vineri, 14 noiembrie 2014

Ieșind din Matricea 3D



Mesaj de la Arcturieni

Primit prin Suzanne Lie

Aminitirile voastre persistente legate de întrupările voastre umane, fizice v-au limitat conștiința la obiceiul de a percepe numai modelele trei dimensionale ale luminii. Prin urmare, acele expresii ale sinelui vostru care sunt calibrate la rețelele mai înalt dimensionale ale matricei holografice a Pământului sunt pierdute pentru conștientizarea voastră fizică.

Îndelungatul vostru obicei de a vă plasa atenția asupra rețelelor mai jos vibraționale ale matricii holografice a Pământului amplifică senzațiile, percepțiile și experiențele sinelui vostru fizic. Prin urmare, obișnuitul vostru atașament la rețelele trei dimensionale se suprapune peste conexiunea voastră cu rețelele de o frecvență mai înaltă. Pentru că atenția voastră principală este asupra rețelelor mai joase, voi credeți că doar lumea fizică este REALĂ.

Din cauza acestui câmp perceptual de o frecvență mai joasă, redusă, expresiile Siriusiene, Pleiadeene și /sau Arcturiene mai înalt dimensionale ale SINELUI vostru care s-au proiectat în multe dintre vehiculele voastre fizice pământești sunt invizibile percepțiilor voastre 3D. Pentru a vă experimenta întreaga voastră gamă de lumină, trebuie să vă atașați conștiința multidimensională la rețelele de o frecvență mai înaltă ale matricii multidimensionale ale lui Gaia.

Prima provocare cu care vă confruntați este să vă amintiți că VOI sunteți ființe multidimensionale. Pentru că sunteți conștienți de acest adevăr, voi puteți ”salva” experiențele conștiinței voastre expansionate în rețelele holografice de o frecvență mai înaltă ale lui Gaia. Cu alte cuvinte, atunci când voi vă salvați evenimentele voastre inter-dimensionale în matricea holografică a lui Gaia, ele fuzionează cu experiențele altor pământeni care au avut experiențe similare.

Din momentul în care această energie de grup este ”salvată”, și alții se pot conecta cu acest câmp energetic pentru a face călătoriile inter-dimensionale ceva ”normal”. Așa că, cu cât mai mulți dintre voi vă amintiți experiențele voastre inter-dimensionale în viața voastră de zi cu zi, amintirea voastră va conecta rețelele de o frecvență mai înaltă cu rețelele trei/patru dimensionale ale lui Gaia.

Întreaga viață de pe Pământ este conectată la matricea holografică a lui Gaia. Prin experiența împărtășită a acestei matrici locuitorii lui Gaia trec dincolo de limitările conștiinței trei dimensionale în frecvențele mai înalte ale realității. La început aceste experiențe sunt calificate drept ”vise” sau ”doar imaginație”.

Cu toate acestea, când aceste vise și imaginații sunt comunicate altora prin rețelele comune, ele devin ceva obișnuit. Pe măsură ce ”noul normal” se expansionează, din ce în ce mai mulți oameni se vor simți suficient de în siguranță pentru a-și împărtăși în mod deschis experiențele. Din fericire, tărâmurile animal, vegetal și elemental trăiesc în conștiința unității cu Gaia și ele îmbrățișează în mod natural întoarcerea Sa la multidimensionalitate.

Asigurați-vă că împământați/salvați percepțiile/experiențele voastre de o frecvență mai înaltă în toate rețelele de frecvență ale hologramei. Apoi, vă va fi mult mai ușor să vă amintiți în viața voastră de zi cu zi experiențele inter-dimensionale pe care le-ați avut. Cu alte cuvinte, voi vă ”salvați ” experiențele inter-dimensionale atât pe ”hard-discul” matricii planetare cât și în ”software-ul (programul)” creierului vostru fizic.

Un mare dezavantaj al software-ului creierului vostru uman este că el se întinde doar pe o singură viață și pe câteva dimensiuni. Pentru a accesa toate dimensiunile și viețile SINELUI vostru complet, va trebui să accesați ”hard-discul” Matricii lui Gaia. Matricea lui Gaia este mai mult un transportator care poartă codurile ADN ale fiecărui locuitor care se transportă/bi-lochează pe planeta Sa.

