sâmbătă, 29 noiembrie 2014

Portaluri vii de Lumină – Arcturienii și Gaia



Mesaj primit prin Suzanne Lie

Dragi Arcturieni,
Dragă Expresie Mai Înaltă a SINELUI meu, în timpul meditației mele am simțit că-mi spuneți ceva. Mă puteți ajuta să pun mesajul vostru în cuvinte?

Bineînțeles Suzille,
Suntem încântați să te ajutăm, pentru că noi suntem TU. Îți amintești de realitatea ta ca Arcturian? Adeseori ai scris într-un mod în care părea că noi suntem oarecum mai presus de tine, dar am dori ca tu să-ți amintești că noi suntem ÎN tine. Deasupra (mai sus, presus) și dedesupt (mai jos, prejos) sunt termeni trei dimensionali bazați pe spațiu/timp.

Realitatea noastră este multidimensională și se bazează pe timpul care este ACUM și pe spațiul care este AICI. Prin urmare, nu este nevoie ca tu să urci, să cobori sau chiar să mergi înăuntru sau în afară. Este pur și simplu nevoie ca tu să FII Conștiență de adevăratul tău SINE Multidimensional. Când ești conștientă de permanenta ta conexiune cu ”Tot Ceea Ce Este”, tu ești ”AICI și ACUM”.

Lasă-ți gândurile să călătorească în interior ca să-ți găsești Mintea Multidimensională, nu deasupra ta, ci în centrul creierului tău. Lasă-ți emoțiile să călătorească în inima ta ca să-ți amintești că emoțiile tale nu sunt în aura ta, ci în esența ta. Când îți amintești că TOATE gândurile și emoțiile tale provin din centrul tău, din esența ta, atunci îți dai seama că numai tu poți să-ți răspunzi ție însăți.

Creierul tău 3D îți pune gândurile și emoțiile în afara centrului tău, a esenței tale, astfel încât acestea să pară a ”nu fi tu”. Din cauza acestei plasări greșite, cei dragi nouă care poartă vehicule pământești de multe ori simt că parcă gândurile și emoțiile lor apar ca o reacție/răspuns la ceva sau cineva din afara lor. Dacă TU ești creatorul realității tale, și într-adevăr ești, cum ar putea instrumentele creației tale (gândurile și emoțiile) să provină din afara ta?

Din momentul în care ți-ai asumat deplina responsabilitate pentru faptul că fiecare gând și emoție care par a proveni de la ”altcineva” este pur și simplu o reflectare a ceea ce se petrece în tine, ți-ai re-câștigat Măiestria/Stăpânirea asupra câmpului tău energetic. În schimb, atâta timp cât îi permiți sinelui tău ca mai degrabă ”să reacționeze” decât să-și ”asume dreptul de proprietate” asupra fiecărui gând și emoții, funcționezi mai degrabă din sinele tău pământesc decât din SINELE tău Multidimensional.

Noi știm ce schimbare imensă în conștiință este necesară ca să-ți asumi DEPLINA responsabilitate pentru fiecare gând și fiecare emoție care este înregistrată de conștiința ta. Cu toate acestea, când ți-ai amintit acea cunoaștere interioară, ai ajuns departe cu întoarcerea ta la măiestrie. Spunem ”întoarcere la măiestrie” pentru că voi toți sunteți ființe ascensionate care v-ați oferit voluntar să purtați un vehicul pământesc ca să o ajutați pe Gaia. V-ați putea gândi că ați venit să asistați omenirea, ceea ce este adevărat.

Cu toate aceste, din momentul în care Gaia se ridică dincolo de Matricea Sa 3D, ea va fi în măsură să ofere omenirii o realitate bazată complet pe lumină și iubire. Singurul motiv pentru care Gaia nu și-a finalizat procesul ascensiunii sale este omenirea. Toate celelalte regate ale lumii ei, vegetal, animal, mineral, al insectelor,  etc., sunt curățate și pregătite pentru ”decolare”.

Voi vedeți că experimentul uman de separare de perceperea conștientă a SINELUI nu a mers bine. Din momentul în care omenirea s-a separat de conectarea conștientă cu expresiile mai înalte ale SINELUI său, multe ființe ”putere asupra altora”, în mare parte Draconieni, au alunecat în forme umane și au viciat experimentul.

