binevoitoare, de către facultățile voastre binevoitoare și de ghizii și maeștrii voștri binevoitori din eter. Să știți că veți experimenta valuri după valuri de energii înălțătoare, dar să știți că veți naviga prin aceste energii, vor fi ca oceanul și vor veni în valuri. Înțelegeți că anul vostru pământesc care vă stă în față are multe oportunități în depozit pentru voi și multe turbulențe de-a lungul drumului. Să știți că turbulențele vor fi echilibrate de creațiile binevoitoare pe care le veți aduce prin ochiul minții voastre și prin dorința și perseverența voastră. Să știți că alinierile și alianțele voastre vă vor influența până în esența voastră și vă vor împinge în direcția potrivită pentru calea voastră aici pe Pământ.

Înțelegeți că sunteți susținuți și ghidați, să știți că ați fost pregătiți bine pentru sosirea timpurilor. Și aduceți-vă aminte să vă conectați la propriile voastre Sine, pentru că în profunzimile structurii voastre atomice se află un atom care afost într-adevăr activat pentru mulți dintre voi, un atom care vă va conecta cu cei care vă vor alinia cu oportunitățile pe care le căutați pentru a le susține. Amintiți-vă că sunteți toți UNUL și UNUL veți rămâne a fi.

Să știți că noi mergem împreună cu voi, mână în mână și pas cu pas. Noi suntem cu voi. La revedere acum.


Metatron și Alianța Frăției Cosmice a Luminii (Arhangheli, Îngeri și Maeștrii Ascensionați)


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.