duminică, 9 noiembrie 2014

FACEȚI-O ACUM!


Înaltul Consiliu de pe Orion

Canalizat prin Holly Hawkins Marwood
Transcris de Paul Marwood

Salutări dragilor,

Noi suntem Înaltul Consiliu de pe Orion.

A sosit timpul, în dimensiunea voastră, să începeți să puneți în acțiune, fără nici un fel de rezerve, tot ceea ce voi știți. Pentru că pe parcursul vieții voastre în această dimensiune în care voi vă aflați ați învățat multe lucruri. Ați putea chiar să vă așezați și să faceți o listă cu toate lucrurile pe care le-ați învățat sau pe care le-ați citit, sau le-ați studiat cu altcineva sau au fost intuiții proprii ale voastre care v-au ajutat în perioadele de supărare, neînțelegeri, necaz sau pur și simplu de tranziție. Tranziția în dimensiunea umană poate fi vagă, poate fi foarte perturbatoare pentru că condiția umană este foarte fericită atunci când lucrurile sunt ”status-quo” (neschimbate), chiar și atunci când nu sunteți atât de fericiți cu acel status-quo. Energia schimbării și transformării și tranziției pe planeta voastră este o energie destabilizatoare și, prin urmare, aceasta nu este întotdeauna îmbrățișată cu entuziasm și anticipare. Totuși, voi toți știți că vă aflați pe marginea unei mari schimbări și transformări și voi vă doriți o mare schimbare și transformare! Cu toate acestea condiția umană vă face să aveți rețineți pentru că nu știți la ce să vă așteptați. ”Ce este de cealaltă parte? Nu știu. Poate că nu este la fel de bine ca și unde sunt acum.” Această lipsă de cunoaștere crează rezistență în fața schimbării.

Ceea ce vă vom cere să faceți chiar acum este să eliminați tot ceea ce vă alimentează rezistența pentru a vă putea susține pe voi înșivă prin schimbarea și transformarea prin care treceți. Ce este ceea ce știți că puteți face pentru voi înșivă și care vă ajută să vă simțiți mai bine la orice nivel? Fie că este vorba să vă simțiți mai bine la nivel fizic, mental și emoțional sau chiar spiritual? Știți că vă simțiți mai bine atunci când vă uitați la  ziua pe care ați avut-o atunci când meditați? Este adevărat că vă simțiți mai bine atunci când faceți în fiecare seară o plimbare sau faceți exerciții fizice în mod regulat? Este adevărat că vă simțiți mai bine atunci când vă conectați cu familia și cu prietenii? Vă simțiți mai bine atunci când mergeți la o întâlnire inspirațională sau vă uitați la un film inspirațional? Ce este ceea ce ați putea aplica în viața voastră astăzi fără să vă gândiți, fără să vă întrebați, fără să simțiți nevoia de a decide că un anumit rezultat trebuie obținut sau să arate într-un anume fel? Ce este ceea ce ați putea începe să puneți în aplicare în viața voastră chiar în aici-ul și acum-ul vostru? Iar noi vă vom spune foarte clar: FACEȚI-O! Faceți-o acum! Și faceți-o în mod consecvent.  

Mulți dintre voi ați acumulat foarte multă cunoaștere. Din nou, așa cum am mai spus, puteți face o listă lungă cu tot ceea ce ați studiat și cu tot ceea ce ați învățat. Așa că, literalmente, faceți o listă cu toate lucrurile pe care le-ați învățat. Apoi împărțiți lista în ”Ce este ceea ce simt că m-ar susține cu adevărat acum” și ”Ceea ce am depășit deja”. Apoi faceți acele lucruri care știți că acum v-ar susține și faceți-le acum! Faceți-le astăzi” Faceți-le în acest moment.

Acum este momentul ca într-adevăr să vă umblați calea și să vă împliniți vorba, să luați acele lucruri care se află în capul vostru și să le puneți în aplicare. După cum știți, aceasta este o dimensiune care cere acțiune pentru transformarea voastră. Transformarea nu va avea loc pentru că vine cineva și vă pune în brațe pachetul de aur al transformării. Transformarea are loc pentru că ați făcut o alegere și ați pus-o în aplicare.

Deci, care sunt marile și micile căi prin care puteți pune astăzi în aplicare ceea ce știți și ceea ce simțiți a fi potrivit pentru voi, fără să decideți că rodul acestor acțiuni trebuie să apară mâine, să fie imediat evidente? Pentru că ați stat atât de mulți ani într-o realitate vibrațională și acum treceți într-o nouă realitate vibrațională, permiteți aplicarea a ceea ce voi știți și cu care rezonați în viața voastră pentru a vă ajuta să faceți această schimbare vibrațională. Schimbarea nu va avea loc atunci când voi decideți că toate aceste evenimente este necesar să fie aliniate în perfecțiunea lor. Ea are loc pentru că voi ați pus astăzi ceva în aplicare. Apoi puneți acel ceva în aplicare și mâine și poate că mai adăugați ceva și în ziua următoare. Prin schimbarea consistenței aplicării în viața voastră a ceea ce voi știți prin acțiunile voastre, veți aduce în viața voastră rezultatele transformatoare pe care voi le doriți.

Apoi voi începeți să vedeți transformarea care poate avea loc în lumea voastră, și care începe cu voi, prin aplicarea a tot ceea ce voi știți și ați studiat, fără să așteptați ceva care ar putea să fie clasificat drept ”magic”. Puteți să o faceți în aici-ul și acum-ul vostru. Pentru că în acest moment voi aveți suficientă cunoaștere și informații.

Fiți binecuvântați,

Noi suntem Înaltul Consiliu de pe Orion.

© 2014 Copyright Holly Hawkins Marwood
Acest mesaj poate fi reprodus în întregime cu condiția să fie păstrat în forma sa originală, să nu fie schimbat sau modificat în nici un fel, fiindu-i atașat autorul și un link către www.AkashaHealigStudio.com afișat în mod clar, așa cum se arată mai jos.  

Author: Holly Hawkins Marwood           www.AkashaHealingStudio.com



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.