Prin urmare, printre ”fișierele transporturilor” lui Gaia, veți fi în stare să găsiți toate viețile în care voi ați intrat în evoluția lui Gaia, punctul vostru de origine pentru acea intrare și când v-ați logat (conectat) și de-logat (deconectat) din acea întrupare. Lucrul cel mai important pentru linia voastră temporală prezentă, este că veți fi capabili să vă recuperați fișierele pentru toate întrupările voastre pe Pământ.

În acest fel, veți putea consolida tot ceea ce ați învățat în multele voastre vieți pe Pământ pentru a colecta toate informațiile pe care le-ați acumulat legate de ceea ce ați învățat despre ascensiunea planetară. Odată ce conștiința voastră este pe deplin conectată cu matricea multidimensională a Pământului, voi veți experimenta lumina informațiilor lui Gaia care curge constant prin corpul Său de lumină planetar în corpul vostru personal de lumină.

Ca să vă reamintiți o expresie pământească în care voi ați trăit în totală unitate și iubire necondiționată, am să activez componenta matricei lui Gaia în care noi ne-am întâlnit pentru prima dată în perioadele timpurii ale Lemuriei. Ca să accesați acest cod de lumină, vă cerem să ne unim conștiința și să ne concentrăm pe baza Nucleului de Cristal al lui Gaia.

Când vă adunați în fața imensului Nucleu de Cristal al lui Gaia, focalizați-vă atenția pe baza cristalului. Treptat veți începe să simțiți un sentiment de conștiință planetară pe care nu l-ați mai experimentat niciodată înainte.

Prima dată vor apărea în conștientizarea voastră multe imagini a nenumărate realități, apoi, brusc, experimentați două realități în același timp. Sunteți încă în miezul planetei stând în fața Nucleului de Cristal, fiind în același timp și o pasăre uriașă.



Din adâncul ființei voastre auziți,
”Eu sunt Kaa-ah din Stolul de Păsări al Mu.” Instantaneu, voi simțiți că zburați deasupra unui teritoriu care pare a fi în nuanțe de ocru și auriu. Senzația de a zbura este minunată dincolo de cuvinte, iar puritatea și iubirea acelei realități este curată și vie cu un potențial pur. În timp ce ascultați povestea lui Kaa-ah, voi o și trăiți.  

”Eu sunt Kaa-ah” auziți voi din nou. ”Eu sunt din Stolul de Păsări al Mu. Probabil că nu puteți să-mi spuneți numele, nici eu nu l-aș putea spune pe al vostru, pentru că noi vorbim doar în tonuri și melodii. Eu mă conectez telepatic cu voi, astfel încât să pot împărtăși viziunea celei mai iubite amintiri a mele de a zbura deasupra orașului nostru de aur din centrul lui Mu. Desigur, întreaga noastră lume rezonează cu nuanțele de ocru, auriu, bronz și cristal.”

”Noi cei din străvechiul Mu suntem primii în această rotație din Marele Circuit Galactic de experimentare a formei. Au fost multe alte realități care au existat în fostele cicluri, dar ele nu ne sunt cunoscute nouă în timpul acestei întrupări.”

”Noi am venit din UNUL ca să ajutăm la crearea unei realități a dualității și suntem bucuroși să comunicăm cu voi. Privind în mintea voastră văd că noțiunea de ”noi” înseamnă multe, dar în mințile noastre noțiunea ”noi” înseamnă UNUL. Noi nu avem o denumire pentru individualitate. Noi suntem Stolul.”

”Fiecăruia dintre noi îi pasă la fel de mult de stol ca și de inima care bate în propriul piept. Poate că noi simțim așa din cauza faptului că noi toți batem cu inima Oului Sacru. Noi, Stolul de Păsări al Mu, suntem Păstrătorii Oului Sacru. Inima/esența vieții noastre în această proiecție holografică a Pământului este gestația Oului Sacru.”

”Mu, care este întreaga planetă pentru noi, își respiră în mod continuu forța Sa sacră de creație în Oul nostru Sacru. Această forță de creație este cea care este folosită de către toți cetățenii lui Mu, deoarece nu toți cetățenii noștri sunt din Tribul Păsărilor”.

”Înainte ca noi să intrăm în această realitate, am experimentat mai multe forme. Conceptul de formă a fost nou pentru noi, pentru că în adevărata noastră Casă din vibrațiile mai înalte ale Luminii, noi suntem conștiință pură.”

”Noi, cetățenii de pe Mu, am venit pe Mama Pământ ca să inițiem un mare experiment al polarităților vieții în formă. Ne-am alăturat acestei realități știind că aceste polarități vor deveni din ce în ce mai extreme.”

