miercuri, 12 noiembrie 2014

Mesaje de Acasă – Arcturienii Partea a 2-a



Mergând pe Calea de Mijloc

Mesaj primit prin Suzanne Lie

Dragii noștri Ascendenți

Noi, Arcturienii precum și membrii familiilor voastre multidimensionale ne dăm seama cât de multă vreme ați servit în misiunea voastră de a o ajuta pe Gaia și pe oamenii ei care s-au pierdut în iluziile Pământului trei dimensional. Ne dăm seama cât de provocatoare poate fi misiunea voastră.

De asemenea, dorim să vă reamintim că toți marii Maeștri ai Pământului au îndurat ani și ani de înfrângeri înainte de a fi recunoscuți. De fapt, mulți dintre ei au fost recunoscuți abia după ce au murit/s-au întors Acasă. Așadar, vă reamintim că voi sunteți într-o companie bună.

Câți Sfinți și Maeștri au trecut prin ceea ce voi experimentați? Da, dragii noștri ascendenți, și voi sunteți pe Calea Sfinților și a Maeștrilor. De asemenea, amintiți-vă că întreaga omenire are dreptul și capacitatea să mearăe pe aceiași cale ca voi. VOI, preaiubita noastră familie, aveți marea sarcină de a-i convinge că ei pot crea acea realitate.

Sunt mulți cei care merg în liniște pe Calea Sfinților și a Maeștrilor pentru că și ei sunt Calea Ascensiunii. De fapt, întreaga omenire poate alege să meargă pe acea cale în acest ACUM. De-a lungul acestei Căi sunt multe momente de dezamăgire, deziluzie, furie și frică.

Dar sunt, de asemenea, și momente de bucurie, fericire, conștiință a unității și iubire necondiționată. Să găsiți Calea de Mijloc, de rezonanță între toate polaritățile trei dimensionale este dificil și din ce în ce mai provocator într-o lume în care poate părea că întunericul câștigă.

Vă vom vorbi astăzi despre armada Navelor Stelare mai înalt dimensionale care se află în jurul lumii voastre. Numele acestor Nave Stelare este greu de pronunțat în limbajul vostru uman, așa că le-am tradus în sunete cum ar fi ”Râul de Lumină” sau ”Rivera”.

Această Navă Stelară este de fapt ceea ce voi ați numi o Navă Mamă din cauza dimensiunii sale și pentru că Nava servește drept mamă grijulie pentru multe generații de locuitori. Noi, Arcturienii, nu mai suntem limitați la o planetă fizică. Mai degrabă, dorim să călătorim prin Multivers îndeplinindu-ne misiunea de a înconjura realitățile aflate în starea de pre-ascensiune cu Coridorul nostru Arcturian pentru a le acorda asistență în procesul ascensiunii planetare.

Coridorul nostru este o rețea de frecvență imensă care servește la protejarea realităților care se nasc de asprimea celor ce nu doresc să elibereze polaritățile celei de-a treia/patra dimensiuni. În interiorul acestui Coridor de protecție a multora dintre membrii ”echipelor noastre aflate departe de casă pe planeta aflată în curs de ascensionare”, în cazul vostru planeta Pământ, este un nivel de protecție pentru cei care și-au expansionat conștiința în cea de-a patra și a cincea dimensiune.  

Pământul este o planetă a liberului arbitru și mai sunt încă mulți care au ales în mod liber să rămână în pozițiile Putere-Asupra-Altora și pe care le-au menținut încă de la căderea Atlantidei. Prin urmare, Pământul aflat în ascensiune mai are multe conflicte în sistemul Său planetar. Facțiunile de putere-asupra nu vor să renunțe la controlul pe care îl au asupra populației și nu se vor reține de la nimic ca să-și mențină poziția.

