joi, 18 decembrie 2014

Percepțiile Voastre asupra Realității – O Lecție Arcturiană



Mesaj primit prin Suzanne Lie

Dragi expresii împământate ale SINELUI vostru, structura fizică a formei în acest cvadrant al spațiului este pregătită să erupă în frecvențele mai înalte ale spiritului. Prin ”spirit” vrem să spunem ceea ce este infuzat cu lumina creației.

Această lumină a creației servește ca o paletă mai înalt dimensională pe care gândurile pot fi proiectate și animate de către ”culorile” emoțiilor. Serviciul Arcturian galactic constă în a veni în ajutor ori de câte ori un moment transmutațional vine în ACUM-ul oricărui cvadrant din spațiu.

Noi avem mai multe moduri prin care facilităm procesul vostru de ”întoarcere la SINE”. Cea mai mare provocare este faptul că oamenii ne-informați pot să perceapă transmutarea în Corpul de Lumină ca o formă de ”moarte”. Ei nu înțeleg că moartea este pur și simplu doar o eliberare din matricea 3D a iluziei.

De fapt, această eliberare din matrice este de fapt o bi-locare. Vă reamintim că nimic nu poate muri în multivers, dar poate fi transmutat într-o expresie de o frecvență mai înaltă sau mai joasă. După cum am spus, conștiința omenirii este pe cale să transmute într-o frecvență de exprimare mai înaltă care rezonează dincolo de iluzia timpului.

Odată cu finalizarea acestei transmutări, veți experimenta nenumărate realități în UNUL lui ACUM. Apoi vă veți da seama că puteți menține o conștientizare conștientă a mai mult de una dintre realitățile voastre mai înalt dimensionale în timp ce încă mai mențineți și/sau purtați un vehicul pământesc.

Din păcate, mulți oameni mai sunt încă atât de atașați de realitatea fizică pe care ei o cunosc ca fiind reală timp de nenumărate întrupări încât opun rezistență procesului de transmutare. Această rezistență crează o oscilație în câmpul energetic al transmutării. Această oscilație blochează evenimentul transmutațional într-un mod care îngheață momentele de o frecvență mai joasă ale realității atunci când acestea sunt create.

Aceia care se tem să permită o transmutare lină în expresiile mai înalte ale realității lor vor ajunge să fie prinși în aceste momente înghețate ale timpului 3D. Astfel, percepțiile lor vor rămâne limitate la cea de-a treia dimensiune și nu vor fi capabili să experimenteze transmutarea iminentă în realitățile de o frecvență mai înaltă.

Din cauză că au ales mai degrabă calea fricii decât calea iubirii necondiționate, ei se vor agăța de ”cunoscut” temându-se că realitatea lor va fi deconstruită. În schimb, cei care au ales calea iubirii necondiționate s-au eliberat de cătușele timpului și au acceptat cu nerăbdare schimbarea.

Prin urmare, calea care prin ochii fricii este percepută ca deconstrucție, prin ochii iubirii este percepută drept construirea unei căi în dimensiunile mai înalte ale realității.

Astfel, în timp ce locuitorii din aceste momente înghețate se agață de versiunea realității lor fizice și cred că tot ce este în jur este pierdut, cei care transmută crează o cale perceptuală către Noul Pământ cinci dimensional.

Locuitorii momentelor înghețate pot chiar crede că ei sunt cei care vor supraviețui în final la ceea ce ei percep ca deconstrucție. Cei care opun rezistență la schimbare nu vor mai fi în matricea trei dimensională, deoarece acea matrice nu va mai exista.

Cu toate acestea, ei nu vor fi în stare să creadă, conceapă sau perceapă realitatea cinci dimensională. Astfel, ei se vor stabili cu curaj în versiunea realității lor mai joase patru dimensionale. Totuși, ea le va permite celor care au trăit o viață de egoism, putere asupra altora, furie și/sau cruzime nevoia de a lucra cu alții ca să supraviețuiască.

În acest fel, atât victimele înfricoșate cât și agresorii din momentele înghețate vor avea un motiv să aibă grijă unii de alții, să-și găsească puterea interioară și să permită ca tristețea și frica care au stat la baza vieții lor să fie eliberate.

Noi percepem aceste ”insule de rezistență la transmutare” ca niște spitale în care cei care nu pot accepta schimbarea pot experimenta mai mult din iluzia timpului în pregătirea pentru transmutarea fricii și întunericului în iubire și lumină.