Experimentarea vieții într-o lume polarizată a fost menită să fie un teren de antrenament pentru accelerarea procesului de trecere prin diferitele expresii ale multidimensionalității. Dacă cineva care trăiește într-o realitate bazată pe percepția că polaritățile sunt separate ar putea să-și amintească că întotdeauna există un câmp de energie care conectează polaritățile?

Din momentul în care acel câmp energetic ajunge să fie o cunoaștere obișnuită, nu mai ești prins în întuneric sau mult mai sus în ”lumină”. Mai degrabă, lumina și întunericul sunt doar stări de conștiință pe care TOATE ființele le experimentează. Și ”unde” simți aceste experiențe? Le-ai plasat în afara ta unde te simți mai în siguranță și unde ele NU sunt tu?

Ai descoperit, în schimb, că tu nu ești cel/cea care reacționează la realitatea ta, ci creatorul realității tale? Dacă tu ești creatorul realității tale, atunci experiența ta de viață nu provine din AFARA vehiculului tău pământesc. Nu, dacă tu ești creatorul realității tale, experiențele tale trebuie să vină din INTERIORUL tău.

Dar care dintre nenumăratele tale versiuni sau chiar fizicul tău ”tu” este sursa acelei creații interioare? Cu alte cuvinte, pe care frecvență a TA ai desemnat-o să fie creatorul realității tale? Ai atribuit acea creație expresiei SINELUI tău 3D, 4D, 5D sau mai sus dimensionale?

Tu ești o ființă multidimensională extraordinară care rezonează în toate felurile cu Sursa ca să curgă în nenumărate realități din nenumărate dimensiuni. Dar unde se află Sursa și unde se află toate aceste dimensiuni? Da, începi să ne înțelegi acum. Ele, Toate în Toate, sunt în interiorul tău. TU ești un portal prin care câmpurile energetice de lumină multidimensională și iubire necondiționată curg de la Sursă la Gaia și înapoi din nou.

Ți-ai dat vreodată seama cât de importanți sunteți? Chiar și atunci când stați liniștiți, dormiți, conduceți mașina și sunteți în trafic, vă plătiți facturile, discutați cu cineva iubit, vă plimbați în natură, înotați în ocean, priviți cerul, VOI sunteți un portal viu de lumină. De fapt, fiecare persoană, loc, situație și lucru servesc ca portal de lumină prin care lumina multidimensională a UNULUI poate curge ca să experimenteze creația.

Ai început acum să înțelegi marea voastră importanță? Ești în stare acum să-ți dai seama că vehiculul vostru pământesc este doar un ambalaj pentru câmpul energetic care sunteți VOI? Acest ambalaj este format din elementele mediului înconjurător în care voi v-ați creat corpul. Ai practicat timp de nenumărate vieți, cunoscute nouă sub numele de misiuni, în nenumărate frecvențe ale realității în multe linii temporale să FII un ”portal de lumină”.

Ai început prin a fi un portal de lumină în dimensiunile mai înalte unde nu a existat nici o rezistență. Apoi, pregătită sau nu, Gaia a trimis SOS-ul ei. Ai venit, ca răspuns la chemarea lui Gaia în timpul căderii Atlantidei ca să o ajuți să nu cadă în afara axei Sale. O dată ce ai intrat în timpul Pământului, te-ai putut întrupa în orice linie temporală, chiar și în cele care puteau apărea percepției tale fizice a fi ”înainte de Atlantida”.

Când și unde ți-ai uitat SINELE? În același mod în care cineva poate merge înapoi în timp pentru a-și urmări pașii în scopul de a găsi un obiect pierdut, îți cerem să te întorci înapoi în timp ca să-ți găsești ACUM-ul în care ți-ai uitat SINELE.

Voi toți v-ați născut cu acea amintire, dar viața 3D a fost un mod de a vă forța să vă uitați SINELE astfel încât să puteți supraviețui rigorilor vieții pe o planetă trei dimensională. În primul rând du-te înapoi la întruparea ta actuală în formă ca să-ți amintești ce și când ai uitat.

