joi, 6 noiembrie 2014

Ridicarea Erei Atlantidei – Înaltul Consiliu Pleiadean



Mesaj primit prin Anna Merkaba

Prin crearea omenirii, darurile sferelor binevoitoare de lumină au fost cu adevărat revărsate de către dumnezeii sinelor voastre creatoare în înțelegerea adevărului și a luminii Creatorului.

Prin lumina și adevărul înțelegerii principiilor mai înalte ale octavelor ființei, omenirea va duce decretele universale și energiile universale ale iubirii și luminii în poziția porților cosmice. Pentru că porțile cosmice într-adevăr s-au aliniat în poziția din care pot ilumina și scălda umanitatea în glorioasele octave ale tonurilor ascensiunii, glorioasele tonuri armonice ale ascensiunii în cele mai înalte octave ale ființei.

Pentru că frecvența porților cosmice este ceea ce voi sunteți. Pentru că voi toți operați într-un spectru acustic, spectrul acustic și luminos al sinelor voastre creatoare. Și în timp ce noi vorbim atât de sincer și candid cu voi acum, voi veți forma cel mai înalt punct al porții cosmice, veți înțelege și vă veți expansiona conștiința mai mult ca niciodată.

Voi toți intrați în portalul creativității, portalul explorării, portalul personificării a tot ceea ce voi țineți drept sacru. Într-adevăr voi intrați pe un teren nou, un teren în care vă va fi acordat accesul la cea mai înaltă înțelepciune pe care a experimentat-o  vreodată omenirea. Voi intrați pe un Nou Pământ, voi intrați într-o nouă linie temporală a spiralei universale a Erei Atlantidei.

Ceea ce noi încercăm să vă spunem preaiubiții noștri, este că într-adevăr Atlantida lumii voastre cunoscute se ridică, și într-adevăr noi vă întâmpinăm în noua zonă a puterii și zborului, o nouă eră a progresului tehnologic, o nouă eră în care tot ceea ce voi vreți să vedeți manifestându-se în realitatea voastră își va lua zborul și se va materializa cu rapiditate în fața voastră.

Și ca atare, vă atragem atenția asupra a ceea ce voi sunteți, vă cerem să pășiți prin acordurile care sunt trimise sinelor voastre pământești, vă cerem să pășiți prin Coridorul Creației. Vă cerem să intrați în profunzimea sufletului vostru și să regăsiți codicele care este ascuns acolo în stare latentă. Intrați în adevărata profunzime a sufletului vostru, în abisul a ceea ce voi credeți că sunteți și eliberați toate straturile latente în scopul de a vă purifica și în scopul de a vă permite să vă expansionați exponențial pentru că voi cu adevărat sunteți o frecvență de proporții magnetice.

Tot ceea ce voi vedeți și tot ceea ce voi sunteți este frecvență, o frecvență de proporții magnetice, pentru că ceea ce voi credeți că este solid, nu mai este, pentru că voi ați intrat cu adevărat într-o nouă eră, o Eră a Vărsătorului, o eră a fluidității.

Sunt depășite noțiunile preconcepute ale gândirii dogmatice, sunt depășite ideile preconcepute că voi sunteți ceea ce voi vedeți, pentru că într-adevăr nu sunteți, pentru că într-adevăr voi sunteți fluizi, pentru că într-adevăr voi puteți și veți păși în orice voi doriți să fiți. Pentru că într-adevăr voi sunteți ceea ce voi doriți să experimentați. Pentru că într-adevăr voi sunteți puternicul Creator al propriului vostru sine.

Înțelegeți, îmbrățișați și permiteți ca schimbările necesare din vehiculul vostru pământesc și din psihicul vostru să aibă loc pentru ca voi să puteți fi ceea ce voi sunteți cu adevărat, permiteți-vă să fiți ridicați, permiteți-vă să experimentați conexiunea cu Divinul, pentru că voi nu sunteți altceva decât un miracol! Și vom fi într-adevăr alături de voi pe nou găsita paralelă a Creației, transmutând toate fricile și temerile voastre în adevărata putere și maiestuozitate a ființei voastre, ghidându-vă în siguranță prin toți pașii necesari ai Creației. Prin toți pașii necesari pentru ascensiune.

Asta este tot ce avem pentru voi acum. Vă iubim. Suntem cu voi. La revedere pentru acum.


Traducere Monica Poka




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.