”Știam, de asemenea, că în cele din urmă aceste polarități vor crea o aparență de separare. În experimentul nostru Lumina urma să fie împărțită treptat în bine/lumină și rău/întuneric, iar forma va fi împărțită în sexe masculin și feminin.”

”În fostele cicluri ale formei din călătoria Mamei în jurul Soarelui Central, au fost mulți alți vizitatori. Mama Pământ a oferit pentru multă vreme un format pentru multe forme de viață diferite care să trăiască și să adune experiențe. În acest fel Pământul s-a pregătit pe SINE însăși pentru Inițierea Sa Finală, Inițierea Iubirii Necondiționate.”

”Iubirea Necondiționată este puterea de coeziune a Multiversului precum și puterea Creației. În Interiorul UNULUI numai iubirea necondiționată și creația divină sunt cunoscute. Când nu mai avem nevoie de manifestarea noastră, noi pur și simplu ne retragem atenția și intenția astfel încât acea creație poate ca treptat, sau instantaneu, să înceteze să mai existe.”

”Noi suntem conștienți de multă vreme de nenumăratele unde torsionate de lumină multidimensională și iubire necondiționată care călătoresc prin multivers. Cu puterea atenției, observației și intenției noi le cerem acestor unde să se spargă în particule cu potențial creativ.”

”Apoi folosindu-ne puterea în iubire necondiționată, noi creăm manifestarea dorinței noastre folosind potențialul brut al acestor particule de lumină care sunt compuse din iubire și potențial.”

”Această ”nouă” descoperire a acestor unde torsionate în ”timpurile voastre moderne” este cunoaștere comună în lumea noastră a lui Mu. Acesta este modul în care noi creăm forme pentru conștiința noastră.”

”Pentru noi este foarte distractiv să experimentăm luând multe forme diferite. Așa cum voi experimentați purtând diferite haine pe corpul vostru, și noi experimentăm purtând diferite forme pe conștiința noastră. ”

”Oul Sacru, care este sursa de energie pentru planeta noastră, este foarte departe de întreruperile de energie psihică ale celorlalți locuitori ai lui Mu. În cel mai înalt turn de pe cel mai înalt munte, și avem câțiva, Oul Sacru al Mamei trăiește într-o comunicare constantă cu perechea Mamei, Tatăl Luminii.”

”În acest fel, Oul Mamei Pământ, al potențialului creativ rămâne veșnic scăldat în iubirea necondiționată a Complementului Său Divin, Tatăl Luminii. Această legătură permanentă între Lumină/Spirit și Materie/Formă ne dă puterea să ne creăm în mod conștient formele și ne împlinește nevoile. ”

”Noi, protectorii Oului Sacru, avem nevoie de o formă care să poată zbura, deoarece noi suntem emisarii dintre Mama aflată în muntele central și teritoriile și oceanele Ei exterioare. Când ne-am început pentru prima dată experimentarea vieții în formă, fiecare ființă putea să plutească cu ușurință în sus pe munte și în Marele Templu al Completării.”

”Cu toate acestea, pe măsură ce Mama a devenit din ce în ce mai polarizată noi a trebuit să alegem să trăim într-o formă a unuia dintre cele patru elemente ale Sale, pământ, aer, foc sau apă. Unii dintre noi au ales să umble pe pământ, alții au ales să zboare în aer sau să înoate în apă, iar alții au ales să rămână în lumina fără formă ca să poată servi elementul foc.”

”Treptat, ființele de apă nu au mai putut părăsi apa pentru suficient de multă vreme ca să poată călători o distanță așa de mare până sus pe munte, ființele de foc au ales să-și păstreze propria licărire, formele de lumină continuu schimbătoare, iar cei care au umblat pe pământ nu și-au mai putut face timp să călătorească la Templu.” 

”Prin urmare, creaturile aerului au devenit ”Păstrătorii Oului Sacru”. Noi puteam zbura cu ușurință din vârful muntelui deasupra apelor și a pământului. Noi puteam conversa și cu creaturile focului. Toate ființele celor patru elemente sunt pe deplin conștiente de forma lor și pot comunica cu ușurință cu toate celelalte ființe prin telepatie și empatie.”

”Ca Păstrători ai Oului Sacru, noi am creat cuiburi în jurul vârfului de munte, chiar sub Templu, pentru a ne depune și ecloza propriile noastre ouă. Noi numai atunci creăm un ou când suntem pregătiți să ne finalizăm experiența ca membri ai realității Mu. Când începe să ne fie dor să ne întoarcem Acasă în Unul să ne vizităm familia de Spirit, ne construim un cuib și ne depunem oul.”

