vineri, 16 ianuarie 2015

Arcturienii: Forme Gând Plutitoare – Partea a doua la Conștiința și Undele Cerebrale



Mesaj canalizat de Suzanne Lie

Introducere
Alaltăieri noapte am stat până târziu ca să scriu Conștiința și Undele Cerebrale. Apoi, la miezul aceleiași nopți, m-am trezit cu mesajul:

Nimic în Natură nu călătorește singur. Întreaga viață este interconectată.

Acest mesaj a fost atât de puternic în mintea mea încât m-am trezit pentru că se cerea a fi scris, așa că m-am așezat și l-am scris.

Apoi, dis de dimineața următoare am primit:

Noi toți lucrăm la nivel elemental. În acest fel noi creăm Noul An. Elementalii sunt baza întregii materii. Elementalii crează frecvența materiei,
            Care este frecvența formelor noastre gând,
                     Care este frecvența undelor noastre cerebrale,
                              Care este frecvența conștiinței noastre.

(Nu sunt sigură ce înseamnă partea cu ”Noul An”. Cu toate acestea, am simțit că 2015 va fi un an special.)

Voi posta ACUM articolul Forme Gând Plutitoare pe care l-am scris cu ceva timp în urmă (cine mai știe cât timp în aceste zile?). Nu l-am postat atunci, deoarece am simțit că era necesar să fie precedat de unele informații. Mesajul de mai sus pare să-mi spună că momentul pentru prezentarea acestui articol este ACUM.

Forme Gând Plutitoare
Arcturienii

Formele gând plutitoare curg prin aer, plutesc pe apă, dansează în foc și se așează pe pământ. Aceste forme gând încearcă să intre în Jocul 3D. Există formele gând ale celor pierduți care vă saturează lumea cu îndoctrinările furiei și fricii. Din fericire, sunt din ce în ce mai multe forme gând multidimensionale, pline de iubire, pe care voi, echipa noastră aflată departe, le-ați creat în timp ce sunteți și membri împământați ai planetei Pământ.

Pentru schimbarea Matricea 3D a Pământului, un anumit procent din locuitorii Pământului trebuie să fie dispuși să creeze ”antidotul” pentru formele gând pline de furie și frică. Antidotul se crează prin trimiterea în exterior de forme gând multidimensionale care sunt pline de iubire necondiționată și lumină multidimensională.

Este, bineînțeles, tentant să întâlnești întunericul cu furie și frică. Cu toate acestea, acea reacție doar ”hrănește bestia”. De asemenea, toate formele gând pline de frică vă pot manipula foarte ușor creierul trei dimensional. Prin urmare, este vital să vă conectați cu mintea voastră multidimensională. Mintea voastră multidimensională poate ușor să vă expansioneze conștiința dincolo de zona în care pot ajunge formele gând negative care pot supraviețui numai în dimensiunile a treia și a patra cea mai de jos.

Din nefericire, mulți oameni au creierul spălat asemeni unor copii care stau în fața computerului lor, a televizorului și/sau ziarului pregătiți să absoarbă rapoartele zilnice prezentate de către cei întunecați. Aceste mesaje pline de frică le invadează conștiința și îi aruncă în frică, furie și răzbunare.

Voi, dragii noștri ascendenți, aveți responsabilitatea să vă focalizați iubirea voastră necondiționată și Focul Violet pe aceste forme gând de frecvență joasă, să le iubiți în mod liber și să le transmutați în lumină. Iubirea necondiționată și Focul Violet sunt instrumentele voastre pentru transformarea vieții pe Pământ.

Iubirea necondiționată NU este ca și iubirea condiționată. Iubirea condiționată este ușor de influențat de către întuneric pentru că ea vrea să obțină ceva. Pe de altă parte, iubirea necondiționată caută ca doar să ofere ceva. Iubirea condiționată crează o formă gând de frică înfășurată în iluzia iubirii. Pe de altă parte, iubirea necondiționată crează o formă gând de iubire altruistă înfășurată în lumină multidimensională.

Cei care au primit numai iubire condiționată nici măcar nu știu că există și iubire necondiționată. De fapt, mulți oameni au chiar experimentat că iubirea spirituală este plină de frică, furie și răzbunare. Din fericire, mulți membri ai Familiei noastre Galactice și Celeste s-au bi-locat în forme umane pentru a re-direcționa omenirea înapoi la mesajul adevăratei iubiri necondiționate și luminii multidimensionale.