Cu toate acestea, din momentul în care ei au folosit dispozitivele nucleare, care au vătămat alte planete și dimensiuni, am fost în măsură să oprim toate aceste dispozitive. De asemenea am curățat/golit uriașele lor orașe subterane care au fost create ca să-și poată îndeplini planul de a distruge suprafața în timp ce ei ar fi așteptat în condiții de siguranță în subteran.

Membrilor realității voastre care sunt buni la inimă li s-ar putea părea că acest scenariu este imposibil, iar noi ne-am dori ca așa să fi fost. Dar, în scopul de a dezvălui cea mai înaltă lumină, întunericul cel mai întunecat trebuie adus la suprafața conștientizării omenirii. Din nefericire, campania de spălare a creierelor dusă de către facțiunile de putere-asupra au fost destul de pline de succes și încă mulți dormitează în iluziile celei de-a treia dimensiuni.

Datorită naturii liberului-arbitru a Pământului, nu putem face prea multe pentru cei ce aleg să rămână în acele frecvențe joase ale realității. Pentru ca noi să putem asista pe deplin omenirea, noi trebuie să muncim din interior prin ajutorul acordat celor care sunt pregătiți și dornici să renunțe la obiceiurile lor trei dimensionale ca să poată să-și expansioneze conștiința în SINELE lor Multidimensional.

Vedeți voi, sursa nevoii de a avea putere-asupra-altora NU provine din a avea putere-asupra ta însuți. Așa că, incapacitatea cuiva de a avea putere-asupra propriului sine este bazată pe o stare de conștiință limitată. Cei care sunt limitați doar la starea de conștiință trei dimensională au o perspectivă foarte redusă asupra realității.

Prin urmare, ei nu pot înțelege că energia pe care o trimit în afara lor se va întoarce în cele din urmă tot la ei. ”Dar cei conduși de întuneric par să scape de el în fiecare zi”, ați putea spune. ”Dar dacă eu fac ceva împotriva altuia, se pare că acel ceva se întoarce rapid la mine.”

Aveți dreptate în observația voastră. Aceia dintre voi care se află pe calea ascensiunii v-ați expansionat conștiința în frecvențele mai înalte. Prin urmare, energia pe care voi o emanați în afară se întoarce cu repeziciune la voi. Vă rugăm să înțelegeți că această revenire imediată are loc și atunci când emanați iubire necondiționată și lumină multidimensională.

Cei care sunt prinși încă în întuneric pot manifesta doar putere-asupra-altora, care este o formă de frică. Dacă ei ”nu fac asta” primii, atunci le-o vor ”face” alții lor. Acest tip de gândire este plină de frică și le limitează conștiința la realitățile trei și patru inferior dimensionale. Poate părea că întunericul este ”învingător”, dar voi vă puteți de-conecta de la întregul ”joc” ieșind din acea frecvență a realității. De fapt, acea ieșire este cunoscută sub numele de ”ascensiune”. 

În același timp, mai există încă mulți oameni pe Pământ care operează în limitele gândirii trei dimensionale. Conștiința trei dimensională este starea primară a evoluției planetare în care locuitorii încă mai învață că ”energia dată” crează aceiași ”energie primită” în realitatea lor.

Din cauza faptului că majoritatea populației nu a reușit încă să stăpânească această lege de bază a cauzei și efectului, cei puțini sunt încă în măsură să-i conducă pe cei mulți. Unul dintre motivele principale pentru care acest lucru se întâmplă este pentru că starea de conștiință dominantă este încă trei dimensională, care este guvernată de iluzia timpului.

De aceea, energiei care iese (celei care este dată în afară) în lumea voastră îi ia un ”timp” să se întoarcă la expeditor. În plus, cu cât este mai joasă starea de conștiință, cu atât mai mult timp îi va trebui cauzei să se întoarcă. Prin urmare, cei întunecați, care rezonează la o stare de conștiință foarte joasă, nu văd efectul câmpului energetic pe care ei îl emană decât după foarte multă vreme.

