sâmbătă, 6 decembrie 2014

Cea de-a Doua Transmisie Arcturiană către Pământ




Mesaj primit prin Suzanne Lie

Dragii noștri,
Noi, Arcturienii vă spunem bine ați venit înapoi la ceea ce a mai rămas din transmisia noastră. În transmisia noastră anterioară ne-am oprit la explicarea faptului că, conștiința conținută în Matricea 3D de către forma voastră fizică este strâns împletită cu conștiința din Matricea 3D a Pământului.

Astfel, Matricea voastră personală 3D este împământată în și contopită cu Matricea planetară 3D. Astfel, atunci când voi permiteți curgerea în interior în Matricea voastră 3D a frecvențelor mai înalte de lumină, acestea sunt instantaneu împărtășite cu Matricea 3D a corpului planetar al lui Gaia. Apoi Gaia amplifică această lumină și o trimite înapoi la voi.

Această formă de primire reciprocă apare ca o curgere înainte și înapoi a frecvențelor atemporale mai înalte de lumină escaladând transmutarea ambelor matrici, atât cea personală cât și cea planetară. În acest fel, hologramele legate de timp ale formei personale și planetare permit curgerea în afară a expresiilor lor legate de timp în lumea atemporală a antimateriei.

În același timp, antimateria își proiectează fluxul său de intrare de lumină lipsită de formă în matricile Pământului fizic. În acest mod, conștiința voastră, și în cele din urmă forma voastră, vor intra în și ieși din diferite dimensiuni. Vă puteți ”bloca” conștiința într-o dimensiune pe care voi o alegeți trimițându-vă forța de lipire a iubirii necondiționate în acea dimensiune a realității.

În timp ce sunteți legați de acea dimensiune prin iubirea voastră necondiționată, acea expresie particulară a SINELUI vostru Multidimensional, va fi evidențiată ca fiind ”experiența voastră”. Vă deblocați conștiința scoțând ”cheia” iubirii necondiționate afară din ”încuietoarea” în care ați blocat-o. Expresiile voastre mai înalte ale SINELUI rezonează dincolo de timp. Astfel, atunci când veți re-intra în viața voastră 3D, puteți face acest lucru cu o secundă înainte de a fi plecat.

Mai mult de atât, voi nu plecați de fapt. Voi vă expansionați conștiința fizică în frecvențele mai înalte ale SINELUI vostru Multidimensional. Astfel, voi NU plecați; voi vă bi-locați. Această bi-locare este normală pentru expresiile mai înalt dimensionale ale SINELUI vostru deoarece rezonarea dincolo de timp vă permite să vă mențineți conștient conștientizarea a mai mult de o realitate în ”același timp”.

Odată ce faceți complet legătura dintre mintea voastră multidimensională și creierul vostru trei dimensional, veți fi capabili să vă extindeți conștientizarea conștientă în mai multe expresii ale SINELUI vostru în ACUM-ul lui UNU. Când vă treziți pentru prima dată la multidimensionalitatea voastră poate că veți fi capabili să conțineți numai încă o altă expresie a SINELUI vostru în timp ce purtați și forma voastră fizică.

Forma voastră fizică poate ”arde” ca o frunză uscată pusă pe foc din cauza frecvențelor mai înalte ale SINELUI vostru. Prin urmare, până când nu vă activați măcar corpul de lumină interior, kundalini, va fi dificil să dețineți adevăratul ”foc” al SINELUI vostru în forma voastră fizică.

Pe de altă parte, mintea voastră multidimensională nu este limitată la forma voastră și are un filtru, astfel încât numai frecvențele pe care forma voastră fizică le poate tolera vor fi descărcate de fapt în matricea voastră 3D. Această curgere într-un singur sens a expresiei cuantice a SINELUI vostru este interfațată în mod continuu între mintea voastră multidimensională și creierul vostru trei dimensional.

Conștiința voastră fizică și corpul vostru fizic pot numai să acceseze aceste informații multidimensionale prin intermediul conștiinței voastre multidimensionale. Mulți dintre voi experimentați schimbări enorme în corpul vostru pe măsură ce acesta se adaptează la expresiile sale mai înalt dimensionale ale Corpului de Lumină.

