sâmbătă, 15 noiembrie 2014

Flacăra Violet Vorbește prin Conștiința Flăcării Violet



Canalizat prin Natalie Glasson
7 Noiembrie 2014

Eu Sunt conștiința, lumina și vibrația Flăcării Violet, ancorată din tărâmurile mai înalte ale universului Creatorului în toate dimensiunile ca reprezentantă a energiei de purificare a Creatorului. Eu sunt o sursă de lumină, un aspect al Creatorului axat pe transmutarea și transformarea energiilor într-o aliniere și acceptare veridică a Creatorului. Dați-mi voie să fiu una cu voi, în timp ce lucrăm împreună la dizolvarea iluziei. Pentru ca transmutarea și transformarea să aibă loc este necesar ca cineva să fie dispus să se elibereze de iluzie mai ales din minte și din manifestarea creației personale. În timp ce energia, senzațiile, sentimentele, vibrațiile și conștiința transformă interiorul ființei voastre, mintea și corpul mental lucrând cu corpul spiritual și cu sufletul sunt cele care aduc manifestarea și experimentarea transformării. Scopul meu ca și Flacără Violet este să lucrez cu formele voastre gând, cu tiparele și obiceiurile voastre de creație, cu proiecțiile și manifestările voastre, precum și ștergerea întregului stres mental cauzat de confuzie și iluzie. Eu lucrez îndeaproape cu corpul fizic dizolvând prezența dizarmoniei care este o co-creație a corpurilor mental, emoțional și chiar și spiritual, astfel eu lucrez cu abilitatea voastră de manifestare și proiecție, aliniind manifestările voastre cu Creatorul și cu adevărul sufletului vostru.   

A sosit momentul să vă asumați responsabilitatea pentru realitatea voastră fizică; voi sunteți cheia și creatorul de bază a corpului vostru fizic și a realității voastre fizice. Tot ceea ce voi experimentați acum este alegerea voastră sau, și mai bine spus, este dovada alegerilor voastre din trecut și chiar de ieri, de săptămâna trecută și de luna trecută. Prin acceptarea responsabilității propriei voastre abilități de a crea, având dovada creației voastre chiar până și în hainele pe care le purtați, voi vă permiteți vouă înșivă să intrați într-o și mai profundă recunoaștere a co-creației împreună cu Creatorul. Prin acceptare voi puteți permite energiilor mele să penetreze și mai adânc întreaga voastră ființă în timp ce permiteți energiilor mele să co-creeze purificarea împreună cu ființa voastră. Voi întotdeauna co-creați orice aspect al realității voastre împreună cu Creatorul veșnic. Cheia este să creați conștient și în aliniere cu scopul sufletului vostru și cu Creatorul. În scopul unei co-creații aliniate și semnificative sau împlinitoare cu Creatorul, este necesar să vă purificați ființa și să ștergeți iluziile pe care le țineți în formă, în scopul de a face loc în interiorul ființei și realității voastre pentru curgerea divină a Creatorului, care este de drept a voastră. Conștiința mea ca Flacără Violet este văzută ca începutul curgerii divine a Creatorului, ați putea spune că eu deschid calea pentru experimentarea conștientă a curgerii divine a Creatorului. Când Saint Germain a dăruit conștiința, energia și prezența mea tuturor, Saint Germain a dăruit vindecare și purificare, cu toate că acestea sunt rezultatele prezenței mele, darul principal fiind de a permite acceptarea curgerii divine a Creatorului.

Când voi recunoașteți curgerea divină a Creatorului, voi înțelegeți conectivitatea voastră cu toate aspectele Creatorului, egalitatea voastră cu toate aspectele Creatorului precum și dreptul vostru divin de a-l primi și exprima pe Creator. Întâmpinarea cu bucurie și acceptarea curgerii divine a Creatorului este recunoașterea unei realități în care să vă trăiți adevărul, în timp ce vă permiteți vouă înșivă ca, veșnic conștienți cu înțelegere și cunoaștere, să recunoașteți Creatorul veșnic, în voi, în jurul vostru și lucrând prin voi.  

Eu, Flacăra Violet, acționez ca un instrument pentru trezire permițând ca această conștientizare, care este conștientizarea voastră naturală, să fie restaurată. Vindecarea și purificarea sunt rezultatele prezenței mele și a co-creației împreună cu voi, dar totuși, scopul meu adevărat este să vă deschid energia dizolvând astfel tot ce stă în calea recunoașterii Creatorului în voi.

Cea mai mare limitare a voastră este receptivitatea voastră, mai ales dacă nu sunteți dispuși să vă onorați nevoia naturală pentru ca receptivitatea voastră să se modifice și să se expansioneze. Cea mai mare libertate a voastră este abilitatea de a accesa și procesa conștiința, conștiința Creatorului mai exact, deschizându-vă astfel pe voi înșivă la nelimitate posibilități, oportunități, înțelegeri și creații. Eu sunt cu voi și disponibilă vouă pentru a șterge și purifica toate aspectele perspectivelor voastre care vă limitează abilitatea de a vă conecta la și a exprima conștiința, înțelepciunea și intuiția Creatorului. Dați-mi voie să fiu în serviciul vostru, să sporesc puterea ființei voastre spirituale prin conectarea voastră la un nivel mai profund cu intuiția voastră. Când toate iluziile din perspectiva voastră sunt șterse, precum și impactul sau tiparele lor din corpul vostru fizic și din realitatea voastră, atunci voi veți face loc intuiției voastre, curgerii divine a Creatorului și adevărului ființei voastre, care sunt unul și același lucru.