Cei mai mulți dintre acești pierduți se tem de schimbare din cauza propriilor lor traume nerezolvate. Pe măsură ce-și rezolvă trauma interioară prin asistarea altora, frica lor poate fi vindecată și eliberată.

Din fericire sunt mulți care sunt mai mult decât pregătiți să-și elibereze frica și să se întoarcă la iubirea lor necondiționată înnăscută. Această eliberare a fricii, rezolvată sau nu, le va ușura conștiința mai mult decât își pot imagina.

Cei care sunt legați încă de paradigma trei dimensională cred că este nevoie de mult ”timp” pentru a vindeca o traumă. Totuși, deoarece timpul nu mai există în matricea cinci dimensională, eliberarea traumei este instantanee.

Pe de altă parte, cât timp conștiința celor ”pierduți” este atașată la matricea 3D legată de timp, până și transmutarea necesită timp. Timpul a fost pus în matricea realităților mai joase pentru ca locuitorii lor să-și poată încetini procesul de a crea ca să poată înțelege exact modul în care gândurile și emoțiile se combină într-O formă gând pentru a crea portaluri.

Aceste portaluri sunt cu două sensuri, prin aceea că ele permit creatorilor lor să intre și/sau să părăsească orice realitate dată. Mulți dintre voluntarii noștri la ascensiune își acordă timp ca să-și vindece experiențele de frecvență joasă din viețile lor ”trecute, prezente sau viitoare”.

În acest fel ei pot învăța să-i ajute pe cei care sunt atât de pierduți în întuneric încât nu pot percepe lumina. Când se mișcă prin timp ca să-și vindece ceea ce ei percep ca alte vieți, vor începe să înțeleagă că timpul este o iluzie trei dimensională.

Descompunerea ACUM-ului în timp este similară cu cea a unei imagini în mișcare. Sunt mai multe imagini individuale înșirate pe un film lung la care lumina imaginilor poate adera.

Când acest film se derulează foarte repede, imaginile se contopesc în imaginea unei singure mișcări. Desigur, în realitatea voastră prezentă, filmul nu mai este necesar și multe imagini ale mișcării curg printr-un ”nor” ca să treacă în mod invizibil de la un dispozitiv computerizat la altul.

Cei prinși în timp sunt asemeni imaginilor mișcării la care este ceva între fiecare imagine. Acest ceva între este ceea ce cauzează timpul. Când un ”film” curge printr-un ”nor”, care este de o frecvență care nu este perceptibilă percepției trei dimensionale, dispozitivele fizice pot capta cu ușurință acea frecvență a luminii și să afișeze imaginile în mișcare pe ecranul acelui dispozitiv.

În același fel, conștiința voastră poate capta ”imaginile în mișcare” a realității cinci dimensionale, dar poate face acest lucru numai dacă percepțiile voastre sunt calibrate la frecvența care poate capta acele imagini luminoase. Bineînțeles, dacă credeți că perceperea celei de-a cincea dimensiuni nu este posibilă, atunci acest lucru va deveni imposibil.

Din fericire, odată ce credeți că vă puteți expansiona conștiința în frecvența mai înaltă a percepțiilor, vă puteți calibra mintea la ”norul” cinci dimensional. Odată ce conștiința voastră este calibrată la frecvența norului care transferă imaginile în mișcare ale Pământului cinci dimensional, veți începe să proiectați acest ”film” pe ecranul interior al minții voastre.

Dacă credeți că vă puteți calibra conștiința ca să primiți imagini din cea de-a cincea dimensiune, vă veți îndrepta către acea posibilă realitate. În același mod, dacă credeți că un eveniment înfricoșător va avea loc, conștiința voastră va căuta acea realitate posibilă.

Ceea ce trebuie să vă amintiți acum în pregătirea pentru Noul Pământ cinci dimensional este că fiecare gând și emoție a voastră crează imaginea/realitatea pe care voi o pictați pe ecranul realității voastre. În acest fel voi creați ceea ce voi percepeți și percepeți ceea ce ați creat. De fapt, în realitățile mai înalt dimensionale, creația și percepția sunt unul și același concept.

Voi vă creați realitatea prin percepțiile pe care alegeți să le folosiți, și percepeți realitatea pe care ați creat-o prin gândurile și emoțiile voastre. Chiar și atunci când dețineți un vehicul pământesc, iubirea necondiționată vă expansionează conștiința suficient de mult ca să vă permită să captați ”imaginile în mișcare” mai înalt dimensionale.

