marți, 4 noiembrie 2014

Mesaje de Acasă – Arcturienii Partea 1



Mesaj primit prin Suzanne Lie
3 Noiembrie 2014

Draga noastră familie și voluntari de pe Pământ,
Vă trimitem o transmisie specială pentru că vrem ca voi să știți că ”ACUM este momentul” să vă amintiți adevăratul vostru SINE care locuiește veșnic în dimensiunile mai înalte ale realității.

Am împărtășit o cale lungă și frumoasă cu reprezentanții noștri umani pe Pământ, și suntem aici ca să vă spunem ACUM că diferența dintre realitatea voastră trei dimensională și realitatea noastră multidimensională se transformă dintr-o crăpătură largă într-un portal îngust. Prin urmare, posibilitatea voastră să vă conectați cu noi și să comunicați în felul în care am făcut-o înainte ca voi să vă uitați adevăratul SINE Multidimensional, este din ce în ce mai mare.

Pentru că voi ați descărcat frecvențele mai înalte ale luminii în conștiința voastră, gândirea voastră multidimensională se reîntoarce în conștientizarea voastră. Cu toate acestea, ori de câte ori cădeți în iluziile trei dimensionale, voi vă uitați SINELE Multidimensional și gândirea multidimensională. Apoi, familia voastră multidimensională o simțiți a fi departe.

Uneori s-ar putea să vă chiar îndoiți că noi suntem ”reali”. Prin urmare, vă cerem ca voi, reprezentanții noștri pământești, să vă fuzionați conștiința umană cu conștiința multidimensională, astfel încât să vă puteți aminti cine sunteți voi cu adevărat. Vom începe prin a vă reaminti cum creierul vostru trei dimensional v-a păcălit să credeți că viața voastră fizică este singura ”lume reală”.

Mesajele noastre mai înalt dimensionale intră în conștiința voastră prin Glanda Pineală, care este în măsură să traducă codurile de lumină ale mesajului nostru mai înalt dimensional în mesaje multidimensionale. Creierul vostru rulează apoi aceste coduri de lumină prin sistemul vostru de credință ca să determine ceea ce este ”real” și ceea ce ”nu este real”.

Creierul vostru 3D va participa la ceea ce el crede că este real și va ignora ceea ce el crede că nu este real. Între timp, mintea voastră multidimensională bântuie prin multele versiuni ale realității voastre, căutând ceva sau pe cineva care rezonează la o frecvență mai înaltă și pentru care ea care este simțită a fi ”reală”.

Există o parte din conștiința voastră care își aduce aminte ceva, dar acest ceva se simte adeseori ca și cum ar fi acoperit de vălul 3D al iluziei, și așa este. Cum să vedeți prin iluzii pentru a găsi ”lumea reală” pe care o căutați? Răspunsul la această întrebare este să vă amintiți că VOI sunteți creatorul vieții voastre.

Ceea ce voi credeți că este real este determinat de starea voastră de conștiință. Și starea voastră de conștiință este determinată de coeficientul de lumină care este programat în creierul vostru uman. Coeficientul de lumină care este programat în creierul vostru uman este determinat de faptul dacă creierul vostru fizic este conectat la mintea voastră multidimensională.

Mintea voastră multidimensională primește și stochează mesajele mai înalt dimensionale care sunt încorporate în codurile de lumină din transmisiile noastre către voi, ”echipa noastră în deplasare” pe Pământ. Din fericire, VOI sunteți programatorii creierului vostru uman. Voi determinați ceea ce este REAL prin alegerea stării voastre de conștiință. Apoi, starea voastră de conștiință determină care frecvență a mesajelor noastre multidimensionale o puteți recunoaște conștient ca pe o componentă a realității voastre.

Creierul vostru fizic care funcționează ca un calculator, va evalua doar ceea ce voi recunoașteți în mod conștient. Din fericire, informația descărcată este încă în creierul vostru și ”salvată” într-un fișier al minții voastre ”inconștiente” sau ”supraconștiente”.

Dacă nu aveți acces conștient la mintea voastră inconștientă sau supraconștientă, voi nu veți ști că ați primit aceste mesaje importante. Acesta este modul în care mulți dintre emisarii noștri dragi de pe Pământ au ajuns să se piardă în iluziile realității fizice.

Voluntarilor noștri dragi de pe Pământ, lumea fizică le apare foarte puternic, luminoasă și haotică. Din moment ce SINELE vostru adevărat este obișnuit cu o realitate mai înalt dimensională bazată pe o liniște profundă, pace și unitate constantă cu întreaga viață, intensitatea percepțiilor voastre fizice poate trece cu ușurință peste percepțiile voastre mai înalt dimensionale.

Apoi creierul vostru fizic stabilește că lumea fizică este ”lumea voastră reală” și că adevărata voastră Casă din dimensiunile mai înalte este ”doar imaginația voastră”. Bineînțeles, imaginația voastră este de fapt mintea voastră multidimensională, care este umbrită de către creierul vostru fizic.

