sâmbătă, 8 noiembrie 2014

Un milion de mulțumiri din Inima mea Înaltă


  
Mesaj primit prin Suzanne Lie

Dragii mei prieteni și conducători care m-ați urmat de-a lungul acestor ani de imense schimbări în care singurul lucru pe care-l știam cu siguranță, era ceea ce nu știam.

Am reluat și am revizuit cea de-a patra carte a Perspectivelor Pleiadeene asupra Ascensiunii și aș vrea să împărtășesc acest capitol cu voi toți, dragii și loialii mei cititori.   

Îngerii și cu mine vă dorim vouă TUTUROR Iubire Necondiționată!

De asemenea, fiecăruia dintre voi vă spun, Un milion de Mulțumiri!

Suzanne, Suzille, Sue și, bineînțeles, Arcturienii.


Portalul Inimii Înalte

JASON VORBEȘTE:

Sandy și cu mine ne-am îndreptat către două colțuri diferite ale micuței noastre case pentru a ne scrie fiecare experiența legată de întâlnirea pe care am avut-o pe nava Mamă. Spre marea mea surpriză, când m-am relaxat pentru a permite degetelor mele să vorbească prin intermediul calculatorului, am început să scriu despre o altă întâlnire la care nu-mi amintesc să fi participat.
În această întâlnire ne aflam în aceiași încăpere și Sandy stătea lângă mine. Mytre și Mytria stăteau cu Arcturienii în timp ce ei vorbeau cu noi. Am fost atât de impresionată de ceea ce am scris despre acea întâlnire, încât atunci când Sandy s-a întors din colțul de casă în care stătea, cu calculatorul în mână, i-am spus: ”Sandy, pot să te rog să-l citești pe al meu mai întâi?”
         ”Bineînțeles”, a spus ea. ”Oricum, nu cred că aș putea-o citi pe a mea acum.”
         ”Canalizarea mea începe cu cuvintele Arcturianului, așa că voi începe de acolo.”
Sandy a dat din cap în semn de aprobare. Cu un sentiment de reticență, am început să citesc
          ”Dragi membri ai echipei noastre plecate departe de casă, noi, familia voastră galactică, suntem încântați să vă vedem din nou pe această navă. Am observat că emoțiile negative ale Pământului 3D au invadat conștiința multora din echipa noastră aflată departe. Aceste emoții negative sunt asemănătoare unui virus care intră în calculatoarele voastre pământești. Prin urmare, în această întâlnire noi dorim să vă ajutăm să eliberați aceste emoții negative la nivel energetic.”
         ”Cel mai important lucru este că noi vom merge direct la acea emoție în loc să mergem la situația care, aparent, a cauzat acea emoție. Prin urmare, nu va fi nevoie să intrați în povestea acelei traume emoționale. Vom curăța pe rând câte o emoție și vom lăsa durerea la urmă. Ne pregătim pentru această eliberare realizând că toate emoțiile voastre sunt profesori.”
         ”Ne-ar plăcea să vă recunoașteți orice frică pe care ați putea-o simți plutind dintr-o anxietate ce provine dintr-o frică profundă, străveche. Apoi, în loc să fiți speriați de frică, sau să o evitați, voi o puteți privi în față și să-i spuneți, ”Mulțumesc frică că vorbești cu mine pentru că tu ești profesorul meu.”
           ”Acum ne-ar place ca voi să trageți la suprafață orice mânie și din nou să spuneți ”Îți mulțumesc mânie că ești profesorul meu.”   
           ”Acum am dori să vă simțiți durerea și să spuneți din nou ”Îți mulțumesc durere că ești profesorul meu.”
          ”Să știți că iubirea necondiționată se află în aura voastră, plutind deasupra Inimii voastre Înalte. Noi vedem că ea este acolo, tot așa cum vedem și Îngerii care vă iluminează. Simțiți Îngerii și energia iubirii lor necondiționate în fața Inimii voastre Înalte. În timp ce faceți acest lucru, vă dați seama că Inima voastră Înaltă este un portal cu două sensuri. Energiile iubitoare intră și ies prin acest portal.”
           ”Prima dată vom elibera frica, deoarece frica este un tipar energetic care vă trage înapoi. Dar,mai întâi vă rugăm să vedeți Portalul Inimii voastre Înalte. Puteți vedea cum acel portal se învârte chiar în zona din fața inimii voastre? Observați spectrul frumoaselor culori de lumină, violetul fiind culoarea primară.”
