luni, 3 noiembrie 2014

Trezirea cu IlliaEm – Comunicări Continue Partea 1-a




Mesaj primit prin Suzanne Lie

Pe măsură ce ”viitorul” pe care ni l-am dorit devine ”ACUM”-ul pe care-l trăim, este firesc să privim în urmă la începuturile noastre. Am făcut o lungă meditație cu IlliaEm în această dimineață în care nu au fost nici cuvinte nici viziuni. A existat doar un sentiment de a fi vie, cu lumină pură și iubire necondiționată. Aceste sentimente îmi amintesc de propria mea trezire de pe la începutul anilor 1990.

În inocența primei noastre experiențe multidimensionale, suntem deschiși să primim bazele pentru întoarcerea noastră la SINE. În această serie voi împărtăși primele mele întâlniri cu IlliaEm și iluminarea pe care am primit-o pentru că am fost suficient de curajoasă să cred în mine.

Am comunicat cu mai mulți oameni despre procesul trezirii lor, lucru care de obicei include multe secrete. ”Ce se întâmplă dacă ei vor afla ce fac eu?” plângem noi, fără ca măcar să știm cine sunt ”ei”. Poate că ”a fost doar imaginația noastră”, care sună mai bine decât ”poate că sunt doar nebun/ă”.

Nu, nu era sigur și nici recomandat atunci să fim deschiși în ceea ce privea experiențele noastre interioare. Noi am fost avangarda care a intrat într-o lume nouă pe care numai noi o puteam percepe. Din fericire, tocmai îmi terminasem doctoratul PhD în Psihologie Clinică, așa că am fost destul de sigură că nu eram nebună.

Cu toate acestea, NU eram pregătită să ies afară din dulapul meu fizic de mai mulți ani. Prin urmare, am devenit ”Suzan Caroll”, numele pe care mi l-am ales pentru a-mi ”proteja propria mea inocență”. Am avut nevoie de tot curajul pe care l-am avut pentru a-mi continua călătoriile interioare în necunoscut. 

Împărtășesc acum aceste călătorii în speranța că alții care sunt în punctul de a se trezi vor putea găsi siguranța de a se întoarce și a privi în interiorul SINELUI lor. Am început acest proces cu blogul ”Din Trecut în Acum” și-l voi continua cu ”Trezirea cu IlliaEm”.

M-am oprit la intrarea mea în 30.08.1995 în care mi-am ”amintit” pentru prima dată plecarea mea de pe Arcturus pentru a răspunde la apelul lui Gaia pentru ajutor. În 21.10. 1995 am continuat comunicarea mea cu IlliaEm.

21.10.1995

Draga noastră, Noi, IlliaEm, am revenit pentru a comunica cu tine.
Tu ți-ai amintit plecarea ta de pe Arcturus. Acum, îți cerem să-ți amintești ”a fi Arcturian”. Simte acum experimentarea Sinelui tău Arcturian.

Dragă IlliaEm, când îmi închid ochii pentru a permite minții mele să se calmeze și corpului meu să se relaxeze, mă pot percepe ca și stea. Corpul meu este făcut din lumină. De fapt, arăt ca o stea pe care ar desena-o un copil. Am două picioare care coboară din mijlocul meu și două brațe care ies din mijlocul meu și un cap care iese din mijloc.

Cu toate acestea, nu am definirea formei pe care o am în corpul meu trei dimensional. De asemenea, sunt androgin. Nu, sunt mai mult decât androgin, sunt dincolo de definirea sexualității așa cum este ea cunoscută pe Pământ.

Când mă întâlnesc cu alți membri din păstaia mea, fuzionăm într-o singură persoană pentru a ne saluta, apoi ne întoarcem la vehiculele noastre individuale. Aceste vehicule sunt doar individuale dacă mă uit la porțiunea cea mai strălucitoare a emanațiilor noastre. Dacă mă uit mai îndeaproape, descopăr că sunt conectată cu toți ceilalți membri din păstaia mea printr-o emanație mai vagă, care seamănă cu o aripă diafană.

