luni, 10 noiembrie 2014

Mesaj de la Grupul Arcturian 9 Noiembrie 2014



Mesaj primit prin Marilyn Raffaele

Noi cei din Grupul Arcturian îi întâmpinăm cu bucurie pe toți cei care citesc acest mesaj prezentat cu iubire pentru o mai mare cunoaștere și înțelegere a adevărului. Observăm că mulți încep să-și pună la îndoială sistemele de credință personale, lucru care indică o curățare în corpul mental. Toate corpurile voastre sunt în proces de curățare. Voi nu sunteți doar un corp fizic, cel care este văzut cu ochii omenești, mai sunt și corpurile eteric, emoțional, mental și spiritual care consituie câmpul vostru energetic. Lumina care emană de pe Pământ crește în fiecare zi, voi creați schimbarea chiar dacă nu așa pare în acest moment.


În acest moment voi vă curățați toate corpurile de energiile învechite și depășite acumulate de-a lungul vieților trăite în densitate și ignoranță și le înlocuiți cu frecvențele Luminii și adevărului. Credințele și conceptele bazate pe dualitate și separare nu sunt niciodată reale pentru că ele nu sunt susținute de nici o lege spirituală și, prin urmare, ele trebuie eliberate și curățate în scopul mutării în energiile mai înalt dimensionale – aceasta este ascensiunea.

Intenția de a evolua este tot ceea ce este nevoie. Nu aveți nevoie să știți specificul a ceea ce este curățat pentru că sinele vostru mai înalt dirijează ceea ce este necesar pentru voi pe măsură ce sunteți pregătiți. Probleme care mult timp le-ați crezut a fi rezolvate pot reapărea brusc deoarece adeseori curățările sunt făcute în straturi, având loc pe măsură ce voi sunteți pregătiți din punct de vedere spiritual. Când experimentați o suferință emoțională sau fizică fără nici un motiv aparent, sau când începeți ca în mod serios să vă îndoiți de credințele pe care le aveți de-o viață, aduceți-vă aminte de ceea ce știți despre curățare.

Dorim să vă vorbim despre completitudinea spirituală. Pe Pământ, omenirii i se pare de la sine înțeles că toate lucrurile ajung la un fel de încheiere, asta însemnând că în cele din urmă toate părțile se vor uni fie spre bine, fie spre rău. Completitudinea în sens spiritual înseamnă atingerea acelei stări de conștiință care recunoaște sinele (SINELE) a fi complet și întreg. Procesul este o călătorie care continuă și în dimensiunile mai înalte. Ființe de Lumină sunt cei care, pur și simplu, știu cine sunt, ei sunt treziți și reflectă acest lucru în câmpurile lor energetice.

Totul este format din Conștiința Divină și, prin urmare, poartă în sine calitățile Conștiinței Divine – plenitudinea, completitudinea, etc. Gradul de completitudine manifestat în afară este direct proporțional cu înțelegerea individuală (nu cunoașterea intelectuală) a acestui adevăr și va reflecta ceea ce constituie completitudinea pentru acel individ. Nu există o singură completitudine pentru toată lumea. Societatea, bisericile, liderii, guvernele, experții și familia/prietenii toți au concepții diferite despre felul în care trebuie să fie lucrurile pentru a fi corecte. Acest lucru este fals deoarece plinătatea și completitudinea pentru unul poate să nu fie plinătatea și completitudinea pentru altul. Atunci când indivizii se străduiesc să intuiască ceea ce este potrivit pentru ei și nu ceea ce este forțat asupra lor, ei vor descoperi un sens mai adevărat al libertății.

Completitudinea și plinătatea sunt dreptul din naștere al fiecărui suflet, dar ele trebuie să devină stare de conștiință pentru a putea fi experimentate. Aceasta este călătoria evoluției. A pretinde plinătatea și completitudinea fără să fi atins starea de conștiință a lor, este ca și cum ai băga capul cuiva în nisip. Nu negați niciodată dificultățile umane, dar în același timp învățați să nu le dați puterea pe care ele nu o au. Adeseori cei ce ajung să cunoască adevărul din punct de vedere intelectual, fac greșeala de a crede că este spiritual să stai în prezența unor dezacorduri fără să faci nimic în timp ce strigă la ei înșiși sau la alții ”Totul este o iluzie”.

Scopul experiențelor de pe Pământ este trezirea prin învățare, ca prin practică și studiu să vă ridicați deasupra aparențelor. Pe măsură ce ajungeți să știți din ce în ce mai profund că aparențele exterioare (atât cele bune cât și cele rele) sunt doar imagini formate dintr-o conștiință globală a dualității și separării, voi începeți să înțelegeți și faptul că nu există nici o lege care să le susțină în afară de credința voastră în ele. Acesta este punctul în care ”absolutistul” își poate pierde calea, încercând să trăiască o stare de conștiință pe care încă nu a atins-o. Pe scena umană copilul înfometat este real și are nevoie de ajutor, chiar dacă în realitate înfometarea nu are nici o lege care să o susțină (plenitudinea și completitudinea este legea), dar să nu faci pur și simplu nimic în timp ce strigi că totul este o iluzie, este tipic uman.

Evoluarea într-o conștiință a completitudinii este o călătorie evolutivă și nu este lipsită de ”urmele sângeroase” lăsate de-a lungul căii. Cei care par a experimenta roadele spirituale ale completitudinii în viața lor de zi cu zi probabil că și-au făcut munca în alte vieți, pentru că toți trebuie să facă această călătorie, deși nu toți aleg să o facă pe Pământ. Sunt mulți care nu s-au încarnat niciodată pe Pământ, alegând ca mai degrabă să evolueze pe alte planete. Evoluția pe Pământ prin experiențele celei de-a treia dimensiuni aduce absolviri foarte puternice și evoluate și, prin urmare, Pământul a fost alegerea multora.