           ”Vedeți Îngerii care înconjoară acel portal? Sunt mulți îngeri acolo cu voi. Ei s-au oferit voluntari să asiste echipa noastră plecată departe de casă. SIMȚIȚI-I pe acești Îngeri din jurul vostru și să știți că ei rezonează dincolo de timp. Prin urmare, ei sunt tot timpul cu voi.”
            ”Simțindu-i pe Îngerii care sunt cu voi, priviți direct în câmpul energetic al fricii. Care este tiparul acelui câmp energetic? Este întunecat sau este luminos? Este în mișcare sau este static? Puteți vedea prin el sau este dens?”
            ”Fiți recunoscători pentru frica pe care ați adus-o la suprafață, deoarece frica este profesorul vostru. Înțelegeți că această frică este un sentiment care a fost creat pentru a recunoaște întunericul care a ajuns să fie atașat conștiinței voastre, corpului vostru, precum și corpului lui Gaia.”
            ”Vedeți voi, dragilor, VOI v-ați oferit voluntari să intrați în emoțiile dureroase ale lumii fizice astfel încât, pe măsură ce vă curățați propria voastră durere, să o curățați și de pe Pământul lui Gaia. Vedeți ce războinici curajoși sunteți voi pentru Gaia? Înțelegem că percepția emoțiilor negative este cu mult mai puternică atunci când purtați un vehicul pământesc.”
             ”Cu toate acestea, acum ați înțeles că voi ați ales acea frică pentru a curăța tipare karmice vechi din sinele vostru uman și planetar. Având această înțelegere este mult mai ușor să percepeți frica doar ca un câmp de energie în care VOI ați ales să intrați.”  
             ”Înțelegem că în timp ce purtați vehiculul vostru pământesc NU pare că voi ați fi ales acea frică, dar atunci când sunteți aici pe Navă în forma voastră mai înalt dimensională, voi sunteți capabili să înțelegeți cât de curajoși sunteți permițându-i fricii să intre în viața voastră pământească.”
            ”Vă cerem ca acum voi să eliberați această frică și să o trimiteți prin portalul Inimii voastre Înalte. Cum să faceți asta? Cum ați putea găsi acea putere în voi ca să trimiteți acea frică în afara voastră prin acel portal în tărâmul unde Îngerii Focului Violet pot să o transmute instantaneu? Răspunsul este că voi vă alăturați UNEIA dintre expresiile mai înalte ale SINELUI vostru care s-a oferit voluntar să intre într-un vehicul pământesc pentru a o ajuta pe Gaia.”
             ”Amintiți-vă ca în timp ce eliberați frica să nu o trimiteți afară în atmosferă. Nu, voi trimiteți acel câmp energetic plin de frică prin portal în tărâmurile mai înalte unde acesta va fi instantaneu transmutat. Cum să faceți acest lucru? Cum să faceți ca frica voastră să iasă prin acel portal?”
            ”Pentru că aceasta este frica pe care voi ați ales să o experimentați ca profesor al vostru, VOI aveți abilitatea de a o elibera prin portalul Inimii voastre Înalte. Mai mult de atât, frica pe care voi ați experimentat-o este profund întrepătrunsă cu frica pe care a experimentat-o Gaia. Da, Gaia este o ființă și ea experimentează toate emoțiile ale tuturor locuitorilor ei.”
            ”Prin urmare, dragii noștri emisari de lumină, în colaborare cu Îngerii voștri personali, vă veți elibera de frica voastră, precum și o mare parte din frica lui Gaia. Este vital ca voi, ascensionânzii noștri aflați în misiune departe de casă, să aveți încredere în percepțiile voastre mai înalte, deoarece prin aceste simțuri mai înalte ale voastre veți percepe Noul Pământ.”
           ”Prin urmare, identificați-vă frica din perspectiva mai înaltă de ”a fi profesorul vostru” și dați-i dumul binecuvântând-o în timp ce o eliberați prin portalul Inimii voastre Înalte. Observați cum câmpul energetic al fricii se îndreaptă către portal și prin el în custodia Îngerilor Focului Violet. Trimiteți-i acelei frici iubirea voastră necondiționată în timp ce ea se deplasează din ce în ce mai repede prin portal pentru a fi luată în primire de către Îngeri.”
            ”Iar ACUM frica voastră este liberă. Toate pachetele de energie mentală și emoțională care au fost blocate în frică sunt eliberate acum în lumina violet. Puteți vedea aceste pachete de energie întunecată explodând în fasciculele de lumină violet?”

