miercuri, 19 noiembrie 2014

FACEȚI-O ACUM Partea a 2-a


Înaltul Consiliu de pe Orion

Canalizat de Holly Hawkins Marwood
Transcris de Paul Marwood

Salutări dragilor,

Noi suntem Înaltul Consiliu de pe Orion.

Și astfel vom continua ultimul nostru mesaj încurajându-vă să o Faceți Acum! Vă rugăm să reflectați cu adevărat la aceste mesaje pe care le auziți și să aplicați ceea ce ați auzit și rezonează cu voi dacă vă simțiți inspirați de mesajul Fă-o Acum! V-ați făcut timp să vă faceți o listă cu toate lucrurile pe care știți că le puteți face pentru a vă susține și ridica pe voi înșivă și care vă însuflețesc în felul în care vă simțiți propria viață? Care sunt acele lucruri? Pot fi lucruri pe care le-ați învățat și care vă pot susține și aduce beneficii în propriul curs al vieții voastre. Pot fi lucruri care poate că au intrat pe parcurs și pe care le-ați studiat cu alți oameni la un curs sau un seminar.  Pot fi lucruri pe care le-ați citit în cărți sau le-ați ascultat ca înregistrări. Dar care sunt acele lucruri care vă pot ajuta cu adevărat să treceți într-o vibrație mai înaltă? Să simțiți mai mult entuziasm, mai multă bucurie, mai multă viață?

Motivul pentru care v-am cerut să vă faceți o listă este pentru că apoi o puteți vedea în fața voastră. În timp ce se poate ca voi să fi studiat și învățat multe lucruri, aplicarea lor, a tuturor lucrurilor pe care le-ați învățat, ar fi nerezonabilă, dar voi le puteți alege pe cele pe care le preferați și să decideți să le faceți în fiecare zi dacă nu vă ia prea mult timp și vă ajută să vă simțiți mai bine. Dacă sunteți o persoană căruia îi place varietatea, vă puteți uita la listă și să alegeți în fiecare zi una dintre ele, astfel încât să aveți în fiecare zi o experiență diferită.

Vă încurajăm să luați acea listă să o scrieți în așa fel încât să o puteți afișa undeva, lucru care sună destul de practic, nu-i așa? Astfel acesta va fi un memento vizual constant a modului în care vă puteți susține energiile într-un mod foarte pozitiv. Ea vă poate aduce aminte de unele lucruri care sunt foarte ușor de uitat. Ea ține, în fața minții voastre, ideea că, mai mult decât orice altceva, voi aveți o grămadă de resurse, că ați învățat multe, că aveți deja în voi o grămadă de lucruri pe care le cunoașteți și pe care puteți să le aplicați și chiar să vă aprofundați înțelegerea lor prin practicarea regulată.

Fundamentul acesteia este și un înalt nivel de auto-împuternicire care poate veni prin aplicarea regulată a lucrurilor pe care deja le știți, a lucrurilor pe care le-ați studiat, lucruri pe care le aveți deja în câmpul vostru energetic, pentru că este ușor să uitați ceea ce ați învățat și care v-a iluminat și inspirat în trecut în timp ce voi căutați următorul lucru, și următorul, și următorul. Dar dacă ați fi inspirați să puneți în practică toate acele lucruri pe care le știți și vă simțiți inspirați să le faceți în momentul în care le aveți? Puteți simți acea expansiune, acea fericire crescândă, acea energie pozitivă curgând într-un mod nou în viața voastră. Pe măsură ce faceți acest lucru, voi vă simțiți mult mai împuterniciți și mai în pace, deținând controlul asupra vieții voastre. Aceasta vă dă resursele de a vă retrage atunci când simțiți că lucrurile nu sunt tocmai confortabile. Aceasta vă permite să trăiți într-un loc mai expansionat al locului vostru în lume, locul și contribuția voastră la propria voastră viață.

Puteți merge și mai învăța încă ceva și să fiți inspirați de acel lucru. Noi nu spunem să nu continuați să vă străduiți pentru ceva mai mult sau ceva nou, ci să înțelegeți, în același timp, că aveți atât de multe chiar aici, la îndemână, chiar aici și acum și pe care le puteți face, care vă pot inspira și să vedeți că aveți atât de multe resurse în voi înșivă. Acest lucru vă ridică câmpul energetic într-un loc mult mai extins în care vă simțiți animați de resursele și de bogățiile pe care le aveți deja la dispoziție.

Vă rugăm să continuați această idee pe care noi v-am adus-o în atenție în legătură cu Faceți-o Acum, dar duceți-o la următorul nivel și chiar FACEȚI-O. Faceți acea listă. Lăsați-vă inspirați de acea listă, chiar dacă luați numai primele cinci lucruri de pe listă și le faceți regulat pentru 21 sau 30 de zile și vedeți cum vă simțiți; sau dacă, așa cum v-am spus și mai înainte, aveți o listă lungă în fața voastră și decideți să faceți trei dintre ele în fiecare zi, și în fiecare zi să faceți ceva diferit pentru că energiei voastre îi place să se schimbe tot timpul, atunci așa faceți. Voi vă cunoașteți mai bine. Voi știți cum să vă personalizați ceea ce faceți. Efectiv aplicați ceea ce știți și vedeți magia la ceea ce se poate întâmpla. Suntem întotdeauna aici pentru a vă susține și tot ceea ce este nevoie să faceți este să cereți. Noi suntem tot timpul prezenți în viața voastră.

Fiți Binecuvântați


Înaltul Consiliu de pe Orion.

© 2014 Copyright Holly Hawkins Marwood
Acest mesaj poate fi reprodus în întregime cu condiția să fie păstrat în forma sa originală, să nu fie schimbat sau modificat în nici un fel, fiindu-i atașat autorul și un link către 
www.AkashaHealigStudio.com afișat în mod clar, așa cum se arată mai jos.  
Author: Holly Hawkins Marwood           www.AkashaHealingStudio.com



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.