joi, 4 decembrie 2014

Voluntarii – Mesaj de la Arcturieni




Mesaj primit prin Suzanne Lie

(Nota de la Sue: M-am trezit în această dimineață cu următorul vis/mesaj)

Noi suntem Arcturienii, vorbindu-vă din ACUM-ul lui 1946,
Suntem în ceea ce este cunoscut ca ”spital” așteptând nașterea unui uman femeie pe care noi o vom supra-lumina. Anul este 1946 și Pământul este din nou, și rămâne, în mare pericol. Gaia a făcut un nou apel către Comandamentul Ashtar și Federația Galactică să o ajute. Ea are nevoie de niște oameni care să poată fi o combinație genetică de galactici și celești ca să O ajute în vremurile periculoase care vin.

Testele și reziduurile bombelor atomice i-au rănit corpul până în expresia Sa patru dimensională. Se pare că Draconienii care poartă forme umane au pierdut acest ultim Război Mondial, dar în realitate ei s-au infiltrat adânc în forțele Aliaților care păreau să fi câștigat.

Aceste forțe s-au retras acum în subteran, atât la propriu, în multele lor orașe subterane, cât și fizic prin faptul că mulți Draconieni și-au luat un vehicul pământesc ca să-și ascundă adevărata lor natură. Ca să contracarăm acest șiretlic, noi cei din Federația Galactică, am contribuit cu genetica noastră în anumiți oameni care s-au oferit pentru această Misiune.

Apoi noi îi vom supra-lumina de-a lungul vieții lor. ”Noi”, însemnând Arcturienii, ne-am alăturat genetica cu Pleiadeenii, Antarienii și Siriusienii de pe Sirius B, care este unul dintre Centrele noastre Galactice Regionale. Contribuția acestei combinații genetice va fi implantată în membrii familiei noastre galactice care s-au oferit voluntari să=și ia un vehicul uman pe perioada acestui ACUM.

Zona principală în care aceste decizii și acțiuni au loc este Nava Mamă Arcturiană. Nava noastră Mamă a supra-luminat-o pe draga de Gaia în timpul distrugerilor oribile din timpul celor două Războaie Mondiale. Din Acum-ul nostru de pe Nava noastră Mamă noi putem vedea că există multe realități posibile în care Pământul este distrus de un alt Război Mondial. De fapt, semințele pentru acest al treilea război mondial sunt plantate deja.

Vedem că cei de pe Zeta Reticuli care au lucrat cu Naziștii la planul lor de a crea o ”rasă superioară” sunt pe cale să-și mute atenția pe Statele Unite. Statele Unite au luat multe dintre mințile geniale ale Germanilor în comunitatea lor științifică. De asemenea, Draconienii în deghizare umană care i-au susținut pe Naziști în timpul celor două războaie mondiale și-au transferat interesele către Statele Unite.

Din perspectiva Draconiană a celei de-a patra dimensiuni, ei au putut să vadă posibila realitate a înfrângerii lor din timpul celui de-al doilea Război Mondial și planifică deja un alt Război Mondial, avându-și baza în Statele Unite.

Deoarece linia temporală Draconiană este defazată față de timpul Pământului trei dimensional, ei sunt în stare să-și implanteze codurile lor genetice în mulți dintre părinții fondatori ai Statelor Unite. Ei i-au preluat deja pe Francmasoni, care au fost deținătorii tehnologiei și informației Atlanteene din momentul în care Iulius Cezar a distrus marea bibliotecă din Alexandria, Egipt.

Pentru a combate ceea ce au făcut Draconienii, precum și ceea ce vedem că Statele Unite vor permite Zetanilor să facă, am decis că trebuie să implantăm mult din materialul nostru genetic în oamenii care se nasc din acest ACUM al lui 1946 în continuare.

Acești oameni vor avea o șansă mai mare să primească și să activeze 97% din genele ascensiunii care au fost dezactivate în omenire până în momentul în care lumina cinci dimensională le va putea activa. Cei care se nasc imediat după cel de-al doilea Război Mondial, vor fi adulți maturi în timpul posibilelor linii temporale ale ascensiunii lui Gaia.

Prin urmare, noi contribuim cu materialul nostru genetic, precum și cu constanta noastră ghidare mai înaltă pentru cât mai mulți oameni posibil. În acest fel noi anticipăm că unii dintre ei vor fi în stare să rămână într-o anumită măsură în contact cu expresiile mai înalte ale SINELUI lor. Mai sperăm și că acest contact multidimensional îi va ajuta să-și amintească să accepte lumina mai înaltă în conștiința lor astfel încât aceasta să poată activa ADN-ul lor 97% Galactic.

Acei oameni vor avea capacitatea să-și amintească natura lor adevărată, multidimensională și vor fi capabili să comunice cu expresiile lor mai înalte Pleiadeene, Siriusiene și Arcturiene  ale SINELUI lor Multidimensional. Deoarece aceste ființe galactice au fost printre cele care au însămânțat inițial rasa umană, noi am ales să o ajutăm pe Gaia ajutându-i pe oamenii ei.