De asemenea, iubirea necondiționată are puterea înnăscută să realinieze ceea ce este nealiniat cu intenția voastră cea mai înaltă. Odată ce sunteți aliniați cu intențiile voastre cele mai înalte, sunteți un coridor clar prin care pot curge informațiile de o frecvență mai înaltă.

Iubirea necondiționată, care este puterea vindecătoare a multiversului, dezvăluie că cele mai multe boli se datorează nealinierii cu dimensiunile mai înalte ale realității. Din fericire, și ceea ce este calibrat la o dimensiune mai joasă poate fi tras în aliniere cu UNUL prin puterea iubirii necondiționate.

Când sunteți în aliniere cu UNUL, nu există ”timp”, deoarece trăiți în ACUM. În ACUM sunteți infinit conectați cu toate expresiile SINELUI vostru Multidimensional.

Prin urmare, SINELE vostru Multidimensional poate alege să viziteze frecvențele mai joase, așa cum cineva ar vrea să viziteze o universitate la care se învață. Ceea ce VOI ați vrut să învățați în această ”Universitate a Pământului” a fost cum să ascensionați o planetă fără distrugeri.

Din nefericire, mulți dintre voi se simt în afara alinierii cu ACUM-ul SINELUI vostru și au ajuns să se piardă în paradigma trei dimensională a timpului și separării. Acest lucru s-a întâmplat atunci când ați început să uitați că sunteți ființe de lumină care nu pot fi vătămate în nici un fel de către iluziile unei realități de o frecvență mai joasă. 

Dimensiunea a treia este asemănătoare unui teatru de modă veche în care lumina din spatele teatrului proiectează imaginile în mișcare ca să fie afișate pe ecran. Dacă ați sta între ecran și lumina proiectată, imaginile ar fi proiectate asupra voastră.

Aceste proiecții ale luminii nu v-ar putea vătăma numai în cazul în care voi ați avea gândul înfricoșător că imaginile în mișcare v-ar putea face rău. Din moment ce ceea ce voi credeți sau simțiți este proiectat în matricea hologramei 3D, gândurile voastre pline de îngrijorare și emoțiile fricii voastre ar putea să creeze de fapt o realitate în care suferiți o vătămare.

De fapt, acesta a fost modul în care Corpurile de Lumină ale echipei noastre aflate în deplasare au ajuns să absoarbă atât de multe imagini jos dimensionale crezând că au frecvența ecranului în locul frecvenței luminii care era proiectată pe ecran.

Apoi, au început să creadă că ei ERAU personajul din film mai degrabă decât lumina care a creat personajul. Deoarece credințele voastre vă influențează în mare măsură percepțiile, este vital ca voi să alegeți conștient să aderați la credințele pozitive, iubitoare.

 Credințele voastre vă influențează foarte mult gândurile și emoțiile
Gândurile și emoțiile voastre crează forme-gând care sunt ”ambalajul” experiențelor voastre zilnice
-  Experiențele voastre zilnice vă setează starea de conștiință
-  Starea de conștiință vă afectează gândurile și emoțiile
- Care devin formele-gând care continuă să vă creeze realitatea
O stare mai înaltă de conștiință crează forme-gând mai înalt dimensionale
- Stările de conștiință mai jos dimensionale crează forme-gând mai jos dimensionale

Cu alte cuvinte, ceea ce credeți este ceea ce materializați. Și emoțiile cărora le permiteți să trăiască în voi influențează în mare măsură stare voastră de conștiință. Apoi, starea voastră de conștiință vă setează percepțiile ȘI realitatea pe care voi o percepeți este realitatea pe care o trăiți.

Ce realitate ALEGEȚI să percepeți?

(Dragi Cititori,
vă pun pe bune această întrebare. Mi-ar plăcea să-mi scrieți la comentarii realitatea pe care ați dori să o percepeți. Cu cât mai mulți oameni aleg în mod colectiv să perceapă o anumită realitate – cu atât mai mare este șansa ca NOI să putem crea acea realitate. Cu alte cuvinte, noi creăm realitatea pe care dorim să o percepem afirmând că aceasta ESTE realitatea pe care noi dorim să o percepem.



P.S. Nu am intenționat să aleg acest videoclip, dar nu-l pot șterge așa că îl voi lăsa aici ACUM. Doar m-am uitat la el. Acesta este un exemplu cum ”greșelile” pot fi modul în care conștiința noastră mai înaltă ne trimite mesaje.)


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.