vineri, 26 decembrie 2014

Privind în Urmă pentru a Merge Înainte – Anul 2006


De Suzanne Lie

Intrând în ultimele zile ale anului 2014, îmi dau seama că am scris câte un Buletin informativ aproape în fiecare lună începând din 24.11.2013. Simțindu-mă nostalgică, am decis să găsesc o scriere reprezentativă pentru fiecare an, preferabil dintr-o lună apropiată sfârșitului de an.
Azi încep să cobor pe calea amintirilor către 1 Ianuarie 2015.
Trimit multe mulțumiri și iubire necondiționată mulților mei prieteni minunați care merg pe acest drum împreună cu mine.

2006
Călătoria unui Foton


Integrarea Spiritului în Materie

Ești un foton, un fascicol de Lumină Multidimensională. Ai călătorit prin Univers, oprirea ta anterioară fiind Pleiadele. Ai venit să-i ajuți pe Pământeni în trezirea lor și cauți un om care să-ți permită intrarea prin Chakra sa Coroană. Da, se pare că acolo este un om care este pregătit să-și deschidă cel de-al Treilea Ochi. Poate că poți să-i fii de ajutor.

Intri prin Portalul Chakrei Coroană și aștepți la fereastra de deasupra Templului Interior a Triunghiului său Sacru. Dorești să intri în această Ființă astfel încât să poți împărtăși darul tău de Lumină. Cu toate acestea, regulile Pământului stabilesc că aceasta este o Planetă a Liberului Arbitru și că nu poți să intri într-un om fără a fi invitat. Prin urmare, aștepți. Tu respecți oamenii pentru că ei au supraviețuit celei de-a treia dimensiuni și sunt pe cale să se Trezească. Ei au fost tăiați de la SINELE lor Multidimensional pentru eoni, totuși, cumva, ei nu au uitat.

Au încercat să uite, dar oricât de dureros a fost să-și amintească de Acasă, a fost chiar mai dureros să o uite. Așa că au așteptat pe ”Prag”, așa cum așteptați și voi. Vrei să intri în această conștiință pe cale să înflorească, dar persoana nu te-a invitat încă. Dar stai, este cineva care intră în Templul Interior și stă sub vortexul în care ai așteptat cu răbdare să intri. Când UNUL își ridică Conștiința în Lumina ta, vortexul te trage înăuntru, și ești într-o formă 3D.

Ție ți se pare ca și cum ai fi intrat într-o peșteră întunecată. În scurt timp, intri într-o peșteră uriașă de forma unui triunghi inversat. Întreaga peșteră este plină de lichid, dar acesta este ”nectarul vieții” în această lume și intri calm în el. Marea ta Lumină luminează instantaneu peștera înainte cufundată în întuneric. Pe bolta lungă a peșterii vezi nenumărate lumini care pâlpâie la o frecvență cu mult mai joasă decât a ta.

Tu îți conții Lumina în așa fel încât să nu-i dăunezi acestei persoane. La ceea ce pare a fi partea din față a peșterii, un vortex circular pare a fi atârnat de tavan. Vortexul pare a fi un distribuitor de substanțe chimice puternice și hormoni. În spatele tău, un alt vortex în formă de con atârnă de tavan. Și acesta pare a fi o fabrică de hormoni. Totuși, în timp ce celălalt vortex pare a distribui, acesta pare a primi. Acest al doilea vortex, din partea din spate a peșterii, este destinația ta pentru că el pare a fi receptorul Luminii mai înalt dimensionale. Pe măsură ce te apropii de el, îți dai seama că acesta a fost și punctul tău de intrare.

Cu toate acestea, prima dată simți impulsul de a intra în cealaltă glandă, cea de la vârful inversat al peșterii, deoarece așa cum știi acesta este centrul de control principal al acestui vehicul. În timp ce te apropii de vortex, descoperi că această persoană poate accepta câțiva amperi din Lumina ta în acest moment. Prin urmare, după o trecere rapidă prin acest vortex, te întorci la fosta ta destinație aflată în partea din spate a peșterii.

Vei descoperi că scurta ta vizită, în ceea ce acum știi că este Glanda Pituitară, a fost suficientă pentru a-ți oferi toate informațiile de care ai nevoie în legătură cu această persoană. Acum știi exact cât de multă lumină poate accepta această persoană fără a supraîncărca vehiculul care susține viața. Prin urmare, îți vei integra încet SINELE tău foton în ceea ce acum știi că este Glanda Pineală.

În timp ce te integrezi în Glanda Pineală, ești un pic surprins să descoperi că ești deviat înapoi în fluidul peșterii ca și un foton schimbat. Plutești prin peșteră, și, apoi, printr-un mic tunel circular pentru a intra într-o altă peșteră mai mică. Nu zăbovești aici, deoarece te integrezi din nou în sistemul vehiculului pământesc.

De această dată tu EȘTI fluxul de sânge așa cum intri în fiecare celulă și atom al acestui vehicul biologic. Este o senzație unică pentru tine să experimentezi gravitația și densitatea. Totuși, tu știi că, chiar dacă această persoană nu-și dă seama de ceea ce s-a întâmplat, tu ai inițiat o schimbare extremă în conștiința sa. Această expansiune a conștiinței, la rândul ei, va instiga o mare transformare a vehiculului pământesc.

Îți pare rău că vibrația ta înaltă cauzează disconfort, așa cum pare acum că persoana se simte destul de inconfortabil în corpul, mintea și emoțiile sale. Cu toate acestea, tu știi că aceste simptome sunt temporare și că persoana se va adapta curând la vibrația accelerată a vehiculului său pământesc.

Acum, că ai făcut un turneu prin întregul vehicul prin intermediul fluxului de sânge, decizi că îți vei stabili ”tabăra” doar în interiorul, pe cale de deschidere, celui de-al Treila Ochi unde poți să crești în mod treptat și în siguranță viteza de frecvență a acestui vortex. Te stabilești și te relaxezi. Da, acesta va fi un mare spectacol. Vei sta și vei privi cum o întreagă planetă își ridică vibrația în cea de-a cincea dimensiune.

Te simți bine că ai putut da și tu un mic ajutor. Poate că mai mulți dintre prietenii tăi fotoni au intrat și ei, de asemenea, în această persoană. Ce petrecere veți avea în timp ce vă uitați la Pământ prin cel de-al Treilea Ochi deschis al acestui UNU! Te întrebi dacă această persoană va ști vreodată că tu ești AICI.

***
Am făcut o meditație în care am fost instruită să adaug secțiunea de mai jos acestui proces.
Sper că voi, minunații mei cititori, mă veți însoți în această activitate postând răspunsurile voastre.
Apoi, în timp ce ”Privim în urmă pentru a Merge Înainte” putem face acest lucru împreună.
Încep prin a posta răspunsurile mele.

Cei 5 W

WHO – CINE v-ați văzut pe voi înșivă a fi în 2004? (felul în care ne percepem sinele este CINE suntem)
WHAT – CE făceați? (și felul în care acel ”făceați” vă influența percepția de sine)
WHERE – UNDE trăiați? (locul în care trăim ne influențează foarte mult)
WHEN – CÂND ați fost cel mai conștienți de SINELE vostru în acel an?
WHY – DE CE ați fost conștienți de SINELE vostru în acel ACUM?

Dacă doriți să vă postați răspunsurile acest lucru va ajuta în Unitatea Conștiinței noastre.


link catre articolul original

Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.