           ”Acum vom trece la câmpul energetic al furiei voastre. Așa cum vă uitați la câmpul energetic al furiei, cum arată acesta? Este întunecat sau luminos? Este în mișcare sau este static? Puteți vedea prin el sau este dens? Cum veți elibera această furie? Multă parte din furia care se află în aura voastră este furie care v-a fost dată. Cu toate acestea, voi nu meritați acea furie.” 
             ”Prin urmare, spuneți-i aceste furii care v-a fost dată, ”Dragă furie, n-am meritat niciodată ceea ce tu mi-ai oferit. Îmi pare rău că ai ajuns să fii prinsă în aura mea, dar tu nu ai fost niciodată a mea. Aleg acum să te invit în Portalul Inimii mele Înalte, deoarece eu NU sunt unul dintre cei care au ales să persiste în furie. Dacă te experimentez în viața mea, te voi elibera rapid prin portalul meu.”    
             ”Draga noastră echipă aflată departe de casă, ne dăm seama că furia umană poate fi foarte lipicioasă. Cu toate acestea, asigurați-vă că eliberați toată furia care s-a lipit de gândurile voastre, emoțiile și amintirile voastre. Ce amintiri vechi din trecut au făcut ca furia să se lipească de voi? Este furia față de oamenii care v-au tratat urât? Puteți elibera acele amintiri precum și furia atașată lor, spunând, ”Nu merit furia voastră și nu vreau să o simt.”
              ”În acest fel voi puteți elibera acea amintire în așa fel încât aceasta să NU mai adune și alte exemple în care furia este proiectată asupra voastră. Veți elibera amintirile și sentimentele de furie permițându-le să curgă prin portalul Inimii voastre Înalte în grija Îngerilor care vor transmuta instantaneu acea furie prin Focul Violet.”
             ”Rețineți că atunci când vă eliberați propria voastră furie, voi serviți la eliberarea maselor de furia care a fost stocată în corpul lui săraca Gaia. Vedeți voi, fiecare emoție care a fost experimentată pe Gaia este stocată în corpul lui Gaia. Ca și Păstrători ai Pământului, este treaba umanității să curețe acest pământ. Cetaceele, Păstrătorii Apelor, au misiunea de a curăța apele lui Gaia. Ambii Păstrători sunt FOARTE   ocupați acum cu această curățare.”
              ”Voi știți că nu meritați acea furie. Vă pare rău pentru cei care sunt furioși, dar ei vor trebui să-și plaseze în altă parte furia pentru că voi știți că nu o meritați și nici nu o mai acceptați. Aceea este furia lor și ei vor trebui să-și dea seama ce să facă cu ea, dar nu o mai pot pune pe voi. Nu și în continuare!”