Prin urmare, ”voluntarii noștri de pe Pământ”, noi vă reamintim să-i permiteți glandei voastre pineale să fie portalul prin care mintea voastră multidimensională să poată comunica cu voi prin intermediul creierului vostru fizic. Prin această conexiune vă veți aminti că imaginația voastră este REALĂ și că mintea voastră multidimensională poate să fie creatorul gândurilor, emoțiilor și reacțiilor voastre față de viață.

Dragi prieteni și familie care purtați vehicule pământești, vă reamintim că în timpul informării voastre de dinainte ca voi să vă decideți să vă bi-locați în vehiculele voastre pământești, ați fost avertizați de trăsătura de dependență a vieții fizice. Această dependență vine din densitatea formei voastre fizice care trece fiecare gând și emoție prin vehiculul vostru pământesc.

Voi, dragi voluntari, sunteți obișnuiți cu un corp de lumină care curge cu UNUL, ca un erete pe cerul vostru trei dimensional. Pentru că starea voastră naturală este să curgeți învăluiți în iubirea necondiționată, voi sunteți foarte sensibili la orice fluctuații în curgerea voastră.

Când rezonați cu lumea noastră mai înalt dimensională care este infinit de sigură și iubitoare, această sensibilitate a fost un avantaj pentru voi. Cu toate acestea, atunci când vă bi-locați în corpul vostru fizic sensibilitatea, care a fost un avantaj în realitatea voastră adevărată, a devenit înfricoșătoare atunci când ați fost doar un copil și o povară atunci când v-ați maturizat devenind adulți.

Pentru că voi sunteți sensibili din naștere la tot ceea ce înseamnă viață, voi sunteți ușor de rănit de asprimea lumii fizice. Și atunci s-ar putea să vă mângâiați sinele rănit cu o băutură, mâncare, droguri, bani, furie, etc. Lista dependențelor poate continua și mai departe. Preaiubiți voluntari, ne apropiem de voi cu inimile noastre pentru a vă ușura durerea, precum și cu mințile noastre pentru a vă spune

”A sosit ACUM-ul” să începeți să vă întoarceți ACASĂ la adevăratul vostru SINE Multidimensional.

Simțim cât de mult vă lipsim, și la fel și realitatea voastră mai înalt dimensională. Și voi ne lipsiți nouă, cu excepția faptului că ”lipsiți” nu este termenul corect pentru că expresia mai înaltă a SINELUI vostru este împreună cu noi în UNUL. Acesta este motivul pentru care am spus că voi v-ați ”bi-locat” în forma voastră fizică, mai degrabă decât că v-ați ”născut” în forma voastră fizică. Voi nu ne-ați părăsit niciodată! Voi și acum sunteți cu noi în forma voastră mai înalt dimensională.

Cu iubire vă reamintim că noi trăim în compasiune completă și totală înțelegere a emoțiilor voastre, deoarece noi le împărtășim în ACUM-ul realității noastre comune. Simțim sentimentul vostru de separare, care este darul vostru trei dimensional pe care îl împărtășiți cu noi.

S-ar putea ca vouă separarea să nu vă pară a fi un dar, însă voi ne oferiți informații experențiale infinite despre felul în care noi putem să-i ajutăm pe împământeniții noștri care se pregătesc pentru ascensiunea personală și planetară. Prin portalul vostru deschis, toți cei pe care voi îi ajutați își împărtășesc lecțiile cu noi. De asemenea, prin portalul vostru deschis, noi ne putem conecta cu fiecare persoană pe care voi o atingeți în vreun fel.  

Pentru că voi v-ați oferit voluntari să fiți un portal deschis pentru dimensiunile mai înalte, noi, expresiile voastre mai înalt dimensionale, putem folosi portalurile voastre pentru ca personal să putem ajuta fiecare persoană cu care voi intrați în contact. Ba mai mult, atunci când voi serviți ca un portal deschis către dimensiunile mai înalte, voi le arătați altora cum să servească și ei ca portaluri. 

De asemenea, lumina și iubirea care curg prin portalul vostru sunt cu nerăbdare acceptate de către elementele lui Gaia: pământul, aerul, focul și apa. Prin urmare, simpla voastră prezență pe corpul planetei lui Gaia o sprijină și o ajută pe Gaia în procesul acensiunii Sale.

Ne încheiem transmisia reamintindu-vă că SINELE vostru mai înalt dimensional este infinit AICI cu NOI. Astfel, voi toți sunteți portaluri deschise de lumină cu capul în stele, picioarele înfipte în Pământ și cu inimile larg deschise proiectând lumina multidimensională și iubirea necondiționată în viața voastră de zi de zi.

Binecuvântări de la Arcturieni și de la toți membrii familiei voastre galactice.


Traducere Monica Poka



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.