Mintea interpretează conștiința individuală și apoi o manifestă în exterior în forme care rezonează cu individul. Pe Pământ aceste forme vor fi firești și obișnuite, dar vor reprezenta ceea ce înseamnă, ce reprezintă completitudinea pentru acel individ. Un exemplu poate fi că slujba sau partenerul perfect pot apărea, dar nu vor apărea pentru cineva care este în pensie sau se află deja într-un parteneriat fericit.

Nu confundați expresiile plenitudinii și completitudinii spirituale cu sensul uman de ”bun” – concepte pe care o societate ne-trezită le consideră dezirabile și sunt obținute prin manipulare și luptă. Când apar darurile spiritului, ”Toate panglicile sunt frumos legate” și nu este nimic de făcut pentru a le face să fie așa.

Toți studenții adevărului experimentează momente în care nu se simt foarte spirituali sau compleți. Nu vă lăsați descurajați de acest lucru, pentru că faptul că vă simțiți spirituali nu reprezintă un indicator al stării de conștiință atinse de voi. Adeseori cei aflați în strări de frenezie religioasă nu au o experiență spirituală ci una foarte trei dimensională și condusă de ego. Evoluția înseamnă să vezi dincolo de sentimentele și gândurile obișnuite trei dimensionale, refuzând să le dai putere, trăind din cel mai înalt sens a ceea ce știi, fiind în lume, dar nefiind al ei. Pe măsură ce deveniți conștienți că luptele lumești nu au nici o putere reală sau legi care să le susțină, veți descoperi că le experimentați voi înșivă din ce în ce mai puțin. Energia atrage energii asemănătoare.

Acest mesaj are drept scop să vă facă conștienți de tentația de a trăi pornind din adevărul absolut înainte de a atinge acea stare de conștiință. În entuziasmul lor pentru creștere spirituală, unii studenți vor ca imediat să integreze și să trăiască ceea ce doar intelectual au ajuns să înțeleagă. Entuziasmul este necesar, dar aceste persoane dragi descoperă rapid că adevărul pe care ei l-au putut citi într-o carte nu funcționează pentru ei, lucru care le dă sentimentul că au fost păcăliți sau că sunt eșecuri nefiind pregătiți pentru studiul spiritual. Descurajați, unii dintre ei se întorc la credințele pe care le-au avut și înainte, dar pe care le-au depășit deja. Alții pot alege să se țină cu încăpățânare de un adevăr crezând că făcând acest lucru aparențele exterioare se vor schimba, fără să-și dea seama că rezistența lor la acel ”ceva” este de fapt ceea ce îl împuternicește, ținându-l în loc.  

Nimeni nu poate manifesta sau trăi mai înalt decât este starea de conștiință pe care a atins-o. Aceasta este cheia secretă pentru iertarea de sine precum și a altora pentru că toți fac ceea ce ei știu mai bine la un moment dat. Chiar și criminalul crede că, într-un fel, face lumea să fie mai bună.

Evoluția este muncă dragilor, până la acel moment în care în conștiința voastră este mai mult adevăr decât altceva, moment în care viața devine mult mai ușoară pentru că adevărul începe să se manifeste în afară sub orice formă este nevoie – idei, lucruri, persoane, etc.

Când vă confruntați cu aparențele discordiei și dizarmoniei, centrați-vă în realizarea că Sursa nu s-ar putea niciodată constitui pe Sine ca ”așa ceva” pentru că Conștiința Divină nu întrupează discordia – nu poate exista discordie în Unul. Ceea la ce sunt martor/ă este manifestarea credințelor în separare și dualitate și, prin urmare, ILUZIE. Iluzia este modul în care eu percep ceva, nu în acel ceva în sine.

APOI faceți orice pași credeți voi a fi necesar să faceți. Maica Tereza din India a recunoscut că fiecare individ este o ființă Dumnezeu, dar nu a stat și strigat ”Totul este o iluzie”. Ea i-a hrănit pe înfometați, le-a legat rănile și s-a ocupat de orice nevoi imediate care i-au fost prezentate în timp ce susținea în interiorul ei realizarea adevărului.

Acesta este modul în care voi evoluați în plenitudinea și completitudinea adevăratului vostru sine în timp ce trăiți pe Pământ având experiențe umane. Nu opuneți rezistență la nimic. Acest lucru nu înseamnă însă că trebuie să vă placă și să acceptați orice sau că voi nu puteți lucra să schimbați ceva, dar înainte de a lua măsuri priviți situația cu ochii înțelegerii spirituale. Când faceți acest lucru, rodul spiritual poate apărea ca o soluție la problemă.

Trimiteți adeseori Lumină acelor țări și oameni cărora sunteți ghidați să le trimiteți și să știți că Lumina este cea care expune întunericul aducând la suprafață energiile dense ascunse de multă vreme.

Trăirea din cel mai înalt sentiment al adevărului este tot ceea ce este necesar și multe sunt date atunci când faceți acest lucru. Totul este complet și întreg, dar viețile trăite în energia trei dimensională i-a făscut pe mulți să uite acest lucru. Ca ființe creatoare ce sunteți, ați început apoi ca fără să știți să creați o lume a dualității și a separării.

Evoluția este pur și simplu călătoria de re-amintire a cine și ce sunteți voi.


Noi suntem Grupul Arcturian 11/9/14


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.