Pe de altă parte, cei care se află pe calea ascensiunii și-au expansionat conștiința într-o frecvență mai înaltă a realității și se pregătesc să se transmute în cea de-a cincea dimensiune care este liberă de tot ceea ce înseamnă timp. Din moment ce voi vă pregătiți pentru o manifestare instantanee a gândurilor și a emoțiilor voastre, efectele cauzelor voastre se manifestă din ce în ce mai rapid.

Voi sunteți asemeni fetușilor care se pregătesc să iasă din ceea ce pare a fi siguranța pântecelui. Voi doriți să trăiți într-o realitate complet diferită care este mult dincolo de cunoașterea copilului care se naște. Așa cum copilul este foarte fragil în timpul nașterii, și voi sunteți foarte fragili în procesul re-nașterii voastre.

Este ceva ce se întâmplă corpului vostru și voi nu înțelegeți pe deplin. În plus, voi recepționați străfulgerări ale unor realități care sunt total diferite de cea pe care ați experimentat-o în interiorul ”pântecelui”. Da preaiubiții noștri ascendenți, voi sunteți în pântecele Coridorului nostru Arcturian așteptând ACUM-ul pentru marea voastră tranziție.

Din nefericire, pentru că gândirea voastră este încă legată de așteptare, un concept legat de timp, voi aveți experiența de a ”aștepta ca ceva să se întâmple”. Cu toate acestea, pe măsură ce conștiința voastră continuă să se expansioneze, sentimentul vostru de timp va fi transmutat în experimentarea de către voi a ACUM-ului.

În acel ACUM voi veți ști că sunteți în curs de a ascensiona pentru că veți ști că nu mai sunteți cine erați și nici măcar nu aveți vreo idee despre cine veți fi. În timpul acestei experimentări cel mai bun lucru pe care-l puteți face este să-i ajutați pe alții. Ajutându-i pe alții voi vă împământați pe voi înșivă în corpul lui Gaia și vă păstrați conștiința în frecvențele mai înalte împărtășind ceea ce ați învățat.

Dacă vă uitați la viețile Sfinților și Maeștrilor voștri, viețile lor nu au fost ușoare. Acești ascendenți știau că nu se vor mai întoarce să trăiască în această proiecție holografică. Prin urmare, ei au dorit să împărtășească ceea ce ei au învățat, lucru care le-a permis să se întoarcă la adevăratul lor SINE Multidimensional.

Din momentul în care acești ascendenți au trecut dincolo de ”conștiința lor personală” și au expansionat-o în ”conștiința unității”, ”conștiința planetară” și ”conștiința galactică”, ei au fost în stare să se ridice deasupra iluziilor celei de-a treia dimensiuni.

Pentru că iubirea necondiționată, iertarea necondiționată și acceptarea necondiționată sunt pietrele de temelie ale ascensiunii, ei au fost mai presus de orice sentiment de a fi o victimă. Ei au știut că ei sunt creatorii propriei lor realități, chiar dacă ascensiunea lor a fost precedată de o mare provocare personală. 

Gândurile lor nu erau îndreptate spre ei înșiși, ci înspre acei nevinovați, ne-treziți care au ajuns să fie atât de prinși în plasa iluziei încât nu puteau percepe cum energiile pe care le-au trimis în afara lor vor fi resimțite atunci când se întorc înapoi la ei. Din moment ce cineva trebuie să cunoască mai întâi legile universale în el însuși înainte de a le putea percepe în propria sa realitate, acești ne-treziți au ajuns să fie cu ușurință prinși în decepțiile trei dimensionale care au fost trimise în afară de către cei întunecați.

Noi, Arcturienii, ne referim adeseori la ”cei întunecați” ca și la ”cei pierduți” pentru că ei ajuns să se piardă în negura puterii-asupra-altora. Cei mai mulți dintre ei nu s-au născut ca pierduți, dar s-au pierdut din cauza sistemelor lor familiale și a realităților exterioare. Mulți au ales să intre în aceste familii pentru a ajuta, dar au cedat în cele din urmă îndoctrinărilor familiale.