Această aripă este o rețea care ne conectează pe toți și ne dă o conștiință de grup dincolo de ceea ce conștiința mea Pământească și-ar putea măcar imagina. Știu că sunt conectată în totalitate cu ceilalți membri ai păstăii mele, pe care îi percep ca și pe ceilalți membri ai SINELUI meu.

Prin rețeaua noastră noi suntem într-o comunicare instantanee și constantă unii cu alții. Putem comunica cu toate cele patruzeci de părți ale noastre în același ACUM sau putem comunica cu oricare în mod individual. Ne pregătim de plecare, dar de-abia acum îmi dau seama că așa cum plecăm, tot așa și stăm.

Noi ne bi-locăm. Nucleul de patruzeci va rămâne infinit constant ca o forță de împământare pentru călătoriile noastre universale. Cu toate acestea, din moment ce sentimentul nostru de a fi pe o planetă și a fi pe o navă stelară este același, ”a sta” reprezintă componenta SINELUI nostru care susține spațiul în timp ce SINELE nostru extins se bi-lochează.

Din moment ce noi suntem dincolo de limitele timpului și spațiului, acest lucru nu este imposibil. Putem cu ușurință fi în două, sau de fapt mai multe, locații deodată. De asemenea, putem călători departe pentru foarte mult ”timp”, și când ne întoarcem, este ca și cum n-am fi plecat niciodată. Diferența este că avem o nouă experiență în ființa noastră.  

Acum experimentez pregătirile noastre pentru călătoria pe Venus. Vom merge pe Venus înainte de a merge pe Pământ pentru ca să putem învăța cum să ne coborâm rezonanța suficient de mult pentru a putea intra într-unul din vehiculele fizice de pe Atlantida. Ne luăm la revedere pentru ultima dată de la partea din sinele nostru care rămâne intrând într-o stare de stază de grup, care este ca și somnul pe Pământ. În acest fel noi suntem uniți împreună ca O unitate.

Din moment ce am ales să creăm cicluri similare cu ceea ce pe Pământ este cunoscut drept zi și noapte, noi putem folosi ”noaptea”, sau ciclul de aflux, pentru a ne alătura într-o conștiință și a călători în dimensiunile mai înalte ale sinelor noastre. ”Ziua”, sau ciclul de ieșire, noi ne separăm în patruzeci de părți diferite ale sinelor noastre.  

În acest fel, ne putem împământa experiențele noastre mai înalte în planeta noastră Arcturiană șapte dimensională în timp ce învățăm să fim în serviciul altora din planul nostru, precum și a celorlalți din dimensiunile mai joase. Simt cum intrăm acum în ciclul nostru de aflux pentru a primi toate instrucțiunile de la sinele noastre mai înalte și a obține informarea finală înainte ca aventura noastră să înceapă. Nu sunt în stare să rămân conștientă în timpul acestei informări. Pot reține dor un sentiment al mesajului.

Aproape două luni mai târziu:

12.12.1995

Dragă IlliaEm,
Te-am simțit în meditația mea. Au trecut zece zile de când doi dintre membrii familiei mele au avut un accident foarte urât. Acesta este primul moment în care într-adevăr am fost în stare să meditez. Știu că ai fost alături de noi în tot acest timp. Cu toate acestea, am fost atât de absorbită de cea de-a treia dimensiune încât nu am fost în stare să fiu conștientă de prezența ta. Permite-mi să aud acum cuvintele pe care le-am simțit în timpul meditației, dar pe care nu le-am putut înțelege.

Dragă Suzille,
Fără să-ți dai seama ai dat mult din forța ta de viață acestei provocări, acesta este motivul pentru care ai fost atât de obosită. Nu fi îngrijorată din acest motiv pentru că noi îți vom completa forța de viață cu frecvența unei energii de o vibrație mult mai înaltă decât a celei pe care ai pierdut-o. Criza unei experiențe din apropierea morții va fi, și este, experimentată de către mulți acum și în viitorul apropiat.