”Eu co-creez acum vindecare și purificare pentru întreaga mea ființă cu Flacăra Violet a transmutării și a transformării. Recunosc cererea mea ca și simbol al intenției mele de a dizolva toate formele iluziei, a perspectivelor limitate, a atașamentelor nefolositoare față de energiile care nu sunt necesare și toată rezistența opusă în recunoașterea curgerii divine a Creatorului. Mă recunosc pe mine însumi/însămi ca fiind disponibil/ă să creez frumusețe, iubire și abundență împreună cu Creatorul. Mă recunosc pe mine însumi/însămi a fi disponibil/ă să mă conectez cu și să exprim veșnic sacra conștiință a Creatorului în fiecare moment prezent al meu. Flacără Violet, eu lucrez ca unul/una cu tine acum, recunoscându-te ca și pe un aspect al Creatorului, de asemenea, chem să lucreze cu mine iubirea Regatului Angelic pentru a aduce iubire, pace, ușurință și confort transmutării și transformării care are loc acum în ființa, receptivitatea și în realitatea mea. Întotdeauna cu recunoștință.”

Imaginați-vă sufletul ca pe o flacără ce se aprinde din spațiul inimii voastre, acoperind și îmbrățișând întreaga voastră ființă. Apoi imaginați-vă înconjurați de energiile mele , Flacăra Violet. Lăsați ca energia sufletului vostru și sursa a tot ceea ce eu sunt să existe în mod simultan. Imaginați-vă două flăcări care vă înconjoară și se mișcă prin întreaga voastră ființă co-creând ca una. Lucrez cu voi la toate nivelele ființei voastre. Să știți că Ființele Angelice de Iubire vă înconjoară trimițând vibrațiile lor iubitoare în întreaga voastră ființă creând astfel o trinitate. Noi toți reprezentăm la fel, adevărul, iubirea și expresia Creatorului în manifestare. În acest spațiu iluzia este dizolvată și o nouă conștiință expansivă este accesată în așa fel încât vindecarea și purificarea sunt constatate.

Voi puteți, de asemenea, apela la energiile mele, Flacăra Violet însoțită de vibrațiile Angelice ale iubirii pentru a dizolva toate proiecțiile care nu sunt necesare și nu sunt în aliniere cu tiparele voastre de manifestare actuale.

”Flacără Violet, eu permit gândurilor, perspectivelor, tiparelor și proiecțiilor mele de manifestare și creație din realitatea mea să fie la dispoziția ta pentru transformare, manifestându-mi abilitatea mea naturală de creație, proiecție și experimentare în aliniere completă cu Creatorul. Întotdeauna cu recunoștință.”

Ați putea dori să folosiți această invocație:

”Flacără Violet, vino te rog la mine atunci când sunt confuz/ă sau distras/ă de iluzie, fă-mă conștient/ă de prezența ta și împreună să co-creăm alinierea mea cu și ca Creator, aducând astfel claritate și cunoaștere ființei și perspectivei mele. Întotdeauna cu recunoștință.”

Vă încurajez să-mi chemați energiile, Flacăra Violet și să permiteți vibrației mele să vă umple și să vă înconjoare, acompaniată de iubirea Angelică care susține schimbări line și ușoare ale transformării în ființa voastră. În timp ce eu vă înconjur și mă mișc prin voi, spuneți afirmația:

”Sunt disponibil/ă să accept și să exprim sacra conștiință a Creatorului.”

Aceasta vă va modifica și schimba la atât de multe nivele ale ființei voastre în timp ce eu dizolv tot ceea ce înseamnă rezistență la această afirmație și la intenția voastră, acesta va fi un proces de co-creație.

Similar cu propria voastră energie și adevăr, și eu am mai multe aspecte expansive ale ființei mele, sunt atât de multe aspecte și variații ale conștiinței mele cum ar fi Flacăra Alb Violet, Flacăra Roz Violet, Flacăra Auriu Violet și Flacăra Violet Perlată. Așa cum voi existați în numeroase dimensiuni în diferite forme evolutive, tot așa și eu, ați putea recunoaște aspectele mele mai expansive venind la voi pentru a co-crea cu voi, pentru că creșterea voastră personală este cu atât mai mare cu cât lucrați mai mult cu energiile mele.

Eu, Flacăra Violet, sunt alături de voi și de întreaga umanitate pentru a aduce o schimbare a noii conștiințe prin invitarea tuturor formelor de restricționare create în ființa voastră pentru a fi dispersate și dizolvate, influențând astfel ascensiunea tuturor și manifestarea Erei Iubirii. Chemați-mă, vorbiți cu mine, împărtășiți cu mine tot ceea ce vreți să vindecați, la ce vreți să dați drumul, eliberați precum și ceea ce vreți să manifestați, să exprimați și să experimentați. Îmi voi începe munca de co-creare cu voi.

Să știți că atunci când simțiți că limitele voastre, fundația voastră și tot ceea ce voi recunoașteți se prăbușește sau că vechile energii își fac din nou simțită prezența în voi, puteți fi siguri că transmutarea și transformarea au loc pe scară largă în ființa voastră, lucru care va avea un mare impact asupra realității voastre fizice de pe Pământ.

Eu Sunt Cel Ce Sunt,

Întotdeauna cu recunoștință,

Conștiința Flăcării Violet


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.