duminică, 23 noiembrie 2014

Mesaj de la Grupul Arcurian 23 noiembrie 2014



Mesaj primit prin Marilyn Raffaele 

Salutări dragilor, suntem aici pentru a ajuta la mutarea energiei lumii de la vechi (dens/greu) la nou (Lumină). Ar putea părea că lumea se sfărâmă în bucăți, dar nu, voi vedeți doar furtuna dinaintea calmului. Păstrați-vă pacea dragilor, în timp ce nu vă lăsați prea implicați în aparențe. Încercați să vă amintiți și să trăiți în adevăr în orice moment și în orice situație. Acesta este modul în care voi practicați.

Lumea vă învață că este ușor să trăiți atunci când totul este ”perfect” în conformitate cu conceptele trei dimensionale ale perfecțiunii și mulți se străduiesc încă să atingă conceptul uman al unei vieți ”perfecte”. Chiar și cei care au dobândit ceea ce lumea numește succes, continuă să caute ”ceva” pentru a-și umple golul interior care nu poate fi niciodată satisfăcut din afară. Cu toate acestea, în stările incipiente ale trezirii intelectuale, eșecul și dezamăgirea sunt vitale pentru că ele conduc la o căutare și la niște săpături mai profunde pentru găsirea răspunsurilor, ceea ce, la rândul său, aduce o creștere a sufletului. Aceasta este povestea Sfântului Graal – ei l-au căutat fără succes în întreaga lume și l-au găsit când s-au întors acasă agățat într-un copac.

Fiecare suflet tânjește să se cunoască și să se experimenteze pe SINE ÎNSUȘI, dar atunci când o persoană este ignorantă în ceea ce privește acest lucru, ea caută în lumea exterioară lucruri, oameni, putere, bani și sex. Viața nu este menită să fie lipsită de bucurie, pentru că energia bucuriei este cea mai apropiată de Divin. Îmbrățișați acele lucruri care vă aduc bucurie, distrați-vă și petreceți timp făcând ceea ce vă place, dar nu vă uitați la aceste lucruri pentru acel sentiment de finalizare care poate veni numai prin atingerea unei stări de conștiință care știe deja că este întreagă și completă.

Evoluția spirituală implică cunoaștere și apoi practică, traducerea fiecărei aparențe în realitatea spirituală din spatele ei până când aceasta devine starea de conștiință atinsă de acea persoană. Asta înseamnă să vă dați seama că tot ceea ce voi vedeți, auziți, gustați, atingeți sau mirosiți este o interpretare mentală a unei realități spirituale tradusă în acord cu starea voastră de conștiință atinsă și aceasta vă cere să vă urmați calea în loc ca doar să povestiți povestea.  

Gaia face multe schimbări în scopul de a-și curăța și schimba energia și voi mergeți cu ea dacă așa alegeți. Multe se vor schimba după ce curățarea Pământului va fi completă. Cu toate acestea, este foarte important să nu trăiți în viitor ignorând prezentul, pentru că doar așteptând schimbarea vă va face să pierdeți multe oportunități pentru creșterea spirituală. Trăiți doar fiecare clipă așa cum ea vine, făcând ceea ce puteți mai bine, pe deplin conștienți că aveți o experiență trei dimensională fie că aceasta este bună sau rea.

Vă vom vorbi astăzi despre recunoștință pentru că acesta este momentul în care mulți vor sărbători o zi specială în care vor oferi mulțumiri. Recunoștința este înrudită cu iubirea, pentru că ea este o fațetă a iubirii.

Sunt unii care resping ideea de recunoștință alegând ca mai degrabă să stea fermi în credința că ei au dreptul la tot ceea ce este mai bun, precum și la bunurile altora. De fapt, ca Ființe Divine, fiecare are dreptul la completitudine și plinătate, dar simțul egotic al acestui adevăr (credința că cineva trebuie să facă planuri și să ceară pentru binele său) reflectă stima de sine scăzută și dezgustul de sine care decurg din credința în separare.

Recunoștința, în cel mai adevărat sens al său, este recunoașterea plină de bucurie a plinătății în unitate, dar pe scena omenească ea este limitată la acea stare de conștiință a individului care adeseori dictează cine sau ce merită recunoștință. (credința în separare) Trăirea în fiecare moment într-o stare de recunoștință conduce la o mai profundă conștientizare și la recunoașterea că viața și totul în ea este deja complet și întreg. Am pentru că Eu Sunt.

O minte umplută cu credințe puternice ale dualității și separării, va putea manifesta numai dualitate și separare. Unele zile vor fi bune, și unele zile vor fi rele. Din cauza experiențelor de viață individuale trecute, fiecare individ va descoperi că este mai receptiv la una sau la mai multe credințe specifice ale lumii. Acesta este motivul pentru care sunt unii care pot experimenta mai mult decât media problemelor legate de sănătate. Alții pot avea încontinuu probleme legate de relații și sunt cei care trăiesc cu frici inexplicabile și iraționale.