Vechea vibrație trebuie să fie accelerată. Din această cauză multe părți din realitatea voastră de frecvență joasă vor dispărea. Provocarea pe care fiecare dintre voi o va experimenta vă va permite să alegeți ceea ce este important în viața voastră și ce poate fi eliberat. Pentru tine, dragă Suzille, lecția  afost clară. Frica de a pierde lucruri trebuie eliberată, altfel aceasta îți va cauza moartea.

Sună dur? Da, așa este. Dar despre ce moarte vorbesc eu? Vorbesc despre moartea lumii interioare pe care tu ai cunoscut-o. Frica este o forță creativă foarte puternică și dacă ți-e frică de ceva, vei aduce acel ceva în realitatea ta. Corpul uman este un ”lucru”. Acesta nu vine nici din spirit și nici dintr-o vibrație înalt dimensională. El are aceiași vibrație ca și o mașină, o casă sau banii.

Dacă ți-e frică că vei pierde oricare din aceste lucruri, într-adevăr le vei pierde, precum și vehiculul uman care le folosește. Dragă Suzille, avem nevoie ca tu să-ți păstrezi forma fizică în scopul de a o ajuta pe Gaia până în momentul în care tranziția sa este completă.

Dacă în acel moment dorința ta va fi să-ți eliberezi vehiculul de lut, atunci acesta poate fi adus ca sacrificiu Mamei. În același timp, este necesar ca și cei dragi ție să-și păstreze vehiculele pentru același motiv pentru care ai ales și tu să-l păstrezi pe al tău.

Amintește-ți draga mea, că ancora (vehiculul tău fizic) va ridica nava (planeta Pământ a lui Gaia). Rămâi conștientă în ”ancora” ta trei dimensională și expansionează această conștientizare până la mine, IlliaEm. În acest fel îți vei da seama de adevărata ființă multidimensională care ești.

Notă de la Sue,
M-am gândit dacă să pun sau nu această introducere, dar toți ne confruntăm cu evenimente dificile în care putem pierde prea multă energie și să ne punem în pericol sănătatea, și ne putem pierde capacitatea de a ne îndeplini misiunea. De aceea, am inclus-o.  

04.01.1996

(Întregul mesaj este de la IlliaEm, așa că nu voi întări caracterele. Comentariile mele sunt cu caractere italice.)

An Nou fericit dragă Suzille,
Sunt IlliaEm și am venit să vorbesc din nou cu tine. Am fost alături de tine de Anul Nou precum și aseară. Da, este ceva ce aș vrea să-ți spun. Aș vrea să-ți spun draga mea că munca ta trebuie continuată și în acest Nou An. Nu te teme și nici nu te îngrijora că destinul tău nu va fi împlinit.

Ai răbdare, pentru că răbdarea îți permite timpul creator în care să-ți înmugurească sinele subconștient cel mai profund astfel încât treptat să poți înflori în lumea ta fizică. Îți spuneam ieri despre felul în care fiecare dintre ”încarnările” tale reprezintă un punct de perspectivă în realitatea fizică.

Imaginează-ți că fiecare dintre multele încarnări pe care ți le-ai amintit este experimentată ca o sferă strălucitoare de lumină. Unele dintre aceste ”lumini” sunt mult mai vagi decât altele, și unele sunt mai strălucitoare. Aceste sfere de lumină o înconjoară pe Lady Gaia și au rădăcini care se afundă adânc în miezul ființei Sale. Pe măsură ce tu vindeci orice viață sau realitate, tu servești și în vindecarea Mamei.

Privește cum sufletul tău se poate uita prin aceste puncte de perspectivă pentru a vedea și experimenta încarnarea fizică într-un mod diferit. Și vezi cum Suprasufletul tău poate privi prin toate aceste puncte de percepție în același moment. Când poți să-ți experimentezi viețile din perspectiva Suprasufletului vei reveni la a fi adevăratul tău sine multidimensional.

