joi, 29 ianuarie 2015

Analogie – ”Viața voastră este ca și un râu”


Mesaj primit de la Arcturieni

Canalizat și transcris de Paul Marwood

Salutări Paul și Holly,

Astăzi voi doi sunteți într-o locație geografică numită punct de inspirație, așa că am dori să vă oferim ceva inspirație, pentru că după cum știți, se află multe rase aici care au venit în sprijinul planetei voastre, inclusiv noi înșine. Voi știți și că noi toți suntem aici pentru a vă susține în multe feluri, suntem aici pentru a vă aduce sugestii și sfaturi, învățături, noi emanăm o energie iubitoare către tot ceea ce se află pe planetă.

Unii s-ar putea să nu simtă că o primesc, dar iubirea și energia sunt acolo.

Dorim să vă încurajăm spunându-vă că, prin toate schimbările care au loc, omenirea ca și rasă pe această planetă înaintează în cele mai minunate moduri. Progresul vostru depășește multe așteptări, așa că din punctul nostru de vedere, voi aveți un foarte larg auditoriu în jurul vostru și deasupra voastră în ceruri, și noi toți aplaudăm și sărbătorim. Deoarece pe măsură ce voi progresați în procesul ascensiunii voastre, și conștiința voastră evoluează către o mai mare legătură cu prezența voastră divină, și iubirea care conectează emană în întregul univers, așa că voi afectați totul.

Vrem să subliniem că, deși s-ar putea să ne vedeți ca fiind deasupra voastră ca într-un fel de ierarhie, chiar nu este cazul. Din perspectiva noastră, noi toți suntem parte a unei conștiințe mai mari care există în acest univers, conștiință care există pe mai multe nivele, nivele mai înalt dimensionale și nivele mai jos dimensionale, precum și în toate subnivelele dintre ele. Așa că nu vă judecați pentru faptul că voi ca omenire înaintați cu pași mari.

Am dori să vă împărtășim un pic mai multă informație despre o analogie, o imagine, care, deși poate părea simplă, este în același timp foarte cuprinzătoare. Împărtășim acest lucru cu voi pentru că am descoperit că oferirea unor exemple simple permite unui auditoriu mai mare să înțeleagă mai clar mesajul și în acea claritate a înțelegerii este mai ușor de făcut progrese.

Analogia despre care vrem să vă vorbim astăzi este un râu foarte mare, și după cum știți, orice râu mare pornește dintr-un loc foarte umil, de exemplu din adâncul muntelui. Și pot fi mai multe izvoare care apar, dar dacă vă uitați la acesta ca și la un exemplu, ca și la un aspect al vieții cuiva, iar aceste mici izvoare sunt aspecte diferite ale acesteia, la ce se întâmplă, cine suntem noi ca oameni, pentru că fiecare dintre noi avem aspectele noastre.

Aceste izvoare fuzionează în ceva care este mai mare, să-i spunem un mic afluent, și după cum observați această curgere a apei este continuă, ea curge către destinația sa, credeți că apa își face vreo grijă pentru cotitura care urmează, credeți că se oprește să spună ”Oh, nu, este o stâncă în calea mea!” Nu, apa curge și curge și ori de câte ori întâlnește un obstacol, ea pur și simplu curge în jurul acelui obstacol continuându-și drumul.

Și ca parte a ceea ce vrem să vă încurajăm, este ca pe măsură ce vă confruntați cu provocările voastre , pentru că în acest caz voi ați putea fi afluentul, iar provocarea ar putea fi piatra, tot așa ca și apa, permiteți-vă să fiți deschiși și dați-vă voie să curgeți în jurul provocării, deschizându-vă energiei soluției și soluției, și curgeți pur și simplu în jurul a orice ar putea să apară în fața voastră.

Amintiți-vă că întotdeauna există o soluție pentru orice problemă, și în timp ce continuați să curgeți către râu pot fi locuri în care apa curge mai repede și intensitatea să crească, gândiți-vă la acest lucru ca la un aspect din viața voastră în care ați învățat anumite lecții și ați ales să vă mutați într-un loc mai bun, pentru că și voi, ca și râul, sunteți în continuă schimbare. Și așa cum apa accelerează și voi accelerați în călătoria voastră, apropiindu-vă din ce în ce mai mult, din ce în ce mai repede de destinația voastră finală.

Pot exista momente în care apa se mișcă către o zonă mult mai deschisă și viteza sa de curgere scade. Dar! Continuă să curgă către destinația sa finală, către obiectivul său final. Se poate simți o mică stagnare în raport cu viteza apei de mai înainte, dar cu toate acestea, ea continuă să curgă către destinația sa. Deci, atunci când ajungeți în acest punct și vă simțiți puțin blocați, sau viața este cumva stagnantă, gândiți-vă la această parte ca și la una în care vă acordați un pic de odihnă, recuperare, o revizuire a voastră și a aspectelor vieții voastre, și apoi, chiar înainte de a vă da seama, vă veți afla din nou în curgere. Și în plus, cu cunoașterea adăugată în perioada revizuirii și învățării, în timp ce ați fost în acea stare de curgere semi-stagnantă.

Și apoi continuați să curgeți mai departe către ocean, și în această analogie vă mai încurajăm ca, indiferent în ce punct vă aflați în călătoria voastră să faceți un pas în spate și să revedeți râul în întregimea sa, veți vedea că în timp ce râul șerpuiește pe o anumită cale pe care o vede a fi lentă, șerpuiește înapoi și își continuă calea sa spre ocean. Deși pot exista unele încâlcituri în călătorie, în cele din urmă își găsește calea sa către ocean și își atinge scopul final.

Deci, din această perspectivă, atunci când vă uitați la viața voastră, pot exista aceste devieri, și unii dintre voi ați putea privi aceste devieri ca și incorecte, rele, greșite sau oricum altfel, de fapt ele nu sunt. Este doar un ocol minor și după cum observați, calea pur și simplu revine pe traseul său și voi vă continuați drumul vostru.

De aceea vă încurajăm că nu există a fi la locul nepotrivit în momentul nepotrivit, este pur și simplu o călătorie a râului sau o parte din voi în călătoria vieții voastre.

Sperăm că această analogie vă va ajuta să aveți o perspectivă mult mai naturală, curgătoare, generoasă asupra voastră în viața voastră și pe calea vieții voastre și vă încurajăm ca atunci când vă aflați în momente dificile să vă acordați un moment să vă revedeți viața în acest fel, pentru a adăuga mai multă ușurință și să vă permiteți ca pur și simplu să curgeți un pic mai bine.


Vă iubim imens, noi suntem Arcturienii.

© 2015 Copyright Paul Marwood
Acest mesaj poate fi reprodus în întregime cu condiția să fie păstrat în forma sa originală, să nu fie schimbat sau modificat în nici un fel, fiindu-i atașat autorul și un link către www.AkashaHealigStudio.com afișat în mod clar, așa cum se arată mai jos.  
Author: Paul Marwood           www.AkashaHealingStudio.com


Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.