Luptele specifice sunt rezultatul experiențelor de viață trecute care au fost programate și apoi menținute în câmpul energetic al unui individ de-a lungul mai multor vieți. Aceste probleme ies din nou la suprafață pentru mulți în scopul de a fi curățate și eliberate o dată pentru totdeauna. Ca ființe evoluate de Lumină, nu mai este nevoie să trageți după voi aceste energii învechite cu convingerea că ele sunt ale voastre personale – ele sunt impersonale, compuse numai de credința în ele.

Dacă credeți că nu aveți pentru ce să fiți recunoscători, atunci exact asta veți manifesta – nimic. De fiecare dată când vă exprimați recunoștința fie în tăcere fie verbal, voi recunoașteți că EU AM. În timp ce lăsați ca iubirea și recunoștința să curgă, voi primiți iubire și recunoștință în infinite forme și varietăți, pentru că există numai UNUL și ceea ce voi lăsați să curgă curge către voi.

Ce am eu? Uitați-vă la voi, vedeți ce aveți și începe să turnați. La nivel fizic, curățați-vă dulapurile, garajele și rafturile – lăsați curgerea să aibă loc. Există cineva care ar putea să folosească acel obiect care stă nefolosit. Tezaurizarea este conștiința ”Nu am și nu voi avea niciodată, așa că trebuie să păstrez tot ceea ce pot.” Această stare de conștiință va servi la blocarea perfectă a oricărei curgeri de energie. Din nou, există numai UNUL și îți oferi ție însuți atunci când îți dai seama că totul curge dintr-o Sursă Infinită omniprezentă și nu dintr-un buzunar personal limitat.

La nivel emoțional, curge susținere, iubire și asistență practică, dar întotdeauna de la un nivel de compasiune și nu de simpatie. La nivel mental curge în afară adevăr și ajutor pentru cei pregătiți și cei care cer să vadă ceea ce voi vedeți.

Exprimarea recunoștinței în fiecare moment va dezvolta în voi o conștiință a ”Eu am”, care apoi va evolua în ”Eu am pentru că Eu Sunt”. Practicați recunoștința pentru fiecare aspect al vieții de zi cu zi – pentru o baie curată, o haină călduroasă, un drum dat cu lopata sau posibilitatea de a da cu lopata pe acel drum. Sunt lucrurile mărunte, trilurile unei păsări, torsul unei pisici, datul din coadă a unui cățel – semne de iubire și unitate binevenită, dar pentru care adeseori nu sunteți recunoscători.

Orice poate fi o sursă de recunoștință, până și experiențele dificile care vă ajută să creșteți și să evoluați pentru că fără ele nu ați fi acolo unde sunteți acum. Priviți în urmă și vedeți cum ați crescut din cauza unora dintre cele mai dificile momente prin care ați trecut. Totul este pentru creșterea spirituală, chiar dacă unele dintre experiențe nu se potrivesc cu conceptul lumesc despre cum ar trebui să fie lucrurile. Nici o experiență nu este vreodată forțată, fiecare își îndeplinește contractul stabilit de dinainte de a se naște pentru a include orice experiențe sunt necesare pentru trecerea la următorul nivel.

Este timpul să încetați să vă mai plângeți că asta sau aia nu sunt așa cum voi vă gândiți că ar trebui să fie, și că, prin urmare, nu există nici un motiv să fiți recunoscători. Toți sunt pe Pământ pentru a învăța și a crește spiritual, realizând Iubirea necondiționată în timp ce experimentează dualitatea și separarea. Nimeni nu este pe Pământ pentru a trăi o viață indulgentă, îmbelșugată, fericită, de acumulare în timp ce nu face nimic dar vrea mai mult.  

O societate ne-trezită vă prezintă idoli pe care să-i imitați, idoli ca frumusețe fizică, bogăție, talent și putere. Dacă doriți să creșteți din punct de vedere spiritual, trebuie să încetați să investiți în acest nonsens și să vă dați seama că nici o persoană, sfânt sau păcătos, nu are mai multe calități Dumnezeiești decât alta. Toți întruchipează plinătatea Dumnezeirii, dar sunt capabili să o experimenteze și exprime numai după ce aceasta devine o stare de conștiință vie, care respiră. Scena exterioară este întotdeauna o reflectare a conștiinței personale și universale. Atâta timp cât există o credință în dualitate și separare, vor exista cei care au mai mult și cei care au mai puțin.

Recunoștința exprimată în tăcere, în secret și verbal în fiecare moment al fiecărei zile este o activitate de iubire care reflectă recunoașterea plenitudinii acelei persoane. Chiar dacă nu experimentați în acest moment ceea ce voi considerați a fi plinătate, dați-vă seama că vă îndreptați spre ea și fiți recunoscători pentru această realizare. Recunoașteți exteriorul pentru ceea ce acesta este și știți că indiferent de orice circumstanțe exterioare cu care s-ar putea să aveți de-a face, nimic nu vă poate separa vreodată de SINELE vostru.

Noi suntem iubire și una cu voi.
O Conștiință Divină manifestându-se infinit pe sine însuși CA...

Noi suntem Grupul Arcturian 11/23/14



Sursa

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.