            ”Acum vă vom ajuta să eliberați durerea. Ce este câmpul energetic al durerii? Este întuneric sau este lumină? Este în mișcare sau este static? Puteți vedea prin el sau este dens? Durerea este adeseori reacția voastră la frică și la furie. Prin urmare, observați cum durerea conține fragmente din câmpurile energetice atât ale fricii cât și ale furiei.”
           ”Spuneți-i durerii, ”Îți mulțumesc durere că mi-ai oferit o cale să-mi procesez frica și furia. Nu mai am nevoie de tine pentru că m-am eliberat de frică și nu voi mai accepta furia, care este adesori reacția cuiva la propria-i frică. Refuz să mai particip la frică și furie. Prin urmare, durere, nu voi mai avea nevoie de tine să-mi ușurezi frica și furia.”
            ”Cu toate acestea, voi mai puteți simți durerea lui Gaia, și voi înțelegeți că misiunea voastră departe de casă este să ajutați Pământul lui Gaia să se elibereze de marea Ei durere. Pentru că voi sunteți o ființă galactică care poartă un vehicul uman, voi puteți simți și durerea oamenilor.”
            ”Voi puteți simți și durerea plantelor și a animalelor. Puteți simți chiar și durerea planetei. Gaia vă comunică acea durere vouă, dar nu îi permiteți să trăiască în voi. Vedeți diferența dintre a simți durerea lui Gaia și a o lăsa să trăiască în voi? Nu acceptați acea durere în voi. Nu purtați în voi nici durerea voastră și nici a lui Gaia.”
            ”Când simțiți greutatea durerii ca fiind grea în inima voastră, amintiți-vă să-i chemați pe Îngeri să vă ajute să vă deschideți portalul Inimii voastre Înalte. Am observat că durerea vă slăbește mai tare decât orice altă emoție. Durerea vă face să vă uitați SINELE Multidimensional și vă prinde în capcana iluziei realității pe care ați venit să o ajutați.”
            ”Prin urmare, amintiți-vă să identificați câmpul energetic al durerii. Cum arată câmpul energetic al durerii? Este întunecat sau luminos? Este în mișcare sau este static? Puteți vedea prin el sau este dens? ACUM percepeți câmpul energetic al Îngerilor care vă ajută în misiunea voastră departe de casă privind ascensionarea Pământului.”
           ”Îngerii s-au focalizat pe vindecarea durerii lui Gaia. Puteți simți acum Îngerii din jurul vostru? Ghidați cu blândețe durerea departe de voi prin portalul Inimii voastre Înalte în lumină.”
            ”Vedeți cum Îngerii înconjoară durerea și o țin cu blândețe, o iubesc, o apreciază și o ghidează în lumina violet pentru a fi transmutată în iubire? Observați cum durerea este transmutată. Vedeți cum fasciculul de lumină violet penetrează durerea astfel încât ceea ce odată au fost lacrimi, este transmutat în inimi strălucitoare de iubire.”
               ”Transmutarea câmpului energetic este o foarte mare parte a misiunii voastre (membrii echipei noastre aflate departe) în ascensionarea Pământului. Când vă întoarceți în vehiculele voastre pământești, vă rugăm să vă împărtășiți iubirea voastră multidimensională cu tot ce înseamnă viață. Cu Inima voastră Înaltă voi puteți observa un animal trist și să-i oferiți acelui animal iubire.”
               ”Puteți recunoaște o persoană tristă. Puteți atinge acea persoană și să-i spuneți ”Bună dimineața” în timp ce-i trimiteți iubire. Puteți atinge un copac, o plantă, o floare și să-i spuneți ”Mulțumesc, ești frumoasă, iar rădăcinile tale trimit iubire în corpul lui Gaia.”
               ”Trimiteți în afară iubirea voastră multidimensională către toate locurile în care mai este prezentă durerea. Puteți merge în aceste locuri să le atingeți cu iubirea voastră și să le ajutați să-și elibereze durerea. Totul este un ciclu, iar durerea arată doar că un ciclu s-a încheiat. Așa cum, într-adevăr, un lung ciclu de întuneric se încheie. Așa că, ieșiți afară cu câmpul vostru energetic curat, pozitiv și împărtășiți mesajul că ciclul durerii se încheie.”