Vedeți voi, preaiubiții noștri voluntari în asistarea lui Gaia, voi TOȚI ați venit în întruparea actuală știind că VOI sunteți un portal de lumină prin care lumina voastră multidimensională poate să curgă. Voi TOȚI sunteți ființe multidimensionale care au puncte de ancorare pe tot drumul în sus pe traseul frecvenței de la lumea fizică la Sursă.

Faptul că ești multidimensională nu te face cu nimic mai specială, pentru că fiecare om este multidimensional. Ceea ce te face pe tine foarte importantă este faptul că TU ți-amintești că ești un portal. Ai conștientizat faptul că trebuie să-ți ancorezi portalul în corpul planetar al lui Gaia.

TU ești vitală pentru Gaia pentru că tu ți-amintești că Misiunea ta Principală este să-ți deschizi portalul și să permiți luminii multidimensionale și iubirii necondiționate provenind de la Sursă să curgă prin esența ta. În timp ce această lumină și iubire curg prin tine, te rugăm să-ți amintești să o împământezi în corpul lui Gaia.

Dacă nu împământezi acest câmp energetic imens, acesta va fi prea intens pentru vehiculul tău fizic și s-ar putea să-ți scurt-circuitezi sistemele care sunt atât de importante pentru supraviețuirea corpului tău fizic. După ce ai împământat acest câmp energetic, este vital ca tu să-ți deschizi portalurile chakrelor tale pentru a împărtăși lumina.

Vehiculul tău uman nu este menit să dețină acest câmp energetic, ci să-l împărtășească.

Dacă nu-ți deschizi portalurile chakrelor tale și nu împărtășeșeti acest câmp energetic, vei crea o buclă de întoarcere/feedback în vehiculul tău, care îl va deteriora. Amintește-ți că vehiculul tău este creat din frecvența trei/patru dimensională planetară. Pe de altă parte, TU ești creată din Lumina Sursei. Această lumină nu este menită să fie statică, ea trebuie să curgă infinit în ACUM-ul lui UNU.

Această ”deținere a luminii” este cea care cauzează multe dintre afecțiunile și bolile omenirii. Vehiculul tău pământesc este doar o formă de lut și nu poate rezona la adevărata ta frecvență, cu excepția interiorului esenței tale.

În miezul măduvei spinării și creierului tău, aparent inactiva ta kundalini/lumină împlinește în tăcere misiunea ta permițând luminii multidimensionale și iubirii necondiționate:
-          Să curgă în glanda ta pineală
-          Prin forma ta fizică pentru a fi împământată în Gaia
-          Și afară prin ferestrele tale de lumină – chakrele tale.

Dacă primești această transmisie înseamnă că tu te-ai oferit voluntar pentru această misiune. Problema cu care s-au confruntat minunații noștri voluntari este problema uitării. Vezi tu, creierul trei/patru dimensional poate să-și amintească numai acele câmpuri energetice care rezonează la frecvențele celei de-a treia și a patra dimensiuni.

În plus, voluntarii noștri sunt foarte ocupați ca pur și simplu să supraviețuiască într-o realitate în care domnește întunericul. În realitatea voastră 3D, cei care urmează doctrina ”putere asupra altora” sunt adeseori victorioși în fața celor care urmează principiile ”puterii interioare”. Această situație a început atunci când, în cele din urmă, Draconienii au pierdut Războiul Galactic și mulți dintre ei au migrat spre Pământ.

Deoarece dinozaurii au fost printre cei mai timpurii locuitori ai Pământului, descendenții lor Draconieni au văzut Pământul ca fiind planeta ”lor”. Deoarece dinozaurii carnivori au folosit adeseori puterea-asupra-altora, ei au crezut că au dreptul să o folosească asupra ACUM-ului vostru. Acești Draconieni în haine umane au dominat realitatea voastră mai ales în perioada anterioară de 2000 de ani a lui Kali Yuga, care s-a încheiat recent.