Din locația noastră cinci dimensională a ACUM-ului noi putem vedea toate realitățile ”viitoare” posibile. Prin urmare, noi știm că, chiar dacă planurile de ascensiune planetară ale lui Gaia au fost mult perturbate de către umanii Draconieni, începând din 1946 în această linie temporală încă mai există o posibilă realitate în care Gaia într-adevăr ascensionează.

De aceea, am decis să actualizăm genetic anumiți membri ai rasei umane. Sperăm ca această actualizare, precum și constanta noastră supra-iluminare a acestor voluntari, va crea un sistem de susținere pentru planul lui Gaia de a-și transmuta coaja Sa trei dimensională înapoi în adevărata sa Planetă de Lumină cinci dimensională.

În timp ce așteptăm cu nerăbdare acel iminent ”moment” al lui 2014 și mai departe, noi vedem o realitate posibilă puternică în care suficient de mulți oameni pot să-și transmute corpul fizic trei dimensional în Corpul lor de Lumină cinci dimensional. Noi știm că Gaia va fi pregătită, că mineralele, plantele și animalele Ei vor fi pregătite, dar mulți oameni vor fi încă prinși în întunericul iluziei 3D. Acesta este motivul pentru care noi am hotărât să contribuim cu genetica noastră și cu constanta noastră ghidare.

Oh! Simțim că ființa fizică pe care noi o supra-iluminăm este pe cale să se nască, dar se pare că există o problemă. Va trebui să o supra-iluminăm din interiorul sălii de operații. În această linie temporală mama este adeseori adormită pentru a nu suferi durerile nașterii. Cu toate acestea, travaliul a durat mult și mama nu poate ajuta în procesul nașterii în timp ce este inconștientă.

Imediat, noi suntem în sala de operații. Vedem Corpul de Lumină al celei ce în curând urmează să se nască plutind deasupra corpului inert al mamei. Va trebui să intrăm în forma sa fizică în timp ce aceasta se află în uter sau ea nu va supraviețui. Așa că, trimitem un fragment din SINELE nostru colectiv în mamă și apoi în pruncul nenăscut. 

Mama se trezește la forma ei fizică, lucru care îi permite să perceapă ajutorul nostru prin sinele său eteric. În acest fel noi suntem în măsură să o ajutăm cu nașterea. Cu toate acestea, mama a fost sub efectul eterului pentru prea mult timp și viața ei emite semnale de pericol doctorului și asistentelor medicale. De aceea nou născutul este cumva abandonat pe o masă de tablă folosită la cântărire în timp ce toată lumea tinde să se ocupe de mamă.

Acest moment de abandon va fi rejucat în psihicul ei până în momentul trezirii ei complete. Pe de altă parte, fiind un nou-născut, ea este în măsură să perceapă câmpul nostru energetic care o învăluie într-un mod iubitor în timp ce ceilalți se ocupă de mama ei. Această fuziune timpurie a conștiinței, care pare a avea loc ”din greșeală”, o va ajuta în cele din urmă în percepțiile ei legate de noi de-a lungul întregii sale vieți.

Acesta este modul în care, noi, expresiile mai înalte ale SINELUI ei, ne amintim densitatea și haosul celei de-a treia dimensiuni. Tot așa cum ea și ceilalți voluntari care s-au oferit pentru această misiune vor beneficia din plin de ghidarea noastră, și noi vom învăța prin ei cum este cel mai bine să ghidăm omenirea.

Toți cei care s-au oferit în mod voluntar să își asume această ”misiune departe de casă” vor purta un vehicul pământesc care a fost însămânțat cu ADN Galactic. Sperăm că acest ADN mai înalt dimensional îi va ajuta să își activeze și să fuzioneze cu expresiile mai înalte ale SINELUI lor Multidimensional la o vârstă fragedă. Componenta dificilă pentru voluntarii noștri va fi marea înstrăinare de ”Casă” de care vor suferi.

Mergem mai departe pe linia timpului din anii 1950 până în perioada timpurie a anilor 1990 în care cei din Zeta Reticuli folosesc ADN uman ca să-și îmbogățească propriul lor ADN supra-replicat. Din cauza lungului lor război cu Draconienii, precum și din cauza suprafeței maltratate a propriei lor planete, Zetanii au fost nevoiți să se retragă în cavernele interioare ale planetei lor.

Înainte să-și dea seama, ei au devenit sterili și au fost nevoiți să se reproducă prin clonare. Deoarece ei nu și-au clonat și emoțiile, nu au fost conștienți de frica pe care au indus-o în subiecții lor umani. Zetanii, împreună cu tovarășii lor Draconieni, au venit pe Pământ ca să preleveze mostre de ADN de la cei pe care i-au răpit.