Din cauza faptului că iubirea condiționată este adeseori manipulatoare și caută să OBȚINĂ ceva, acea formă gând poate ”arăta” ca iubire, dar se simte ca furie sau frică. Pe de altă parte, iubirea necondiționată este liberă de orice manipulare pentru că cel care o oferă nu vrea decât să OFERE ceva. Așa că acea formă gând vă face să vă simțiți încrezători și împuterniciți.

Voi, ascendenții noștri, v-ați întors să purtați un vehicul pământesc ca să jucați acest joc video 3D pentru fiecare lecție care este încă nefinalizată în matricea voastră pământească personală. Sunt mulți dintre voi care v-ați oferit voluntar să vă luați un vehicul pământesc astfel încât să o puteți ajuta pe Gaia cu ascensiuna Sa planetară.

Acesta este ACUM-ul pentru ca în cele din urmă să ”câștigați” acest joc video. Pe măsură ce începeți să vă câștigați jocul vostru video personal, vă dați seama că acesta este un joc unit pentru că o întreagă planetă este pregătită să treacă dincolo de Jocul 3D al iubirii condiționate în realitatea cinci dimensională a iubirii necondiționate.

Acest joc video 3D a fost jucat pentru prea multă vreme și a ajuns să fie corupt de iubirea condiționată, ceea ce a făcut ca mulți oameni să fie foarte ușor de manipulat. Din acest motiv, noi, familia voastră galactică și celestă, am trimis expresiile mai înalte ale SINELUI vostru Multidimensional să se conecteze la jocul 3D.

Sinele vostru uman este ”avatarul” și VOI sunteți voi într-o frecvență mai înaltă a realității ghidându-vă avatarul să câștige jocul prin transmutarea iubirii condiționate în iubire necondiționată. Pe măsură ce brusc, sau mai lent, descărcați iubirea necondiționată a SINELUI vostru Mai Înalt în Matricea voastră personală 3D, voi descărcați acea iubire necondiționată și în matricea planetară 3D.

În timp ce treceți prin procesul transmutării iubirii condiționate în iubire necondiționată, voi ajutați și planeta trei dimensională să transmute într-o planetă cinci dimensională. Cheia transmutării este iubirea necondiționată pentru că pe măsură ce umple Matricea 3D, ea transmută acea matrice în expresia sa mai înaltă.

În timp ce sunteți conectați la Matricea 3D a Pământului, voi sunteți atașați la acea matrice. Prin urmare, pe măsură ce vă transmutați propriul vostru câmp energetic în expresia sa mai înalt dimensională, voi transmutați și câmpul energetic planetar al lui Gaia. Acesta este motivul pentru care noi v-am cerut vouă, voluntarii noștri, să vă luați un vehicul trei dimensional.

Vedeți voi, pe măsură ce voi vă expansionați în propriul vostru SINE Mai Înalt dimensional, voi facilitatți abilitatea lui Gaia să se expansioneze în SINELE Ei planetar Mai Înalt dimensional. Așa cum dimensiunea a treia este prea joasă ca frecvență ca să poată menține iubirea necondiționată, dimensiunea a cincea este prea înaltă ca frecvență ca să poată accepta iubirea condiționată.

Totodată, iubirea necondiționată a SINELUI vostru cinci dimensional servește ca un magnet pentru cei care pot conține acel câmp de energie multidimensional în timp ce încă poartă un vehicul pământesc. Pe măsură ce această transmutare personală și planetară trece încet pragul conștientizării conștiente al omenirii, fiecare dintre voi va avea diferite semne de supraîncărcare cu o frecvență înaltă. Este datoria voastră să vă identificați simptomele personale.

Când recunoașteți senzația pe care o simțiți atunci când dimensiunile mai înalte intră în vehiculul vostru pământesc, puteți mult mai ușor să identificați componentele gândurilor, emoțiilor, acțiunilor, obiceiurilor și îndoctrinărilor voastre trei dimensionale care se opun acelei descărcări. În acest fel veți descoperi care componente ale sinelui vostru trei dimensional vă pun într-o stare de supraîncărcare energetică și vă blochează transmutarea.

Odată ce vă recunoașteți propriul vostru sabotor interior, puteți să-i trimiteți iubire necondiționată oricărei componente a sinelui vostru care a ajuns să se piardă în cea de-a treia dimensiune. Trimiterea iubirii necondiționate către ego-ul vostru rănit vă va expansiona conștiința dincolo de frecvența acelor tipare energetice vechi și vă va reseta intențiile de la trei dimensionale la multidimensionale.