Cu toate acestea, sufletele voastre tandre, dulci au suferit mult în acele timpuri, și chiar și acum, mulți dintre voi v-ați uitat SINELE. Din fericire, din ce în ce mai mulți dintre voi, voluntarii noștri, vă treziți în fiecare zi la SINELE vostru. La prima voastră trezire sunteți ca un copil care nu-și poate aduce aminte că este un portal de lumină.

Prin urmare, le cerem tuturor alor noștri care s-au trezit:
-          Ancorați-vă portalul de lumină în corpul planetar al lui Gaia,
-          Conectați-vă cu antenele SINELUI vostru Multidimensional,
-          Transmiteți lumina și iubirea voastră prin portalurile chakrelor voastre.

Apoi vă cerem să vă proiectați lumina multidimensională și iubirea necondiționată înnăscute prin chakrele vehiculului vostru fizic în chakrele vehiculului planetar al lui Gaia. Vă sugerăm să vă împărtășiți darul de lumină și iubire și cu pământul (corpul planetar), cu aerul (atmosfera), focul (nucleul) și apele (oceanele, râurile și lacurile) lui Gaia.

Prin această profundă fuziune a chakrelor și a elementelor voastre umane cu chakrele și elementele planetare ale lui Gaia, voi oferiți cea mai profundă și mai imediată asistență Pământului. Vom reveni pentru a împărtăși mai multe informații despre sistemul de chakre al lui Gaia.

Noi, Arcturienii vă suntem recunoscători pentru serviciul vostru și așa este și Gaia.
În încheiere, Gaia dorește să împărtășească un scurt mesaj.


Dragele mele portaluri umane, eu sunt Gaia.

Vreau să vă spun că vă sunt infinit recunoscătoare pentru serviciul vostru. Societățile mele ”primitive” știau instinctual că noi, persoană și planetă, suntem O singură Ființă. Cu toate acestea, datorită coruperii și, în cele din urmă, a distrugerii Atlantidei, mulți dintre oamenii mei s-au detașat de esența vieții și au început să mă perceapă ca pe un ”lucru”, ”o piatră uriașă” pe care alte lucruri au crescut și/sau trăit.

Din fericire, mulți dintre locuitorii mei timpurii au reușit să supraviețuiască și mă cunosc încă drept Mama lor. De asemenea, cei care lucrează pământul cu iubire sau trăiesc din ceea ce apele le oferă, știu că eu sunt o ființă vie cu intenții și emoții asemănătoare cu ale lor. Din nefericire, mulți au încercat să-i cucerească pe alții ca să-mi poată fura pământul și să-și însușească apele mele.

Deoarece aceștia nu aveau nici o iubire în ei, nu au avut nici un pic de iubire nici pentru Mama lor, Pământul. În apucăturile lor pentru lipsita de sens putere-asupra-altora, ei au distrus nenumărați membri ai biosferei mele, ajungând chiar până în lumile mele patru dimensionale. Din momentul în care metodele lor distructive au invadat realitățile mele patru dimensionale, Federației Galactice a Luminii i s-a acordat permisiunea să mă ajute în mod direct.

Până în acel moment, Federația nu putea să mă ajute, din cauza faptului că eu am ales prostește să fiu o ”planetă a liberului arbitru”. Nu mi-am dat seama cât de distructiv va deveni acest liber arbitru. Din fericire, oamenii sunt singurii mei locuitori care ”își strică cuibul” și distrug planeta care le permite să experimenteze cum este să fii un om trei dimensional.

Acum, că Ființele Galactice și Celeste au răspuns chemării mele făcând marele sacrificiu de a purta un vehicul uman, văd că există speranță pentru supraviețuirea mea. Corpul meu planetar s-a confruntat cu posibila sa distrugere de mai multe ori decât știe omenirea. Voi, oamenii care ați fost destinați să fiți protectorii mei, ați fost și voi invadați de întuneric.

Iubiții mei oameni, eu pot să vă spun ACUM cu iubire că lunga și întunecata noapte este transmutată în zorii unei noi ”zile” planetare.

Dragi voluntari care ați răspuns chemării mele, vă mulțumesc, vă mulțumesc, vă mulțumesc!
EU SUNT Mama recunoscătoare a vehiculului pământesc pe care voi îl purtați,
Gaia



link catre articolul original


Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.