De asemenea, după cum știi, SINELE tău Multidimensional poate simultan experimenta viața în vibrațiile mai înalte în același timp în care o experimentează și în planul fizic. De fapt asta este ceea ce faci și tu în timp ce comunici cu mine. Eu sunt Sinele tău nouă-dimensional. Prin urmare, în timp ce comunici cu mine, tu poți percepe toate experiențele tale multidimensionale de la prima până la cea de-a noua dimensiune.

(Notă: Încă tot nu sunt conștientă de acel nivel de percepție.)

În cele din urmă, vei învăța să te asociezi cu mine atât de profund încât eu voi putea să-mi împărtășesc viziunea cu tine și tu vei putea începe ca treptat să experimentezi realitatea așa cum o fac eu. Acesta este un proces foarte lung și unul care nu ar trebui să fie grăbit sau nu vei fi în stare să menții viața în vehiculul tău de lut. Ai răbdare și permite-mi să te învăț cum să faci treptat acordul prin toate nivelele tale mai înalte.

(Notă: Wow, asta este bine de știut. ”Răbdarea” pe care am folosit-o a fost să uit complet acest mesaj. Mă întreb oare de câte ori am făcut acest lucru?)

Sunt multe mistere pe care ți le pot dezvălui. Vei fi în măsură să experimentezi aceste mistere ca fiind pe deplin reale prin scrisul tău. Și prin scrisul tău vei putea să împărtășești acea viziune cu ceilalți. Acesta este destinul tău cel mai înalt, UNA mea. Continuă-ți vindecarea și vei fi în stare să o manifești.

Am să finalizez acest mesaj cu o meditație:

UȘA DE AUR



Vezi în fața ta o Ușă de Aur.
     Cât de mare este această ușă?

Așează-te chiar în fața acestei uși.
       Poți să simți căldura acestei vibrații mai înalte așa cum ea emană prin ușă?  
            Poți auzi zumzetul, ca și cum ar fi un milion de licurici?

Ești pregătită să intri pe această ușă?
Ești pregătită să înlături iluziile care ți-au umbrit vederea Adevărului?

         Dacă ești pregătită să intri pe acea ușă, atunci pășește te rog către ea.
         Pe măsură ce te apropii de ușă, pare că și ușa se apropie de tine.

Simte chemarea din inima ta ca ușa să se deschidă.
         În mintea ta vezi cum ușa se deschide și pășește dincolo de prag.
         Simte trecerea în corpul tău.

Acum strălucești.
Ești acoperită cu, și făcută din aceiași, lumină aurie ca și ușa.
        Acordă-ți un moment mai îndelungat pentru a te adapta la acest mod de a fi.
        Simte că ești mai ușoară decât aerul și plutitoare ca o pană.

Mișcarea este doar în mintea ta, iar corpul tău fizic este perfect liniștit.
Așteaptă-ți cu răbdare Ghidul.
În timp ce Ghidul tău se apropie de tine, concentrează-te doar pe ceea ce simți.

Ghidul tău te conduce acum către un Cerc făcut dintr-o lumină chiar mai strălucitoare.
Cercul este umplut cu o liniște totală și cu șoapta vagă a unui cor ceresc.

       Trebuie să intri singură în acest cerc.
       Trebuie să găsești în tine însuți unitatea și ghidarea pe care o cauți.

Amintește-ți iubirea pură și dedicarea totală.
Amintește-ți ADEVĂRUL.

Ești în centrul cercului acum.
          Două femei eterice în roz vin către tine
          și-ți scot invizibilul ”Văl al uitării” de pe față.

Auzi vocea Ghidului tău interior.
Ce îți spune Ghidul?

                  Ascultă cu inima, cu conștiința și cu corpul tău.

                           Simte cum mesajul îți mângâie inima .... 
                                   Îți expansionează conștiința ....
                                         Îți transmută corpul ....

Eliberează TOATE îndoielile și iubește-ți SINELE

Numai atunci vei înțelege ceea ce întotdeauna ai știut!

link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.