Cu toate acestea, undeva în rafalele vieții 3D, SINELE vostru Mai Înalt poate ajunge să se piardă și ego-ul vostru rănit poate sări înapoi în scaunul șoferului. Acest lucru nu este rău, rău fiind un termen 3D, dar voi trebuie să continuați să vă supravegheați ego-ul. Sinele vostru trei dimensional este de fapt, copilul vostru interior, așa cum acesta a fost prima viziune a SINELUI vostru Multidimensional care a intrat în Jocul/Matricea 3D.

Atunci nu puteați înțelege atât de mult ”limbajul”, dar puteați citi formele gând într-un mod mult mai eficient decât o puteți face ca adulți. Din nefericire, mulți dintre voi v-ați uitat abilitatea înnăscută de a înțelege, citi și intra în formele gând, pentru că ați urmat școli trei dimensionale.

Din fericire, v-ați trecut în ”contractul vostru de dinainte de naștere” că sunteți pregătiți să vă extindeți dincolo de frecvența trei dimensională a realității în care ați intrat inițial. Din cauza acestei ”relocări” va fi nevoie să vă amintiți cine ați ales să FIți și ce va fi nevoie să eliberați ca să fiți acea persoană.

În alte întrupări pământești ați putut doar să stocați componentele ego-ului vostru care erau prea dificil de schimbat în timp ce erați în acea realitate. Apoi, puteați să le ”luați” cu voi în altă întrupare în care să le schimbați. Cu toate acestea, în ACUM-ul acestei întrupări va fi nevoie să eliberați și/sau vindecați toate versiunile sinelui vostru ego, deoarece întreaga Matrice 3D este transmutată în Matricea 5D.

Este dată o anumită perioadă de ”timp” în care puteți ignora această transmutare și procesul de eliberare, dar în cele din urmă procesul va începe, fie că sunteți sau nu pregătiți. Dacă rămâneți atașați multelor voastre obiceiuri, posesiuni, dorințe, ambiții 3D și chiar oameni, nu veți fi în stare să ”Dați DRUMUL” la ceea ce vă ține legați de iluziile celei de-a treia dimensiuni.

Prin ascensiune nu veți pierde nimic, deoarece întreaga viață este multidimensională. Prin urmare, voi veți elibera numai versiunile trei dimensionale a ceea ce este nevoie să eliberați astfel încât să vă puteți expansiona conștiința în versiunile mai înalt dimensionale ale acelor persoane, locuri, situații sau lucruri.

Probabil veți începe prin vizitarea realităților mai înalt dimensionale în timp ce ”trăiți” în lumea fizică. Apoi veți începe ca treptat să ”trăiți” în versiunile mai înalt dimensionale ale realității în timp ce vă veți întoarce pentru scurt timp în dimensiunea a treia să ajutați. Veți face aceste alegeri prin identificarea formelor gând mai înalt dimensionale în timp ce ele curg în și prin realitatea voastră.

Apoi, tot așa cum experimentați îndoctrinările trei dimensionale care în mod constant vă bombardează cu evenimente pline de frică, veți experimenta tot mai multe forme gând multidimensionale intrând pe la marginile conștientizării voastre. Inițial, este posibil să nu fiți capabili să le vedeți sau să le auziți, dar veți fi în stare să simțiți iubirea necondiționată în care ele sunt înfășurate.

Cu toate acestea, dacă conștiința voastră este reținută la cea de-a treia dimensiune, nu veți putea nici măcar percepe formele gând multidimensionale. Pe de altă parte, pe măsură ce conștiința voastră se expansionează să cuprindă stări de conștiință mai înalte, și percepțiile voastre se expansionează ca să cuprindă realități mai înalt dimensionale.

În conștiința voastră planetară NU există timp, pentru că întreaga planetă include toate ”liniile temporale” 3D posibile. Odată ce conștiința voastră rezonează la întreaga planetă, conștientizarea voastră se expansionează în mod natural să îmbrățișeze Conștiința Planetară.

Ba mai mult, pe măsură ce începeți să vă amintiți adevăratul vostru SINE mai înalt dimensional, conștiința voastră se va expansiona să îmbrățișeze expresia galactică a SINELUI vostru care s-a oferit voluntar să poarte vehiculul vostru pământesc actual. Apoi, conștiința voastră se va expansiona cu ușurință în înnăscuta voastră Conștiință Galactică.