Ei au fost în mod special interesați de oamenii care s-au oferit voluntar să fie ”echipa noastră pe Pământ” deoarece ei dețineau o legătură genetică constantă cu noi, membrii Federației Galactice. Statele Unite au făcut o înțelegere cu Zetanii de a face schimb de ADN uman pentru tehnologia Zetană avansată. (Așa cum este arătat în filmul Dosarele X). Această tehnologie a fost păstrată de către Illuminati, Draconienii în vehicule umane, și nu a fost niciodată împărtășită cu marea masă a oamenilor.

Echipa noastră ”aflată departe” de galactici și celești aflați în vehicule umane a trebuit să știe în tăcere ceea ce nu s-a putut discuta timp de decenii. Ei știau adevărul despre ceea ce se întâmplă pentru că noi le-am spus. Le-am spus totul în visele pe care le-au avut și în meditații și i-am ghidat către informații atunci când am văzut că sunt pregătiți.

Mulți dintre cei din echipa noastră aflată departe s-au simțit a fi diferiți, izolați și singuri, cu un secret interior pe care nu l-au înțeles în totalitate și nu au îndrăznit să-l împărtășească cu nimeni. Prin urmare, ei au devenit singuratici, deprimați și de multe ori pierduți ” în imaginația lor”.

Cu toate acestea când alții credeau că ei doar ”visează cu ochii deschiși”, ei de fapt comunicau cu noi. Din nefericire, odată ce conștiința lor se întorcea la viața 3D, în mod obișnuit ei uitau ce s-a întâmplat în sinele lor mai înalt dimensionale.

Cu această lecție de istorie scurtă, noi, Arcturienii, ne întoarcem la ACUM-ul vostru de deplină trezire. Datorită la tot ceea ce v-am descris, mulți din echipa noastră aflată departe au uitat să-și amintească expresiile lor mai înalt dimensionale. Ei, voi, sunteți adeseori bântuiți de vise și imaginații care sunt de fapt adevărata realitate. În plus, spălarea creierului făcută de dimensiunea 3D a fost cu mult mai rea decât ne-am așteptat.

Prin urmare, mulți membri ai echipei noastre aflate departe, în formă umană, și-au uitat expresiile mai înalte ale SINELUI lor Multidimensional care îi conecta, de fapt, cu Casa lor după care tânjeau atât de mult. Câțiva din echipa noastră aflată departe au fost asociați în principal cu regatul celest, angelic. Pe de altă parte, unii dintre ei au fost în principal asociați cu membrii Federației Galactice și/sau Comandamentului Ashtar.

Astfel, unii dintre voi aveți mai multe ”trăsături angelice”, iar alții aveți mai multe ”trăsături galactice”. Cu toate acestea, odată ce conștientizarea voastră se expansionează În expresiile patru și cinci dimensionale ale SINELUI vostru Multidimensional, realitatea voastră se va baza din ce în ce mai mult pe unitatea cu întreaga viață. Apoi, ”diferența” dintre a fi angelic și galactic vor fuziona în adevărata unitate a lui UNU.

În dimensiunile mai înalte, Îngerii, membrii Federației Galactice, Maeștrii Ascensionați și Elohimii, care sunt constructorii și deținătorii formei, toți fuzionează în UNUL lui ACUM. Apoi, pe măsură ce conștiința voastră fuzionează tot mai mult cu expresiile mai înalte ale SINELUI vostru Multidimensional, divizarea voastră umană de la conștiința individuală trei dimensională se va transmuta în mai înalt dimensionala conștiință a unității cu întreaga viață.

Noi, expresiile voastre mai înalt dimensionale, suntem AICI în mereu prezentul ACUM pentru a fuziona cu curajoșii noștri reprezentanți de pe Pământ. Vedem că toți ați suferit mult, dar nu ați renunțat la propriile voastre directive interioare. Vă recomandăm tuturor să vă amintiți cumva de noi, cei care suntem expresiile mai înalte ale SINELUI vostru, în ciuda imensei campanii trei dimensionale de a vă forța pe toți să trăiți în frică și să urmați ceea ce este în afara voastră.

VOI, preaiubiții noștri voluntari, care ați ales să purtați un vehicul pământesc în acest timp de mare transmutare personală și planetară, sunteți ÎNTOTDEAUNA cu noi. Noi suntem cu voi și observăm cum și atunci când sunteți obosiți, speriați sau furioși continuați să mergeți mai departe. Cumva, v-ați amintit să vă amintiți SINELE vostru.

Datorită curajului și tenacității voastre, noi putem comunica cu voi în ACUM-ul vostru. Vă mulțumim că vă amintiți adevăratul, Multidimensionalul SINE și cu multă iubire vă felicităm pentru marele vostru sacrificiu și curaj. În ciuda tuturor barierelor cu care v-ați confruntat, vedem că voi sunteți încă în stare să auziți chemarea noastră la acțiune!

Amintiți-vă că NOI suntem VOI, ACUM!
Împreună o servim pe Gaia în sarcina Ei de ascensiune planetară.   


link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.