”Odată ce am depus oul, el este imediat fertilizat de Fluxul marelui Tată Spirit, care penetrează fiecare moleculă a muntelui nostru. Noi stăm cu răbdare pe oul nostru până în momentul în care o ființă de lumină dorește experimentarea formei noastre. Din momentul în care această ființă intră în oul nostru, noi ne împărtășim în totalitate conștiința.”

”Prin conștiințele noastre alăturate, potențialul nostru înlocuitor călătorește pe Mu ca să învețe despre experiențele și responsabilitățile Stolului nostru de Păsări. Dacă ființa de lumină decide să ia o formă pe Mu, atunci ea eclozează în forma sa de pasăre. Pasărea mamă își păstrează propria sa formă până în momentul în care înlocuitorul este pregătit să-și îndeplinească responsabilitățile de unul singur.”

”În acel moment, lumina Păsării Mamă iese din forma sa, iar această formă dispare pe măsură ce lumina se întoarce la unitatea de Acasă. Vă rog să înțelegeți că nu există nici o ”naștere” sau ”moarte” în realitatea noastră. Nașterea înseamnă înconjurarea luminii noastre cu o formă, iar moartea înseamnă eliberarea acelei forme înapoi în elementele sale și întoarcerea la lumină.”

”Viața și moartea sunt la fel în ziua voastră, care în percepția noastră se petrece în același cosmic ACUM ca și realitatea noastră pe Mu. În realitatea noastră noi mâncăm ”doar” lumină. Prin urmare nu există niciodată nevoia de hrană sau vreo eliminare a reziduurilor. Toate formele sunt pline cu viață și toate formele comunică una cu alta, precum și cu propriul nostru sine de lumină.”

”Noi, Lemurienii, am început ciclul pe care voi îl închideți acum. Am venit în conștientizarea voastră ca să vă ajutăm cu însămânțarea Nucleului Mamei și cu Piatra de Temelie Cristalină. Am venit în voi pentru că voi sunteți noi. Noi reprezentăm nașterea acestui ciclu și voi reprezentați transmutarea acestui ciclu în expresia sa mai înaltă.”

”Vă binecuvântăm în călătoria voastră, pentru că seamănă foarte mult cu a noastră. Noi suntem Alfa și voi sunteți Omega, începutul și sfârșitul. Noi am început acest experiment al polarității, iar voi sunteți aici ca să-l închideți. Așa cum pe alții îi ajutăm să pășească în Matricea 3D, pe voi vă ajutăm să pășiți afară din ea.”

”Odată ce acest cerc este închis, începutul și sfârșitul vor fuziona în Unitatea lui ACUM. Odată intrați în ACUM, vă eliberați de timp și vă întoarceți la UNUL.”

Eu Sunt Kaa-ah,
Binecuvântări în transmutarea voastră.

Dragi cititori,
Am pregătit ”Petrecerea ocazionată de Debarcare”, Cartea a 4-a din Perspectivele Pleiadeene asupra Ascensiunii, pentru publicare. Făcând acest lucru mi-am dat seama cât de mult m-am schimbat de când am terminat această carte cu mai puțin de un an în urmă. Îmi amintesc cum am afirmat de multe ori pe site-ul meu multidimensional.com, ”Ceea ce pentru ego-ul tău este imposibil, este simplu pentru Sufletul tău.”

Înainte de a putea înțelege Suprasufletul SINELUI lui Mytre, a trebuit să învăț multe despre sinele meu. Nu știu când le-am învățat, sau dacă am făcut-o, dar de această dată am înțeles ceea ce m-a derutat înainte. Întotdeauna este interesant când viața te forțează să te uiți la același lucru dintr-o perspectivă diferită. Atunci putem vedea cu adevărat cât de mult ne-am schimbat.

Când ne schimbăm noi înșine, ne schimbăm și creațiile. De fapt, mi-am dat seama cât de multă înțelepciune a fost în acea carte tot timpul, dar conștiința mea nu a putut-o percepe pe deplin. Ceea ce am descoperit întorcându-mă la această carte a fost că tot ceea ce mi-am dorit se afla deja acolo.

Am postat câteva capitole din ea și a durat ceva până le-am ”obținut”, dar voi continua să postez mai multe. De asemenea, ne îndreptăm către ”noul început”.
Așa că stați pe aproape,

Sue

link catre articolul original

Traducere Monica Poka




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.