Corpul vostru de Lumină este adăpostit în mod continuu în forța kundalini din esența voastră și în mintea voastră multidimensională. Din aceste locații, corpul vostru de lumină multidimensional se prelinge încet în vehiculul vostru pământesc pentru a transmuta încet și în condiții de siguranță matricea voastră 3D în frevențe de rezonanță mai înalte.

Amintiți-vă că transmutarea nici nu adaugă și nici nu elimină vreun element din forma voastră. Acel proces este cunoscut sub numele de transformare și el presupune adăugarea unor elemente noi pentru a crea schimbarea. În procesul transmutării nimic nu se adaugă și nici nu se elimină. În schimb, fiecare celulă și atom sunt transmutate într-o expresie de o frecvență mai înaltă.   

Prin urmare, voi sunteți ca omida care se transmută în fluture. ADN-ul fluturelui și al omidei este identic. Cu toate acestea, forma omidei este limitată la ramura pe care se târăște pentru a găsi frunze noi pe care să le mănânce.

În schimb, fluturele se ridică în aer pentru a percepe o priveliște mult mai mare și o perspectivă mai înaltă asupra vieții. Aceste creaturi micuțe și delicate, călătoresc mii de mile cu aripile lor delicate pentru a-și finaliza ciclul de viață. Voi sunteți fluturi care călătoresc ACUM în conștiința voastră, dar omida voastră rămâne încă pe ”ramură”.

Prin urmare, voi sunteți atât elementul împământat al omidei, cât și elementul transmutat al fluturelui. Pe măsură ce conștiința voastră continuă să se expansioneze, vehiculul vostru trei dimensional își finalizează ciclul său de viață pentru a se transmuta în SINELE vostru Multidimensional.

 Mulți dintre voi trăiesc această experiență chiar acum. Prin urmare, conștiința voastră este fazată de la omidă la fluture, și apoi înapoi la omidă. O parte din această fazare se datorează faptului că mulți dintre voi v-ați oferit voluntar să mențineți AMBELE forme de ”fluture” și ”omidă” atâta timp cât Gaia are nevoie de ajutorul vostru.

Cu toate acestea, în cele din urmă, voi vă veți identifica cu libertatea SINELUI vostru fluture și fiți pregătiți să eliberați limitările târâitului la următoare frunză pentru a mânca. Veți începe apoi să vă fazați vehiculul pământesc în corpul vostru de lumină multidimensional.

După ce ați acceptat pe deplin darul dimensiunilor mai înalte ale luminii în transmutarea formei voastre, voi serviți ca și portale vii care împărtășesc acea lumină cu corpul lui Gaia. Frecvențele mai înalte ale luminii pe care voi le aduceți în glanda voastră pineală coboară în jos prin toate chakrele voastre pentru a împărtăși lumina cu Gaia.  

În acest fel voi facilitați transmutarea marei mase a corpului planetar al lui Gaia. Apoi Gaia combină darul luminii pe care a primit-o de la toți treziții ei într-o supă cuantică care este, la rândul ei, împărtășită cu toți oamenii, animalele, plantele și locațiile Ei fizice.  

Voi vă aflați într-o linie temporală în care ați ales să aveți o transmutare simultană atât la nivel personal cât și planetar în cea de-a cincea dimensiune și mai mult. Prin urmare, dacă mediul vostru înconjurător se schimbă deodată cu forma pe care voi o purtați, voi NU vă veți separa de viața voastră pământească.

În schimb, vă veți transmuta ÎMPREUNĂ cu viața voastră pământească. Așa că, nu fiți îngrijorați din cauza faptului că lucrurile NU sunt diferite. Din perspectiva noastră, lucrurile sunt extrem de diferite. Cu toate acestea, dacă reflectați aceiași ”diferență” ca realitate a voastră, viața vi se va părea a fi aceiași.

Astfel, vă rugăm să vă acordați un moment din ”timpul” care v-a rămas pentru a reflecta la viața voastră personală și planetară de acum zece ani. Cu alte cuvinte, mergeți în trecutul vostru pentru a experimenta modul în care prezentul vostru s-a schimbat într-un viitor în continuă schimbare. În timp ce continuați să reflectați asupra trecutului, prezentului și viitorului vostru în acest fel, timpul va începe să se estompeze în ACUM.