Pe măsură ce vă amintiți propriul vostru SINE Multidimensional, care este un membru al Galaxiei în același fel în care vehiculul vostru pământesc este un membru al Pământului, conștiința voastră se va întoarce la înnăscuta voastră Conștiință Galactică. În conștiința voastră mai înalt dimensională voi puteți percepe atât expresiile colective cât și pe ce individuale care-l formează pe întregul voi.

În timp ce rezonați la o realitate cinci dimensională sau mai mult, voi experimentați unitatea grupului în timp ce puteți alege ca simultan să vizitați iluzia separării ca individ. Prin intermediul acestei conștiințe mai înalte voi puteți vedea cum toate polaritățile fuzionează cu ceea ce a fost odată în-între.

Când îi dați voie conștiinței voastre să intre în acest ”în-între”, veți descoperi vocea unității care este elixirul care vă cheamă în unitate cu întreaga conștiință colectivă, planetară și galactică. Dacă puteți cânta acea voce în  viața voastră, vă veți transmuta percepțiile dincolo de separarea trei dimensională în unitatea mai înalt dimensională a SINELUI vostru Multidimensional.

Sinele vostru Multidimensional poate percepe cu ușurință Matricea Multidimensională care strălucește imediat dincolo de iluziile Matricii 3D.
     Puteți vedea, auzi, simți și iubi necondiționat strălucitoarele forme gând cinci dimensionale în viața voastră?
            Puteți recunoaște faptul că au loc din ce în ce mai multe schimbări în ACUM-ul zilei voastre?

În același timp, există și formele gând trei dimensionale care vă fac cu ochiul să vă întoarceți la ceea ce vă este familiar și cunoscut.
       Puteți să vă întindeți până la acea simțire nefamiliară a iubirii necondiționate și să aveți încredere că în acea formă gând se află o realitate mai înalt dimensională?

Dacă faceți această alegere, vă veți aminti cum să percepeți matricea multidimensională în care fiecare rețea a matricei este conectată prin intermediul iubirii necondiționate. Această simplă decizie, asumarea acestui singur risc, vă expansionează conștiința dincolo de manipularea fricii și o expansionează în memoria Matricii voastre Multidimensionale înnăscute a realității.  

În acea matrice există nenumărate ”trepte” și câte o versiune a SINELUI vostru există pe multe dintre ele. În acea realitate VOI sunteți toate expresiile voastre în TOATE frecvențele fiecărei realități. Prin urmare, fiecare acțiune și reacțiune a Sinelui vostru 3D are ecou în TOATE expresiile nenumărate ale SINELUI ca să fie percepute și trăite prin intermediul diferitelor frecvențe ale realității.

Toate aceste versiuni multidimensionale ale realității se desfășoară în același ACUM. Fiecare mlădiță a fiecărei realități este în mod constant trimisă în jos către dimensiunile mai joase ca să fie percepută de frecvența conștiinței cu care rezonează fiecare realitate.

Aceste realități sunt percepute în cea de-a treia dimensiune ca fiind forme gând multidimensionale ”separate”. Cu toate acestea, sinele vostru fizic poate încă simți rezonanța iubirii necondiționate și a luminii multidimensionale care emană din aceste forme gând multidimensionale. Dar cum să intrați în aceste forme gând, care sunt în același timp și realități?

Puteți intra în fiecare formă gând/realitate posibilă potrivindu-vă starea de conștiință cu rezonanța acelei forme gând.
Cu alte cuvinte:
       Voi trăiți realitatea care se potrivește cu rezonanța conștiinței voastre,
                Care este dictată de undele voastre cerebrale,
                       Care sunt dictate de conștiința voastră,
                               Care este rezultatul gândurilor și emoțiilor voastre.

În același timp,
       Gândurile și emoțiile voastre generează rezonanța conștiinței voastre,
                Care vă influențează undele cerebrale,
                       Care vă generează starea de conștiință,
                              Care crează realitatea în care trăiți.  

Amintiți-vă, toate versiunile realității voastre se desfășoară în același ACUM! Dar, percepția voastră trei dimensională experimentează fiecare rezonanță ca și cum ar fi o realitate diferită. Din fericire, ”diferit” este doar o noțiune trei dimensională.



Traducere Monica Poka 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.