Noi le trimitem acestor pierduți iubirea noastră necondiționată și vom fi acolo ca să-i ajutăm atunci când energiile puterii-asupra se vor întoarce la ei datorită legii cauzei și efectului. Cu toate acestea, deoarece în mod obișnuit conștiința lor este foarte scăzută, s-ar putea să dureze mulți ani până când ei să primească înapoi câmpul energetic pe care l-au trimis altora.

Ceea ce se întâmplă în ACUM-ul vostru este că sunt câmpuri energetice de o frecvență mai înaltă care se mișcă în actualul corp al lui Gaia și care expansionează frecvența de rezonanță a planetei în dimensiunile mai înalte. Acest proces a fost necesar să fie lent și constant sau, în caz contrar, ar fi cauzat un mare rău planetei lui Gaia.

Aceia dintre voi care și-au expansionat conștiința pentru a cuprinde dimensiunile mai înalte vor fi, și sunt, primii care vor experimenta că ”în realitatea voastră ceva s-a schimbat”. Voi cunoașteți această schimbare pentru că simțiți un sentiment de protecție pe care nu l-ați mai avut până acum. Această protecție este propria voastră stare de conștiință mai înaltă.

Chiar dacă întunericul pare a învinge în multe domenii ale realității, ceea ce se întâmplă, de fapt, este că întunericul devine evident pentru voi deoarece voi ați ieșit de sub influența lui. Voi știți acest lucru pentru că puteți percepe tiparele de rezonanță ale celor care îmbrățișează întunericul  și îl percep în mod eronat ca fiind lumina lor.  

Ceea ce se întâmplă în ACUM-ul vostru este că polaritățile luminii și ale întunericului  devin mult mai evidente pentru voi pentru că voi percepeți dimensiunea a treia din punctul de vedere al conștiinței voastre multidimensionale. Știm că este dificil pentru mulți dintre membrii echipei noastre aflate departe să vadă cât de mulți se lasă păcăliți de către întuneric. De asemenea, știm cât de dificil poate fi să vă amintiți să trimiteți iubire necondiționată și Flacăra Violet celor care par a-și distruge lumea.

Vrem să vă informăm că Gaia nu va mai tolera povara grea a unei realități polarizate în care polaritățile cele mai întunecate au fost prea des rulate. Prin urmare, Ea eliberează densitatea din rezonanța Sa trei dimensională. Aceia dintre voi care și-au expansionat conștiința se vor muta împreună cu Gaia în expresia ei cinci dimensională a Noului Pământ.

Cu alte cuvinte, Gaia și-a recâștigat propriul Ei echilibru interior, iar ”plasa trei dimensională” care a susținut-o să nu cadă în afara axelor sale atunci când a avut loc căderea Atlantidei, este eliberată. Aceia care există în ”timp” vor rămâne în matricea trei dimensională a Pământului, în timp ce cei care și-au expansionat conștiința în cea de-a cincea dimensiune și dincolo de ea, o vor însoți pe Gaia pe Noul Pământ. Planul astral patru dimensional va exista ca ”locul dintre” pentru a-i unifica și ajuta pe cei care doresc să ascensioneze, dar mai au nevoie de ”timp” ca să-și expansioneze conștiința.

Voi, preaiubita noastră familie și prieteni care v-ați luat un vehicul pământesc ca să ajutați ascensiunea planetară, vă confruntați cu multe provocări. Cu toate acestea, datorită conștiinței voastre expansionate voi ȘTIȚI că cea mai bună cale de a vă ajuta pe voi înșivă este să-i ajutați pe alții.

Voi toți sunteți conducători multidimensionali care vor deschide portalurile către Noul Pământ, în timp ce veți sta în spate ca să-i ajutați pe alții să treacă prin ele.

Iubire necondiționată pentru voi toți,
Familia voastră Galactică și Celestă


link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.