Dorim să vă reamintim că viață după viață această sămânță a cunoașterii pe care am împărtășit-o cu voi a fost implantată în vehiculul vostru pământesc. Uneori această sămânță a căzut pe pietre în care sămânța nu a putut prinde rădăcini și cunoașterea a fost coaptă departe de fiebințeala soarelui. Uneori semințele au aterizat în bazine cu apă în care sămânța nu a putut supraviețui și a căzut la fund în  nămolul tulbure.

Din fericire, uneori sămânța a aterizat pe sol fertil și a prins rădăcini. A fost în acele vieți în care v-ați amintit SINELE. A fost în acele realități în care v-ați dat seama că voi sunteți o măreață ființă de lumină care a intrat într-un mic vehicul de lut pentru a-și aminti adevărul și a-l împărtăși cu ceilalți.

Cu toate acestea, în multe dintre sejururile voastre pe corpul lui Gaia, amintirea a fost dificilă și singuratică deoarece timpurile au fost prea dure pentru ca voi să îndrăzniți să spuneți adevărul. De fapt, mulți dintre cei care și-au împărtășit cunoașterea interioară au fost pedepsiți și chiar torturați sau omorâți.

Când acest lucru s-a întâmplat, în Sufletul vostru a rămas o cicatrice care v-a avertizat să aveți grijă înainte de a spune din nou adevărul. Această cicatrice v-a făcut să uitați adevărul chiar dacă ați avut o viață în care erați în siguranță să-l împărtășiți. Uneori a fost nevoie de multe încarnări pe Roata Vieții și a Morții lui Gaia înainte de a vă putea aminti și/sau îndrăzni să împărtășiți adevărul pe care vi l-ați amintit.

Vă spunem acum, dragii noștri membri ai Pământului aflat în transmutare, că aceasta este Chemarea la Acțiune. Acest mesaj în ACUM-ul vostru este chemarea la a vă aminti și a împărtăși. Împărtășiți ceea ce vă amintiți în orice mod corpul vostru din prezent găsește că este mai creativ.

Dacă împărtășiți într-un mod care este simțit creativ, conștiința voastră se va expansiona și mai mult, ceea ce vă va oferi o mai mare rezistență. De asemenea, puteți ca doar ”să depănați o poveste într-o carte”, ”să scrieți un cântec de succes” , ”să creați un dans minunat” sau ”să pictați un tablou minunat”. Dacă mesajul vostru este învăluit în creația voastră, voi creați o plasă de siguranță pentru voi înșivă.

În plus, vă veți bucura foarte mult de împărtășirea voastră pentru că exprimarea creativității voastre vă trage înapoi în SINELE vostru Multidimensional unde întregul vostru ADEVĂR este depozitat. Prin urmare, dragii noștri, încheiem această transmisie mulțumindu-vă în avans pentru minunata voastră contribuție pe care știm că o veți împărtăși cu planeta voastră aflată în ascensiune.

Forma voastră prezentă s-ar putea să nu dureze până când gloria Noului Pământ este o experiență normală, de zi cu zi. Cu toate acestea, vă veți încheia această viață prezentă prin pășirea în măiestria voastră. Ca și Maestru Ascensionat, veți fi capabili să creați o formă oriunde și oricând doriți.

Amintiți-vă, deoarece Noul Pământ este atemporal, nu este nici o grabă în a ajunge acolo. Nu puteți întârzia din moment ce acolo NU există timp. În timp ce încheiem această transmisie, vă reamintim că oricare ar fi versiunea SINELUI vostru care participă la acest mesaj, să intre în meditație pentru a se alătura celei mai înalte expresii a SINELUI vostru.

Din acea frecvență a ființei voastre, trimiteți mai departe un apel către TOATE expresiile paralele, alternative, mai înalt sau mai jos dimensionale ale SINELUI vostru că timpul este ACUM! Cu aceste cuvinte de încheiere, vă trimitem o explozie de Lumină Violet, în care să vă puteți încălzi atâta timp cât aveți nevoie.

Binecuvântări,
Arcturienii

link catre articolul original

Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.