              ”Spuneți-i fiecărui om, fiecărui copac, fiecărei plante, fiecărui lac și râu. Spuneți-i cerului, păsărilor, peștilor și animalelor că ciclul întunericului s-a încheiat. Ieșiți în viața voastră fizică și împărtășiți cu toți faptul că sfârșitul ciclului iluziei este ceva ce merită sărbătorit.”
             ”Acest lucru nu înseamnă că durerea nu va mai fi simțită. Adeseori când intrați într-o stare de conștiință mai înaltă și vă amintiți SINELE vostru, ce faceți? Plângeți. Plângeți pentru că atunci când găsiți ceea ce ați pierdut, puteți elibera în cele din urmă durerea de a-l fi pierdut.”
             ”Acum că ați eliberat frica, furia și durerea, simțiți-vă forța și puterea. Cu acea eliberare a emoțiilor negative, puteți simți ce povară grea au fost de cărat. Observați cum toate amintirile legate de frică, furie și durere se mișcă încontinuu prin portalul Inimii voastre Înalte și explodează într-un milion de sfere de lumină.”
            ”ACUM permiteți-vă să experimentați IUBIREA cum curge INĂUNTRU prin portalul cu două sensuri al Inimii voastre Înalte și AFARĂ în viața voastră de zi cu zi. Simțiți iubirea cum se mișcă prin vehiculul vostru pământesc în sus în creierul vostru trei dimensional și în mintea voastră multidimensională. În timp ce iubirea se mișcă prin mintea și conștiința voastră multidimensională, să știți că această iubire vă conectează cu frecvențele mai înalte ale realității.”
            ”Priviți din nou ca să-i vedeți pe Îngeri. Observați că ACUM și ei pot deține din ce în ce mai multă lumină. Pentru că au servit să transmute atât de mult întuneric și ei au intrat în starea lor de expresie mai înaltă ca Arhangheli. Primiți-i cu bucurie pe acești Arhangheli prin portalul Inimii voastre Înalte în în viața voastră. Salutați Îngerii, Zânele, Elementalii, Devașii și Elohimii în timp ce ei curg prin portalul vostru deschis într-al lui Gaia transmutând biosfera.”
             ”Aduceți-i pe toți în și prin voi. Aura voastră măreață, galactică, îi poate cuprinde cu ușurință pe toți. Voi aveți capacitatea de a deține atât de multă iubire. Sunteți conștienți cât de multă iubire aveți voi capacitatea să dețineți? Puteți să o simțiți acum? Puteți simți acea cantitate potențială de iubire pe care voi o puteți susține și împărtăși?”
            ”Simțiți acum că acea iubire nu trebuie să rămână restricționată la corpul vostru. Simțiți cum această iubire vă umple aura voastră umană și vă expansionează spectrul percepției înapoi în SINELE vostru cinci dimensional care servește pe nava noastră Mamă și pe Noul Pământ. Urmați SIMȚIREA acelei iubiri în expresiile mai înalte ale SINELUI vostru și mai departe până la Sursă.”
            ”Acum, draga noastră echipă aflată departe de casă, mențineți aceste tipare energetice în timp ce încetișor vă întoarceți la vehiculul vostru pământesc pe care îl purtați pe Pământul aflat în ascensiune.”
***
Mi-am încrucișat picioarele simțindu-mă puțin jenată de faptul că am primit un mesaj atât de profund. În cele din urmă mi-am ridicat privirea la fața șocată a lui Sandy care m-a întrebau cu blândețe: ”De unde ai luat asta?”
Cu lacrimi în ochi și o expresie de bucurie pe față, ea a spus ”Și eu am primit exact același mesaj!”



 
Haideți să sărbătorim cu toții că ACUM inimile noastre sunt curate și pline de 
   Iubire Necondiționată!


Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.